ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu: ‘İnanılmaz bir oyuncu grubumuz var’
Kutlu: ‘İnanılmaz bir oyuncu grubumuz var’
Ziya Akçeken: ‘Kazanmak için gelmiştik’
Ziya Akçeken: ‘Kazanmak için gelmiştik’
Göztepe, Süper Lig'e yükseldi
Göztepe, Süper Lig'e yükseldi
Kene can aldı
Kene can aldı
Son sözü Kaptan Yumlu söyledi: 2 -1
Son sözü Kaptan Yumlu söyledi: 2 -1
HABERLER>SPOR
29 Nisan 2014 Salı - 02:52

Mavibeyazlılar için ‘Büyük’ final

RECEP DAĞ-Erzurum Büyükşehir Belediyespor bu hafta sonunda, play off mücadelesinde kendi geleceğini belirleyecek. Evinde Çorum Belediyespor’u ağırlayacak olan mavibeyazlı ekip, maçı kazandığında kesin şekilde play offa yükselecek.

Mavibeyazlılar için ‘Büyük’ final

Erzurum Büyükşehir Belediyespor bu hafta sonunda, play off mücadelesinde kendi geleceğini belirleyecek. Evinde Çorum Belediyespor’u ağırlayacak olan mavibeyazlı ekip, maçı kazandığında kesin şekilde play offa yükselecek. Maçın beraberlikle sonuçlanması durumunda Büyükşehir Manavgat Evrensekispor ile Darıca Gençlerbirliği maçlarının da ancak beraberlikle bitmesi halinde mutlu sona ulaşacak. Yenilgi halinde ise ümet gelecek sezona kalacak.

ÇORUM BELEDİYESPOR’u AĞIRLAYACAĞIZ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un bu hafta sonunda evinde ağırlayacağı ve Play off mücadelesi vereceği Çorum Belediyespor Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta genel sıralamada 5, iç saha gurup sıralamasında 1, dış saha maçları performans sıralamasında ise 10’uncu durumda bulunuyor. Toplamda 33 maçta 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 yenilgisi bulunan 53 puanlı Çorum Belediyespor, attığı 49 gole karşılık 34 golü kalesinde gördü.

ÇORUMSPOR İÇ SAHA KARNESİ

Çorum Belediyespor 2’inci gurubun iç saha performansı sıralamasında en başarılı takım konumunda bulunuyor. Evinde oynadığı 17 maçın 11’ini galibiyetle kapayan Çorum Belediyespor, 3 maçını beraberlikle tamamlarken 3 maçından da puansız ayrıldı. İç saha maçlarında rakip filelere 33 gol gönderen ekip 15 golü kalesinde gördü ve 36 puan topladı.

ÇORUM SPOR DEPLASMAN KARNESİ

İç sahada gurup ortalamasını geçen Çorum Belediyespor dış saha maçlarında aynı başarı grafiğini çizemedi.  Deplasmandaki 16 maçının sadece 4’ünü kazanabilen Çorum Belediyespor, 5 maçtan bir puanla ayrılırken, 7 maçında yenildi. Dış saha maçlarında 16 gol atan ekip kalesinden 19 gol çıkardı ve 17 puan toplayabildi.

İKİNCİ YARI VE İÇ SAHADA ÇORUMSPOR

Çorum Belediyespor sezonun ikinci yarısında evinde oynadığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 de yenilgi aldı ve 18 puan topladı. İç sahada rakip filelere 19 gol gönderen ekip, kalesinde 9 gol gördü. Orhangazispor, Hacettepespor, Ünyespor, Maltepespor, Elazığ Belediyespor, Manavgat Evrensekispor maçlarını kazanan Çorum ekibi, evinde Batman Petrolspor ve Darıca Gençlerbbirliğine yenildi.

ÇORUM BELEDİYESPOR 2.YARI DIŞ SAHA

Çorum Belediyespor dış sahada çıktığı 8 maçın sadece birini kazanırken, 5 yenilgi ve 2 beraberlik aldı. Ve altı puan topladı.Deplasmanda kalesinde 13 gol gören Çorum ekibi, rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Sancaktepe Belediyespor, Balçova Belediyespor, elibol Sandıklıspor, Nilüferspor ve Çıksalın maçlarından yenik ayrılan ekip, Aksarayspor ve Düzyurt spor maçlarını 1 puanla kapatırken, sadece Sakaryaspor’u yenebildi.

ÇORUMSPOR’UN SON BEŞ MAÇI

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un bu hafta karşılaşacağı Çorum Belediyespor, mavibeyazlı ekibin aksine son beş maçında oldukça kötü bir performans sergiledi. 5 maçının sadece ikisini galibiyetle kapatan ekip, iki maçını kaybetti, bir maçından ise berabere ayrıldı. Elazığ Belediyespor ve Manavgat Evrensekispor’u yenebilen Çorum ekibi Darıca Gençlerbirliği ve Çıksalınspor maçlarını kaybetti, Düzyurtspor ile berabere kaldı.

GARİP TESADÜF

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tesadüfi bir şekilde, genel sıralamada olduğu gibi iç ve dış saha gurup performansı sıralamasında da Çorum Belediyespor’u takip etti. Çorum Belediyespor genelde 15 galibiyet alırken, Büyükşehir Belediyespor 14 galibiyet aldı. Çorum iç sahada 11, dış sahada 4 maç kazanırken, mavibeyazlı ekip de iç sahada 11, dış sahada ise 3 maçtan galip ayrıldı.

BÜYÜKŞEHİRİN GENEL PERFORMANSI

 Erzurum Büyükşehir Belediyespor 33 maçının 14’ünden üç puanla ayrıldı, 11 maçta berabere kaldı, 8 maçını ise kaybetti. 33 maçta rakip filelere 44 gol gönderen ekip, kalesinde 31 gol gördü ve artı 13 averaj elde etti. Genelde 6’ıncı sırada yer alan mavibeyazlılar, iç saha performansında 2, dış saha performansında ise 11’inci oldu.

ÇORUMLA AYNI DURUMDAYIZ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bu hafta ağırlayacağı Çorum ekibi gibi iç saha performansı bakımından gurup ortalamasının üstünde yer aldı. Evinde oynadığı 16 maçın 11’ini kazanan mavibeyazlılar 3 maçı beraberlikle tamamladı, Düzyurtspor ve Darıca Gençlerbirliği’ne yenildi. Sahasında 29 gol kaydeden Büyükşehir Belediyespor kalesinde 12 gol gördü ve iç sahada 36 puan topladı.

DIŞ SAHA PERFORMANSIMIZ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor bu sezon en büyük kayıpları dış saha maçlarında yaşadı. 17 maçının sadece üçünde gülen ekip, 8 beraberliğe karşı 6 yenilgi aldı. Skordaki başarısızlık gol sayısına da yansıdı, dış sahada 15 gol atabilen mavibeyazlılar kalelerinden 19 gol çıkardı. Mavibeyazlılar deplasman maçlarında sadece 17 puan toplayabildi.

BÜYÜKŞEHİR 2.YARI İÇ SAHA PERFORMANSI

Erzurum Büyükşehir Belediyespor sezonun ikinci yarısında evinde oynadığı 8 maçın 6’sını galibiyetle kapatırken, bir yenilgi ve bir de beraberlik alarak 17 puan topladı. 15 gol atan ekip, 8 gol yedi. Ünyespor, Maltepespor, Elazığ Belediyespor, Sakaryaspor, Sancaktepe Belediyespor ve Balçova Belediyespor maçlarını kazanan mavibeyazlılar, Evrensekispor ile berabere kalırken, Darıca Gençlerbirliği’ne yenildi.

BÜYÜKŞEHİR 2.YARI DIŞ SAHA PERFORMANSI

Erzurum Büyükşehir Belediyespor ikinci sezonda dış sahada oynadığı 8 maçın sadece birini kazanırken, 3 maçını kaybetti, 4 maçtan bir puanla ayrıldı. Kalesinden 9 gol gören mavibeyazlı ekip, rakip filelere 6 gol gönderebildi ve 6 puan toplayabildi. Elibol Sandıklıspor, Nilüferspor, Batman Petrolspor maçlarından puansız ayrılan ekip, Hacettepespor’u yenerken, Aksarayspor, Düzyurtspor, Çıksalınspor ve orhangazispor maçlarını beraberlikle geçti.

BÜYÜKŞEHİR SON BEŞ MAÇ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor son beş maçının üçünü kazandı, bir maçını kaybetti, bir maçından ise bir puanla ayrıldı ve 10 puan topladı. Orhangazispor beraberliğinin ardından üst üste Sancaktepe Belediyespor, Hacettepespor ve Balçova Belediyespor maçlarını kazanarak taraftarlarının yüzünü güldüren mavibeyazlı ekip, geçen haftaki maçta Batman Petrolspor’a da mağlup oldu.

15 ARALIK 2013’TEKİ MAÇ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor 15 aralık 2013’te deplasmanda Çorum Belediyespor ile 1-1 berabere kalmıştı. Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçı  İlker Günay, Erdinç Pekgöz, Haluk Zeybek, Sefer Sever(Hakan), Muhammed Fettahoğlu, Mustafa Özkaya (Tuncay Elik), Kerem Kaya, Fatih Güntekin, Ekrem Sütçü, Fatih Arat(Mustafa Olcaytu Ergen), İsmail Türkaslanlı kadroyla tamamlamıştı.Maçta ilk golü 28’inci dakikada ev sahibi ekipten Oğuzhan kaydetmiş, Erzurum Büyükşehir Belediyespor beraberlik golünü 38’inci dakikada Erdinç Pekgözle bulmuştu.

BÜYÜKŞEHİR 2.YARI İÇ SAHA KARNESİ

Büyükşehir Belediyesi Spor  3-0  Ünyespor

Büyükşehir Belediyesi Spor  2-1  Maltepespor

Büyükşehir Belediyesi Spor  3-2  Elazığ Belediyespor

Büyükşehir Belediyesi Spor  1-1  Manavgat Evrenseki Spor

Büyükşehir Belediyesi Spor  0-3  Darıca G.Birliği

Büyükşehir Belediyesi Spor  2-1  Sakaryaspor A.Ş.

Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Sancaktepe Belediye Spor

Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Balçova Belediye Spor

 

BÜYÜKŞEHİR 2.YARI DIŞ SAHA KARNESİ

Elibol Sandıklıspor  1-0  Büyükşehir Belediyesi Spor

Bursa Nilüferspor A.Ş.  2-1  E Büyükşehir Belediyesi Spor

 68 Yeni Aksaray Spor  0-0  Büyükşehir Belediyesi Spor

Düzyurtspor  1-1  Büyükşehir Belediyesi Spor

Çıksalın Spor  1-1  Büyükşehir Belediyesi Spor

Orhangazispor  1-1  Büyükşehir Belediyesi Spor

Hacettepe Spor  1-2  Büyükşehir Belediyesi Spor

Batman Petrol Spor A.Ş.  2-0  Büyükşehir Belediyesi Spor

 

ÇORUM BELEDİYESPOR 2.YARI İÇ SAHA PERFORMANSI

Çorum Belediyespor  5-0  Orhangazispor

Çorum Belediyespor  2-1  Hacettepe Spor

 Çorum Belediyespor  0-1  Batman Petrol Spor A.Ş

Çorum Belediyespor  2-1  Ünyespor

 Çorum Belediyespor  4-1  Maltepespor

Çorum Belediyespor  3-2  Elazığ Belediyespor

Çorum Belediyespor  3-2  Manavgat Evrenseki Spor

 Çorum Belediyespor  0-1  Darıca G.Birliği

 

ÇORUM BELEDİYESPOR 2.YARI DIŞ SAHA PERFORMANSI

Sancaktepe Belediye Spor  3-2  Çorum Belediyespor

Balçova Belediye Spor  1-0  Çorum Belediyespor

Sakaryaspor A.Ş.  1-2  Çorum Belediyespor

 Elibol Sandıklıspor  4-0  Çorum Belediyespor

 Bursa Nilüferspor A.Ş.  1-0  Çorum Belediyespor

 68 Yeni Aksaray Spor  0-0  Çorum Belediyespor

 Düzyurtspor  0-0  Çorum Belediyespor

Çıksalın Spor  3-1  Çorum Belediyespor

 34’ÜNCÜ HAFTA MAÇ PROGRAMI                                                      

4 Mayıs 2014 15:30  Sakaryaspor A.Ş.-Hacettepe Spor  15-3

4 Mayıs 2014 15:30  Darıca G.Birliği-Elibol Sandıklıspor 7-4

4 Mayıs 2014 15:30  Sancaktepe Belediye Spor-Balçova Belediye Spor  9-14

4 Mayıs 2014 15:30  Düzyurtspor-Maltepespor  1-11

4 Mayıs 2014 15:30  Manavgat Evrenseki Spor-Bursa Nilüferspor A.Ş.  8-10

4 Mayıs 2014 15:30  Çıksalın Spor-Ünyespor  16-17

4 Mayıs 2014 15:30  Büyükşehir Belediyesi Spor-Çorum Belediyespor 6-5

4 Mayıs 2014 15:30  Orhangazispor-Batman Petrol Spor A.Ş.  13-2

4 Mayıs 2014 15:30  Elazığ Belediyespor-68 Yeni Aksaray Spor 18-12

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Erzurum’un değişmeyen iki önceliği
 
Erzincan yolunda kaçak cep telefonu operasyonu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gurbetten sılaya 29 Nisan 2014 Salı 10:25

Erzurum belediye çorum belediyenin ilk yarı maçını izledim gerçekten çentilmen taraftarları var statta hiç bir kötü tezahürat görmedim. Tabi inşallah Erzurum belediye playofa kalır oradan da 2.lige çıkar. Tüm dadaşlara sevgi ve saygılar

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Küçükler Masa Tenisi Grup maçları Erzurum’da
Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş, iki gün süren müsabakaların zevkli ...
Erzurum’da Liseler futbolda yarışıyor
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ...
Aziziye’de sportif atılım
Aziziye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yaşar Elen, hentbol antrenörü ...
 
Erzurum’da Fenerbahçe coşkusu
Erzurum’da Fenerbahçe’nin Çaykur Rizespor golsüz berabere kalarak şampiyonluğu ...
Pasinler Belediyesi iki karşılaşmasını da kaybetti
Serbest ve Grekoromen Stil Deplasmanlı Süper 1. Güreş Ligi ve 1. Güreş ...
Batman’da petrol bulamadık…!
ERZURUM Büyükşehir Belediyespor deplasmanda oynadığı maçta Batman Petrolspor’a ...
 
Düzyurt şampiyon gibi…
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 33’üncü hafta maçları sonunda Düzyurtspor ...
Sekmen: "Erzurum artık başa güreşecek"
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Mecidiye İmam Hatip ...
Güreşte yüzümüz gülmedi
Serbest Güreş Süper 1. Lig C Grubunda yer alan Erzurum Palandöken Belediyesi ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva