ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Komisyon İliç ilçesinde olay yerini inceledi
 Komisyon İliç ilçesinde olay yerini inceledi
2024-ALES/1 sonuçları açıklandı
2024-ALES/1 sonuçları açıklandı
Erzurum'da faal mükellef sayısında kesintisiz artış
Erzurum'da faal mükellef sayısında kesintisiz artış
'Teşekkürler Büyük Erzurumspor Taraftarı'
'Teşekkürler Büyük Erzurumspor Taraftarı'
Erzurum’da kaçak göçmen operasyonu
Erzurum’da kaçak göçmen operasyonu
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
18 Şubat 2010 Perşembe - 04:07

Kaplıcalara sanatçı övgüsü

İHA/ Erzurum’a gelen bürokrat ve sanatçıların gözde mekanları arasında yerini alan Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri ünlü oyuncu Levent Ülgen ve ‘Aziziye’ film ekibini ağırladı.

Kaplıcalara sanatçı övgüsü

Televizyon dizilerinde “Hallederiz Kadir” tiplemesiyle ünlenen ve “Akasya Durağı” adlı dizide oynadığı “Sinan” rolüyle herkesimin beğenisini kazanan sempatik oyuncu Levent Ülgen, Aziziye Termal Tesisleri’ne hayran kaldı.
Konuklar termal tesislerin kaplıca, sauna, fin hamamı bölümlerinden faydalanırken, ünlü oyuncu Levent Ülgen, Türk Hamamı’nda köpüklü masaj eşliğinde, “Leylim Ley” ve “Sarı Gelin” türkülerini seslendirdi. Erzurum tarihinin dönüm noktalarından olan Aziziye Destanı’nın filmi için incelemelerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen ünlü oyuncu Levent Ülgen, dekoratör ve oyuncu Selahattin Taşdöğen, Yönetmen Avni Kütükoğlu ve Yapımcı Sebahattin Kat, Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri’nde yorgunluk attılar.
//“SARI GELİN” EŞLİĞİNDE MASAJ
Kaplıca, sauna, fin ve Türk hamamı hizmetlerinden faydalanan ünlüler tesislere hayran kaldıklarını ifade ettiler. Türk Hamamı’nda önce “Leylim ley” türküsünü seslendiren Levent Ülgen’e zaman zaman Selahattin Taşdöğen de eşlik ederken, köpüklü masaj eşliğinde de “Sarı Gelin” türküsü seslendiren Ülgen’e hamamdaki diğer müşteriler de alkışlarıyla destek verdiler.
Kaplıca keyfinin ardından bir açıklama yapan Ülgen, Türkiye’nin çeşitli illerindeki termal tesislere gittiğini ancak, Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri’nin de hizmet çeşitliliği ve kalitesiyle Türkiye standartlarında bir tesis olduğunu belirtti. Başta şifalı suları olmak üzere, diğer hizmet birimlerinin de son derece kaliteli olduğunu kaydeden Ülgen, “Güleryüzlü, kaliteli ve sıcakkanlı bir misafirperverlik örneği gördüm. Erzurum’da böyle güzel bir tesisisin olması şehir için büyük avantaj. Kapıdaki personelden başlayarak herkeste bir güleryüz ve yakın ilgi görüyorsunuz. Bu güzel tesiste böyle güleryüzlü bir ekiple bizleri karşılayan Belediye Başkanı Fatih Cengiz ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Türkiye’de şifalı sulardan faydalanmak isteyenlerin de bu tesisleri görmelerini istiyorum. Gerçekten tesislere ve köpüklü masaja hayran kaldım. Artık Aziziye filmi bizim için çok heyecanlı geçecek ve Erzurum’a her geldiğimde ilk tercihim termal tesisler olacak.” dedi.
Ülgen, Türk Hamamı’nda seslendirdiği türküler için de “Hamamda ses daha güzel çıkıyor. Bunun için sıcak ilgi ve hizmeti görünce türkü söylemek istedim.” şeklinde konuştu.
//TAŞDÖĞEN: ŞİFA AZİZİYE TERMAL TESİSLERİ’NDE
Dekoratör ve oyuncu Selahattin Taşdöğen ise, kendisinin de Erzurumlu olduğunu hatırlatarak, termal tesislerin Erzurum için büyük kazanç olduğunu belirtti. Hijyen bakımından çok güzel bir tesisle karşılaştıklarını ifade eden Taşdöğen, “Yöre halkının bu tesislere sahip çıkmasını arzu ediyorum. Her yönüyle muhteşem bir tesis. Köpüklü masaj yaptırırken kendimi pamuk tarlasında hissetim. İnanılmaz derecede keyif aldım. Hem konaklama, hem de bu ünitelerin bir arada olması çok önemli.” diye konuştu.
//HİZMET DEĞERLENDİRMESİ
Batıda birçok tesise gittiğini ve Aziziye Termal Tesisleri’nde çok daha farklı ve güzel bir hizmet gördüğünü kaydeden Selahattin Taşdöğen, “Erzurum’da kış yaşanıyor, yerde diz boyu kar var. İçeri giriyorsunuz bir yaz havası var. Bunu insanların yaşaması lazım. Tüm Türkiye’yi davet ediyorum. Bu tesisleri mutlaka görmeli ve bu anları yaşamalılar. Şifa işte burada, Aziziye Termal Tesisleri’nde. Çok mutlu oldum. Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
//CENGİZ: ETKİN TANITIMA YOĞUNLAŞTIK

Türkiye’nin saygın ve sempatik sanatçılarını tesislerde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, standartları her geçen gün yükselen bir tesis oluşturduklarını belirtti. Termal Turizm Merkezi vizyonuna uygun bir hizmet sunumu gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Cengiz, şunları söyledi: “Şehrimize gelen saygın bürokrat ve sanatçıları termal tesislerimizde ağırlayarak şifalı sularımızı ve sunduğumuz hizmetin kalitesini anlatıyoruz. Aziziye’nin geleceğini şekillendirecek bu tesisleri ne kadar etkin ve etkili bir şekilde tanıtırsak ilçemize o kadar faydalı oluruz. Buradan elde ettiğimiz geliri ilçemize yatırıma dönüştürüyoruz. Bugüne kadar ağırladığımız misafirlerimizin hepsi memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu da bizim heyecanımızı artırıyor. İlçemiz için çok büyük bir kazanç olan tesislerimizi tanıtım noktasında etkili çalışmalarımızı sürdüreceğiz

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Askere, “Beybaşı”yla uğurlandılar
B.MAVZER/İHA/Doğu Anadolu Bölgesinde aileler için en büyük gurur erkek ...
“Bay Hooop Evde Şamata” çocuklarla buluşacak
Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği tarafından çocuklara sigorta ...
ERBİRDER’den sanat hizmeti
MURAT ÇANKAYA(İHA) - Erzurum Birleşim Derneği Başkanı Osman Nuri Toraman ...
 
Ülgen Erzurum’a hayran kaldı
ERZURUM(CİHAN)- Ünlü tiyatro sanatçısı Levent Ülgen ve Selahattin Taşdöğen, ...
Külebi, Erzurumlu Emrah’la komşu olacak
İHA/Ünlü şair Cahit Külebi'nin mezarının Tokat'ın Niksar ilçesine taşınması ...
GSF takdir topladı
İHA/Kıbrıs’ta Yakın Doğu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ...
 
Hıngel'e ödül
İHA/İzmir Buca'da düzenlenen, jürisinde ünlü aşçı Oktay Aymelek'in yer ...
Çerkezoğlu dadaşları coşturdu
İHA/Ünlü aşık Erzurumlu Fuat Çerkezoğlu, söylediği türkülerle Bursa'nın ...
Engelli Ressam 3’üncü sergisini açtı
İHA/ Erzurum`da, doğuştan engelli Yusuf Aslan, sol ayağı ile çizdiği resimlerin ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva