ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da 'Narkoçelik-14' operasyonu
Erzurum’da 'Narkoçelik-14' operasyonu
Aranan 2 hükümlü yakalandı
Aranan 2 hükümlü yakalandı
Kaymakam Taşkın muhtarları dinledi
Kaymakam Taşkın muhtarları dinledi
Short Track Türkiye şampiyonası başladı
Short Track Türkiye şampiyonası başladı
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
HABERLER>SİYASET
7 Ağustos 2014 Perşembe - 15:23

‘Mazlumların duası başbakanımızla’

Aksak, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasının tüm mazlumların ortak duası olduğunu söyledi.

‘Mazlumların duası başbakanımızla’

 AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasının tüm mazlumların ortak duası olduğunu söyledi.

 Halkın büyük bir teveccüh göstererek üç dönem Başbakanlık makamını emanet ettiği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın devletin en üst makamı olan Cumhurbaşkanlığına emin adımlarla yürüdüğüne işaret eden Milletvekili Muhyettin Aksak, şöyle konuştu: “Bugün Türkiye büyük bir değişim ve dönüşüm yaşamıştır. Bu değişimin altına Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan imza atmıştır. Maddi ve manevi olarak ülkeyi ayağa kaldıran Başbakanımızın arkasında sadece Türkiye’nin değil tüm mazlum İslam coğrafyasının duaları var. Tüm dünya da Müslümanların zulüm ve işkence altında inlediği bir yüz yılı geride bıraktık. Osmanlı İmparatorluğunun yıkılmasıyla sahipsiz kalan İslam Coğrafyası büyük acılar yaşadı. İşte bu acıların son bulması için Türkiye’nin yanı sıra mazlumlar halklar da Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması için dua ediyorlar.

 Özellikle Siyonist Terör Devleti İsrail’in Filistin topraklarında işlediği katliamlara ve yaptığı soykırıma tüm dünya gözlerini kapatmışken Recep Tayyip Erdoğan’ın Davos’ta “One Minute” demesi, mazlum coğrafyalarda bir umut ışığı olmuştur.

 Türkiye’deki askeri vesayetin kaldırılması, 12 Eylül ihtilalini yapanların yargılanması, bin yıl süreceği iddia edilen 28 Şubat döneminin sona erdirilmesi ve yine o dönemin önünü kapattığı İmam-Hatip Liselerinin önünü tekrar açılması, yasaklanan Kur’an Kursları ve Kur’an öğrenmeye getirilen yaş sınırlamasının bitirilmesi milletimizin asla unutmayacağı icraatlardır. Başbakanımızın, hukuksuz bir şekilde uygulanan başörtüsü ortadan kaldırması, eğitimde kesintisiz 8 yıllık dayatmasını kaldırarak yerine 4+4+4 sistemi ile çocuklarımızın siyer-i nebi ve Kur’an-ı Kerim derslerini seçmelerinin önünü açması manevi değerlerimizin genç kuşaklarımız arasında yaygınlaşmasına vesile olmuştur.

 Sayın Başbakanımız, aldığı her görevde halkıyla bütünleşmiş bir lider profili çizmiştir. Siyasete başladığı gençlik yıllarında nasıl ki halkın arasında ise, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda da, başbakanlık yaptığı yıllarda da halkından hiç kopmamıştır. Önüne engeller çıkartıldığı, hatta “Muhtar bile olamaz” diye hor görüldüğü zamanlarda milletine “Bu Şarkı Burada Bitmez” diyerek ümitsiz olmamalarını öğütlemiş ve onlarla bütünleşmiştir. Fakirlerin, gariplerin yer sofralarına oturmuş, çocukların evlerine yaptığı davetleri karşılıksız bırakmayarak Türk halkının gönlünde taht kurmuştur.

 Sayın Başbakanımızın gittiği illerde meydanlardan taşan vatandaşlarımızın verdiği mesajdan da anlıyoruz ki; Türkiye’de doksan yılda yapılmayan yatırımları ve değişimleri on iki yıla sığdıran bir başbakanın Cumhurbaşkanı olması kadar doğal bir gelişme olamaz.

 Türkiye’de on iki yılda güven ortamını tesis eden, dış siyasette itibarımızı yükselten ve tüm Müslümanların umudu haline gelen Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı hepimizi sevindirmiş ve gururlandırmıştır. Türkiye’ye adeta sınıf atlatan Başbakanımızı Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz. Sağlıkta Türkiye’nin hali içler acısı idi. AK Parti ile Türkiye’nin sağlıkta gerçekleştirdiği dönüşüm dünyaya örmek olmuştur. Bugün Türkiye’de üniversite olmayan il kalmadı. Erzurum’a Atatürk Üniversitesinin yanı sıra Erzurum Teknik Üniversitesi kuruldu. Yine Yurtkur’a bağlı yurtlarda öğrencilerimiz konaklamak istemezken, bugün talep o kadar yüksek ki öğrencilerimizi mağdur etmemek için illerimize sürekli yeni yurtlar yapılmaktadır. Milletimiz için hayal olan birçok projeyi kısa sürede hayata geçiren; Onlarca yıl bitirilemeyen tünelleri bitirerek hizmete açan, Ovit ve Kop Dağı Tünelleri, Hızlı Tren, Marmaray, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3. Havaalanı gibi büyük projeleri hayata geçiren, tüm Türkiye’yi bir baştan bir başa bölünmüş yollarla donatan, bununla birlikte yaptığı havaalanları ile Türk Hava Yollarını halkın yolu haline getiren bir başbakanın Cumhurbaşkanı seçilmesi elbette milletimizin ortak duasıdır. Bunu Türkiye’nin yarınları için istiyoruz. Ağlayanların yüzünün gülmesi için istiyoruz. Gençlerimiz için, çocuklarımız için ve Mazlum halklar için istiyoruz. Ve diyoruz ki; Benim ve bizim oyumuz, benim ve bizim Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’adır.”

 
‘Allah’ın verdiği canı Allah alır’
 
Korgeneral Öngay, 9. Kolordu Komutanı oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Allah’ın verdiği canı Allah alır’
Sekmen, cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde güney ilçelerinde terör örgütünün ...
AK Parti’den ‘Yeni Türkiye Yolunda Demokrasi Sokağı’
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu ''Yeni ...
Yavilioğlu seçim gündemini değerlendirdi
Cumhurbaşkanı seçimi süreci üzerinde değerlendirmelerde bulunan Yavilioğlu, ...
 
Harmandar, beklentilerini paylaştı
İHSAN KUMRU-Türk Büro Sen Erzurum Şube Başkanı Gani Harmandar, kamu çalışanlarının ...
Sekmen destek turunda
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı ...
Bir destek de Palandöken’den
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve Ak Parti Palandöken İlçe ...
 
Aşkale’den Erdoğan’ın seçim kampanyasına bağış
AK Parti İlçe Teşkilatı’nca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı ...
Sekmen Savaş Ailesinin acısını paylaştı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hayatını kaybeden Yahya Savaş'ın ...
Sekmen ilk dört ayını değerlendirdi
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Tebrizkapı Çarşısı'nda düzenlediği ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva