ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
Kaçakçılara darbe
Kaçakçılara darbe
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Jandarmadan terör operasyonu
Jandarmadan terör operasyonu
HABERLER>SİYASET
31 Ekim 2014 Cuma - 14:39

Erzurum'dan İsrail'e tepki

Anadolu Gençlik Derneği tarafından Mescid-i Aksa'nın Müslümanlara kapatılması protesto edilerek, İsrail kınandı.

Erzurum dan İsrail e tepki

Erzurum'da Anadolu Gençlik Derneği tarafından Mescid-i Aksa'nın Müslümanlara kapatılması protesto edilerek, İsrail kınandı.
Merkez Yakutiye ilçesindeki Lalapaşa Camii önünde Cuma namazı sonrasında toplanan grup, sloganlar atarak İsrail’in Mescid-i Aksa’yı ibadete kapatmasına tepki gösterip, basın açıklaması yaptı. Grup adına basın açıklaması yapan Aktay Eşsiz, "Terör devleti İsrail, yine bizzat siyonistlerin kışkırtmaları neticesinde çıkan olayları bahane ederek ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’yı ibadete kapatmıştır. Bu kapatma kararı için 'insan hak ve özgürlüklerini hiçe saymaktır' demek bir anlam ifade etmeyecektir. Burada topyekun hiçe sayılan bir buçuk milyar İslam alemidir. Kendisiyle yapılan her ateşkesin ardından, kendisiyle yapılan barış görüşmesinin ardından bu terör devleti yeni bir gerekçe bularak zulümlerine yenisini eklemektedir. Çünkü zulüm İsrail’in varlık sebebidir. Cümle alem biliyor ki siyonizm tüm insanlığı felakete sürüklüyor. İsrail’in ikinci hedefi Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’yı yıkmak ve yerine sözde yeniden Süleyman Mabedi’ni inşa etmektir. Hafta içinde Kudüs'te, Mescid-i Aksa’ya çok yakın bir noktada bu konuyla ilgili bir provokasyon amaçlı bir sempozyum yapılmıştır. Bir grup siyonist, Mescid-i Aksa’nın yıkılmasını ve Süleyman Mabedi’nin inşasını konuşmuştur. Tamamen kışkırtma amaçlı bu sempozyum İsrail’in yeni tuzağıdır. Şimdi İsrail yaşanan karışıklığı bahane ederek hem Filistin halkına karşı yeni bir zulme girişecektir hem de Mescid-i Aksa’nın yıkımına giden yolda yeni adımlar atacaktır. Bizler Mescid-i Aksa’nın ve Kudüs’ün özgürlüğüne kavuşması için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu coğrafyaya barış ve huzur ancak İslam Birliği’nin kurulması ile Mescid-i Aksa’nın, Kudüs’ün özgürlüğüne kavuşması ve İsrail’in işgal ettiği topraklardan kovulması ile geri gelecektir" dedi.
 Basın açıklamasının ardından dua okuyup slogan atan grup olaysız bir şekilde dağıldı.

 
Bu coşkunun Dünya’da benzeri yok..
 
Gençlik Kulübü Külünk’ü konuk etti
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 2 Kasım 2014 Pazar 12:46

siz akaid dersi aldınızmı aldınızsa uslubunuza faydası olamış.filistini bu hale getiren milliyetçi olmamaları topraklarına sahip çıkmamaları değilmi yabancıları kabul eteleri değili.mayınlı arazileri israile verek için kanun çıksaydı bizde filistin olurduk.kendi vatanımızı sevmek kafatasçılık değildir.israille sıkıfıkı olan biz değiliz.

Yorumu oyla      6      4  
osmanlı 2 Kasım 2014 Pazar 01:21

mescidi aksa müslümanların namusudur. Kafatasçı gafiller kıbleniz işgale dilmiş. ibadete kapatılmış. müslümanlığınızdan utanın.yarın kabeyi de yıksalar yine aynı tavrı ortaya koyarsınız. size önce akaid dersi verilmesi lazım.

Yorumu oyla      7      4  
osmanlı 1 Kasım 2014 Cumartesi 23:16

mescidi aksa müslümanların namusudur. Kafatasçı gafiller kıbleniz işgale dilmiş. ibadete kapatılmış. müslümanlığınızdan utanın.yarın kabeyi de yıksalar yine aynı tavrı ortaya koyarsınız. size önce akaid dersi verilmesi lazım.

Yorumu oyla      7      4  
1 Kasım 2014 Cumartesi 16:32

israili kınayacağınıza yanıbaşınızda ki pkkyı kınayın ***

Yorumu oyla      6      5  
MÖKKEM DADAŞ 1 Kasım 2014 Cumartesi 15:19

APoyu affedenlerin şimdi konuşması ne garip , Çekiç güce karşı bir çalışmanız olmadı ERBAKAN hocadan Allah razı olsun ki O Olsaydı İktidarda bugün PKK yoktu .. ANADOLU GENÇLİK ŞUURLU DAVRANMIŞTIR tebrikler

Yorumu oyla      6      4  
DOSTLAR 1 Kasım 2014 Cumartesi 14:55

sadece İsrail ve Amerika değil sınırınızda bulunan ermenistanı unutmayın.Onlarda büyük ihtimalle pkk ile dostlardır.Ayrıca devletimiz nedense pkk yı besleyen ABD ile müttefik .Yani iki dost ülke gibi .Bu dostluğun oluşmasında her iki ülkenin çıkarları veya sebepleri de var.

Yorumu oyla      6      4  
1 Kasım 2014 Cumartesi 12:29

Benim ülkemi kan gölüne çeviren PKK nın anasıda babsıda besleyiciside israil ve ABD dir. Ben milli görüşçülerin PKK hakkındaki fikirlerine tamamen katılıyorum. Bu ülkede PKK nın bitmesi için ilk olarak İsrailin yok olması gerek. Adamların iktidarı döneminde oda 11 ay gibi kısa zamanda güneydoğudan çekiç gücü postalamaları bu adamları eleştirenler için en büyük tokat olsa gerek. Yoksa sokağa çıkıp PKK yı telin edecen ordan oy devşirecen ondan sonrada APO yu "palazlandırmak" için besiye alacan... *****

Yorumu oyla      8      4  
Dadaşın Sesi 1 Kasım 2014 Cumartesi 11:34

Bu adamlara iyi bakın 20 gün önce güneydoğuda katledilen müslümanlar için tek sözleri tek eylemleri olmadı. Bunların işi İSRAİL Rantını yemek. Samami değiller. PKK'nın katlettiği şehitlerimiz için de bir tek protesto gösterilerini duyan olmaz. Çünkü onların palazlanması bunlar sayesinde oldu. Ey EDİTÖR bunu yayınlamazsan şehitlerin kanı seni çalıp çırpsın.

Yorumu oyla      7      6  
işi bilmek 1 Kasım 2014 Cumartesi 10:43

öncelikle iyiki varsınız milli görüşçüler şu bilinmelidir ki bu ülkede yaşanan kavgaların hepsi siyonist israilin eseridir . Sultan abdulhamit han onun için bunlarla mücadele etti . israil bitmeden bu coğrafyada rahat yüzü göremezsiniz . milli görüşçüler piyonla değil işin başındaki aktörle mücadele ediyor...

Yorumu oyla      7      5  
misafir 31 Ekim 2014 Cuma 19:48

erzurumlu çocukar anıtı kaldırılmış,tarihi camier restore diye yerle bir edilmiş,bayrağıız paçavra muamelesi görüyor peşmerge topraklarımızı çiğnemiş pkk askerleri şehit ediyor kendi topraklarınız değerleriniz için neden protesto düzenlemezsiniz böyle gidersek filistin olmamız uzakmıdır.mescidi aksa tabiki önemli ama filistililerde topraklarına giren yabancılara yani israillilere tepki göstermemişlerdi.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Palandöken mahalle yolları güncelleştirildi
Şehir merkezinde ne hizmet varsa köylerde de o olacak anlayışıyla hareket ...
Akman’ı Erzurum’a uğurladılar
Muş Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı ...
CHP’lilerden Meşaleli Cumhuriyet yürüyüşü
CHP Erzurum İl Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla "Cumhuriyet Yürüyüşü" düzenledi.
 
Yavilioğlu’ndan milli birlik vurgusu
AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, Cumhuriyetin 91. Yıldönümü ...
‘Cumhuriyetimizin değerleri güç kaynağımızdır’
AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, Cumhuriyet'in 91. ...
CHP’den alternatif kutlama
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 91. yıldönümü kutlamaları kapsamında Cumhuriyet ...
 
Etimesgut fark yedi
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta Erzurumspor ile birlikte yer alan ...
Güllüce tartışmalara nokta koydu
Güllüce, Validebağ korusundaki gerginliğe ilişkin, “Bir yanlış manipülasyon ...
BBP: ‘Cumhuriyet milli başarımızdır’
Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, 29 Ekim Cumhuriyet ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva