ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Judo’da ETÜ farkı
Judo’da ETÜ farkı
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
Erzurum çiftçisine makine desteği
Erzurum çiftçisine makine desteği
HABERLER>TÜRKİYE
15 Nisan 2017 Cumartesi - 16:06

Milletvekili Aydemir: Milli irade iman kalasıdır

Aydemir, Milli iradenin, FETÖ, PKK gibi şer odaklarına, ihanet şebekelerine karşı tek yürek, tek cephe olduğu, 15 Temmuz’da diriliş destanı yazarak ‘veyl, milli irade düşmanlarına’ haykırışı yaptığını vurgulayarak, ‘Cihan yıkılsa bu iman kalası milli irade sarsılmaz’ dedi

Milletvekili  Aydemir: Milli irade iman kalasıdır

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Milli iradenin, FETÖ, PKK gibi şer odaklarına, ihanet şebekelerine karşı tek yürek, tek cephe olduğu, 15 Temmuz’da diriliş destanı yazarak ‘veyl, milli irade düşmanlarına’ haykırışı yaptığını vurgulayarak, ‘Cihan yıkılsa bu iman kalası milli irade sarsılmaz’ dedi.
İMAN BİR, SEVİNME BİR, ACI BİR, GAYE AYNI, VİCDAN BİR
İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un: ‘Değil mi cephemizin sinesinde iman bir/Sevinme bir, acı bir, gaye aynı, vicdan bir/Değil mi ortada bir sine çarpıyor, yılmaz, /Cihan yıkılsa emin ol bu cephe sarsılmaz!’ vurgularıyla adeta milli iradeyi tasvir ve tarif ettiğini kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Milli iradeyi hiçe sayanlar, onu anlamayan ve bilmeyenler, 16 Nisan’da milli irade feraseti, basireti ve irfanı karşısında bir kez daha mağlup olacak, yüce milletimiz 16 Nisan’da yeni bir diriliş destanı yazacaktır’ kaydını düştü.
GÜÇLÜ TÜRKİYE YÜRÜYÜŞÜ
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin, 2017’den 2023’lere, 2053’lerden 2071’lere Güçlü Türkiye yürüyüşünün yol haritası olduğunu vurgulayan Milletvekili Aydemir, Sistemin, temsilde adalet, yasamada gençlere fırsat, ekonomide güven, yönetimde istikrar mana ve mahiyeti taşıdığını, Türkiye’nin aydınlık geleceğine gönül adayanların bu manada buluşarak ‘Evet’ kararını gündeme taşıyacaklarını belirtti.
GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN EVET
16 Nisan’ın yeni bir başlangıç, aydınlık Türkiye için milat olacağını savunan Milletvekili Aydemir, hayır cephesinin fikir babalığını yapan FETÖ, PKK DHKP/c gibi ihanet odaklarının milli iradenin ‘Evet’kararlılığından korktuklarını, 16 Nisan sonrasında korktuklarının başlarına gelerek, hainlerin ebediyen zillete gömüleceğini söyledi.
HAYIRDAN HAYIR ÇIKMAZ
İki ay süren Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumu sürecinde yurt içinde ve dışında hainlerin tek ses olarak koro halinde Hayır dediğini, bu ihanet odaklarına emperyalist güçlerin de destek verdiğini hatırlatan Milletvekili Aydemir, ‘Bir kez daha vurguluyoruz, biz her hayır diyen haindir demiyoruz, ama her hainin hayır dediğini hatırlatıyoruz.’ değerlendirmesinde bulundu.
TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK MİLLET VE TEK DEVLET İMANIYLA ‘EVET’
Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın; ‘Yarın oylanacak anayasa değişikliğiyle millete hem kendisinin, hem çocuklarının geleceği için çok önemli bir yönetim sistemi teklif ediyoruz. Buna karşı çıkanlar, dikkat ediniz, kendileri hiçbir teklif getirmiyor, sadece ‘olmasın, yapılmasın, değişmesin’ diyorlar. Siz bu kafayı çok iyi tanırsınız. Bunların ülkenin ve milletin hayrına dikilmiş bir tek ağaçları, üst üste konmuş iki tuğlaları yoktur. Her şeye karşı çıkmayı, her şeye şimdi olduğu gibi hayır demeyi siyaset sanıyorlar. Neye hayır dediklerini bilmedikleri için de sürekli saçmalıyorlar” tespitini paylaşarak, ‘Yüce milletimiz iradesine saygı gösteren ve ona hizmeti inancının gereği sayanlarla, hayır teranesine tutularak milletin değerlerine sırtını dönenleri bir tutmayacaktır. Hak tecelli edecek, yüce milletimiz Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Millet ve Tek Devlet imanıyla ‘evet’ diyecektir. ‘ dedi.
AK ÖNDERİN AK TARİF VE TESPİTİ
Milletvekili Aydemir, Hayırcı şer cephesinin kampanyayı iftira ve bühtanlar üzerine kurguladığını, her türlü karalamayı yapmaya çalıştığını, bu iftiralardan birinin de yeni sistemin eyalet sistemini getireceği yolunda olduğunu belirterek, ‘ AK Dava Lideri, Sayın Cumhurbaşkanımız, ‘Kardeşlerim, Türkiye’nin üniter yapısının en büyük savunucusu, en başta gelen müdafii daima şahsım başta olmak üzere biz olduk, olacağız. Eyaletmiş, federasyonmuş, şuymuş-buymuş, hiçbiri bizim gündemimizde yoktur, olmayacaktır” tarihi vurgusuyla bu iftira kampanyasını haki yeksan etmiştir. Devletin dirliği, milletin birliği, vatanın bütünlüğü, milletin beraberliği ve kardeşliğine nefislerini adayanlar, yarın sandık başında ‘Evet’ diyerek, AK önderimizin izinde yürüyerek, müfterilere tarihi bir sille daha indirecektir.’ ifadesini kullandı.
AYDEMİR’İN MESAJI
Milletvekili Aydemir 16 Nisan Referandumu dolayısıyla yayımladığı mesajının son bölümünde, Milli irade haysiyet, vicdan ve irfanına güvendikleri ve teslim olduklarını belirterek, ’16 Nisan Güçlü Türkiye için çağlar üstü bir seferdir. Bu seferin gücü, milli iradenin azmi ve imanıdır. Bu kutlu sefere çıkanları , ‘evet kararında fikri sebat edenleri selamlıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun.’ dedi.

 
Aydemir Şeker Fabrikası çalışanlarıyla buluştu
 
Erzurumspor’dan 2 futbolcu 2’inci Lig karmasında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akdağ'dan Üniter yapı hassasiyeti vurgusu
Bakan Akdağ: "Üniter yapının istikbalimiz, bekamız için ne kadar önemli ...
Erdoğan: "Tayyip Erdoğan bir tabu değildir, bir kuldur'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Tayyip Erdoğan bir tabu değildir. ...
Deligöz: “Türkiye kabuğuna sığmıyor”
16 Nisan tarihinde yapılacak olan Halk Oylaması'na sayılı günler kaldı.
 
'16 Nisan milletimizin bir miladı olsun'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadelenin devam ettiğini ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'da
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’da 35 kişilik cirit ekibi ...
Cumhurbaşkanı 2.3 milyarlık yatırımı hizmete açacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Nisan Çarşamba günü Erzurum’da ...
 
Türkiye Gündeminden Günün Fotoğrafı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heyecanla beklenen İzmir buluşmasının ...
“14 yılda en önemli şey güven ve istikrar”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son 14 yılda tesis ettiğimiz güven ve istikrardır. ...
'ABD’nin Suriye rejimine tavrı, doğru bir tavırdır'
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ABD’nin Suriye operasyonu konusunda "ABD’nin ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva