ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kafkas Üniversitesi öğrencilerinden İsrail’e tepki
Kafkas Üniversitesi öğrencilerinden İsrail’e tepki
Emniyet öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet öğrencileri bilgilendirdi
Bingöl’den Gazze’ye un yardımı
Bingöl’den Gazze’ye un yardımı
BEÜ öğrencilerinden, Filistin için oturma eylemi
BEÜ öğrencilerinden, Filistin için oturma eylemi
ATAUNİ’de Eğitimde Kalite gündemi
ATAUNİ’de Eğitimde Kalite gündemi
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
11 Aralık 2012 Salı - 16:06

İstanbul’da Erzurum Günleri hazırlığı

Eyüp Erzurumlular Derneği Başkanı Cahit Özaslan, kalabalık bir heyetle Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret etti.

İstanbul’da Erzurum Günleri hazırlığı

ERZURUM (İHA) - Eyüp Erzurumlular Derneği Başkanı Cahit Özaslan, kalabalık bir heyetle Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret etti. Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere, aralarında dernek başkanları, işadamları ve sanatçıların bulunduğu kalabalık bir heyetle Erzurum’a gelen Özaslan, Alvar Belediye Başkanı Zihni Tekman ve Yağan Belediye Başkanı Ezalettin Karaduman ile birlikte Başkan Cengiz’den çalışmaları hakkında bilgi aldılar.
İstanbul’da aylık periyotlarla toplantılar düzenlediklerini dile getiren Cahit Özaslan, bu ay Erzurum’da buluştuklarını ve toplantılarının ana gündem maddesini de 2 Mart’ta İstanbul’da düzenleyecekleri kurtuluş etkinlikleri olduğunu ifade etti. Erzurum’daki yöneticileri ziyaret ederek, kurtuluş şöleniyle ilgili fikir alış-verişinde bulunduklarını kaydeden Özaslan, yiğitliğin, mertliği sembolü olan Dadaşlar diyarına yakışır bir kutlama programı düzenlemek istediklerini söyledi.
YÜREĞİMİZ ERZURUM İÇİN ATIYOR
Erzurum ve Aziziye’deki gelişmeleri de yakından takip ettiklerine dikkat çeken Cahit Özaslan, “İşimiz gereği ve şartlar doğrultusunda gurbette yaşasak da, yüreği Erzurum için atan arkadaşlarımızla bir aradayız. Gurbette derneğimiz çatısı altında oluşturduğumuz birlik ve beraberlikle Erzurum’a ve Erzurumlu’ya en güzel hizmeti sunmanın gayreti ve çabası içerisindeyiz. Erzurum’daki gelişmeleri de çok yakından takip ediyoruz. Yaptığımız bu ziyarette de şehirdeki gelişmeleri gördükçe gururlanıyoruz. Basından takip ettiğimiz ve şimdi de bizzat yerinde görüp tespit ettiğimiz kadarıyla Aziziye ilçemiz de bu gelişimden fazlasıyla payını almış ve genç belediye başkanımızla bir kalkınma ritmi yakalamıştır. Güzel Erzurum’umuza ve bu şehrin her köşesine hizmet eden herkesten Allah razı olsun. Gurbette yaşamamıza karşın yüreği Erzurum sevdasıyla atan ekip arkadaşlarımızla bu şehir için elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız. Bu bağlamda ilçesine güzel hizmetler sunan Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i de yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.
CENGİZ: ERZURUM’E HİZMET ONURDUR
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Erzurum’a herkesin vefa borcu bulunduğunu ve bu şehre hizmet etmenin de herkes için gurur vesilesi olduğunu kaydetti.
Görevde dört yılı geride bırakmaya hazırlandığını hatırlatan Başkan Fatih Cengiz, “Bu dört yıllık hizmet dönemimizde gerçekten ilçemizin çok önemli sorunlarını çözüme kavuşturduğumuz gibi, önemli hizmetlerin de altına imza attık. Bu şehre hizmet etmenin bir gurur vesilesi olduğunu her fırsatta vurguladık ve bu onuru her zaman yüreğimizde taşıyacağız. Görev süremiz boyunca kadirşinas hemşehrilerimizle her zaman el ve gönül birliği içerisinde olduk. Bugün ilçemize yaptığımız her hizmette ve elde ettiğimiz başarıda en büyük pay sahibi değerli hemşehrilerimizindir. Onların duası ve desteğiyle başardık. Başarılarımızı her zaman takdir ettikleri gibi, zaman zaman önümüze çıkan engelleri de onların duası ve desteğiyle aştık. Biz, Erzurum’a hizmet etmeonuruna eriştiğimiz için gururluyuz, mutluyuz. Her zaman bu şehre ve bu şehrin güzel insanlarına hizmet etmekten büyük onur duyacağız.” diye konuştu.
Başkan Cengiz, gurbetteki dadaşların da oluşturacağı güç birliğinin şehrin kalkınma sinerjisine güç katacağına da işaret ederek, Erzurum’un kalkınma potansiyeli yüksek olan ender illerden biri olduğunu ve gurbette yaşayan dadaşların şehrin tanıtımı için yaptığı işbirliğini de yürekten desteklediğini, 2 Mart’ta düzenlenecek etkinlikleri de bu bağlamda çok anlamlı bulduğunu sözlerine ekledi.
ZİYARETE KATILANLAR
Öte yandan ziyarete,Dernek Başkanı Cahit Özaslan, Alvar Belediye Başkanı Zihni Tekman ve Yağan Belediye Başkanı Ezalettin Karaduman’ın yanı sıra,Eyüp Erzurumlular Derneği İkinci Bölge Başkanı Gıyasettin Yılmaz, Başkanvekili Recep Özben, Kadın Kolları Başkanı Betül Yılmaz, Sekreterya Birim Başkanı Hilal Cav, Pasinler Derneği Başkanı Nusrullah Güven, Metin Taş, Abdülnesip Önlü (Arnavutköy Mahalle Muhtarı), Sümmani Kırmacı, Hikmet Önlü, Hüseyin Kayabaşı, Recep Özben, Sinan Siverekli, Abdulaziz Kotan, Güler Kahraman, Muazzez Dabanca, Dilek Şengül (Sanatçı), Melik Öztürk (Sanatçı), Meliha Ahçı, Hülya Gökdemir, Alihan Güllüce ile Oktay Parlar katıldı.
 

 
KUDAKA’dan teknik destek
 
Aziziye Otoparkı hizmete girdi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yürek 12 Aralık 2012 Çarşamba 10:52

Yüreğiniz Erzurum için atıyor ,ama dışarıda yaşıyorsunuz.Sene de bir veya iki senede bir Erzuruma uğruyorsunuz.Erzurum'a gereken kıymeti daha çok vermelisiniz bence.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karı eğlenceye dönüştürdüler
Türkiye genelinde etkili olan soğuk ve yağışlı hava hayatı olumsuz yönde ...
Bayramlı Erzurum’a ulaştı
Ermenistan’ın Hocalı Kasabası’nda yaptığı katliamı protesto etmek amacıyla ...
EGC Andaç'ı ağırladı
‘Türkiye’de Kürt sorunu yoktur. Ancak doğu sorunu vardır diyen’ Edebiyatçı ...
 
Pelikoğlu’na başarı ödülü
Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim üyesi Yrd. Doç. Fevziye Eyigör Pelikoğlu, ...
Mevlana sema ile anıldı
Mevlana, Erzurum’da düzenlenen “Gönüllerin Sultanı Mevlana" adlı programla ...
Reyhani rahmet ve şükranla anıldı
Reyhani vefatının 6'ıncı yılında rahmetle anıldı.
 
Palandöken sezonu açtı
Palandöken’de kar kalınlığının yükselmesiyle birlikte, 15 günlük bekleyiş ...
Aktemur ‘İspir Kaleleri’ni anlattı
Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali ...
Bayramlı Erzurum yolunda
Ermenistan‘ın Hocalı Kasabası’nda yaptığı katliamı protesto etmek amacıyla ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva