ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Sivas Valiliği uyardı: ‘Keneyi hafife almayın’
Sivas Valiliği uyardı: ‘Keneyi hafife almayın’
Göçmen kaçakçısı tutuklandı
Göçmen kaçakçısı tutuklandı
Kût’ül Amâre Zaferi 108’inci yılında
Kût’ül Amâre Zaferi 108’inci yılında
Silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı
Silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı
Tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı
Tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı
HABERLER>SİYASET
5 Nisan 2013 Cuma - 16:16

‘Her öğrenci Çanakkale’ye’

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Çanakkale gezisine gönderdiği öğrencilerin teşekkür ziyaretinde öğrenci ve velilere önümüzdeki yıl için müjde verdi.

‘Her öğrenci Çanakkale’ye’

ERZURUM (İHA) - Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Çanakkale gezisine gönderdiği öğrencilerin teşekkür ziyaretinde öğrenci ve velilere önümüzdeki yıl için müjde verdi. Yakutiye ilçe sınırlarında 2013-2014 eğitim öğretim yılı başında ilk ve orta öğretimdeki öğrencilerin kırtasiye malzemelerini vereceklerini belirten Korkut, “Başbakanımız kitaplarını veriyor, bizde ayak uydurup kırtasiye malzemelerini karşılayacağız. Özellikle dar gelirli ailelerin öğrenci okutmayla ilgili sıkıntıları da giderilmiş olacak. Seneye inşallah Çanakkale gezisine daha çok öğrenci göndereceğiz” dedi.
Çanakkale gezisine katılan bir grup öğrenci ve öğretmen, teşekkür için Ali Korkut’u makamında ziyaret ettiler. Gezinin çok güzel geçtiğini belirten öğrenciler, bunun için teşekkürlerini ilettiler. Teşekkür ziyaretine katılan Vali Hafız Paşa İlkokul Müdürü Abdurrahman Düzgün, GAMPO Öğretmeni Sedef Yeni, 23 Temmuz Okulu öğretmenlerinden Mehmet Şanlı, öğrenciler Dilan Binici, Kader İncehan, Ceylan Arslan, Sevilay Çeliker, Onur Bakkal, Kadir Kaplan, Yasin Irmak, Nergis Koçak, oldukça öğretici geçen gezinin yararlı olduğunu söylediler. Vali Hafız Paşa İlkokul Müdürü Abdurrahman Düzgün, Çanakkale gezisine giden çocukların, dönüşlerinde okullarında bu geziyi anlattıklarını ifade ederek “Giderken bütün öğrencilere söyledim, mutlaka günlük tutun diye. Şimdi gezilerini anlatıyorlar. Şimdi gidenler okullarının maskotu oldular. Her şeyi aktarıyorlar arkadaşlarına. Çok güzel bir geziydi. Bunun için bir teşekküre geldik” dedi.
Abdurrahman Düzgün ve Mehmet Şanlı, “Ayrıca bir şey için daha teşekkür ediyorum. Öğretim yılı başında okullarımıza bırakılan ihtiyaç sahibi çocuklar için çantalar, kırtasiye malzemeleri çok yararlı oldu. İhtiyaçlı ailelerden sürekli şikayetler alıyorduk. Çanta, kalem, defter açısından çok sıkıntı duyuyorduk. Maddiyatı düşük olan velilerden çok şikayet alıyorduk. Bu sıkıntımız belediyemiz sayesinde büyük ölçüde aşıldı. Bu konuda çok hayır dualar aldınız. Bunu da ifade edelim” dediler.
Ali Korkut, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Geziyi Çanakkale Zaferinin yıl dönümüne denk getirmeye çalıştık ama önümüzdeki yıl 23 Nisan tarihini düşüneceğiz. Hava şartlarının daha iyi olacağını umuyoruz. Sayıyı daha artırarak çocuklarımızı göndereceğiz. Tecrübe edindik, bu tür organizasyonları daha iyi yapacağız. Bu yaz Haziran ayında hafızlar için söz verdik. Hafızlığı bitirenleri geziye götüreceğiz. İstiyorum ki, bütün öğrencilerimizi Çanakkale şehitliklerine götürelim, İstanbul gibi tarihi ve kültür merkezlerimizi gezdirelim. Böylece Doğu ile Batı bütünlüğünü daha iyi kuralım. Böyle de bir hedefimiz var.
Okullarda kırtasiye malzemesi yardımı yaptık. Ancak seneye daha geniş çaplı bir iş yapacağız. Kırtasiye malzemesi için sizin aracılığınızla velilere sesleniyorum. Okullarda da söyleyin. Gelecek yıl çanta, defter ve kalemlerini almasınlar. Başbakanımız kitaplarını veriyor. Bizlerde belediye olarak kalem, defter çanta vesaire okul ihtiyaçlarını vereceğiz” şeklinde konuştu.
Diğer yandan öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Korkut, Üç Kümbetler ve Kentsel Dönüşüm Projeleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi.
 

 
‘İki Meslek İki Fakülte’
 
Elini kıyma makinesine kaptırdı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kavaklı Dadaş 5 Nisan 2013 Cuma 16:38

Bakalım seneye Korkut aday edilecek mi, edilsede seçilecekmi, seçim yatırımı için öğrenci ve velilerin kullanılması ne fena ne çirkin

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Engellilere hizmet sözü
Engelliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe ve Yönetim Kurulu ...
Meclis’te Olur Gündemi
Erzurum İl Genel Meclisi Nisan Ayı son oturumu, İl Özel İdaresi Meclis salonunda gerçekleşti.
Erzurum Alirızabeygi'yi ağırlıyor
İran İslam Cumhuriyeti Doğu Azerbaycan Valisi Ahmad Alirızabeygi ve beraberindeki ...
 
Yakutiye’den Kuran Kurslarına destek
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, daha kaliteli eğitim verilebilmesi ...
AK Parti’de, ‘Öğrenci Buluşması’
AK Parti Kadın Kolları il başkanlığı binasında öğrenci buluşması istişare toplantısı düzenlendi.
Meclis nakliye sorunlarını irdeledi
Erzurum İl Genel Meclisi Nisan ayı 3'ncü birleşim toplantısı Meclis Başkanı ...
 
Öztürk'ten başarı belgesi
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, GHSİM İl Müdürü ile ilçe müdürleri, ...
SP’den gündem eleştirisi
Çalık, ülke gündemin çok hızlı değiştirildiğini belirterek, BM tarafından ...
Meclis Nisan gündemi açıklandı
ÖZEL-İl Genel Meclisi Nisan ayı gündemi açıklandı. Nisan gündeminde Encümen ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva