ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Judo’da ETÜ farkı
Judo’da ETÜ farkı
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
Erzurum çiftçisine makine desteği
Erzurum çiftçisine makine desteği
HABERLER>GUNCEL
9 Eylül 2014 Salı - 17:20

Karadayı Holding açıklama yaptı

Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, New City projesinin akıbeti konusunda yazılı bir açıklama yaptı.

Karadayı  Holding açıklama yaptı

Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, New City projesinin akıbeti konusunda yazılı bir açıklama yaptı.
New City’e ait arsaların yeni oluşuma devredilmesinin bazı kesimler tarafından yanlış algılandığını ifade eden İşadamı Ahmet Metin Karadayı, “Bu arsaları Erzurum’un güvenilir iş adamlarına devir ettik. Yani arsalarımızı bu oluşumdaki kişilere emanet verdik. Bu arsalar üzerinde yine Karadayı olarak inşaatlarımızı yapmayı sürdüreceğiz. Biz hiçbir şekilde hiç kimsenin hakkını başkalarına vermeyiz ve sunmayız” dedi.
 Hiç kimsenin mağdur olmayacağını da sözlerine ekleyen İşadamı Karadayı, ”Birileri halkın ve hak sahiplerinin kafasını karıştırmaya çalışıyor. Hiçbir sorunumuz kalmadı. Hak sahiplerinin dairelerini 2015 yılının Ekim ayında kura çektirerek teslim edeceğiz. Hiçbir hak sahibinden, dairelerini teslim edene kadarda aylık ödenti almayacağız. Daireleri teslim ettikten sonra bize ödemelerini yapacaklar” şeklinde konuştu.
İşadamı Karadayı, Karadayı Holding olarak sürekli kamuoyunu bilgilendireceklerini, bunun dışında yapılan açıklama ve iddialara kamuoyunun itibar etmemesini istedi.

 
Altıparmak’tan ‘ortak akıl’ vurgusu
 
Sofuoğlu Erzurum’da yetenekli futbolcuları belirledi
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
boşver 11 Eylül 2014 Perşembe 13:08

karadayıdan bir mesaj geldi.bahçekatları 50 ytl hemen kalktım arayada bir torpil koydum karadayıyla kouşup anlaşmaya gittim ve beni hiç güzel karşılamadı ukala ve saygısız bir şekilde bende ah edip beddua ettim.

Yorumu oyla      7      4  
Dadaş Avni (A.K Mağduru) 10 Eylül 2014 Çarşamba 16:06

Ahmet karadayı, sana düşen ne biliyonmu, artık gerçekleri konuşman. Ahmet Küçükler le aranızda neler geçti? Nasıl oldu da bu kadar kanunsuzluğa göz yumdu? Nasıl olduda binlerce insanı mağdur edecek kadar bir duyarsızlık sergiledi? Bunun arkasında ne var? Şimdi sana düşen bu gerçekleri açıklaman olacak. Hiç değilse bu millete böyle bir faydan olsun. ki artık bu tür adamları millet tanısın. Belediyye aylarca para yatırmıyorsun hiç istemiyor. Niye? Ruhsatsız 13 katlı 10 15 blok çıkıyorsun tık yok? niye abim niye?Ben evimin iç kapısını değişsem belediye müdahale ediyorda sana niye dur demiyor? Ne iş? ne iş? Sanada yazık etti milletede. Böyle adamları milletimizin gerçek bir biçimde görmesini isteriz. LÜTFEN KONUŞ! Ahmet Küçükler niye bu kadar müsamahakar yaklaştı niye?????

Yorumu oyla      12      4  
istanbuldan 10 Eylül 2014 Çarşamba 14:20

sayın karadayı sen bu insanların hakkını nasıl vereceksin merakediyorum birde haktan bahsediyosun bir de erzurumluyum diyosun bikere ben senin yaptırdığın evleri hiççç beğenmiyorum dökülüyor bitirdiğin evler al işte makro kent bitirmisin lağım sistemi berbat daha neler bu insanlarada şaşıyorum bitirdiğin evlerin tapuları yok nedir insanların senden çektiği ***

Yorumu oyla      8      4  
cambaza bak cambaza 10 Eylül 2014 Çarşamba 14:17

bu evler pazarlanırken, ruhsat tamam denildi. Vatandaş da ona göre geldi ev aldı. Bir kerre başında yanlış bilgilendirme ve beyan var. Vatandaşa gerçek söylenmemiş. Bunun adı nedir? Bu işi yüce adalet çözmeli, vatandaşı kandıranlar mutlaka cezalandırılmalıdır. Birde işin siyasi tarafını diyelim, bu adamın gazetesi var diye gelen siyasiyer bakanlar önce bunları gidiyorlardı diye okuyorduk. Bu bakanlar, bu siyasetçiler hiç araştırma yaptırmıyorlarmı, eski bakanlardan idris Naim Şahinde gitmişti bunların yanına ziyaret için, övgüde yapmıştı. Bir bakan bir adam hakkında ya da şirket nasıl bilgi sahibi olmaz. Bunları yönlendiren eski akp başkanı muratın hiç mi suçu yok

Yorumu oyla      9      4  
ayten 10 Eylül 2014 Çarşamba 14:13

Ya gene oyalamak başka bişey değil biz hiçbir şekilde hiç kimsenin hakkını başkalarına vermeyiz diyosun sen yiyosun başkasına vermessin tabiii hiçkimseyi mağdur olamayacakmış neden bahsediyo bu yaa insanların evlerinde huzur kalmadı benim ablam sırtında _40 derece de eşya sattı o parayı biriktirdi dul haliyle sen dağda yaptırdığın köşk ve bindiğin porsche araban olsun diye ne hakkından bahsediyosun ya

Yorumu oyla      9      4  
10 Eylül 2014 Çarşamba 13:38

sayın ahmet beyın dikkatine karadayı yonetim kurulu baskanına ben de madurum ahmet bey bence bu işin altında ezilecek bu işin altından kalkamayacak hak sahiplerini oyalıyor belediye karadayı holdingi tanımam diyor sözun kısası ahmet bey mesur bir deyim var atı alan üsküdarı gecti

Yorumu oyla      8      4  
bülent 10 Eylül 2014 Çarşamba 12:56

Erzurumda kırk yıldır yaşamaktayım böyle bir zenginlik görmedim maşallah diyecem diyemirem çünki haramın binası olmaz sözü doğru bir söz kim ne haksızlık yapıyorsa RABBİM sorsun.bir örnek vereyim ılıca ilçesinde yıkım yapıldı yıkımı verdikleri şirket yıkımı yaptı fakather evin altında beş kamyon üç kamyon harfiyat kalmış bunu kime aldıracaklar merak ediyorum belediyemiz çokmu zengin .

Yorumu oyla      9      4  
Hakkımızı nasıl arayacağız 10 Eylül 2014 Çarşamba 10:57

Biz bu adamdan ev alırken kura yoktu, evlerimizi seçtik, şimdi kura çıktı. Böyle şey olur mu

Yorumu oyla      9      4  
İsmail B. 10 Eylül 2014 Çarşamba 10:57

Kim bu güvenilir iş adamları? Bunu daha net açıklayın. Niye onlara devir ettiniz? Buralar belediye driyorki bizim, siz güvenilir iş adamları diyonuz bu ne iş? Bu açıklamanız beni tatmin etmedi. Bence bu bir oyalamadan başka birşey değil gibi. Lütfen birçok yakınımız madur oldu. Daha açık bir açıklama yap. Peşin paralarla 150 şer bin lira vererek ev aldı akrabam. evinde huzur kalmadı. Yeter. Niye böyle yaptınızki. Ne demekki ruhsatsız ve arsanın parasının ödememişsiniz. Bu ne demekki kardeşim sen bunarı anlat.

Yorumu oyla      11      4  
YAŞAR ALİ DEĞER 10 Eylül 2014 Çarşamba 08:11

SAYIN: AHMET METİN KARADAYI KARDEŞİM HABERİNİ OKUDUM; ÇOK GÜZEL SENİ'DE SAVUNMAYI DEVAM EDECEĞİZ,ÇÜNKÜ ERZURUM BELEDİYESİ SENİN HAKKINI VERMEDİ TABİRİ CAYİZ SE SENİ ÇOK MAĞDUR ETTİ ,KARŞILIKLI ÜYELERİDE MAĞDUR ETMEDEN ORTAK BİR FİKRE VARABİLİRDİ BUNU HEP SÖYLERİZ. ŞİMDİ SİZLERDEN BİR İSTİRHAMIMIZ VAR;ÜCRETLERİNİN TÜMÜNÜ YATIRAN ÜYELERİMİZ BANKALARDAN ALMIŞ OLDUĞU PARALARA KARŞILIK VERİLEN FAİZLERİDE GÖZ ÖNÜNE ALARAK MESELA 105.000,00 t FAİZLE BİRLİKDE 125.000,00 t YE VARMIŞTIR.BU ARKADAŞLARIMIZI MAĞDUR ETMEMEK GAYESİ İLE KUR'A ÇEKİMİ DIŞINDA BIRAKARAK SÖZLEŞMEDEKİ DAİRELERİNİ VERSENİZ DAHA MAKUL OLMAZ MI ? ÇÜNKÜ TAKSİTLİ ALANIDA KUR'A SOKUYORSUNUZ HATTA VE HATTA BAŞKA İNŞAAT ÜYELERİNİDE AYNI KATAGORİYE SOKUYORSUNUZ BUNUN BİR KEZ DAHA GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ ARZ EDERİZ. 5 ÜYE ARKADAŞLAR

Yorumu oyla      8      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karaçoban'da hafif şiddetli deprem
Karaçoban ilçesinde 2,3 büyüklüğünde hafif şiddetli bir deprem meydana geldi.
Tavlı’dan Erzurum misafirperverliğine övgü
Tavlı Erzurum’a geldikleri ilk günden beri kendilerine gösterilen yakın ...
Cheng, Erzurum’un manevi havasına hayran kaldı
Sadece Ekonomik anlamda değil eğitim ve diğer konularda da Erzurum’da ...
 
Eğitim Gönüllüleri Erzurum’u tanıtıyor
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin bünyesindeki kurslarda öğrenim gören ...
İlk maç, ilk hüsran: 0-1
Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Mavibeyazlı ekip, evindeki ilk maçında, ...
New City’de yeni süreç
Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı düzenlediği ...
 
Altıparmak esnafın nabzını tuttu
Altıparmak PTT Başmüdürlüğünü ziyaretinde rastladığı seyyar satıcı tezgahın ...
Çağrı Merkezi Altıparmak’ı ağırladı
Altıparmak, beraberinde Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile birlikte Organize ...
Biber gazlı soygun davasında karar duruşması
Mahkeme, sanığı ‘hırsızlık’ suçundan 2 yıl hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva