ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
‘7 terörist etkisiz hale getirildi’
‘7 terörist etkisiz hale getirildi’
‘Türkiye’de alanında bir ilk’
‘Türkiye’de alanında bir ilk’
Yeşilay: “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim”
Yeşilay: “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim”
 ETÜ’den vefa etkinliği
 ETÜ’den vefa etkinliği
Çığlık EİT 2025 Erzurum’u değerlendirdi
Çığlık EİT 2025 Erzurum’u değerlendirdi
HABERLER>SPOR
9 Şubat 2013 Cumartesi - 09:56

Güngör: 'Biz istikrardan yanayız'

ÖZEL-Türkiye Futbol liglerinin gözde teknik direktörlerinden olan, Büyükşehir Belediyespor’un başarılı Teknik patronu Taşkın Güngör, ERZURUM’a konuştu.

Güngör:  Biz istikrardan yanayız

ERZURUM
Türkiye Futbol liglerinin gözde teknik direktörlerinden olan, Büyükşehir Belediyespor’un başarılı Teknik patronu Taşkın Güngör, ERZURUM’a konuştu.
Ara transferden, Kazım Karabekir stadyumunun zeminine kadar gündemdeki sportif konuları ele alan Taşkın Güngör, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un tesis ve alt yapı yönünden şanslı bir süreç yaşadığını, Mavibeyazlı ekipte oluşturulan altyapıyla, önemli başarıların yakalanacağını söyledi.
YENİ TRANSFERLER
Ara transferde 4 yeni futbolcuyu kadrolarına kattıklarını, alınan oyuncuların kişilik ve futbol şahsiyetleriyle takıma olumlu katkı sağladıklarını ifade eden Güngör, “İkinci yarı yaptığımız transferler ihtiyaç olan bölgeler içindi. Mevkisel anlamda rekabeti artıracak transferler yaptık. Bünyemize uygun, 4 karakterli arkadaşımızı kadromuza dahil ettik. Bütçemizi zora sokmayacak şekilde transferleri yapıyoruz. Takım dengesini bozacak transferlerden uzak durduk. Kulübün yarınlarını düşünerek, transferler yapılmalı. Biz buna çok dikkat ediyoruz. 25 kişilik kadromuzun içinde her arkadaşımız forma için mücadele ediyor. “ dedi.
TÜRKİYE’DE ALGI YANLIŞI
Türkiye’de ara transferlere yoğunlaşılması konusuna değinen Göngör, “Ara transferler Türkiye’de kurtarıcı olarak görülüyor. Bu çok yanlış. Anadolu takımlarını tuzağa düşürmeye çalışan belli oluşumlar var. Bunlara çok dikkat edilmeli. Çok iyi futbolcu diyerek çok yüksek fiyatlara futbolcu satışı yapılıyor. Sonra bakıyorsun verdiğin paraya yanıyorsun. Biz bunlara çok dikkat ettik.”diye konuştu.
FUTBOLCU TAKİBİ
Büyükşehir Belediyespor bazında henüz bir futbolcu takip mekanizması oluşturamadıklarını söyleyen Güngör, “Bir futbolcu takip ekibimiz maalesef yok. Genelde oynadığımız maçlarda, ve zaman zaman izlediğimiz maçlarda futbolcuları takip ediyoruz. Futbolcu takip ekibi bizim için çok zor. Maliyeti oldukça yüksek.” şeklinde konuştu.
ÖNCE İSTİKRAR
Büyükşehir Belediyespor’da öncelikle istikrarlı bir kulüp alt yapısı oluşturduklarını anlatan Güngör, “ İstikrarlı ve sabırlı bir yapı için mücadele ediyoruz. Başarının devamını getirecek bir yapı oluşturmaya çalışıyoruz. Bizim insanımız çok garip. Türkiye’de hep sonuca dayalı bir istek var. Mesela Galatasaray UEFA kupasını aldı. Sonra ne oldu? Avrupa’da yok. Biz her zaman istikrardan yanayız. Bulunduğu ligde hep zirve oynayan, başarıyı getirecek bir yapı çok önemli. “ vurgusunu yaptı.
TESİSLERİMİZ MÜKEMMEL
Büyükşehir Belediyespor’un mevcut tesisleri konusunda değerlendirme yapan Güngör şunları söyledi, “ Biz göreve geldiğimizde tesislerin durumu ortadaydı. Adeta harabeyi anımsatıyordu.. Terk edimiş virane olmuş. Ancak yönetim burayı onardı. Bugün buradaki tesisler bir çok ilde yok. Bu tesisleri tekrar Erzurum’a kazandıran yönetime bir teşekkür etmek lazım. “
BU TAKIM ERUZURUM’UN TAKIMI…
Mevcut imkan ve potansiyel çerçevesinde Büyükşehir Belediyespor’a istikrar kazandırmak ve başarılı bir sürece sokmak için çalıştıklarını belirten Güngör, “Bizler de Erzurum’un ve yönetimin beklentisine cevap vermek için var güçle çalışıyoruz. Şundan herkes emin olsun ki, çok güçlü bir takım oluşturuyoruz. Başarı bir süreç işi. Şimdi sabırla destek verme zamanı. Bu kulübün yaşaması lazım. Bu takım Erzurum’un takımıdır. Bu şehrin önde gelenleri, sabretmeli ve desteklerine devam etmeliler. A şahsını gider B şahsı gelir. Zihniyet değişmezse başarı gelmez. Biz sonuca endekslenmemeliyiz. Önce güzel futbol, sonra zaten başarı gelecektir.”dedi.
SAHA ŞARTLARI
Erzurum’da kış mevsiminde oynanan maçlarda saha ve zemin şartlarının takımı olumsuz etkilediği şeklindeki görüşleri değerlendiren Güngör, “ Saha zemini karlı olunca bizleri olumsuz etkiliyor. Biz güzel futbol oynamak isteyen bir takımız. Bu saha zemininde işimiz çok zor.  Olumsuz saha zemininin hiçbir takıma artısı olmaz. Düşersin sakatlanırsın, ayağının altından topu kaçırırsın. Stadımız süper bir stad. Isıtma sistemi var. Ancak sistem çalıştırılmıyor. Sanırım maliyeti yüksek. “kaydını düştü.
KAPTAN FİKRET GÜNGÖR’E NE DEDİ?
Taraftarın tepkisini anlayışla karşıladığını yineleyen Güngör şöyle dedi, “ Taraftarın tepkisini anlıyorum. Ancak şunu belirtmek istiyorum. Biz iyi bir takımız. Kaç maç yenilgimiz olmuş? Biz başarısız bir takım değiliz. Rakiplerimiz çok güçlü. Biz en az 6 maçta hakkımız olan 3 puanı alamadık. Olmayacak işler oldu. Şansızlık diyebiliriz. Bugün o puanları almış olsaydık, farklı Bir Erzurum Büyükşehir Belediyespor konuşulacaktı. Taraftarın tepkisinden sonra Erzurumspor’un kuruluş tarihindeki futbol takımının kaptanı beni aradı. İsmi Fikret. “Hocam çok iyi gidiyorsunuz. Tepkilere kulak tıkayın. Ben takımı takip ediyorum. Moralinizi bozmayın. Bu takım başarıya koşuyor.” Dedi. Benim için çok büyük moral oldu.”
ÜÇ PUAN SÖZÜ
Değerlendirmesinin son bölümünde taraftardan sabır isteyen Güngör, “Burası soğuk bir şehir. Her istediğin futbolcu gelmiyor. Bu havalarda antrenman yapılamıyor. Lütfen biraz daha anlayış istiyoruz. Başarı gelecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sabır istiyoruz. Sadece sabır Kocaeli maçında taraftarı yanımızda görmek istiyoruz. 3 puan için saha çıkacağız. Ve Allah’ın izniyle 3 puanı alıp önümüze bakacağız.”

 


 

 
Çalık’tan durgunluk iddiası
 
Süt dağıtımı başlıyor
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Erzurumsporlu 9 Şubat 2013 Cumartesi 12:22

Haydi hemen maça maça maça maçaaaaa Taşkın Hoca'yı sonuna kadar destekliyorum. Doğru şeyler yapıyor. arkandayız hocam.

Yorumu oyla      10      6  
gülahmetli dadaşlar 9 Şubat 2013 Cumartesi 12:08

tüm taraftarlara cagrı yapıyorum yarın statımızda şov olsun eski günlere dönelim televizyon başında mac izlemek olmaz o atmosferi hep beraber yaşayalım statta mac ayrı güzel şimdiye kadar tv de erzurum sporun macını izlemedim erzurum spor diyorum cünkü yakın gelecekte ismi erzurum spor olacak hadi ğardaş yarın maca beş lira biletler o heyacanı statta hep beraber yaşayalım

Yorumu oyla      11      6  
Enes Demir 9 Şubat 2013 Cumartesi 10:28

Bilgili, kültürlü ve ağırbaşlı bir hocamız var. Bunu da Büyükşehir için şans saymak lazım. Hocamıza, takımımıza sahip çıkmalı destek olmalıyız. Bu sezon sonuç ne olursa olsun Taskın hoca, takımın başında birkaç yıl kalmalı

Yorumu oyla      10      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eksi 10 derecede yüzme keyfi
Erzurum’da artık kış ortasında bile yüzme havuzunda yüzüle biliyor. Bir ...
Yakutiyespor 3 puana kilitlendi
Yakutiyespor bugün BAL 1’inci gurupta ilk yarıda 5-0 yenildiği Kalkanderespor’la karşılaşacak.
Çocuklar Palandöken’le tanıştı..!
Erzurum Palandöken’de maddi durumları iyi olmayan çocukların kornişle ...
 
189 güreşçi mindere çıktı
Türkiye Güreş Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Gençler Grekoromen ...
Kocaeli maçını Dalbudak yönetecek
ÖZEL-TFF Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurup 21’inci hafta hakemlerini açıkladı. ...
Büyükşehir istikrar takımı
ÖZEL-Erzurum Büyükşehir Belediyespor Spor Toto 3’üncü ligdeki 3 gurupta ...
 
A2’de galibiyet hasreti sürüyor
ÖZEL-A2 3’üncü Klasman gurubunda bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyespor ...
Kayakta Erzurum damgası
Erzurum GAP Kış Oyunlarına yine damgasını vuran il oldu. Bitlis’in ev ...
Medetoğlu ve Aydın Türkiye Şampiyonu
Erzurum’un bokstaki başarısı tüm hızıyla sürüyor.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva