ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
HABERLER>SİYASET
5 Nisan 2017 Çarşamba - 12:10

Milletvekili Aydemir: 'Ezelden ebede kardeşiz'

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘AK Dava kardeşlik davası, AK siyaset eser siyasetidir. Bizim önceliğimiz gönüller yapmak, gönüllerde yer bulmaktır. Ezeldeki kardeşlik ahdimizi ebediyete taşımaktır.’ dedi.

Milletvekili Aydemir:  Ezelden ebede kardeşiz

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘AK Dava kardeşlik davası, AK siyaset eser siyasetidir. Bizim önceliğimiz gönüller yapmak, gönüllerde yer bulmaktır. Ezeldeki kardeşlik ahdimizi ebediyete taşımaktır.’ dedi.
MİLLETVEKİLİ AYDEMİR TEKMANLILARIN KONUĞUYDU
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tanıtım ve paylaşım çalışmaları kapsamında Tekman’a konuk oldu. İlçe girişinde Tekmanlılarca coşkuyla ve “Güçlü Türkiye İçin Evet’ sloganlarıyla karşılanan Milletvekili Aydemir beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Taner Özer, yönetim kurulu üyeleri ile İlçe kaymakamlığını ziyaret etti. Aydemir kaymakamlık çalışmalarını, ‘Devlet-millet kaynaşması had safhada.’ ifadeleriyle nitelendirdi. Tekman İlçe Jandarma Komutanlığı ve ilçe Emniyet Müdürlüğüne giderek, devlet-millet kaynaşmasına katkılarından dolayı kutlamalarda bulunan Milletvekili Aydemir, ‘Güvenlik güçlerimizin vatandaşla muhteşem iletişimi takdire şayan. Yiğitlere her daim minnettarız.’ dedi.
AYDEMİR’DEN MUHTARLAR BULUŞMASI
Aydemir, daha sonra, AK Parti ilçe Teşkilatında muhtarlar ve ilçe halkıyla buluştu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini anlattı. İlçe esnafını ziyaret ederek, konuk olan Aydemir, esnafla istişare etti, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi çerçevesinde görüş alışverişinde bulundu.
AYDEMİR: TEKMAN ESNAFININ DUYARLILIĞINA MİNNETTARIZ
Tekman esnafının ülke geleceği noktasındaki feraset ve duyarlılığını takdir ve minnetle karşıladığını ifade eden Milletvekili Aydemir, ‘Tekmanlı kardeşlerim ve ilçe esnafı ‘Güçlü Türkiye için Evet kararlılığında. Onların aydınlık gönüllerinden sızan kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajları,Türkiye’nin 2023 hedefine doğru Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle gerçekleştireceği tarihi dönüşüm için Evet kararlılıkları her türlü övgünün üzerindedir.’ değerlendirmesinde bulundu.
AYDEMİR: TEKMAN ESNAFI DA KARARINI GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN EVET 'TEN YANA VERMİŞ
Milletvekili Aydemir, ‘Tekman esnafı da kararını Güçlü Türkiye İçin Evet 'ten yana vermiş. Milletin huzurunu temin için atılan adımlar muhteşem bir karşılık buluyor.’ dedi. Aydemir, ‘Tekmanlı hemşerilerimizle yürek frekansımız öylesine uyumlu ki, ziyaretlerimiz enerjimizi artırdı. Güçlü Türkiye İçin Evet kararlılıkları muhteşem.’ değerlendirmesinde bulundu.
AYDEMİR KIRIKHAN KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ
Tekman ilçesi Ziyaretleri kapsamında Kırıkhan Köyünün konuğu olan Milletvekili Aydemir, burada köy sakinleriyle istişarede bulundu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini içeren Anayasa Değişikliğinin 18 maddesini anlattı. Milletvekili Aydemir, ‘Tekman'ın Kırıkhan köyü AK Kadroyu bağrına bastı. Güçlü Türkiye İçin Evet, diyen hemşerilerimiz, ‘biz tek milletiz, birliğimiz ilelebet bozulmaz’ dediler. Kendilerine medyunu şükranız.’ İfadeleriyle minnet hislerini dile getirdi.
Daha önce terör saldırısına uğrayan Kırıkhan Köyü Gazi Karakolunu da ziyaret eden Milletvekili Aydemir, kahraman askerlerle kucaklaştı.
AYDEMİR KALAYCI KÖYÜ SAKİNLERİYLE İSTİŞARE ETTİ
Aydemir’in Kırıkhan Köyünden sonra ağırlandığı ikinci durak Kalaycı Köyüydü. Kalaycı’da vatandaşlarla görüşen, Anayasa Değişiklik paketini ele alan Milletvekili Aydemir, ‘Tekman Kalaycı köyü sakinleri de yürekten, ‘Güçlü Türkiye İçin Evet’diyor. Tek millet inancı bütün sinelerde yer etmiş. Kendilerine minnettarız.’ dedi.
AYDEMİR: GÜCÜMÜZ KARDEŞLİĞİMİZDİR
Tekman AK Parti İlçe Teşkilatı Muhtarlar Buluşması, Kalaycı ve Kırıkhan Köylerindeki konuşmalarında ‘Tek Devlet, Tek Millet, Tek Vatan, Tek Bayrak’ umdelerine atıfta bulunan Milletvekili Aydemir, ‘Bizim yegane gücümüz kardeşliğimizdir. Önceliğimiz, Bütün miminler kardeştir, ilahi emri doğrultusunda ezelde verdiğimiz ahdi, ilelebet tutmaktır.’ diye konuştu.
AYDEMİR’DEN ESER SİYASETİ VURGUSU
Söyleşilerinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin içeriğini anlatan Milletvekili Aydemir, AK Dava siyasetinin eser siyaseti temeline dayandığını, 15 yıllık süreçte her alanda reform düzeyinde yatırımlar ve hizmetler verildiğini hatırlatarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin de bir eser olduğunu, ülke geleceği için atılmış tarihi bir adım hükmü taşıdığını kaydetti.
TEKMANLILAR İZZET VE VAKAR TİMSALİ
Tekmanlıların topyekun ve tek yürek halinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ‘Evet’ kararında birleşeceklerinden şüpheleri bulunmadığını belirten Milletvekili Aydemir, ‘Tekman’ın tarihi duruşu, ilçe halkının asalet ve vakarı, Tekmanlıların feraset ve basiretleri ‘Güçlü Türkiye için Evet’i ifade ediyor. Tekmanlılar izzetine yakışanı yapacak, 1 Nisan’da evetleriyle Güçlü Türkiye yol haritasına destek vereceklerdir.’ dedi.

 
TASAM Heyeti Erzurum'da
 
15 Temmuz şahitleri Aşkale ve Aziziye’de konuştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sekmen iletişimcilere yeni hükümet sistemi’ni anlattı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi ...
Dadaşlardan destek istediler
16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylaması hakkında fikir alışverişinde ...
Yakutiye Belediye Meclisi seçime gitti
Yakutiye Belediyesi Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi.
 
Akdağ gençlere seslendi
Akdağ, 16 Nisan’da gerçekleşecek referandum kampanyalarına ilişkin “Yalanla ...
'16 Nisan Milattır'
16 Nisan tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini de içeren ...
Sekmen yeni sistemi anlattı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçelerde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatıyor.
 
“Büyük güçlü Türkiye için evet demeliyiz”
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yunus Emre ve Müftü Solakzade ...
Aydemir: “16 Nisan milli irade seferidir”
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet ...
AK Gençler’den dev “EVET”
AK Parti Erzurum İl başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi ve İl Gençlik ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva