ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Yeşilay bisiklet turu etkinliği yoğun ilgi buldu
Yeşilay bisiklet turu etkinliği yoğun ilgi buldu
Trendyol 1. Lig: Eyüpspor: 0 - Göztepe: 3
Trendyol 1. Lig: Eyüpspor: 0 - Göztepe: 3
Ardahan yolunda feci kaza: 1 ölü, 13 yaralı
Ardahan yolunda feci kaza: 1 ölü, 13 yaralı
Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi
Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi
Şehit Yüzbaşı Faik Bey'e vefa
Şehit Yüzbaşı Faik Bey'e vefa
HABERLER>ASAYİŞ
11 Nisan 2013 Perşembe - 16:11

Kuma davası başladı

Erzurum’da eşi eve kuma getirdiği için bunalıma girerek oturduğu evinin 4’üncü katından atlayarak intihar eden 2 çocuk annesi 28 yaşındaki Netice Barçın’ın ölümü ile ilgili dava bugün Erzurum 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde başladı.

Kuma davası başladı

ERZURUM (İHA) - Erzurum’da eşi eve kuma getirdiği için bunalıma girerek oturduğu evinin 4’üncü katından atlayarak intihar eden 2 çocuk annesi 28 yaşındaki Netice Barçın’ın ölümü ile ilgili dava bugün Erzurum 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde başladı.
Savcılık, evden gitmek istemesine engel olduğu ve dövdüğü için koca 30 yaşındaki Kamil Barçın hakkında Erzurum 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde ’kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak, eziyet’ suçlarından 5 yıldan 18 yıla kadar, kuma 33 yaşındaki Esengül Nikbay hakkında ise 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istedi.
OLAY:
Merkez Palandöken İlçesi’nde 3 Haziran 2012 günü Abdurrahman Gazi Mahallesi 2’nci Yazıcı Sokak Doğu Ses Yapı Koop. F Blok Kat 4 Daire No 16’da meydana gelen olayda, Netice Barçın 4’üncü kattan düşerek öldü.
CUMHURİYET SAVCISI, “KASTEN ÖLDÜRME YOK”
Ölümü şüpheli bulunan Netice Barçın’ın eşi ve kuması gözaltına alındı. Kamil Barçın ile Esengül Nikbay, sorgunun ardından serbest bırakıldı. Cumhuriyet Savcısı Mehmet Bakır Özkan’ın sürdürdüğü soruşturmada, ’kasten öldürme, kasten öldürmenin ihmali davranış ve işlenmesi’ suçlarından kovuşturmaya yer olmadığı kararı verildi.
“ESENGÜL, NETİCE’Yİ TUTMAK İSTEDİ AMA O ANDA BIRAKTI”
Tutuksuz yargılanan Netice Barçın’ın kocası Kamil Barçın ise bugün yapılan duruşmada suçlamaları kabul etmedi. Barçın, “İntihar eden Netice Barçın benim eşimdi. Son bir yıldan beri Esengül Nikbay ile birlikte ilişkim olduğu doğrudur. Olaydan önce birlikte aynı evde yaşıyorduk. Netice ile aramızda zaman zaman tartışma oluyordu. Ben Netice ile sürdürdüğümüz yaşam süresince kesinlikle şiddet uygulamadım. Olay günü ben arkadaşımla birlikte dışarı çıkmıştım. Netice ile birlikte olay günü birlikte parka gitmedim. Netice ile yaklaşık 11 yıldır evliyim. Aramızda tartışma çıktı. Bu tartışmamızı gören Esengül Nikbay araya girerek tartışmayı engelledi. Ben bu tartışmadan sonra salondan dışarı çıktığım sırada Netice’nin kapıyı kilitlediğini fark ettim. İntihar edebileceğinden şüphelendiğim için koşarak oda kapısının kilitli olması nedeniyle kapının camını tekme atarak kırdım. Camın bir bölümünü de Esengül, kırdı. Ben camı kırdığımda Netice’nin salonun penceresini açmış olduğunu gördüm. Pencerenin önünde duruyordu o an aşağı atlayacağını düşünerek koşarak merdivenlerden aşağı inmek istedim. O anda Esengül içeri girerek, Niteci’yi tutmak istedi. Ancak, o anda elinden tutunamadığını fark edince panige kapılıp dışarı fırladım. Dışarıya koşmamın tek amacı Netice’nin bir süre pencerede asılı kaldığını fark ederek onu tutmak amacıyla aşağıya indim.” diye konuştu.
BABA,”KIZIMI BANYODA ÖLDÜRDÜLER” İDDİASI
Netice Kayık’ın babası Necati Kayık ise duruşmada kızının kasti öldürdüğünü iddia etti. Baba Kayık,”Benim kızım 11 yıldır evliydi. Yaklaşık 5 yıldan beri kızımızı bizimle görüştürmüyordu. Kızımı dövdüğünü başkalarından duydum. Benim kızımı kasten öldürdü, balkondan aşağı attılar. Ben hastaneye gittiğimde kızımın saçları ıslaktı. Kızımı banyoya götürerek öldürdükleri ve öldürdükten sonra pencereden aşağıya attıkları kanaatindeyim. Şikâyetçiyim” dedi.
Tutuksuz yargılanan Kamil Barçın’ın avukatı Süha Erdoğdu ise, mahkemeye Netice Barçın ile Esengül Nikbay’ın birlikte gülerek çektirdikleri fotoğrafları mahkemeye delil olarak sundu. Avukat Erdoğdu, ”Şikâyetçi ailenin görgüye dayalı bilgileri yok. Bu nedenle ifadelerine itibar edilmemelidir. Ailenin acılı olması ve Televizyon kanalına çıkarak müvekkilim ve ailesi hakkında asılsız ithamlarda bulunmaları hakkını vermemektedir. Netice ile Esengül arasında herhangi bir husumet bulunmadığını ve birlikte çektirdikleri fotoğrafı mahkeme delil olarak sunuyoruz” dedi.
OTOPSİ TALEBİNE RED KARARI
Baba Necati Kayık’ın Avukatı Ferhat Emer’in ‘Biz olay günü Netice’nin karnında bıçak izi olduğunu öğrendik. Otopsi yapılmasını talep ediyoruz” sözleri üzerine Mahkeme Başkanı Haşim Kızıltaş ise, bu talebin reddine karar verdi.

 

 
‘Annemin de işi olsun’
 
Köprüköy’de sigara operasyonu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Palandöken’de Polis Haftası etkinliği
Palandöken Kaymakamlığı’nca Polis teşkilatının 168. Kuruluş yıldönümü ...
2012 trafik gerçeğimiz…!
TÜİK’E göre 93 bin, Karayolları Genel Müdürlüğü verilerine göre ise 109 ...
Erzurum’da Erzincan Kck Davası
Erzincan’da gerçekleştirilen KCK operasyonu ile ilgili Erzurum’da yargılanan ...
 
Erzurum'da uyuşturucu satıcısı tutuklandı
Erzurum'da 970 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken bir kişi tutuklandı.
İranlı terörist Erzurum'da yargılanıyor!
Rojhilat” kod Muhammet Elemhulu, tutuklu yargılandığı Erzurum 4. Ağır ...
Erzurum'da 168.yıl coşkusu
Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü Erzurum’da bir dizi etkinliklerle kutlandı.
 
Otodan 12 bin paket sigara çıktı
Köprüköy ilçesinde yapılan yol uygulamasında 12 bin 240 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Trafikte Polis Haftası düzenlemesi
Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri ...
102 bin paket kaçak sigara ele geçirildi
Horasan ilçesinde yapılan yol uygulamasında 102 bin 150 paket kaçak sigara ele geçirildi.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva