ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
HABERLER>SİYASET
18 Mart 2010 Perşembe - 06:58

Kılıç:“Erzurum kalkınıyor”

AHMET AKBUĞA/İHA/AK Parti İl Başkanı Kılıç, Erzurum’un kalkınmasının eğitim, sağlık, turizm ve hayvancılık merkezli olacağını belirterek, bu dört alanda son dönemlerde önemli atılımlar gerçekleştirildiğini söyledi.

Kılıç:“Erzurum kalkınıyor”

AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Erzurum’un kalkınmasının eğitim, sağlık, turizm ve hayvancılık merkezli olacağını belirterek, bu dört alanda son dönemlerde önemli atılımlar gerçekleştirildiğini söyledi.
//BİR HAYAL GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR
YÖK Genel kurulunda alınan ikinci üniversite kararının Bakanlar Kurulu imzasından geçmek üzere olduğunu bildiren AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, “Erzurum ikinci üniversite olayını yıllarca konuştu, hayal etti. Bu anlamda hükümetimiz ciddi bir adım attı. Erzurum’da Erzurum adıyla ikinci bir üniversite kurulacak. Bu Erzurum’un eğitim kenti olma yönünde atacağı dev bir adım olacaktır” dedi.
//ERZURUM KALKINMA SÜRECİNDE
Erzurum’un eğitim, turizm, sağlık ve hayvancılık merkezi olduğunu ve bu dört alanda son yıllarda önemli bir gelişim gösterdiğini anlatan AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, ETSO ve diğer kuruluşların özel ve vakıf üniversiteleri kurma çalışmaları var. Bu üniversitelerle Erzurum eğitim merkezi olma yönünde büyük bir hamle gerçekleştirmiş olacak. Erzurum’a kurulacak ikinci üniversite hem istihdam hem de il ekonomisine önemli katkı sağlayacak. Yine 2011 kapsamında Erzurum’da yapılan tesisler ve turizm alt yapısı Erzurum’un kış turizmi merkezi olması yönünde önemli avantajlar sağlayacak” diye konuştu.
//BELEDİYELERİN PERSONEL SORUNU
Kılıç ayrıca kapatılan belediyelerdeki personelin diğer belediyelere nakledilmesiyle yaşanan personel fazlalığı sorununu aşmak için Ankara’da sürdürülen çalışmaların sonuçlanma aşamasına geldiğini ifade ederek, söz konusu personelin diğer kurumlara dağıtılması için gerekli alt yapının sağlandığını ve bu çalışma ile tıkanan belediyelerin önünün açılabileceğini belirtti.
//KENTSEL DÖNÜŞÜM
Erzurum’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında TOKİ ile yapılan işbirliği ile hayvan pazarı ve Gezköy başta olmak üzere şehir merkezinde önemli çalışmalar için gerekli anlaşmaların sağlandığını belirten Kılıç, önümüzdeki aylardan itibaren kent genelinde ciddi bir kentsel dönüşüm hamlesi gerçekleştirileceğini bildirdi.
Kılıç, son olarak erken seçim olacağı yönündeki bilgilerin doğru olmadığını ifade ederek, “Erken seçim olmayacak. Seçimler zamanında yapılacak. Biz AK Parti olarak her zaman seçim çalışması yaparız. Seçimden seçime değil her zaman halkımızla beraberiz” diye konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GÖKTÜRK 25 Mart 2010 Perşembe 16:55

NE YAZIK Kİ AKP AÇILIMLARLA OLUŞTUDUĞU DÜŞMANLIKLARA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ KENTLER ARASI POZİTİF AYRIMCILIK ERZURUM VATANIN VE TÜKLÜĞÜN EN BÜYÜK KALESİ LAF...ÜLKE SEVMEK USLU DURMAK BU AYRIM ZATEN GÖZE ALMINMIŞ. ALMIŞIZ DA EN AZINDAN USLU DURAN ÇOCUKLARA ÇİKOLATA ŞEKER VESAİR VERİLİR SİZ BUNDAN BİLE ACİZSİNİZ.ERZURUMLU USLU ÇOCUKLAR SİZİ HEP ÖCÜ UMACI GÖRECEK EN AZINDAN BEN ÖYLE BİLECEPİM

Yorumu oyla      6      4  
23 Mart 2010 Salı 22:32

allah allah ben bu şehirde yaşamıyorum veya körüm herhalde bu şehir sizin zihniyetinizin yüzünden her geçen gün geriye gidiyor ne kalkınması kardeşim kalkınan sadece yandaşlarınız

Yorumu oyla      6      4  
Eski dost 18 Mart 2010 Perşembe 22:40

Bay yandaş, Millet aç, işsiz, çay parası bulamıyor. Sen neyin hesabındasın. Bu halka iş alanı açın. Kendi yandaşlarınızın hepsi, bir eli yağda bir eli balda, ALLAH sizi affetmeyecek bu Milet de!! Haydi cenaze namazına!!!

Yorumu oyla      6      4  
osman fencıoglu 18 Mart 2010 Perşembe 18:03

sayın kılıc şu yorumları okuyun veya başbakanımıza okutun sonra şunu yaptık bunu yaptık değın artık kömurde pakette olımpıyatta sızı kurtaramıyacak uyuyan dev uyandı.gecmış olsun.

Yorumu oyla      6      4  
nevzatozeken 18 Mart 2010 Perşembe 12:07

anlatın anlatın cok heyacanlı oluyo kımın kalkındıgı ortada halkmı yandaşmı

Yorumu oyla      6      4  
MÖKKEM DADAŞ 18 Mart 2010 Perşembe 11:10

şimdiye kadar ne yaptızda şimdi başladız göz boyama ucuz siyasi beyanatlardan bıktık daha önce elinizi kolunuzu baglayanmı vardı koolasyon bile degilsiniz bu millet size yetki verdi tek başına iktidardasınız beceriksizlik başarısızlıgınızı örtmek için kılıf aramayın cumhuriyet tarihinde erzurum hiç bir partiye bu kadar yetki vermedi siz aldıgınız oy ve yetkinin kıymetini bilmediniz bu iş vaatla yalan dolan sov siyasetle olmuyor vatandaş icraatı görmek istiyor bu milleti saf zannetmeyin bunun hesabını sorar geçmişte oldugu gibi yatırım olsa göç olmaz göç erzurumu bitirdi en kısa zamanda bunu çaresi buluna yoksa büyük şehirlikte gider biz artık bu sitelerden ve ekranlardan LAF VAAT DEGİL İCRAAT İSTİYORUZ

Yorumu oyla      6      4  
Talat Dündar dundar@hacettepe.edu.tr 18 Mart 2010 Perşembe 10:51

İkinci Üniversitenin açılması Erzurum için bir yatırım ve İlim merkezi olması çok güzel bir şey , Ancak; Sayın AKP liler bu projenin tarihi partinizden önce olduğunu inceleyiniz. Erzurum için 2011 yatırımlarından başka neyiniz var acaba?....

Yorumu oyla      6      4  
palandöken 18 Mart 2010 Perşembe 10:03

Sayın Kılıç siz hala halkı uyutmaya devam edin.Yoksulluk işsizlik ve göç belasıyla heba edilen Erzurum.Geçilmez yolları,içilmez suları ile,genel sekreterini bile Antalya'dan ithal eden Erzurum.Ya konuşmayın Allah aşkına bu bile bu millete bi iyiliktir.Erzurumu boşverin sayın kılıç,topyekün seferberlik ilan edin ve Diyarbakırsporu düşürmeyin.Sizlere yakışan budur.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vakıflar, yoksulları üzdü
GHA/Vakıflar Genel Müdürlüğü, yurt genelinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik ...
Türker, Erzurum’a geliyor
Samet ÖZÜNAL/GHA/Sol parti liderlerinin gözü Erzurum’a çevrildi. CHP Genel ...
Akdağ’dan “memnuniyet süreci” yaklaşımı
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma ...
 
Palandöken'de Belediye-Halk dayanışması
Dilek BAYRAK/ Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Pazartesi ve ...
Büyükşehir araç filosuna takviye
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Mezarlık Müdürlüğü’nde ...
Çiftçi, güven tazeledi
SAMET ÖZÜNAL/GHA/ Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı ...
 
Erzurum Baykal’ı ağırladı
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin il kongresine katılmak üzere bugün Erzurum'a geldi.
Baykal’a tabure sürprizi
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal tabure üzerinde konuşma yaparken, bir partilinin ...
Çığlık, demokratik açılımı anlattı
AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet dağcı Çığlık, ev toplantılarında ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva