ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum 19 Mayıs coşkusuna hazırlanıyor
Erzurum 19 Mayıs coşkusuna hazırlanıyor
Erzurum’da kaçakçılık operasyonu
Erzurum’da kaçakçılık operasyonu
ETÜ’de Sosyal Bilimler sempozyumu gerçekleştirildi
ETÜ’de Sosyal Bilimler sempozyumu gerçekleştirildi
Erzurum’da da test uçuşu yapılmıştı
Erzurum’da da test uçuşu yapılmıştı
Uçar: ‘Durmak yok yola devam’
Uçar: ‘Durmak yok yola devam’
HABERLER>SİYASET
10 Ekim 2015 Cumartesi - 02:41

‘Gün birlik günüdür’

Günün birlik günü olduğunu vurgulayan Davutoğlu, "Gün birlik günüdür. Birlik ile yürümeye var mısınız? Gün kardeşlik günüdür, kardeşlik bayrağını yükseltmeye var mısınız?" diye sordu.

‘Gün birlik günüdür’

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Vatandaşların hukukunu mutlaka koruyacağız. Hukuk dışına çıkmadan vatandaşlarımız güvenliğini sağlayacak, teminat altına alacağız. Hukuk içinde kalarak kamu düzenini muhafaza edeceğiz." dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bugünlerde kimlerin kimlerle koalisyon yaptığına dikkat edin. HDP'lilerin seslerinin nasıl değiştiğine dikkat edin, kim hangi  paralel yayınların kimleri propaganda ettiğine dikkat edin. İşte tüm bunlara karşı terörü, yalana, iftiraya yaslananlara karşı dimdik duracak mıyız?"" dedi.

Davutoğlu, Kahramanmaraş Müftülük Meydanı'nda düzenlenen mitinginde halka hitap etti.

Memleket işgal altındayken Kahramanmaraşlıların, Rıdvan Hoca'nın, Sütçü İmam'ın sorumluluktan kaçmadığını ifade eden Davutoğlu, "Biz buradayız dediler. Memleket meselesi omuzumuzdaysa 7 düvele meydan okuruz dediler. Biz de Rıdvan Hoca'nın talebesi Ahmet hoca, Sütçü İmam'ın talebeleri diyoruz ki 'Memleket terör baskısı ve tehdidi altındayken, sınırlarımızda şu veya bu ülkenin uçakları bizi tehdit etmeye cüret ederken, memleket tehdit altındayken biz hiç bir zaman memleket meselesinin uzağına düşmeyiz. Şahsi hesabımızı yapmayız, aynen Kahramanmaraşlılar gibi biz buradayız, biz Ankaradayız, biz Kahramanmaraş'tayız' deriz. 'Biz buradayken çakallar, puslu havaları seven çakallar bize meydan okuyamaz' deriz" değerlendirmesinde bulundu.

Meydandakilere, "Aziz Kahramanmaraşlılar bizim memleket meselesine sahip çıktığımıza şahit misiniz? Memleket  meselesi diyince bir tek AK Parti'nin ayakta durduğuna şahit misiniz?" diye soran BaşbakanDavutoğlu, vatandaşlardan "evet" yanıtını aldı.

Günün birlik günü olduğunu vurgulayan Davutoğlu, "Gün birlik günüdür. Birlik ile yürümeye var mısınız? Gün kardeşlik günüdür, kardeşlik bayrağını yükseltmeye var mısınız?" diye sordu.

Milletin birliği ve insanların kardeşliğini kimsenin bozmasına asla izin vermeyeceklerini anlatan Davutoğlu, şunları söyledi:"Vatandaşların hukukunu mutlaka koruyacağız. Hukuk dışına çıkmadan vatandaşlarımız güvenliğini sağlayacak, teminat altına alacağız. Hukuk içinde kalarak kamu düzenini muhafaza edeceğiz. Beyannamemizde açıkça söylediğimiz gibi,  AK Parti olarak 'Milli Birlik ve Kardeşlik Projesini', her meselede çözüm irademizi sonuna kadar sahibiz. Aynı iradeyi koruyoruz. Bu iradenin yegane sahibi de AK Parti'dir. Eşit vatandaşlığı, kardeşliği, toplumsal barışı, Türk, Kürt, Sünni, Alevi birlikteliğini, kardeşliğini, refah ve huzuru tesis etmek ne kadar görevimizse, kazanımlarımızı korumak da o ölçüde görevimizdir.".

Bu ülkenin gençlerini birbirine düşman etmelerine asla izin vermeyeceklerine dikkat çeken Davutoğlu, konuşmasında Aşık Mahzuni Şerif'in "Boşa dövüşmeyin bizim yiğitler/ Sizi vurduranlar, vurulmuyor ki/ Kimbilir nerede hangi koltukta /Kömürde tarlada yorulmuyor ki/Aynı babanın oğlu ölenle öldüren/Ölenle öldüren düşmanı güldüren/Yok muydu bunu size bildiren/Vur diyenler ortalıkta gözükmüyor ki" türküsünün sözlerine yer verdi.

Davutoğlu, şöyle devam etti: "Vur diyenler' dış odaklardır. Türkü Kürde, Sünniyi Aleviye kırdırmak isteyenler dış odaklardır. 7 Haziran'da seçim olup demokraside  bir aşama geçilmişken, 'biz sırtımızı teröre yasladık diyenler, ayaklanma çağrısında bulunanlar silahla meydan çıkmaya kalkışanlar, polisimizi, askerimiz, vatandaşımızı şehit edenler'. İşte onlar, o odakların sesini dinleyenler. Bugünlerde kimlerin kimlerle koalisyon yaptığına dikkat edin. HDP'lilerin seslerinin nasıl değiştiğine dikkat edin, kim hangi  paralel yayınların kimleri propaganda ettiğine dikkat edin. İşte tüm bunlara karşı terörü, yalana, iftiraya yaslananlara karşı dimdik duracak mıyız? Kahramanmaraşlılar. Hadlerini bildirecek miyiz? İstiklal davamıza öncülük yaptığın  gibi Maraş, istikbal davamıza  da öncülük yapacak mısınız? Türkiye'yi terörle, şiddetle terbiye etmek isteyen harici odaklara, dış mihraklara 'Biz biriz, iriyiz diriyiz' diyecek miyiz? Hadlerini bildirecek miyiz? İşte 1 Kasım'da duymak istediğimiz ses bu."

"ÇAKALLAR MİLLETE TUZAK KURMAKLA MEŞGUL"

Konuşmasında muhalefet partilerini de eleştiren Davutoğlu, "Bizdeki muhalefet böyle. Onları, kendi küçük hesaplarıyla bırakalım. Onlar kendi zihniyetlerinin gereğini yapacak. Bizde kendi bildiğimiz, inandığımız doğruların takipçisi olacağız. O yol milletin yoludur, o yol milli iradenin gösterdiği istikamettir" diye konuştu.

AK Parti'nin 13 yıldaki hizmetleri hakkında vatandaşlara bilgi veren Başbakan Ahmet Davutoğlu, 13 yılda milli geliri 230 milyar dolardan 830 milyar dolara, 3 bin dolardan aldıkları kişi başına milli geliri kişi 10 bin dolara çıkardıklarını kaydetti.

Davutoğlu, Merkez Bankası rezervini 26 milyar dolardan, 102  milyar dolara çıkardıklarını bildirdi.

Meydandakilerin "Edeler burada, çakallar nerede" sloganları üzerine Davutoğlu, "Çakallar millete tuzak kurmakla meşgul. Puslu havalardan ateş,  kan çıkarmakla meşgul. Onlara bir ders verecek miyiz?. Çakallara, puslu havalardan çıkarıp aydınlık Türkiye'yi gösterecek miyiz?" diye konuştu.

Türkiye'nin 2003- 2013 yıllarında tüm küresel ekonomik krize rağmen her yıl yüzde 5 büyüdüğünü anlatan Davutoğlu,  IMF'ye olan 23.5 milyar dolar borcun ödendiğini, Türkiye'nin şu anda dünyada mazlumlara ve fakirleri en fazla borç veren ülke haline geldiğini vurguladı.

Davutoğlu, ihracatta 36 milyar dolardan 158 milyar dolar seviyesine çıkıldığını, enflasyonun 34 yıl sonra tek haneli duruma gelindiğini belirterek, 2012'de Türkiye'nin en düşük enflasyonu gördüğünü kaydetti.

2002'de 119 milyar Türk lirası bütçenin şu anda 479 milyar olduğunu, bunun da 84 milyarının eğitime ayrıldığını aktaran Başbakan Davutoğlu, 13 yılda 117 yeni  üniversite kazandırdıklarını, 355 bin dersliğin üzerine, 234 bin derslik daha inşa ettiklerini açıkladı.

HER KESİME, HERKESE SÖZÜMÜZ VAR

 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, " Vilayetler arasında hiçbir bölgecilik ayrımı yapmayan, gencine emeklisiyle birlikte sahip çıkan tek parti olma özelliğine sahibiz. Her kesime, herkese sözümüz var." dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, yüzde 6 oranındaki işveren sigorta primi indiriminde 10 işçi çalıştırma zorunluluğunu kaldırdıklarını, böylece 251 bin küçük işletmenin bundan istifade edeceğini belirtti.

Davutoğlu, Müftülük Meydanı'nda düzenlediği mitingdeki konuşmasında, AK Parti olarak çiftçilere yönelik yaptıkları düzenlemeleri anlattı.

Alandakilere seslenen Davutoğlu, "1 Kasım'da bizi kimseye muhtaç etmeyin, desteğinizi arkamıza verin" çağrısında bulundu.

Ahmet Davutoğlu, gençleri geleceğin istikbali olarak gördüklerini belirterek, iş kuranlara yönelik yaptıkları düzenlemeleri çok önemsediklerini ifade etti.

Başbakan Davutoğlu, eskiden kendisini en mutlu edenin; gençlerle bir araya geldiği sınıf odaları olduğunu, şimdi de gençlerle beraber bulunduğu siyaset meydanları olduğunu söyledi.

Gençlerin hayata atılma süreçlerine yakinen müdahil olduğunu aktaran Davutoğlu, onlara bütün imkanlarla en iyi şekilde hayata atılmalarını sağlayacakları sözünü verdi.

Davutoğlu, Samsun mitinginde 19 yaşındaki Emre Arslan isimli bir gençle arasındaki diyaloğu da aktardı.

Bu arada kendisini dinlemeye gelen gençlerin öz çekim taleplerini kabul eden Davutoğlu, konuştuğu kürsüden telefonla meydandakilerle öz çekim yaptı.

Başbakan Davutoğlu, AK Parti olarak bütün toplumsal kesimlere mesajı olan ve yediden yetmişe toplumun tamamını kucaklayan yegane parti olduklarını söyledi.

"30 BİN LİRAYA KADAR FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ"

Vilayetler arasında hiçbir bölgecilik ayrımı yapmayan, gencine emeklisiyle birlikte sahip çıkan tek parti olma özelliğine sahip olduklarını belirten Davutoğlu, şöyle devam etti:"1 Kasım sonrası gerçekleştireceklerimiz için de aynı anlayışla hareket ettik. Her kesime, herkese sözümüz var. Esnafımıza da sözlerimiz var. Basit usulde vergilendirilen esnafımızın yıllık 8 bin Türk Lirası'na kadar olan kazancından vergi almayacağız. Esnafımıza 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği sağlayacağız. Endüstri ve organize sanayi bölgelerinde arsa maliyetlerini düşüreceğiz. Şimdi hepiniz için devrim mahiyetinde bir adım atıyoruz. Emek yoğun sektörlerde talep halinde sembolik bir kira bedeliyle anahtar teslim fabrika inşa edeceğiz. Yani bir esnafımız, girişimcimiz 'Şöyle bir projede, şu kadar kardeşimizi çalıştıracağım' derse ona anahtar teslim fabrika vereceğiz. Yüzde 6 oranındaki işveren sigorta primi indiriminde 10 işçi çalıştırma zorunluluğunu kaldırıyoruz, böylece 251 bin küçük işletme bundan istifade edecek."

Davutoğlu, kadınlara yönelik yaptıkları düzenlemelere de değinerek, bütün annelere doğum hediyesi vermeye başladıklarını, geçen hafta itibarıyla rakamların 285 bini aştığı bilgisini verdi.

Kadınların iş kurmasını kolaylaştırdıklarını ifade edenDavutoğlu, kadın girişimcilere 100 bin liraya kadar faizsiz kredi verdiklerini vurguladı.

Davutoğlu, kadına karşı şiddetle mücadeleyi 78 milyonla sürdüreceklerini aktardı.

Başbakan Davutoğlu, alandaki erkeklere "Kadınlara karşı uygulanan şiddetle mücadeleye var mısınız? Kadınlarımıza el kaldırana haddini bildirecek misiniz? Evimizde, mahallemizde, kadınlarımıza, kızlarımıza sadece muhabbetle davranmaya var mısınız? Kim onlara el kaldırırsa onların haddini bildirecek misiniz?" şeklinde seslenerek, kadına karşı şiddetle mücadele için söz aldı.

TEK BAŞINA İŞ BAŞINA DEYİN

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Kahramanmaraşlılar ne olur bizi namerde dahi muhtaç etmeyin. Koalisyon görüşmelerine muhtaç etmeyin. Tek başına iş başına deyin."

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Türkoğlu Lojistik Merkezi Projesiyle Maraş, Güneydoğu'dan Akdeniz'e demiryolu taşımacılığının kalbi olacak. Sadece bu da değil inşallah Kahramanmaraş'a hızlı tren de geliyor" dedi.

Davutoğlu, Müftülük Meydanında düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş'a yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Kahramanmaraş'a 13 yılda 14 milyar lira yatırım ve destek sağladıklarını aktaran Davutoğlu, kentin ihracat rakamının 110 milyon dolar iken 906 milyon dolara çıktığını belirtti.

Başbakan Davutoğlu, "404 okul, aralarında 400 yataklı Necip Fazıl Hastanesi'nin de olduğu 58 sağlık tesisi, 76 taşkın koruma tesisi, 32 gölet ve sulama tesisi, 30 spor tesisi, 4 adalet sarayı, 2315 konut inşa ettik. Kahramanmaraş'a 226 kilometre bölünmüş yol yaptık" diye konuştu.

Kahramanmaraş Göksun yoluna 6 tünel yaptıklarını anlatan Davutoğlu, bu tünellerin üçünü açtıklarını, diğerlerini de en kısa sürede açacaklarını kaydetti.

Kentteki çiftçilere 13 yılda 1,1 milyar lira nakit tarımsal destek verdiklerine işaret eden Davutoğlu, 172 milyon fidan dikildiğini ifade etti.

Ayvalı ve Klavuzlu barajlarının inşa edildiğini de anımsatan Davutoğlu, şunları söyledi:"2006'da doğalgazı getirdik. 3508 konut, 18 taşkın koruma tesisi, 7 spor tesisi, 35 gölet ve sulamayı da şu anda yapıyoruz, en kısa sürede tamamlayacağız. İki büyük barajımızın yanına Adatepe barajını da ekliyoruz. Ayrıca 7 baraj daha inşa ediyoruz, Maraş'ın bereketine bereket katacağız inşallah. Sır barajının olduğu yere Büyükşehir Belediyemiz eliyle oradaki kötü görüntüyü ortadan kaldırmak için bir arıtma tesisi yapıyoruz, aralarında 500 yataklı sağlık kampüsününde olduğu 16 yeni sağlık tesisi yapacağız. Maraş'ta okumak isteyip bu güzel şehre gelmiş gençler için 3 bin kişilik bir yurt yapıyoruz. Maraş'ın ihtiyacı olan 3 Organize Sanayi Bölgesi projemizde hızla devam ediyor."

Kahramanmaraş Biberi İş Kümesi projesini hayata geçirileceğini vurgulayan Başbakan Davutoğlu, şehirdeki biber üreticilerinin dünya standartlarını yakalayacağına dikkati çekti.

Başbakan Davutoğlu, "Türkoğlu Lojistik Merkezi Projesiyle Maraş, Güneydoğu'dan Akdeniz'e demiryolu taşımacılığının kalbi olacak. Sadece bu da değil inşallah Kahramanmaraş'a hızlı tren de geliyor. Adana- Antep hattı Nurdağı'ndan Kahramanmaraş'a ulaşacak. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

1 Kasım'a az bir sürenin kaldığını hatırlatan Davutoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:"Birileri yine kumpas, komplo tuzak peşinde. Bulanık, puslu, sisli bir hava oluşturmak, sandıkta tecelli edecek, milli iradeye gölge düşürmek istiyorlar. Güneydoğu'da ayrı İstanbul'da ayrı provokasyonlar düzenliyorlar. Saldırıyorlar, halka ayrı, medyaya ayrı provokasyonlar düzenliyorlar. Seçim yaklaşırken Türkiye'nin fotoğrafını dünyada yaralamak için, demokrasiye ifade özgürlüğüne gölge düşürmek istiyorlar, bu oyunu da milletimiz 1 Kasım'da bertaraf edecek inşallah. Türkiye AK Parti ile güzel günler görecek, mutlu yarınlara ulaşacak."

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti hükümetlerinin çalışmalarına ilişkin, "Bunlar hep sizin verdiğiniz destekle oldu, bunları söyleme sebebim sizin başınıza kakmak değil, bunlar bizim vazifemiz, biz bunları yapacağız ama eğer bunların devamını istiyorsanız görev size düşüyor. Bu başarıların devamını istiyor musunuz? Bütün bu başarıların 2023'e doğru Türkiye'yi küresel güç yapmasını istiyor musunuz? O zaman Kahramanmaraşlılar ne olur bizi değil namerde, merde dahi muhtaç etmeyin, koalisyon görüşmelerine muhtaç etmeyin, 'tek başına iş başına' deyin" dedi.

Sağlık alanında 757 yeni hastane, bin 737 ikinci basamak sağlık tesisi inşa ettiklerini aktaran Başbakan Davutoğlu, ayrıca Kredi Yurtlar Kurumu'nun 190 olan yurt sayısını 571'e çıkardıklarını, 200 adalet sarayı ve 679 bin konut inşa ettiklerini bildirdi.

Yatırımlar kapsamında, 18 bin kilometre yol inşa ettiklerini, 26 olan havalimanı sayısını da 55'e çıkardıklarını, 727 bin iş yeri sayısını 1 milyon 600 bine yükselttiklerini vurgulayan Başbakan Davutoğlu, 2009'daki küresel ekonomik krize rağmen 6 milyon istihdam yarattıklarını, bunların hepsinin halkın desteği ile gerçekleştiğini kaydetti.

"Bunlar hep sizin verdiğiniz destekle oldu. Bunları söyleme sebebim, sizin başınıza kakmak için değil, bunlar bizim vazifemiz" diyen Davutoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:"Biz, bunları yapacağız. Bunların devamını istiyorsanız, görev size düşüyor. Bunların devamını istiyor musunuz? Bütün bu başarıların 2023'e doğru Türkiye'yi küresel güç yapmasını istiyor musunuz? O zaman Kahramanmaraşlılar ne olur bizi namerde dahi muhtaç etmeyin. Koalisyon görüşmelerine muhtaç etmeyin. Tek başına iş başına deyin. Mesele ne meselesi? Memleket meselesini çözmek için tek başına iş başına lazım. O zaman inşallah 1 Kasım'da tek başına iş başına diyelim. Size helal olsun bize de helal olsun. Sizin oyunuz bize helal olsun bizim de emeğimiz helal olsun inşallah."

İktidara geldiklerinde muhalefetin kendilerini hayalcilikle suçladığını ifade eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, şunları söyledi:"2002'lerde 'paradan 6 sıfırı atarız' demiştik. Onlar atamazsınız dediler. Attık mı? Attık. Dediler ki 'Her ile üniversite mi kurulurmuş canım. mümkün değil dediler. Kurduk mu? Kurduk. Tek haneli enflasyon olmaz dediler oldu mu? Türkler tank alırda tank yapamaz dediler. Yaptık mı? O uçağı biz satın alırız ama yapamayız dediler. Yaptık mı? Buradan söylüyorum, onların hayallerinin eriştiği yere gücümüz erişir. Onların problemi burada. Onların bu ülke için Kahramanmaraş için hayalleri yok, idealleri yok. Bizim için Türkiye için Kahramanmaraş için bizim hayallerimiz var rüyalarımız var. Dökülecek terimiz, gerekirse verilecek canımız, dökülecek kanımız var."

1 Kasım'dan sonra gelecek yenilikleri anlatanDavutoğlu, geçmişte söylenenleri nasıl yaptılarsa, seçim beyannamesindeki yer alan vaatleri de  yine aynı şekilde söz verdikleri gibi gerçekleştireceklerini bildirdi.

Seçim beyannamesinde yer aldığı gibi emekli aylıklarına zam yapacaklarını belirten Davutoğlu, Bağ-Kur emeklilerinden kesilen yüzde 10 pirimi de sıfırlayacaklarını kaydetti.

Davutoğlu, ev sahibi olmak isteyen emekliler ve asgari ücretle çalışanlara ise ayda 250 lira karşılığında ev sahibi olma imkanı getireceklerini, çiftçilere de yemde yüzde 8, gübrede yüzde 18 olan vergileri sıfırlayacaklarını, yemde de gübrede de vergi olmayacağını belirtti.

Davutoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Okul bitti gençler ya kendi işinizi kuracaksınız ya da gidip bir yere iş başvurusu yapacaksınız. Kendi işinizi kurarsanız ki Kahramanmaraşlılar iyi girişimcidir. Benim rahmetli babam esnaftı. Kahramanmaraşta çok esnaf büyüğümüz vardı. Celal amca babamın dostu beni havaalanında karşıladı. Kahramanmaraş'tan senet döndüğünü, çek döndüğünü görmedim. Kahramanmaraşlılar borçlarına sadık, yiğit insanlardır. Çok yakından bilirim ticari hayattan. Ben de babamın yanında çalışırdım, hepsini tanırdım. Kendi işinizi kurmak isterseniz devlete gelip diyeceksiniz ki benim bir projem var ama param yok, sermayem yok, babamın da imkanı yok. 50 bin lira devletinizden size iş kurma parası can suyu."

 

 

 
Yeşilyurt AK Üslubu paylaştı
 
Esnafın gözü 1 Kasım’da
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeşilyurt AK Üslubu paylaştı
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, “1 Kasım Milletvekili seçimleri ...
Bulutlar: ‘Durmak yok, yola devam’
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yıldızkent, Kayakyolu bölgelerini ...
Ilıcalı baba ocağındaydı
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Mustafa Ilıcalı, doğduğu topraklar ...
 
Taşkesenlioğlu'ndan kardeşlik vurgusu
AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu 1 Kasım’da Milletvekilliği ...
Deligöz: ‘Taşeron İşçiler AK Parti ile gülecek’
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz 1 Kasım seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Yaptırmış Çatlılarla buluştu
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, 1 Kasım seçim çalışmalarına ...
 
Aşkale’de seçim güvenliği ele alındı
Aşkale’de 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili ...
Akdağ seçmenlerle buluştu
Sağlık Eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Prof. Dr. Recep ...
Tarımsal kalkınma için ‘Büyük’ işbirliği
Başkan Sekmen, konuşmasında kurumlararası diyalog ve işbirliğinin önemine vurgu yaptı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva