ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Judo’da ETÜ farkı
Judo’da ETÜ farkı
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
Erzurum çiftçisine makine desteği
Erzurum çiftçisine makine desteği
HABERLER>ASAYİŞ
9 Ağustos 2012 Perşembe - 20:53

Karanlıkbulut duruşması ertelendi

Erzurum’da baba evine sığınan eşi Elif Karanlıkbulut'u öldürmekten yargılanan kocası, kayınpederi ve kayınbiraderi hakkında ‘kasten adam öldürmek’ suçundan müebbet hapis cezası istendi.

Karanlıkbulut duruşması ertelendi

ERZURUM (İHA) - Erzurum’da baba evine sığınan eşi Elif Karanlıkbulut'u öldürmekten yargılanan kocası, kayınpederi ve kayınbiraderi hakkında ‘kasten adam öldürmek’ suçundan müebbet hapis cezası istendi.
Erzurum’da baba evine sığınan eşi Elif Karanlıkbulut'u (20) kalbinden bıçaklayarak öldüren eşi Ömer Karanlıkbulut ile cinayete azmettirdiği ileri sürülen babası M.S.K. ile oğlu T.K.’nin yargılanmasına Erzurum Birinci Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Elif Karanlıkbulut’u öldürmekten yargılanan baba ile iki oğlu hakkında ‘kasten adam öldürmek’ suçundan müebbet hapis cezası istendi. Mahkeme, duruşmayı ileri tarihe erteledi.
Olay günü kayınpederinin kapısını çalan Ömer Karanlıkbulut, eşini evlerine götürmek istedi. Ancak genç kadının gitmek istememesi üzerine damat ile kayınpeder arasında tartışma çıktı. Öfkeli koca, iddiaya göre üzerinde taşıdığı bıçakla eşini göğsünden bıçakladı, araya giren kayınpederi Necati Koçak’ı da yaraladı. Ağır yaralanan Elif Karanlıkbulut, kaldırıldığı Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve doğum gününde yaşama veda etti. Aynı olayda bıçakla yaralanan kayınpeder Necati Koçak ise, Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.
Eşi mezara, 3 yaşındaki oğlu Berat ise Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edilen ve polisteki sorgusunun ardından adliyeye çıkarılan Ömer Karanlıkbulut, tutuklu yargılandığı Birinci Ağır Ceza Mahkemesi’nde “Elif’i ben öldürmedim. Kavga sırasında bıçağı rastgele salladım” dedi.
Kardeşi T.K. ise, "Ben bekar olduğum için ağabeyim Ömer ile aynı evde kalıyoruz. Ağabeyim yengemle tartışmış. Olay günü yengemi almaya gitmişler. Orada kalabalık vardı. Ağabeyim Ömer, yerde yattığını görünce, bıçağı rastgele savurdum. Bu sırada elimdeki bıçak kavgayı ayırmaya giren yengeme isabet etti” diye kendini savundu.
Duruşmada suçlamaları kabul etmeyen baba M.S.K. ile oğlu Ömer Karanlıkbulut, yaşanan arbede arasında Elif’i kimin vurduğunu görmediğini ifade etti. Elif’i almak için baba evine geldiğini söyleyen M.S.K., " 'Vurun bunları korkmayın' demedim. Benim cinayete azmettirdiğim iddianamede belirtilmiş ben bu suçlamayı kabul etmiyorum. Kaybettiğim gelinim benim de öz kızım olur. Olay nedeniyle ciğerim yanıyor. Ben evlilikleri sırasında 3-3,5 lira başlık parası vererek evlendirdim. Bana iftira atıyorlar. Evladını hangi baba ateşe atar” dedi.
Duruşmada müşteki olarak ifade veren gözü yaşlı anne Firdes Koçak, “Babası elinde bıçakla yürüyerek, 'Şimdi senin ölüm günün’ diyerek elime bıçağı sapladılar. Benim kızıma zorla dilencilik yaptırmaya çalıştılar, kızım bu tekliflerini geri çevirdiği için baba evine sığındı. Kızıma baskı yaparak, ‘dileneceksin’ tehditleri savurdular. Benim gözümün önünde çocuğumu bıçaklayarak öldürdüler. Ben baba ile iki oğlundan şikayetçiyim” şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Savcısının hazırladığı iddianamede Elif Karanlıkbulut cinayetinde baba M.S.K., oğlu Ömer Karanlıkbulut ve T.K. hakkında TCK 81/1, TCK. 82/1Maddesi kapsamında ‘kasten adam öldürmek’, suçundan ayrı ayrı müebbet hapis istemiyle cezalandırılmasını istendi. İddianame Birinci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Tanıkların dinlenmesinin ardından mahkeme baba ile iki oğlunun tutukluluk hallerine karar verilerek mahkemeyi ileri tarihe erteledi.

 
3 operasyonda 78 bin paket sigara
 
Şehit babasından iftar yemeği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
3 operasyonda 78 bin paket sigara
Erzurum'da polis ekiplerince aynı gün düzenlenen 3 ayrı operasyonda toplam ...
21 bin paket sigara yakalandı
Köprüköy ilçesinde iki araçta yapılan aramada 21 bin 800 paket kaçak sigara ele geçirildi.
KCK davasında 113 yıl hapis
Ağrı’da 16 Ocak 2012 günü terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması olduğu ...
 
Polisten kumar baskını
Erzurum’da bazı kahvehaneler ve dernek lokallerine kumar baskını yapıldı.
Uyuşturucu tacirlerine şafak baskını
Erzurum’da ‘sokak satıcısı’ diye tabir edilen uyuşturucu tacirlerine yönelik ...
Refahiye yolunda feci kaza
Refahiye ilçesi yakınlarında iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu ...
 
Müdürge’de kavga: 8 yaralı
Erzurum merkeze bağlı Müdürge köyünde çobanlarla köylülerin kavgasında biri ağır 8 kişi yaralandı.
Sigara kaçakçılarına darbe
Erzincan Polisi’nin geçtiğimiz hafta sonunda sigara kaçakçılarına yönelik ...
Uyuşturucu operasyonunda 14 gözaltı
Erzurum polisince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 kişi yakalandı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva