ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Sivas Valiliği uyardı: ‘Keneyi hafife almayın’
Sivas Valiliği uyardı: ‘Keneyi hafife almayın’
Göçmen kaçakçısı tutuklandı
Göçmen kaçakçısı tutuklandı
Kût’ül Amâre Zaferi 108’inci yılında
Kût’ül Amâre Zaferi 108’inci yılında
Silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı
Silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı
Tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı
Tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
19 Haziran 2016 Pazar - 16:28

Hizmet İş’te iftar buluşması

Hak İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığı, Mübarek Ramazan Ayı nedeniyle iftar yemeği verdi.

Hizmet İş’te iftar buluşması

Hak İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığı, Mübarek Ramazan Ayı nedeniyle iftar yemeği verdi.

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığı, özel bir restoranda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Hüseyin Öz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum Su Ve Kanalizasyon İdaresi Müdürü Mevlüt Vural, Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, çok sayıda davetli ve basın mensupları katıldı.

Davetin açılış konuşmasını Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal yaptı. Başkan Aksakal, Ramazan Ayı’nın önemine vurgu yaparak, Ramazan’ın birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayı olduğunu belirtti. Bu kapsamda sendika üyeleri ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu aktaran Aksakal, “11 ayın sultanı olan Ramazan Ayı’nda bizleri buluşturan Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Ramazan Ayı, birlik beraberliğin, maneviyatın yükseldiği mübarek bir aydır. Hele ki Türkiye’mizde özellikle Erzurum’umuzda Ramazan Ayı caddelerde, sokaklarda ve ibadethanelerde yerine getiriliyor. Bu konuda özellikle belediye başkanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Gerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kurmuş oldukları iftar çadırlarında, gerekse organize edilen programlardan dolayı. Tekrardan bugün bizleri kırmayıp davetimize geldiğiniz için teşekkür ediyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

HAKLARINIZI KORUMAK ASLİ GÖREVİMİZ

Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Hüseyin Öz, iftar davetine icabet eden herkese teşekkür etti. Temsil noktasında sendika üyelerinin haklarını en iyi şekilde koruduklarını ifade eden Öz, “Ramazan Ayı’nda böylesine güzel bir Ramazan akşamında bizleri bir araya getiren Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığı’na teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler de bu güzel akşamda yakınlarınızdan ayrılmak suretiyle iftar davetimize icabet ettiniz teşekkür ediyorum. Allah’a ne kadar şükretsek az Recep, Şaban ayını yaşadık ve mübarek Ramazan Ayı’na ulaştık. İnşallah Allah bizleri Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’na da ulaştırsın. Ondan niyaz ediyoruz. Bu mübarek ayda hepimiz kendi muhasebemizi yapıyoruz. 11 ayda yaptıklarımızın hesabını bu ay içerisinde yaşıyoruz. Bizler de sizlerin temsilcisi olarak geçmiş dönemin muhasebesini yapıyoruz. Dolayısıyla sendika olarak çalışanlarımız, üyelerimiz adına daha neler yapabiliriz, geleceğe yönelik çalışmalar için bir araya geldik. Sizlerin haklarını korumak bizlerin asli görevidir” dedi.

ZOR DURUMDAKİ KARDEŞLERİMİZE ENSAR OLMALIYIZ

Arakan, Filistin, Çin, Suriye ve Irak’ta yaşayan din kardeşlerimize Ensar gibi sahip çıkmamız gerektiğini dile getiren Öz, “Şüphesiz ki sofraların en güzeli en bereketlisi ihtiyaç sahipleri, yetimlerin doyurulduğu sofralardır. Bu vesile ile hatırlatmak isteriz ki biz böyle bir sofrada yemek yerken zulüm gören kardeşlerimizi unutmak doğru olmaz. Suriye’de, Irak’ta, Filistin’de yaşayan kardeşlerimiz var. Onlar ülkelerinden kovuldular, çok zor koşullar altında hayatlarını devam ettirmeye çalışıyorlar. Bizlerin, sizlerin vereceği destekler, yardımlar ile o kardeşlerimiz hayatlarını sürdürmeye çalışıyorlar. Dolayısıyla o kardeşlerimizi unutmamak gerekiyor. Onlara Ensar olmamız gerekiyor. Ben bu duygu ve düşünceler bu daveti düzenleyen bizleri bir araya getiren emektaşlarıma ve siz davetlilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi de, Ramazan Ayı’nın bir arınma vesilesi olduğunu belirterek, “Bu Mübarek Ramazan Ayı, bizlere bir arınma vesilesidir. Bunu iyi değerlendirmeliyiz. Sizlerle bir arada olmaktan, beraber mesai paylaşmaktan memnuniyet duyuyorum. Şimdiden Ramazan Bayramı’nızı, Kadir Gece’nizi kutluyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar edilerek, iftar açıldı.

 
Şehit Duman Aşkale’de uğurlanacak
 
Ala: ‘Millete hizmet boynumuzun borcudur’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ata Hotel Sağlık Turizmine hizmet edecek
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, iftar yemeğinde, ...
'Oruç, kan bağışına engel değil'
M.COŞKUN-Erzurum Kızılay Kan Merkezi Müdürü Fırat Karakurt, Ramazan Ayı’nda ...
Hastanenin 7. Katından düşen hasta öldü
Erzurum’da tedavi gördüğü hastanenin 7. katındaki pencereden düştüğü iddia ...
 
Engelli Evde Bakım destek verileri açıklandı
Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğü’nce, il genelindeki 7 ...
Afgan öğrencinin karne sevinci
Cam kemik hastası olan Afganistan uyruklu öğrenci Şayan Darabi, sığınmacı ...
Akdağ, Sağlıkta Liderlik Toplantısı İçin ABD'de
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ABD'de düzenlenen Harvard Bakanlar Arası Sağlıkta ...
 
Üzerine yıldırım düşen çoban öldü
Oltu'ya bağlı Yaylaçayır Mahallesi'nde meydana gelen yıldırım düşmesinde ...
Oltulu işletmeciden anlamlı destek
Oltu ilçesinde bir pastane işletmecisi, şehit ve gazi ailelerine Ramazan'da ...
Sekmen: “Türkiye’nin örnek şehriyiz”
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, il genelinde yapılan cenaze ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva