ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu’dan Süper Lig mesajı
Kutlu’dan Süper Lig mesajı
Balcı Erzurumspor maçını değerlendirdi
Balcı Erzurumspor maçını değerlendirdi
Erzurumspor Ümraniye’den puansız ayrıldı
Erzurumspor Ümraniye’den puansız ayrıldı
Kop Geçidi beyaza büründü
Kop Geçidi beyaza büründü
Yeşilay bisiklet turu etkinliği yoğun ilgi buldu
Yeşilay bisiklet turu etkinliği yoğun ilgi buldu
HABERLER>SPOR
5 Mart 2017 Pazar - 16:47

Hakem...Hakem..Hakem..

Şampiyonluk yolunda İstanbulspor karşılaşmasından sonra Kocaeli Birlikspor maçında da yanlış hakem kararlarıyla maç kaybeden Erzurumspor şampiyonluk yolunda ciddi bir yara aldı.

Hakem...Hakem..Hakem..

Şampiyonluk yolunda İstanbulspor karşılaşmasından sonra Kocaeli Birlikspor maçında da yanlış hakem kararlarıyla maç kaybeden Erzurumspor şampiyonluk yolunda ciddi bir yara aldı. Verdiği kararlarla maçı çığırından çıkaran orta hakem Ali Şansalan, 90 dakika boyunca kaleci Fatih Öztürk’ün oyundan vakit çalmasına göz yumdu. Bu durum mavibeyazlı oyuncuları oyundan düşürdü.

YİNE HAKEM..YİNE HAKEM..

Beyaz grubun en iyi takımı olan Erzurumspor hakem hataları sebebiyle puan kayıplarını sürdürüyor. Evinde 4’üncü toplamda ise beşinci yenilgisini alan Erzurumspor, Kocaeli Birlik’e değil adeta hakeme yenildi. Karşılaşmasın ilk yarısında gereksiz düdüklerle oyunu kesen Hakem Şansalan, konuk takımı kalecinin rol kokan sakatlıklarla oyunu kesmesine de ses çıkarmadı.

GENEL FORMSUZLUK

Kocaeli Birlikspor maçında 90 dakika boyunca oyuna hakim olan, galibiyet isteyen taraf Erzurumspor’du. Ancak, ikili mücadelelerde zayıf kalan, orta sahada hakimiyet oluşturamayan mavibeyazlı ekip konuk ekip kontrataklarında kalesinde gol tehlikesi yaşadı. Orta saha ile defans  ve forvet kopukluğu Erzurumspor’u gol yollarında etkisiz bıraktı. Forvetteki oyuncuların formsuzluğu da  eklenince mavibeyazlı ekip sadece golü istemekle yetindi.

SADECE 2 FUTBOLCU ÖNE ÇIKTI

Erzurumspor’un golcüleri Mert Nobre ve özellikle de Mehmet Albayrak’ın formsuzluğu, rakip takım defansını rahatlatan unsurlardı. Ekip oyunu sergileyemeyen, havadan atılan toplar ve uzun paslarla gol arayan mavibeyazlı takımın hemen tüm oyuncuları ikili toplarda zayıf kaldı. Alişan Ural ve Ferit Erişçi dışında pres yapan futbolcu olmadı.

MAÇIN KIRILMA ANI

Karşılaşmanın kırılma anı 60’ıncı dakikada yaşandı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Murat Paluli rakip takım kalecisinin sağından topu plaseledi, ancak top önce direğe sonra da kaleci Fatih’in kucağına gitti. Kaçırılan bu gol Erzurumspor’u olumsuz etkilerken rakip takım bu pozisyondan 10 dakika sonra Onur’la yakaladığı pozisyonu gole çevirerek maçı kazandı.

MAÇ BOYUNCA İKİ POZİSYON YAKALADIK

Rakip takım maçın ilk yarısında 43’üncü dakikada yüzde yüzlük bir gol pozisyonu elde ederken, ilk yarıda mavibeyazlı ekibin bu da kaçar mı denilecek pozisyonu olmadı. Erzurumspor ikinci yarıda iki kez yüzde yüzlük gol pozisyonu yakaladı.  60’ıncı dakikada Murat Paluli ve 85’te Serdar Deniz’in elde ettiği pozisyonlar golle sonuçlanmadı.

İKİLİ OYUNLARDA YOKTUK

Erzurumspor hemen tüm hava toplarında etkisiz kaldığı gibi, Ferit Erişçi dışında ikili mücadelelerde başarı kazanan futbolcusu yoktu. Ferit Erişçi, kanat oyuncusu Erhan Çelenk’in eksikliğini iyiden iyiye hissederken, Erhan’ın 80’nden sonra oyuna alınması fayda sağlamadı. Fatih Gül’ün oldukça formsuz olması da sonuca tesir eden faktörler arasındaydı.

12’İNCİ MAÇTA 4’ÜNCÜ YENİLGİ

Mavibeyazlı ekip Kazım Karabekir Stadyumunda 12 maç oynadı. Bu maçların sadece 7’sini kazanabilen ekip 4 yenilgi ve bir de beraberlik alarak, Erzurum’da 14 puan kaybetti. Sahasındaki maçlarda 23 gol atan Erzurumspor kalesinde 11 gol gördü ve 22 puan kazanabildi. Ekip dış sahada ise 15 puan yitirdi.

MAĞLUBİYET SAYISI 5’E ÇIKTI

Erzurumspor 25’inci maçında 5’inci kez sahadan mağlup ayrıldı. Sahasında oynadığı 12’inci maçında 4’üncü kez yenilen mavibeyazlı ekibin kalesinde gördüğü gol sayısı da 23’e çıktı. Şampiyonlukta iddialı diğer takımlar sahalarında maç kaybı yaşamazken, Erzurumspor, şampiyonluk yolunda en ciddi hasarları evindeki maçlarında aldı.

ERZURUMSPOR İLK 11’İ

Erzurumspor karşılaşmaya Ahmet Altın, Murat Paluli, Alişan Ural, Fırat Arıkan, Doğan Can Otman, Erdem Koçal, Fatih Gül, Ferit Erişçi, Mehmet Albayrak, Mert Nobre, Halil İbrahim Tuna 11’i ile başladı.

Ramazan Evren Üstündağ, Kemal Tokak, Erhan Çelenk, Serdar Deniz, Mustafa Kayabaşı, Savaş Tağa, Sinan Morgil 18 kişilik kadroya giren futbolcular oldu.

 KOCAELİBİRLİKSPOR İLK 11’İ

Konuk Kocaeli Birlikspor maça Fatih Öztürk, Kürşat Ergun Aydın, Turgay Gölbaşı, Burak Keskin, Umut Kaya, Aydın Çetin, Erdi Öner, Uğur Işıkal, Alp Ergin, Emre Balak, Uğur Daşdemir’li kadroyla çıktı.

Ahmet Önal, Ali Kemal Yükseker, Mutlu İlengöz, Fatih Kıran, Batuhan Boyoğlu, Onur Garip, Emrecan Yıldızhan yedekler arasında yer aldı.

HAKEMLER

Erzurumspor’un sahasında oynayacağı Kocaeli Birlikspor maçını Çanakkale Bölgesinden Ali Şansalan yönetiyor. Karşılaşmada, Uşak Bölgesinden Deniz Turgut birinci, İzmir Bölgesinden Sezgin Çınar 2’inci yardımcı hakemliği yürütüyor. Balıkesir Bölgesinden Adnan Deniz Kayatepe’nin 4’üncü hakem olduğu karşılaşmanın gözlemcisi Sabit Hacıömeroğlu, temsilciler ise Efgani Keskin ve Bülent Balta.

HAFTANIN YORUMU

Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Grupta 25’inci hafta maçlarında 18 gol atıldı. 6 maçın berabere bittiği haftada, iki maçı konuk ekipler kazandı, evinde kazanan tek ekip Pendikspor’u 3-0 mağlup eden Bucaspor oldu. Lider İstanbulspor, adını taşıdığı kentteki formalite deplasmanında kazanırken, Amed deplasmanda Keçiörengücü’nden bir puan koparmayı başardı.

Grupta haftanın sürprizini, bir önceki hafta evinde, küme düşme hattında bulunan Ofspor’a yenilen Kocaeli Birlikspor yaptı. Hakem müsamahası, Erzurumspor oyuncularının formsuzluğu Kocaeli ekibini şanslı kılarken, bu ekip şampiyon olacak bir takım görüntüsü vermedi.

PUAN DURUMU

Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Grupta lider İstanbulspor puanını 51’e yükseltti. İstanbul ekibi mavibeyazlı ekibe 5 puan fark attı. Erzurumspor iki hafta üst üste aldığı yenilgilerle 46 puanda ve ikinci sırada kaldı. Ankara Deplasmanında Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan Diyarbakır ekibi Amed Erzurumspor ile olan puan farkını bire düşürerek 45 puanla üçüncü sıraya yerleşirken, haftaya beşinci sırada başlayan, Erzurumspor galibiyetiyle puanını 44’e çıkaran Kocaeli Birlikspor 4’üncü sıraya çıktı. Amede evinde puan kaptıran Keçiörengücü ise 43 puanla beşinci sıraya indi.

 

HAFTANIN MAÇ SONUÇLARI

Ofspor A.Ş. 1-1 Sivas Belediye Spor

Erzurumspor 0-1 Kocaeli Birlik Spor

Tepecik Spor A.Ş. 0-3 İstanbulspor A.Ş.

Kömürspor 1-1 Nazilli Belediyespor

Fethiyespor 1-1 K.Maraşspor A.Ş.

Keçiörengücü 1-1 Amed

Bucaspor 3-1 Pendikspor

Anadolu Üsküdar 0-0 Anadolu Selçukspor

Karagümrük A.Ş. 1-1 Hacettepe Spor

 

İLK YARI 8’İNCİ HAFTA MAÇ SONUÇLARI

Pendikspor 1-0 Bucaspor

İstanbulspor A.Ş. 1-0 Tepecik Spor

Amed 2-0 Keçiörengücü

Sivas Belediye Spor 2-0 Ofspor A.Ş.

Anadolu Selçukspor 0-0 Anadolu Üsküdar

Hacettepe Spor 0-1 Karagümrük A.Ş.

Kocaeli Birlik Spor 1-1 Erzurumspor

 Nazilli Belediyespor 0-3 Kömürspor

Kahramanmaraşspor A.Ş. 2-2 Fethiyespor

 

26.HAFTA PROGRAMI

Anadolu Selçukspor - Keçiörengücü

Tepecik Spor A.Ş. - Erzurumspor

Amed - Fethiyespor

Pendikspor - Ofspor A.Ş.

Nazilli Belediyespor - Anadolu Üsküdar

K.Maraşspor A.Ş. - Karagümrük A.Ş.

Hacettepe Spor - Bucaspor

İstanbulspor A.Ş. - Z. Kömürspor

Sivas Belediye Spor - Kocaeli Birlik Spor

 
ATA Teknokent'ten bilgilendirme etkinliği
 
Güpegündüz banka soygunu girişimi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Saim NEVŞHIR 6 Mart 2017 Pazartesi 18:23

Allah aşkına,bu takımı şampiyon yapacak bir teknik adama acilen ihtiyaç var.Iş işten geçmeden bu problemi çözmek lazım.Insanlar iyi olabilir,iyi niyetli olabilir,eyvallah ama kapasiteniz bu ise şampiyonluk hayal.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum BB için son şans
DİDİ Buz Hokeyi Süper Ligi'ni birincilikle tamamlayan Zeytinburnu BSK ...
2. Koç Spor Fest Kış Oyunları başladı
Erzurum Palandöken dağında bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Koç Spor Fest Kış ...
Erzurumlu güreşçiler şampiyonluk peşinde
Okul Sporları Federasyonu 2016-2017 faaliyet programında yer alan sportif ...
 
Demirhan da PFDK'ya sevk edildi
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Ali Demirhan 'sportmenliğe ...
Oltu’da Taekwondo Kuşak Sınavı heyecanı
Oltu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen dört ...
Termalspor'da tek hedef galibiyet
Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor, ...
 
Erzurumspor’a 50 bin TL ceza..!
İstanbulspor maçını kaybederek şampiyonluk yolunda ciddi bir yara alan ...
Birlikspor maçına 2 bölge, 4 ilden hakem..!
Erzurumspor’un sahasında oynayacağı Kocaeli Birlikspor maçına 2 bölge, 4 ilden hakem atandı.
91 sporcu ‘Naturel Kızak’ta yarıştı
Türkiye Kızak Federasyonu tarafından Palandöken’de bu yıl üçüncüsü düzenlenen ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva