ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Meteorolojiden Erzurum için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Erzurum için kuvvetli yağış uyarısı
Terör bitti, köylere geri dönüş arttı
Terör bitti, köylere geri dönüş arttı
AGF başvuru verileri açıklandı
AGF başvuru verileri açıklandı
Gazze'de can kaybı 34 bin 568'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 34 bin 568'e yükseldi
Hacı adayları dikkat
Hacı adayları dikkat
HABERLER>SİYASET
7 Mart 2014 Cuma - 15:03

‘Mevlüt Pehlivan’ın torunu destek istiyor’

Yılmaz, "Pasinler’e hizmet borcumuz var. Bugün Mevlüt Pehlivan’ın torunu sizlerin desteğini istiyor. Biliyorum ki sizde onu dün olduğu gibi bugünde yalnız bırakmayacaksınız. Pasinler’e hizmet bizim işimizdir” dedi

‘Mevlüt Pehlivan’ın torunu destek istiyor’

 MURAT ÇANKAYA

 ERZURUM (İHA) - Ak Parti Pasinler Belediye Başkan Adayı Ünsal Sertoğlu, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmenle birlikte Partisinin Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış törenini gerçekleştirdi.

 Düzenlenen törende konuşan Ak Parti Pasinler İlçe Başkanı Rahmi Kaya, “Köylerden ve mahallelerden gelen arkadaşlarım bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Her zaman yanımızda oldunuz sizlere saygılarımı sunarım” dedi.

İTFAİYENİN YAKITI YOKTU

 Daha sonra söz alan Pasinler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ünsal Sertoğlu’da konuşmasına halkı selamlayarak başladı. Sertoğlu, “Mart 2009’da seçildiğimiz zaman, belediyemizin itfaiyesinde mazot yoktu ki yanan evimizi söndürelim. Mart 2009’da belediyemiz personeline para veremez ve onlarda evlerine ekmek götüremiyordu. İşte biz böyle bir belediye devir aldık” dedi.

 Sertoğlu’nun konuşması sık sık kendisini dinleyemeye gelen kalabalıkça tezahürat eşliğinde kesildi.

 Sertoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; “Belediyeye geldiğimiz günden bugüne kadar kasasında bir kuruşu olmayan belediye 38 trilyon borç ödedi. Bu paranın 9 trilyonu işçi arkadaşlarımıza verilen paradır. Ve bu paranın 5 trilyonu da bu kardeşiniz Ankara’larda gece gündüz çalışarak hibe olarak getirmiştir. 4 trilyonu ise İller Bankasından kredi kullanılmıştır. Geçen hafta karargahının açılışını yapan arkadaşımız bu memlekete bir tek çivi bile çakılmadığını iddia etmişti. O arkadaş çivi çakmamış diyor ya doğru söylüyor biz sadece çivi çakmadık. Biz Hasankale’ye hep ilkleri yaşattık. Bizden önce TOKİ var mıydı? 168 konutluk TOKİ’yi iki ay sonra teslim ediyoruz. İkinci Hastanenin temelini attık. Şehir stadyumun ışıklanmasından tutunda tribünlere kadar yenileme çalışması yapıyoruz. Arkadaşlar, bugün mübarek Cuma günü beş yıl önce Cuma namazına gitmek için abdest alacağı su yoktu. Alt yapı çalışmalarını bitirdik. Bizim dönemimizde 300 bin metre kare kilit taşı yaptı. İş başı yaptığımızda ilk işimiz ecdadımıza hizmet etmek oldu. İlçemizin mezarlığının yollarını yapmaya başladık ve bitirdiğimiz de de Hasankaleli hemşerilerim bana şunu dedi. Sen hiçbir hizmet yapmasan bile bu ecdada yaptığın hizmet sana beş yıl yeter dediler. Biz hizmet ederken Allah rızasını kazanmak için hizmet yapıyoruz. Bu ilçenin büyümesi ve kalkınması için bir markamız olması lazım. Bizim markamızda kaplıca suyumuz. Termal alanda 150 trilyonluk yatırım aldık. Bu rakamın 30 Trilyonu Akasya Vadisi Termal Tesisleridir. Bugün ilçeye 2800 hane kazandırdık. İlçemiz 5000 hane yani buda demek oluyor ki ilçemizin yarı nüfusundan daha çok nüfus kazandırıyoruz. 120 Trilyonluk bir devre mülk yatırımı yine yapıyoruz. Ve burada 600 tane gencimize iş istihdamı sağlayacağız.

 Bugün burada köylü kardeşlerime seslenmek istiyorum. Bu muhalefet partileri MHP, CHP ve BDP Büyükşehir yasasına karşı çıkmadılar mı? Sizde onlara oy vermeyerek karşı çıkın. 2009’da da, hiç kimseye söz vermedim ben bunu yapacağım diye yine bugün de söz vermiyorum. Çünkü bizim yaptıklarımız ortada. Muhalefet Partisinden aday olan arkadaşıma sesleniyorum. Sen ne aldın da bu millete söz veriyorsun. Siz milliyetçi olduğunuzu savunuyorsunuz. Yesinler sizin milliyetçiliğinizi, sizin içiniz de bir tane milliyetçi var. O da encümen milliyetçisi. Encümen yapmazsanız o da milliyetçi değil.”

SEKMEN’İN KONUŞMASI

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen ise konuşmasında, “Bugün buraya ikinci gelişimiz, böyle bir coşkulu kalabalıkla bizleri yalnız bırakmayan Pasinlerlilere teşekkür ederim. Bizler Pasinler’in temel sorunlarını çok iyi biliyoruz. Geçen geldiğimde de söyledim şimdi de söylüyorum. Pasinler’in ulaştırma sorununu çözmek benim boynumun borcudur. Bu otobüslerde 65 yaş üstü vatandaşlarımız hiçbir ücret ödemeyecekler. 5 bin öğrencimize burs vereceğiz. Gençler bizim geleceğimizin teminatıdır. Onlara bakmak onların eğitimlerine destek vermek bizim ilk önceliğimizdir” şeklinde konuştu.

 Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ise; “Sizler gibi buranın bir insanıyım. Çocukluğum gençliğim hep burada cami i Kebir mahallesinde geçti. Bizler buranın insanları olarak Pasinler’e hizmet borcumuz var. 2011 seçimlerinde olduğu gibi bizleri bugünde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Bugün Mevlüt Pehlivan’ın torunu sizlerin desteğini istiyor. Biliyorum ki sizde onu dün olduğu gibi bugünde yalnız bırakmayacaksınız. Pasinler’e hizmet bizim işimizdir” dedi.

 
“Ekonominin nabzını Mali Müşavirler tutar!”
 
Pendik’teki Dadaşlardan sılayı rahim
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özkılıç esnafla istişare etti
MHP Yakutiye Belediye Başkan Adayı Nurullah Özkılıç, ilçeye bağlı Mahallebaşı ...
Aydın’dan kentsel dönüşüm değerlendirmesi
MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, “Bu ...
Sekmen seçmenlerine seslendi
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı seçim çalışmalarını ...
 
Oltu’da tepki istifası
Oltu’da Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen üyesi 10 kişi ilçedeki sendika temsilcisinin ...
Bulutlar AK Parti belediyecilik vizyonunu paylaştı
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Belediye şehirde ne yapıyorsa ...
Yavilioğlu: ‘Tarih farklı, hedef aynı’
Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ‘Yükselen Türkiye Konferansı’na ...
 
Kırkıncı Hocaefendi’den çağrı
Mehmet Kırkıncı Hocaefendi, son günlerdeki Cemaat hükümet tartışmaları ...
SP adayları seçmenleriyle buluştu
Pasinler İlçesine bağlı Alvar Köyü’ne çıkarma yapan Saadet Partisi Büyükşehir ...
Terziler seçime hazırlanıyor
Erzurum Terziler Odası Başkanlığı 31 Mart tarihinde Olağan Genel kurul ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva