ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Burak Alemdar Milli Takım aday kadrosunda
Burak Alemdar Milli Takım aday kadrosunda
Diyanet  vekaletle kurban bedelini açıkladı
Diyanet vekaletle kurban bedelini açıkladı
Tekman’da kar yaşamı olumsuz etkiledi
Tekman’da kar yaşamı olumsuz etkiledi
ATAUNİ Avrupa Üniversiteler Birliğinde
ATAUNİ Avrupa Üniversiteler Birliğinde
Erzurum’da mayıs ayında kar sürprizi
Erzurum’da mayıs ayında kar sürprizi
HABERLER>SİYASET
4 Kasım 2014 Salı - 17:04

Kaya güvenoyu aldı

AK Parti Pasinler İlçe Teşkilatı 5. Olağan Genel Kurul kongresi Pasinler Kültür Sitesinde yapıldı. Tek listeyle seçime giren Başkan Rahmi Kaya güven tazeledi.

Kaya güvenoyu aldı

AK Parti Pasinler İlçe Teşkilatı 5. Olağan Genel Kurul kongresi Pasinler Kültür Sitesinde yapıldı. Tek listeyle seçime giren Başkan Rahmi Kaya güven tazeledi.
 AK Parti Pasinler İlçe Teşkilatının 5. Olağan Genel Kurul kongresi divan teşekkülünün oluşturulmasıyla başladı. Divan Başkanlığını Tayyip Güngör, Başkan Yardımcılığını İlker Özkara ve üyeler Teoman Kümbet, Fuat Demir ve Mustafa Babağil’den oluştu. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından konuşmalara geçildi.
KAYA’NIN DEĞERLENDİRMESİ
 Kongrede ilk konuşmayı yapan AK Parti İlçe Başkanı Rahmi Kaya, "AK Parti kurulduğundan bugüne oylarını yüzde 34’lerden yüzde 54’lere çıkarmıştır. İlçemizde ise yüzde 49’larla başlayıp, en son ki seçimde oyunu yüzde 80’lere çıkarmıştır. Bizlere her seçimde destek veren Pasinler halkına teşekkür ederim. Milli iradenin yansımasıyla cumhuriyetimizin 100. Yılı olan aynı zamanda AK Parti’nin hedeflerinden biri olan 2023 hedefine ulaşması için millet ve parti olarak elimizden gelen bütün desteği vereceğiz. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz 5. Olağan genel kongremizle kardeşliğimizi daha pekiştirmek için burada toplanmış bulunmaktayız. Pasinlerimizin güzelleşmesi ve gelişmesi için bütün imkanlarını seferber eden başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen beye ve Pasinler’in geleceği için gecesini gündüzüne katan Pasinler Belediye Başkanımız Ünsal Sertoğlu’na yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim." dedi.
SERTOĞLU’NUN KONUŞMASI
 Pasinler’e hizmet noktasında kendisine her zaman destek veren AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, "Bugün bu kongrede bir değişim var. Bazı arkadaşlarımız bayrak değişimi yapıyor. 13 yıllık serüvende bugünlere gelmemizde emeği olan bütün parti yönetimi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onların katkılarıyla biz Pasinlerimize hizmet edebildik. Pasinler’de bu yaz boyunca çok ciddi projelere imza attık. Pasinler Belediye başkanlığına başladığım zaman çok içler acısı bir belediye teslim aldık. Çöpünü toplayamayan, personeline maaşlarını ödeyemeyen, kurumsallıktan çıkmış bir belediye aldık. Rabbime sonsuz şükürler olsun bugün personeline borcu olmayan, bir çok hizmeti getiren bir belediye olduk" diye konuştu.
 Başkan Ünsal Sertoğlu, Hasandede Dağında yapılan 600 bin ağaç çalışmasında yüzde 90 başarı elde ettiklerini ifade ederek, "Bize belediyeciliği öğretip, bir büyükşehir belediye başkanı gibi değil de bir abi gibi elimizden tutarak ilçeye hizmet onurunu yaşatan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 SEKMEN DELEGELERE SESLENDİ
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, "Yıllarca bütçesi patlak veren iktidarlar geldi geçti. Taki AK Parti iktidara gelene kadar, şimdi Türkiye AK Parti iktidarıyla bütçesi büyüyen bir Türkiye’dir. 2015 yılı Erzurum’un atılım ve şahlanış yılı olacak. Çok önemli projelerle il merkezinde, ilçe merkezinde ve köylerimizde yürürlüğe sokacağız" diye konuştu. Başkan Sekmen, Başkan Sertoğlu’ndan 10 dönümlük arsa istediklerini, bu arsaya da Pasinler’e semt konağı yapacaklarının müjdesini verdi. Semt konağının yanında büyük bir park yapmayı planladıklarını belirten Sekmen, köylerde bulunan sulama göletleri içinse ayrıca bir proje yaparak çiftçilere destek bulunacaklarını, ayrıca Pasinler’de bulunan Tütün Fabrikası mevkini Büyükşehir belediyesi olarak satın alacaklarını, aldıktan sonrada orada çiftçiler için sera yapacaklarını söyledi.
 AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ise, AK Parti’nin 5. Olağan Genel Kurulu seçimlerinin sekizincisini Pasinler’de yaptıklarını, Pasinler’de olmaktan mutlu olduğunu, burada birliği ve kardeşliği bir kez daha gördüğünü anlatarak, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’na ilçede yapılan asfalt çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yeşilyurt, "AK Parti kurulduğundan bugüne kadar her seçimde oylarını artırarak bir sonraki seçime hazırlanmaktadır. Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde Pasinler’in kalesinin burçlarına yine AK Parti bayrağı çekeceğini biliyoruz" dedi.
 Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, üçüncü dönemde de AK Parti Pasinler İlçe Başkanı Seçilen Rahmi Kaya’ya çalışmalarından dolayı bir plaket takdim etti.
 Konuşmalar sonrası ilçe kongre seçimine geçildi. Tek listeyle seçime katılan Rahmi Kaya, üçüncü dönemi de kendisini bu güzel makama tekrar getiren AK Parti Pasinler ilçe delegelerine teşekkür etti.
 

 
Müftülük iddiaları cevaplandırdı
 
TRT’de görev değişimi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ORC siyasi gündem anketi açıklandı
Araştırma şirketi ORC’nin 36 ilde 11 bin 353 kişiyle görüşerek yaptığı ...
Tokur Zonguldak’a atandı
Yakutiye Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Çetin Tokur, Zonguldak ...
Pazaryolu’nda Akdağ, İspir’de Çetinkaya kazandı
AK Parti Erzurum İlçe Başkanlıkları 5. Olağan Kongreleri Pazaryolu ve ...
 
Yakutiye’de Kırmacı seferberliği
Yakutiye Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Kırmacı semtinde yeni yapılan ...
Kervan güvenoyu aldı
AK Parti Aşkale ilçe teşkilatında kongre heyecanı yaşandı. Mevcut aday ...
AK Parti Çat ve Aşkale kongreleri tamamlandı
AK Parti Çat ve Aşkale kongreleri tamamlandı
 
‘Olup bitenlere ‘bana ne’ diyemeyiz’
Erdoğan, Kobani eylemlerinde hayatını kaybeden vatandaşları hatırlatarak, ...
Erzurum'da Bilgin memnuniyeti
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin eski başdanışmanı ve MHP Merkez Yönetim ...
Erzurum'dan İsrail'e tepki
Anadolu Gençlik Derneği tarafından Mescid-i Aksa'nın Müslümanlara kapatılması ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva