ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor maçı kırılma noktası oldu
Erzurumspor maçı kırılma noktası oldu
Kene bir can daha aldı
Kene bir can daha aldı
2 genel başkan partisine veda etti
2 genel başkan partisine veda etti
‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ için yarıştılar
‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ için yarıştılar
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu
HABERLER>SPOR
20 Ocak 2024 Cumartesi - 17:18

Kutlu: ‘Performansımızı sürdürmek istiyoruz’

Kutlu, ‘En büyüğünden en küçüğüne futbolcularımızın hepsi takdiri hak ediyorlar. Hem benim tarafımdan, hem yönetim tarafından, hem şehir tarafından ki zaten karşılığında hem taraftarımız, hem yönetimimiz veriyor. Tebrik ediyorum’

Kutlu: ‘Performansımızı sürdürmek istiyoruz’

Kutlu, ‘En büyüğünden en küçüğüne futbolcularımızın hepsi takdiri hak ediyorlar. Hem benim tarafımdan, hem yönetim tarafından, hem şehir tarafından ki zaten karşılığında hem taraftarımız, hem yönetimimiz veriyor. Tebrik ediyorum’

Sözlerine Bodrum FK'yı tebrik ederek başlayan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, "Bugüne kadar 2 yıldır yaklaşık hatta daha öncesi de var, alt ligde şampiyon olmuştu. Bu lige renk katıyorlar. Çok değerli, çok önemli bir hocası var. 2 yıldır geçen sene final maçında Süper Lig'e çıkmayı kaybeden bir takım. Bu sene de bugün galip gelseler ligin ikinciliği sırasına yükselecek bir takım. Hem kulüp olarak hem teknik direktör performansı olarak gerçekten çok önemli şeyler ortaya koyuyorlar" dedi.

"Futbolcularımı kutluyorum"

Kutlu maçla ilgili değerlendirmesinde ise, "Bugün gerçekten oyuncuların maçın 1. dakikasından, 90. dakikasına kadar rakibe tek bir pozisyon bile verdiğimizi hatırlamıyorum. Gökdeniz'in ceza sahasından bir tanesi çektiği, hani cılız pozisyon demiyorum ama kalemize gelen şut olarak değerlendiriyorum bir pozisyonu vardı. Onun haricinde bizim girdiğimiz net 4 pozisyon, pozisyona çeviremediğimiz son paslar vardı. Oyuncularım gerçekten iki haftadır özelikle ligin ikinci yarısında Bandırma ve Bodrum gibi geçen hafta oynadığımız rakip ligin beşincisiydi. Bugün oynadığımız rakip bugün kazansa ligin ikincisi çıkacak bir rakipti. Çok önemli bir performans ortaya koyuyorlar. En büyüğünden en küçüğüne hepsi takdiri hak ediyorlar. Hem benim tarafımdan, hem yönetim tarafından, hem şehir tarafından ki zaten karşılığında hem taraftarımız, hem yönetimimiz veriyor. Tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki hafta şimdi yine ligin güçlü ekiplerinden bir takımla maçımız var. Zaten önemli bir kadrosu vardı Manisaspor'un. Üzerine önemli takviyeler de yapıyorlar. Oraya gidip bu performansını sürdürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Mustafa Yumlu’nun 500. maçı

Kaptan Mustafa Yumlu’nun bugün 500. resmi maçına çıktığını hatırlatan Kutlu, "Daha önceki oynadığı takımlar tabii ki üst liglerde oynadı. Trabzonspor gibi değerli bir takımda oynadı. Ama hani burayla özdeşleşti. Burada da zannediyorum 100 maça çıktı. O da çok önemli. Burak'la özdeşleşti. Ben en çok tabii ki Trabzon'a da yakıştırıyorum altyapısına çıktığı için ama en çok Erzurumspor'a yakıştırıyorum onu. İnşallah futbolu bıraktıktan sonra da kendisi nasıl isterse, ister teknik direktör, ister antrenör, ister sportif direktör bu kulüpte hizmet alacak karakterde ve duruşta verdiği hizmetlerle de bunu hak eden bir insan. Ona da 500. maçı ve daha nice maçlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

"Erzurum’da hava çok güzel"

Hakan Kutlu, maçın yayını sırasında spikerin ifadeleriyle ilgili olarak da, "Şöyle de bir konu geldi. Soyunma odasında. Galiba maçı anlatan Erzurum'da olmadığı için hani onlar İstanbul'dan anlatıyor. Pek buralara anlatımcı spiker yollamıyorlar. Maç hakkında muhabir yani İstanbul'dan, televizyondan nasıl seyrediyorlar? Öyle hangisi? Burada insan sağlığına etkileyecek insan sağlığını etkileyecek derecede bir soğuk olduğunu söylemiş. Biz kendimizi çok iyi hissediyoruz geldiğimizde öyle. Yani hiçbir öyle soğuğun burada insan sağlığını etkilediğini görmedik. Bugün çok güzel bir hava vardı aksine. Biz Bodrum'da oynadığımız ilk maçta inanın 50 derecede maç vardı. Hani oralara gitmek hoşlarına gidiyor tabii. Hani Bodrum demiştim ama çok güzel ama buradaki en ufak sıkıntıyı dile getirmekte kendileri geri durmuyorlar. Erzurum'da hava güzel. Saha şartlarımız Türkiye'deki Süper Lig'de dahil şu an zemin olarak en iyi zeminlerden bir tanesi. Yani daha dikkatli olurlarsa iyi olur" diyerek sözlerini tamamladı.

 
Taşdemir: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
 
DSİ’de Sakalıkesik Ovası gündemi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Taşdemir: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, zor bin maç olduğunu ifade ...
Kaptan Yumlu'ya 500. maç armağanı: 1 - 0
Erzurumspor 6 haftadır süren 3 puan hasretine son verdi. Mavi Beyazlı ...
Doğu Anadolu’da 24Erzincanspor gündemi
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur maçlarının tamamlanmasıyla son 16'ya ...
 
20. Deaflympics Kış Olimpiyatlarında geri sayım
20. Deaflympics Kış Olimpiyatları, 2-12 Mart 2024 tarihleri arasında Türkiye'nin ...
Bodrumspor’un 5 eksiği var
Erzurumspor FK mücadelesinin hazırlıklarına Erzurum’da devam eden Bodrum ...
Doğu Anadolu’da 24Erzincanspor gündemi
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur maçlarının tamamlanmasıyla son 16'ya ...
 
Erzurumspor Bodrum Maçını Demirbaş yönetecek
Erzurumspor’un Cumartesi günü evinde oynayacağı Bodrumspor karşılaşmasını Ayberk Demirbaş yönetecek.
Palandöken 1.5 metreyi gördü
Doğu Anadolu Bölgesinde kar yağışı ulaşım ve gündelik yaşamı olumsuz etkilerken, ...
1’inci Ligde 19’uncu hafta heyecanı
Transfer tahtası açık olan takımlar yeni isimleri kadrolarına katarken ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva