ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
HABERLER>SİYASET
19 Mart 2014 Çarşamba - 17:12

Küçükler, gazetecilerle helalleşti

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, kentte görev yapan gazetecilerle son kez bir araya gelerek, 10 yıldır sürdürdüğü görevini şeref ve onurla yürüttüğünü ifade etti.

Küçükler, gazetecilerle helalleşti

 E.MEHMET YILMAZ

 ERZURUM (İHA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, kentte görev yapan gazetecilerle son kez bir araya gelerek, 10 yıldır sürdürdüğü görevini şeref ve onurla yürüttüğünü ifade etti.

 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Müceldili Konağı'nda düzenlediği basın toplantısında, şehirde görev yapan gazetecilerden helallik istedi. Erzurum'daki ulusal ve yerel medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Küçükler, veda toplantısında 10 yıllık görev süresini değerlendirdi. Küçükler, "10 yıldır şeref ve onurla yürüttüğüm başkanlık görevini bırakacağım. Yeni seçilecek olan belediye başkanımıza şimdiden başarılar diliyorum. Biz görev süremiz boyunca ilkelerimizden asla taviz vermemeye çalıştık. Güzel günler geçirdik" dedi. Görev süresi boyunca şehre büyük hizmetler yaptığını anımsatan Küçükler, şu görüşlere yer verdi: "Görev süresince güzel işler yaptık. 10 yıl önce göreve gelirken Erzurum'da doğalgaz, su sorunu, otopark gibi konuların konuşuluyordu. Bu şehirde bir tane bile otopark yokken yer altı ve yer üstünde 5 tane otopark yaptık. Atık su arıtma tesisini hizmete sunduk. Et entegre tesisi bitmek üzere. Biz reklam işini bilemedik. Şu gün itibarıyla hizmete girmiş olan ama henüz resmi bir açılış yapmadığımız ve yapamayacağımız 2013 yılında yapmış olduğumuz işler toplamı 60 trilyon 400 milyar liradır."

 Küçükler, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin şuan itibariyle borcunun bulunmadığını kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

 "Bugün itibarıyla bu ay da dahil olmak üzere vergi dairesine, SGK'ya primlerimizi yatırmışız, tek bir kuruş borcumuz bile yok. Şuan kasamızda ciddi bir rakam para da var. Bir kuruş borcumuz yok, paramız da var. Memurumuza maaş, ikramiye, prim borcumuz yok. Görev süremiz içerisinde alnımızın akıyla başımız dik bir şekilde görevi bırakıyor olmak bizim için mutlulukların en güzelidir. Kendi dönemimizde elde ettiğimiz tapusu bizde olan 600 trilyon liranın üzerinde gayrimenkul bırakıyoruz. 30 Mart akşamına kadar ne yapılması gerekiyorsa 31 Mart'ta da görevimize devam ediyormuş gibi çalışmalarımıza devam edeceğiz."

 "30 MART NEDEN ÖNEMLİ?"

Yerel seçimlerin önemine dikkati çeken Başkan Ahmet Küçükler, Erzurum'un siyasette bir parametre olduğunu hatırlattı. Küçükler, şöyle konuştu:

 "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan miting için Erzurum'a gelecek. Bu miting de Erzurum için çok önemli, biz çok önemli buluyoruz. Çünkü 30 Mart seçimleri aslında ülkemiz için, şehrimiz için çok önem arz ediyor. 30 Mart seçimleri sadece bir basit belediye başkanlığı seçimleri mantığında da değildir. Artık AK Parti'nin 11 yıldan beri yaptığı kazanımlarına, ülkedeki başarılarına 'Devam mı, tamam mı?' denileceği bir oylama boyutuna gelmiştir. O yüzden biz AK Parti'nin daha fazla önünün açılabilmesi, daha fazla hizmet yapılabilmesi için 30 Mart seçimlerini çok önemli buluyoruz. Parti olarak da ciddi çalışmalar yapıyoruz. Artık yeni şeyler konuşulması gerekir. Mehmet Sekmen Beyefendi'nin her zaman arkasında oldum. İnşallah AK Parti Erzurum'da ve Türkiye'de bayrağını dalgalandırır."

 "SONUNA KADAR ERZURUM"

 Küçükler, toplantıda bir gazetecinin, "Kentten ayrılmayı düşünüyor musunuz" şeklindeki sorusunu şöyle yanıtladı: "Bu şehir hepimizin. Bu şehirli olmaktan onur duyuyorum. Kendi memleketimde yaşamak benim için mutlulukların en güzelidir. Onun için başka bir şehirde yaşamayı düşünmüyorum. Ben Erzurumlularla çok iyi bir diyalog kurdum. Çarşıda pazarda alnım ak, başım dik geziyorum. Hemşerilerim çok ilgi ve alaka gösteriyor. Sonuna kadar Erzurum... Biz hiçbir zaman vatandaşımızı kandırmadık. Çok samimi hareket ettik. Suyumuz ülkemizde temizlik bakımından ilk beşte yer almaktadır. Kaliteli bir suyumuz var. Amerika, Avrupa ve Dünya standardına göre suda problemin çıkmadığı kayıt altına alındı." Görev süresi boyunca kimseye zulmetmediğini hatırlatan Küçükler, toplantı sonunda kentte görev yapan gazetecilerden helallik istedi.

 
Akgüloğlu: Bağımsız Denetimin Kapsamı Genişliyor
 
Polis Fm'de Yüksek Öğretim ve ekonomi sorgulaması
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MGV li 20 Mart 2014 Perşembe 11:23

Evet sayın Küçükler bu memlekete Sayın Uykusuzdan kat be kat hizmet getirmiştir. Bunu kabul etmek gerek ama yeterlimi ? Hayır. İktidarın bu imkanları Erzurumu bir kayseri bir konya seviyesine getirmeliydi ama bu işte sadece belediye başkanı ile olacak iş değil. Milletvekiliyle bakanıyla, bürokratıyla bunu istemek gerek.

Yorumu oyla      7      4  
Mami 19 Mart 2014 Çarşamba 22:59

Neden bu herkesten helallik istiyor ki anlayamadım.Çok mu kötü davrandı acaba kimse memnun mu değil? Bak şimdi üzüldüm. Ama daha çok Erzurum un diğer şehirlere göre geride kalmasına da üzüldüm. Ya şu atlama kuleleri ne oldu. Cafe mi yaptınız orayı gittim güzel manzara bahtı kara yayla güzelini seyerttim.

Yorumu oyla      8      5  
yalan 19 Mart 2014 Çarşamba 17:23

Yalan söyleme be adam sana kim ilgi gösterecek; Erzurum siyasi tarihinin en nefret edilen adamı oldun! Aday olmadığın için Erzurum bayram yaptı! Değil Mehmet Sekmen gibi ERzurumlu biri yabancı biri bile getirilseydi sen gittin diye Erzurum mutlu olurdu.

Yorumu oyla      8      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydın, projelerini tanıttı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) proje tanıtım toplantısı Erzurum Armeda ...
Bulutlar ETSO’da projelerini paylaştı
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum Ticaret ve Sanayi ...
Güllüce’den eski Türkiye hatırlatması
Güllüce, “Eski Türkiye'yi anlatırken insanın içinin karardığını ifade ...
 
‘30 Mart eski ile yeni Türkiye’nin oylanmasıdır’
Kurtulmuş, “30 Mart yeni Türkiye'nin istikametinde yürümenin tarihidir.” dedi.
Aksak: ‘Çanakkale iman ve azmin destanıdır’
Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan ...
Sekmen: ‘Hedefimiz Türkiye birincisi olmak’
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, 30 Mart ...
 
Bahçeli 22 Mart’ta Erzurum’a gelecek
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin 22 Mart ...
‘Bölücüler asla emellerine ulaşamayacak’
Kurtulmuş, “Dik duracağız asla eğilmeyeceğiz. Erzurum’dan Karayazı’da, ...
Cengiz Aziziye ile helalleşti
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva