ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Altun, sektörde 25 yılını tamamladı
Altun, sektörde 25 yılını tamamladı
Erzurum’da bıçaklı kavga: 1 gözaltı
Erzurum’da bıçaklı kavga: 1 gözaltı
Dağlarda çiriş otu bereketi
Dağlarda çiriş otu bereketi
Curlingte heyecan dorukta
Curlingte heyecan dorukta
Sekmen’den ortak akıl vurgusu
Sekmen’den ortak akıl vurgusu
HABERLER>SİYASET
19 Haziran 2018 Salı - 15:26

Milletvekili Aydemir’den Ak güven vurgusu

Aydemir , ‘Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sosyo ekonomik ritim ve ahengi daha da artıracak. Kamunun yeni fonksiyonlar üstlenmesi ve kaydedilecek düzenlemeler ekonomide yeni büyük bir gelişme, vatandaş memnuniyetinde de artış kaydedecektir.’ dedi.

Milletvekili Aydemir’den Ak güven vurgusu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir , ‘Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sosyo ekonomik ritim ve ahengi daha da artıracak. Kamunun yeni fonksiyonlar üstlenmesi ve kaydedilecek düzenlemeler ekonomide yeni büyük bir gelişme, vatandaş memnuniyetinde de artış kaydedecektir.’ dedi.

AYDEMİR HALKIN NABZINI TUTTU

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir kamu ve özel sektörün nabzını tuttu.  Bazı Kamu kuruluşlarını ziyaret eden Milletvekili Aydemir, İş merkezlerinde esnafla buluştu. Son 16 yılda gerçekleştirilen sosyal ve ekonomik yatırım ve reformlarla halkın refah düzeyinin arttığı, ekonominin işlerlik, sosyal alanda kurumsallaşma kaydedildiği, eğitimden sağlığa, ekonomiden spora kadar her alanda bir AK güven dönemi yaşandığını belirtti.

MİLLİ İRADE TEVECCÜHÜ CUMHURBAŞKANIMIZLA

Vatandaş, esnaf, memur, emekli, işçi ve çiftçi başta olmak üzere toplumun tüm kesimleriyle yaptığı istişari görüşmelerde, milli iradenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve onun öngörülerine itimat beslediğini aktaran Milletvekili Aydemir, ‘Yüce milletimiz AK önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza inanıyor ve güveniyor.  Tarifsiz bir muhabbet ve ihtiram besliyor. Bu AK güven, Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği ufuk, 16 yılda AK dava çerçevesinde ortaya konulan ‘önce insan’ merkezli hizmet anlayışı ve küresel bazda Türkiye’nin kaydettiği yükselişten kaynaklanmaktadır.’ dedi.

DADAŞLAR CUMHURBAŞKANIMIZDAN EMİN

Türkiye’nin 16 yılda hayata geçirilen yerli ve milli politikalar, dünya ülkeleri çerçevesinde ortaya konulan dirayet, küresel boyutta mazlum ve mağdurlara hamiyetle içe kapanık bir ülke olmaktan çıkarak, Dünya’nın lider ülkeleri arasına girdiği, bunun uluslararası çevreler tarafından da defalarca teyid edildiğini söyleyen Milletvekili Aydemir, ‘Aziz milletimiz 16 yılda kaydedilen bu tarihi yükseliş mimarının AK Lider Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan olduğunu biliyor. Siyasette her mevkide olabilirsiniz, ama emin olmak ve her kesim tarafından ortak bir kabulle güvenilir bulunmak tarihin ender kaydettiği konumdur. Sayın Cumhurbaşkanımız Milli İradenin emin lideridir ve bu konumda gösterilen ender önderlerdendir.’ yorumunu yaptı.

AYDEMİR’DEN AK KALİTE KAYDI

16 yıllık süreçte AK Parti iktidarları tarafından kaydedilen yatırım ve hizmet boyutunun yalnız niceliksel açıdan değil aynı zamanda nitelik bakımından da cumhuriyet tarihinde ilk olduğuna işaret eden Milletvekili Aydemir, AK Parti iktidarları tarafından hayata geçirilen reformlarla özellikle kamu hizmetlerinde kalitenin arttığı, bunun özellikle sağlık hizmetlerinde olmak üzere tüm sektörlerde bariz şekilde gözlendiğini belirtti.

AYDEMİR’DEN BİRKONFED İSTİŞARESİ

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, BİRKONFED’te iş adamlarıyla bir araya gelip, süreci ve iş aleminin beklentilerini konuştu. Döviz kurunun artışı gibi ekonomik yapıyı deforme girişimler ve manipülatif müdahalelerin de ele alındığı toplantıda, sistem değişiminin ciddi bir iktisadi kalkınma getireceğine vurgu yapıldı.

AYDEMİR SGK’DA YAPILANDIRMA SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

Kamu Kuruluşları ziyaretleri kapsamında Erzurum SGK’nın konuğu olan Aydemir, yeniden yapılandırma süreci başvuruları hakkında bilgi aldı. Aydemir, ‘Kamu kurumlarını ziyaret, çalışanlarla vatandaş münasebetlerini gözlemek kadar yasaların tesir ve uygulamalarını izlemek açısından da önemli. Vergi dairelerini gezip, alacak yapılandırma sonuçlarına baktık; çalışanlarla bilgi alışverişinde bulunduk SGK’da da alacak yapılandırmasının fazla mesaisi vardı. Ziyaret esnasında vatandaşın AK Parti’ye şükran hislerine muhatap olduk. Çalışanlarla gelişmeleri istişare imkanı bulduk. Yoğun iş temposuna karşın ülke meseleleriyle ilgili olunmasından mutlu olduk. ‘ ifadesini kullandı.

AK PARTİYLE GELEN BİR İLK: AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR

Milletvekili Aydemir’in kamu ziyaretlerinde bir sonraki durağı Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü oldu. Aile ve Sosyal Politikalar yaklaşımının AK Parti eseri olduğuna vurgu yapan Milletvekili Aydemir değerlendirmesinde, ‘Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzü de ziyaret ettik. Çalışanların mütebessim halleri, yönelenleri ferahlatıyor. AK Parti’nin  sosyal politikalarıyla on binlerce yüreğin tamirine katkı sunan kardeşlerimize müteşekkiriz.’ ifadesine yer verdi.

DADAŞ ESNAFIN FERASETİ

Kamu ziyaretleri nihayetinde esnaf buluşması gerçekleştiren Milletvekili Aydemir,  Erzurum İş Merkezi esnafını ziyaret edip, hem işyeri sahipleri hem de vatandaşlarla 24 haziran süreci ve iktisadi gelişmeleri istişare etti. Milletvekili Aydemir, ‘Esnafımız, muhalefetin “AK Parti’nin yaptıklarını yıkacağız” yaklaşımına duydukları tepkiyi not düştü. Milletimizin gözünden hiç bir şey kaçmıyor. Bu dadaş esnafı ferasetidir. ‘ dedi.

AYDEMİR HASTALARIN DUASINI ALDI

Milletvekili Aydemir’in son ziyaret durağı Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. Yöneticiler, hekimler ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlaşan Milletvekili Aydemir, ‘Hastahane ve hasta ziyareti, her hale hazır olmamıza dair öğretici çok sayıda örnek sunuyor.  AK Parti’nin sağlık reformu naif gönüllerden milyonlarca teşekkür olarak yansıyor. BEAH’ı ziyaretimizde hastalara şifa diledik, yakınlarıyla sohbet ettik. Rabbim şifa hazinelerinden deva bahşetsin.’ niyazında bulundu.

 
Azizoğlu şehit ailesinin acısını paylaştı
 
‘Afrin’de derslerini verdik’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Erzurum 24 Hazirana Ak Damga Vuracak’
AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, 'Vakit AK Önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız ...
Aydemir: ‘Vakit Mukaddesata Sadakat Vakti’
Aydemir,'Rabia yeminli Erzurumluların ahdi ortak: ‘Milletin birliği, devletin ...
AK Gençlerden bayram ikramı
AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla kılınan ...
 
Ovit’ten Palandöken’e: Vakit Erzurum vakti..
Aydemir, ‘‘Vakit Erzurum Vakti. Ve şafak 2023. Kutlu seferlere niyetimiz ...
Hayırlı Bayramlar
Aydemir, ‘Ramazan ayındaki imani birliğimizi, diğer mübarek bir zaman ...
Aydemir: Dadaş vurgusu: ‘Erdoğan eşsiz lider’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Ecdadımızın söz mirasıdır ...
 
Taşkesenlioğlu gündemi değerlendirdi
Erzurum AK Parti Milletvekili Zehra Taşkenlioğlu, Erzurum’da katıldığı ...
Aydemir: ‘Ak önderle, ezberleri bozacağız’
Aydemir, ‘Ecdat ordu bayraktarlarının ocağı, AK dönem yatırımlarıyla Karayazılı ...
Sekmen Ak yatırımları anlattı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Karayazı’da vatandaşlarla buluştu, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva