ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Aydın siyasi gündemi değerlendirdi
Aydın siyasi gündemi değerlendirdi
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
HABERLER>SİYASET
16 Haziran 2018 Cumartesi - 00:40

Ovit’ten Palandöken’e: Vakit Erzurum vakti..

Aydemir, ‘‘Vakit Erzurum Vakti. Ve şafak 2023. Kutlu seferlere niyetimiz var. AK bir yürüyüş, gelecek asırlara doğru. Birliğin daimiliği, beraberliğin ebediliği, kardeşliğin ilelebet sürmesi adına. 28 şubatçı zalimlere inat. 15 Temmuzcu hainlere inat. Ve vakit safları sık tutmak vakti. ‘ dedi.

Ovit’ten Palandöken’e: Vakit Erzurum vakti..

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘‘Vakit Erzurum Vakti. Ve şafak 2023. Kutlu seferlere niyetimiz var. AK bir yürüyüş, gelecek asırlara doğru. Birliğin daimiliği, beraberliğin ebediliği, kardeşliğin ilelebet sürmesi adına. 28 şubatçı zalimlere inat. 15 Temmuzcu hainlere inat. Ve vakit safları sık tutmak vakti. ‘ dedi.
AYDEMİR İSPİRLİ DADAŞLARIN COŞKUSUNU PAYLAŞTI
Dünyanın en uzun 3’üncü, Doğu Anadolu’yu Karadeniz’e, Karadeniz’i Güneydoğu Anadolu Bölgesine bağlayan Sevgi Yolu üzerinde inşa edilen Ovit Tüneli’nin hizmete açılış töreninde İspirli dadaşların coşkusunu paylaşan Milletvekili Aydemir, ‘Ovit bir selam projesidir. Milli iradeye hizmet vermek yolunda nefislerini adayanların Doğu’dan Güneydoğu’ya ve oradan Karadeniz’e bir muhabbet projesidir. İl il, bölge bölge aynı takdir tespiti: ‘Bu kardeşlik Projesini gerçekleştiren AK öndere Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a selam olsun.. Allah O’ndan ebediyen razı kalsın’ dedi.
OVİT BİR MUHABBET KÖPRÜSÜ
‘Ovit, Mardin’den Erzurum’a, Erzurum’dan Rize’ye, Erzurum Yaylalarından Ayder Yaylasına, Palandöken’den Kaçkar’a bir muhabbet köprüsüdür.’ diyen Milletvekili Aydemir, ‘138 yıllık bir rüya, 1.5 asırlık bir hülyayı gerçeğe dönüştürerek gönülleri buluşturan AK Önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza minnettarız milletçe. Halkın sesine kulak verenler ve milli iradeyle aynı rüyayı görenler, Cumhurbaşkanımıza yönelen bu ihtiram zincirini göreceklerdir. ‘ diye konuştu.
AK ÖNDER’İN TARİFİYLE AK DAVA FELSEFESİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK dava hizmet felsefesini ifade eden ‘Milleti sevmek Ferhat olmaktır; millet şirin sen de Ferhat olacaksın, şirine ulaşacaksın, olay bu.’ tarifini paylaşan Milletvekili Aydemir, ‘Bu tarifin açılımı Yunusca: Gönüller yapmaya geldik’dir. AK davanın meselesi budur, milli iradeye ram olup, ona fayda üretmek. Milli iradeye sevda uğrunda denizler altından yol bulmak, kıtalar arasında köprüler kurmak, aşılmaz dağları delerek gönülleri buluşturmak. Bu kutlu seferin önderine halkın yaklaşımı bir: ‘AK öndere selam olsun.. Selam olsun.’ nitelemesini yaptı
DADAŞA YARAŞAN DA BU DEĞİL MİDİR?
Milletvekili Aydemir, ‘13 Haziran’da 138 yıllık hayalin gerçeğe döndüğü günü yaşadık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı “Ovit Tüneli Bayramına” katıldık. Dadaşlar, ‘Erzurum ile Deniz’i buluşturan Sayın Cumhurbaşkanımıza ilanihaye minnettar kalacaklarında imani bir kararlılık içinde. Dadaşa yaraşan da bu değil midir? dedi.
AYDEMİR’DEN İSPİR BULUŞMASI
Abide yatırım Ovit Tünelinin açılışı sonrasında Köprübaşı, Güneyköy ve Toprakkale’de İspirli dadaşlarla buluşan Milletvekili Aydemir, Ramazan ayı bereketi, Ovit tüneline kavuşmanın heyecan ve neşvesini paylaştı. Konuğu olduğu alanlarda dadaşlarla hasbıhalde bulunan Milletvekili Aydemir,’İspir’de AK coşku dorukta. İlçelerimiz AK Parti’ye teveccühte yarış halinde. Allah hepsini muvaffık kılsın.’ niyazında bulundu.
AYDEMİR MADEN KÖPRÜBAŞI’NIN KONUĞUYDU
Aydemir’in İspir’deki konaklarından birisi Maden Köprübaşı’ydı. Adı marka olan ilçede ağırlandığı işyerlerinde esnaf ziyareti yaparak istişarelerde bulunan Milletvekili Aydemir, ‘Erzurumlu olmanın olduğu gibi Erzurum’da kalmanın kararlılığı herkesin önceliği olmalı tesbitini paylaştık. AK önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye olan itimat tavan yapmış. Rekor iddiasındalar. Niyetleri mübarek, AK ufuk seferleri kutlu olsun’ dedi.
GÜNEYKÖYLÜLER’DEN AK KARAR
İspir Güneyköy’de ağırlanan Milletvekili Aydemir, belde sakinleriyle AK Tarım politikaları üzerinde sohbet etti, dadaşların tarımsal yatırımlar bazında beklenti ve öngörülerini aldı. Aydemir, ‘Güneyköyü’nde seçim değerlendirmesini gereksiz bulan hemşehrilerimiz, ‘Cumhurbaşkanımız için yüzde 60’ın altına razı gelmeyiz’ diyorlar 2002 yılında 907 bin TL hayvancılık desteği verilirken, şimdi 566 Milyon’a ulaşması bile bu beklentiyi haklı kılıyor. Güneyköy AK öndere destekte ittifak halinde. Rabbim onları aziz kılsın.’ değerlendirmesini yaptı.
DADAŞ DUALARI AK ÖNDER ÜSTÜNE
Aydemir Ovit Güzergahında istişare turunun bir diğer durağı Toprakkale oldu. ‘Toprakkale’de 24 Haziran’a milli gün tarifi getiren hemşehrilerimizle birlikte olduk. Arıcılıkta 135 bin koloni varlığı ile ülkemizde 14. sırada yer alan ilimiz için daha özen ve önem talebiyle karşılaştık. ‘ diyen Milletvekili Aydemir, ‘Dualar, Ovit yatırımıyla dadaşlara çifte bayram yaşatan AK önderimizin üstüne. Aminler sağanak sağanak. Rabbim muini olsun inşallah’ dedi.

 
Öz’den Ramazan Bayramı mesajı
 
Yavilioğlu’ndan bayram mesajı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hayırlı Bayramlar
Aydemir, ‘Ramazan ayındaki imani birliğimizi, diğer mübarek bir zaman ...
Aydemir: Dadaş vurgusu: ‘Erdoğan eşsiz lider’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Ecdadımızın söz mirasıdır ...
Taşkesenlioğlu gündemi değerlendirdi
Erzurum AK Parti Milletvekili Zehra Taşkenlioğlu, Erzurum’da katıldığı ...
 
Aydemir: ‘Ak önderle, ezberleri bozacağız’
Aydemir, ‘Ecdat ordu bayraktarlarının ocağı, AK dönem yatırımlarıyla Karayazılı ...
Sekmen Ak yatırımları anlattı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Karayazı’da vatandaşlarla buluştu, ...
Aydemir: ‘AK Önderin yolunda sadığız'
Aydemir, ‘Ahmet Yesevi Hz.lerinin torunları, Alvarlı Efemin ahfadı, Alp ...
 
Palandöken Akdağ'ı ağırladı
Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, ...
Aydemir: ‘Birlikten ayrılan indallahta mesul olur’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Alvarlı Efemin torunları, ...
Dadaş duası: ‘Allah ‘Tayyipsiz’ gün göstermesin’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Abdurrahmangazi Hazretlerinin ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva