ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
953 terörist etkisiz hale getirildi
953 terörist etkisiz hale getirildi
DAP BKİ 2025 yılı proje teklif çağrısına çıktı
DAP BKİ 2025 yılı proje teklif çağrısına çıktı
Mecidiye AL öğrencileri projelerini sergiledi
Mecidiye AL öğrencileri projelerini sergiledi
OBM orman yangınlarıyla mücadeleye yoğunlaştı
OBM orman yangınlarıyla mücadeleye yoğunlaştı
Oltu’da Üniversiteliler Gençlik Festivalinde buluştu
Oltu’da Üniversiteliler Gençlik Festivalinde buluştu
HABERLER>SPOR
3 Eylül 2016 Cumartesi - 18:51

Lige kötü başladık: 1-2

RECEP DAĞ-Erzurumspor Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Guruptaki ilk maçını kaybederek, taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Mavibeyazlı ekip aldığı yenilgi ile lige 12’inci sıradan başladı.Mavibeyazlılar iç saha namağlup unvanını da kaybetti

Lige kötü başladık: 1-2

BASKI KURAMADIK

Erzurumspor 2’inci Ligde çıktığı ilk maçının ilk yarısında rakip takım üzerinde baskı kuramadı. 15 bini aşkın taraftarın coşkuyla takip ettiği karşılaşmada oyun kuran ve hakimiyeti elinde bulunduran taraf konuk ekip oldu. İlk yarıda mavibeyazlı ekip sadece Engin Baytar’la yüzde yüzlük pozisyondan yararlanamazken, Diyarbakır ekibi yakaladığı 4 yüzde yüzlük pozisyonun birini değerlendirdi, diğer üçünde kaleci Ahmet’i geçemedi.

SİNAN DOĞA'YI ARATMADI AMA…

Karşılaşmanın ilk yarısında Erzurumspor’da öne çıkan futbolcu Doğa İşeri yerine transfer edilen Sinan Morgül oldu. Nobre defansa da yardım ederek takımı rahatlatırken, Engin Baytar ilk yarıda oldukça tutuk bir oyun sergiledi. Ferit Erişçi, Engin Baytar’ın hatalarını telafi ederken, Erhan oldukça yüksek bir performans ortaya koydu. Fatih Tatan ise sık sık düşerek sezona henüz hazır olmadığını gösterdi.

KONUK EKİP İLK YARIYI ÖNDE KAPATTI

Erzurumspor maçın ilk yarısında kontrollü bir oyun sergiledi. Konuk takım kontrataklarda Deniz, Ercan ve Ercüment’le etkili oldu. Kaleci Ahmet konuk ekip gol pozisyonlarını önlerken, defansla orta saha arasındaki kopukluk mavibeyazlı ekibin yenik duruma düşmesine neden oldu, İlk 45 dakikanın golsüz sonuçlanması beklenirken 44’üncü dakikada Ercüment takımını öne geçirdi: 1-0.

BERABERLİK SEVİNCİ 4 DAKİKA SÜRDÜ

Karşılaşmanın ikinci yarısına aynı kadroyla çıkan mavibeyazlılar ilk beş dakikada inisiyatifi ele aldı. Baskı gol getirdi, 54’te Engin Baytar skoru eşitledi: 1-1. Golün sevinci sürerken 60’ıncı dakikada Konuk takımdan Deniz takımını yeniden öne geçirdi. Alan dakikalarda Mehmet Albayrak, Ersen ve Erhan Koç değişikliği gol getirmeyince Erzurumspor sezona puan kaybıyla başladı.

TEKNİK YÖNETİM

Sezonun ilk maçında, kenar yönetimi kötü bir performans sergiledi. Mehmet Albayrak’ın ilk 11’de yer almaması, Fatih Tatan’ın formsuzluğuna rağmen maç boyunca sahada kalması, oyunun en iyi olan Erhan’ın kenara alınması, Engin Baytar’ın kişisel oyununa ses çıkarılmaması teknik yönetimin olumsuz tarafları olarak maça yansıdı.

HAKEM PERFORMANSI

Konuk takım golcüsü Deniz hareketleriyle maçı provoke etmeye çalıştı. Taraftarı tahrik eden bu davranışlarına orta hakem Ferhan Kestanlıoğlu sessiz kaldı. Kötü bir yönetim sergileyen orta hakem, sıkça çaldığı düdüklerle topun oyunda kaldığı süreyi kısalttığı gibi, Erzurumspor ataklarını da kesti.  Oynanmayan süre 7 dakikayı aşmasına rağmen 5 dakikalık uzatma vererek, sonucu etkiledi.

HAFTANIN MAÇLARI VE EN’LER

Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Gurupta 1’inci hafta maçlarında 14 gol kaydedildi.  5 maçı ev sahibi ekipler kazanırken, Büyükçekmece ve Erzurumspor sahalarında puan kaybeden iki takım oldu. Gurupta iki maç ise golsüz beraberlikle bitti. Haftanın en gollü maçı Konya’da oynandı, Anadolu Selçukspor K.Maraşspor kalesine tam 4 gol gönderdi.

PUAN DURUMU

Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Gurupta 1’inci hafta maçları sonunda haftanın en golcü ekibi Anadolu Selçukspor ilk sırada yer aldı. Bu takımı 3 puan ile Amed, Fethiyespor, İstanbulspor, Keçiörengücü, Sivas Belediyespor ve Zonguldak Kömürspor izledi. 1 puanlı takımlardan Anadolu Üsküdar 8, Hacettepespor 9, Nazilli 10, Ofspor 11’inci olurken, Büyükşehir Belediyespor haftayı 12’inci sırada tamamladı.

ERZURUMSPOR MEHMETSİZ BAŞLADI

Erzurumspor Spor toto 2’inci Lig Beyaz Gurupta sezonun ilk maçına çıktı. Mavibeyazlı ekibin ilk 11’inde Mehmet Albayrak yer almazken, yeni transferler Sinan Morgil, Engin Baytar ve Mert Nobre ilk 11’de yer buldu.Erzurumspor karşılaşmaya, Ahmet Altın,Ferit Erişçi, Sinan Morgil, Doğan Can Otman, Serhat Akyüz, Fahri Tatan, Savaş Tağa, Fatih Gül, Erhan Çelenk, Engin Baytar, Mert Nobre 11’i ile çıktı. Ramazan Evren Üstündağ, Murat Paluli, Fırat Arıkan, Uğur Utlu, Ersel Aslıyüksek, Mehmet Albayrak, Ertan Koç  ise yedek listede yer aldı.

 AMED İLK 11’İ

Konuk Amed maça Kazım Sarı, Hakan Ateş, Kamil İçer, Koray Şanlı, Erhan Eren, Ercan Çapar, Ercüment Balıkcı, Mehmet Sıddık İstemi, Yusuf Yağmur, Deniz Naki, Şehmus Özer 11’i ile başladı. Levent Taşkın, Şevket Güngör, Oğuz Çetinkaya, Mansur Çalar, Tekin Adar, Ahmet Güven, Emre Tekin Pınar  ise 18 kişilik kadroda yer alan diğer futbolcular oldu.

HAKEMLER

Erzurumspor-Amedspor karşılaşmasını İzmir Bölgesi hakemlerinden Ferhan Kestanlıoğlu yönetti.  İzmir Bölgesi hakemi Tamer Okuldaş’ın birinci yardımcı hakem olduğu karşılaşmada aynı bölgeden Halil İbrahim Atabay 2’inci yardımcı hakem olarak görev aldı. Levent Aktan’ın dördüncü hakem olarak bulunduğu maçta Ahmet Şahin gözlemcilik yaptı. Maçta Özer Korkmaz ve Bülent Çınar Çavuş temsilci olarak bulundu.

HAFTANIN MAÇLARI

Anadolu Selçukspor  4-0  K.Maraşspor A.Ş.

Keçiörengücü  1-0  Bucaspor

Nazilli Belediyespor  0-0  Hacettepe Spor

İstanbulspor A.Ş. 1 -0 Pendikspor

Anadolu Üsküdar 1908 Spor 0 -0  Ofspor A.Ş.

Z. Kömürspor  1-0  Kocaeli Birlik Spor

B.Tepecik Spor A.Ş.  0-1  Sivas Belediye Spor

Fethiyespor  2-1  Fatih Karagümrük A.Ş. 

Erzurumspor  1-2  Amed Sportif Faaliyetler 

2’İNCİ HAFTA MAÇ PROGRAMI

Amed – K.Anadolu Selçukspor

K.Birlik Spor - Üsküdar 1908 Spor

Pendikspor – B.Tepecik Spor A.Ş.

F.Karagümrük A.Ş. - Erzurumspor

Hacettepe Spor - İstanbulspor A.Ş.

Sivas Belediye Spor – Z.Kömürspor

Bucaspor - Fethiyespor

K.Maraşspor A.Ş. – N.Belediyespor

Ofspor A.Ş. - Keçiörengücü

 
Beyaz gurupta Selçukspor farkı
 
Yıldırım: “Üzgünüz, kaybettik”
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
FANATİK DADAŞ 4 Eylül 2016 Pazar 17:46

Erzurum spor amedspor maçını çirkinleştiren yenilmesine sebep olan Erzurumspor düşmanları bir kaç taraftar demeye dilim varmıyor olan şuhursus kişilerdir bunları aramızda barındırmayalım bu şuhursuslardan Erzuruma ve Erzurumspor,a herzaman zarar gelir takımımıza bundan soraki maçlarda başarılar diliyorum

Yorumu oyla      6      4  
misafir 4 Eylül 2016 Pazar 14:27

Bir takım senin evinde dört tane yüzde yüzlük gol pozisyonu yakalamışsa demek ki takım tam oturmamış demektir.Defans yetersiz defansa deneyimli bir oyuncu alınması lazım.Ayrıca mağlubiyetle başlamak kötü bir şey ama unutmamak gerekir ki Fenerbahçe de iki haftada bir puan aldı.İnşallah takımımız gelecek maçlarda daha iyi oyunla daha iyi sonuç alır.Unutmamak gerekir ki Amedspor yıllardır 2.lig de ilk beş içinde kalan takımdır bizim ise 2.lig de ilk yılımız.Asıl önemli olan Erzurumluların erzurumspora olan düşmanlığıdır.Şimdi federasyon erzuruma Allah bilir 4-5 maç seyircisiz oynama cezası verir .O zaman bu olay çıkaranlar mutlu olur.

Yorumu oyla      6      4  
Fanatik dadas 4 Eylül 2016 Pazar 07:43

Bu maçta kenar yönetiminin performan sini hiç begenmedim saygilar

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Beyaz gurupta Selçukspor farkı
Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Gurupta 2016-2017 sezonu başladı.
Buz Pateni Federasyonu Çalıştayı başladı
Buz Pateni Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen "Spor Çalıştayı" ...
Erzurumspor 3 puana odaklandı
Cumartesi akşam Kazım Karabekir Stadı’nda konuk edeceği Amedspor ile oynayacağı ...
 
Erzurumspor maçını Kestanlıoğlu yönetecek
RECEP DAĞ-Erzurumspor’un Cumartesi günü sahasında oynayacağı Amedspor ...
Bakan Kılıç’tan istifa çağrısı
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Brezilya'nın Rio de Janerio ...
Spor’da EYOF gündemi
11-18 Şubat 2017 tarihlerinde Erzurum’da yapılacak olan Avrupa Gençlik ...
 
Atlama Kulelerinde geri sayım
Atlama Kulelerinin en geç 30 Aralık 2016 tarihinde tamamlanarak teslim ...
Erzurumspor’da hedef 3 puan
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta Cumartesi günü oynayacağı Amedspor maçı ...
2’inci Lig’de heyecan başlıyor
RECEP DAĞ-TFF Erzurumspor’un 2016-2017 sezonu, lisan alan futbolcu listesini açıkladı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva