ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
KKKA! Erzurum 8 il içinde
KKKA! Erzurum 8 il içinde
Erzurum’da terör operasyonu
Erzurum’da terör operasyonu
Palandöken’de Kaf Laleleri açtı
Palandöken’de Kaf Laleleri açtı
Emniyette terfi heyecanı
Emniyette terfi heyecanı
Yurtsever: “Ermeniler tarihi çarpıtıyorlar’
Yurtsever: “Ermeniler tarihi çarpıtıyorlar’
HABERLER>SPOR
6 Kasım 2017 Pazartesi - 16:48

Eskişehirspor'dan 'Olağanüstü Kongre' kararı

TFF 1. Lig'de zor günler geçiren Eskişehirspor'da yönetim kurulu, olağanüstü kongre kararı aldı. Kongre 22 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Eskişehirspor dan  Olağanüstü Kongre  kararı

TFF 1. Lig'de zor günler geçiren Eskişehirspor'da yönetim kurulu, olağanüstü kongre kararı aldı. Kongre 22 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde basın açıklaması yapan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu, zor günler geçiren takımda yönetim kurulu olarak olağanüstü kongre kararı aldıklarını söyledi. Sıkıntıların gittikçe arttığını belirten Özeçoğlu, destek konusunda zorluklar yaşadıklarını anlattı. Özeçoğlu, "Ben, Eskişehirsporumuzdan iki yıl sonra doğdum. Çocukluğumdan beri, daha doğrusu kendimi bildim bileli, ‘siyah-kırmızı’ renklerle sevindim, üzüldüm, sinirlendim ve gözyaşı döktüm. Eskişehirspor başkanlığı, benim hayal dünyamda ulaşabileceğim en üst mertebe olmuştur. Bu görevi, her biri birbirinden değerli arkadaşlarımla birlikte üstlenmiş olmanın mutluluğu, yaşadığımız bütün sıkıntıları unutturuyor. Amacımız, Eskişehirsporumuzu girdiği zor durumdan kurtarmak olmuştur. Açıklamamın başında belirttiğim gibi, görevi kabul ederken de, yaşanılan her biri başlı başına büyük sorunları çözmeye çalışırken de amacımız hep Eskişehirsporumuzun daha fazla zarar görmemesini sağlamaktı. Zamanın Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ve AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü beylerle konuşarak bu görevi kabul ettik. Eskişehirspor'un mali tablosunun, bizim ve Eskişehirspor sevdalılarının yapacağı harcamalarla düzelemeyecek boyutta olduğuna vakıftık. Bütün bunlara rağmen, siyasilerimizin, hayata geçireceğimizi görecekleri şeffaf yönetim anlayışıyla birlikte kulübümüz için yaşamsal kaynakları hızlı şekilde bulacaklarına inancımız sonsuzdu. Siyasilerimiz ile sık sık görüştük, Eskişehirspor için oluşturulabilecek kaynaklar için beraberce çaba harcadık. Biraz önce sponsor bulmak için gösterdiğimiz çabalardan da bahsetmiştim. Kulübümüzün son yıllarında yaşadıkları, burada da önümüze bir bent olarak çıktı. Bunları da yeniden tek tek dile getirmek niyetinde değilim" dedi.

"Bu kararımız, katidir ve kesinlikle geri dönüşü yoktur"
Eskişehirspor'u düzlüğe çıkarmak için çok çabaladıklarını söyleyen Sinan Özeçoğlu, şunları dile getirdi:
"Geldiğimiz bu noktada; görüştüğümüz kişilerin bazıları, yıllardır oluşturduğu ve kendilerine ‘değişmez’ olarak hakim kıldıkları anlayışları; kimisi yönettiği kurumun maddi durumu, bazıları kaybettikleri konumlarından, bazıları da konumunun gereklerini yeterince hayata geçirememesi nedeniyle; Eskişehirspor’a kaynak bulunması konusunda hiçbir şey yapamadı. İyi niyetli çalışmalar yürütenlerin, bu çalışmalarında bundan sonra başarılı olması en büyük dileğimiz. Sizler, ben ve arkadaşlarımın yönetim anlayışını her zaman benimsediniz, takdir ettiniz, desteklediniz. Bizler de yeri geldi paramızla, harcadığımız mesailerle Eskişehirspor’u düzlüğe çıkarmak için çok emek harcadık. Eskişehirspor taraftarının, Eskişehirspor’a kendileri gibi bakan, Eskişehirspor için samimi olarak çalışan insanlara nasıl destek verdiğini hiçbir zaman unutmayacağım. Camiamız çok büyük bir camia, ancak yaşanan sıkıntılar artık ‘birkaç iyi insanın’ çözebileceğinin çok ötesine çıkmıştır. Uzun süredir, durumun ne kadar kötü olduğunu anlatmak için çeşitli uyarılar yaptım. Üzülerek söylemeliyim ki, bu uyarılarım, kaynak bulma konumunda olan bazı kişiler için gerekli etkiyi oluşturmadı. Bu yaşananlardan sonra, koltuğa yapışıp hiçbir şey olmamış gibi davranırsak, taraftarımızın sürekli eleştirdiği yönetici profiline uymuş olacağız."

"En önemli şey Eskişehirspor'un kurtulması"
Kendileri için en önemli konunun şu anda Eskişehirspor'un kurtulması olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Sinan Özeçoğlu, "Bizler için Eskişehirspor’un kurtulması, Eskişehirspor yöneticisi olmaktan çok daha önemlidir. Toplantımızın başında kulübümüzün hangi durumda olduğunu, nasıl bir çıkmazda olduğunu ve bu durumu değiştirmek için neler yaptığımızı dile getirmeye çalıştım. Gelinen noktada görüyorum ki, artık hiç kimse için bunların dile getirilmesinin bir anlamı yok. Üzülerek söylemeliyim ki, taraftar ve camianın belli bölümü dışında hemen herkes maalesef Eskişehirspor’dan vazgeçmiş bir ruh halindedir. Eskişehir’in ve Eskişehir’i yönetenlerin bu ruh halinden çıkmaları için bir şok etkisi gerekmektedir. Tüm bunları düşünerek, Eskişehirspor Yönetim Kurulu olarak Olağanüstü Kongre kararı aldığımızı hepinizle paylaşmak istiyorum. Bu kararımız, katidir ve kesinlikle geri dönüşü yoktur. Biz, malum şartlarda göreve gelerek ve görev yürüttüğümüz dört ay boyunca nasıl Eskişehirsporumuzun kurtuluşu için çalışmışsak, aslında görevden ayrılarak da Eskişehirsporumuzun kurtuluşu için çalışmak niyetindeyiz. Şimdi buradan camiaya ve şehri yönetenlere, kongre tarihine kadar, Eskişehirspor’u düzlüğe çıkaracak formülü bulmaları için bir kez daha ve son kez ricacı oluyoruz. Kongreden sonra, kulübümüzü düzlüğe çıkaracak formüle sahip kişilere görevi devredip, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, bizi her zaman anlayan, hep cefa çeken büyük taraftarımızın arasına katılacağız" diyerek sözlerini tamamladı.
Özeçoğlu, kongrenin 22 Kasım tarihinde yapılacağını, diğer ayrıntıların da ilerleyen günlerde açıklanacağını aktardı.

 
Sürat Pateninde kovalı antrenman
 
Kağızman’da PKK’ya darbe
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sürat Pateninde kovalı antrenman
Sürat pateninde kovalı antrenman, görenleri şaşkına çevirdi.
İldiz:"Yine eski hastalığımız hortladı"
Eskişehirsor evinde ağırladığı Ankaragücü'ne 3-1 yenildi. Maçın ardından ...
Kartal: 'Yaptığımız plan tuttu'
Bu hafta Eskişehir deplasmanına konuk olan Ankaragücü, 3 puanı attığı ...
 
Üzülmez'den maç sonu açıklaması
Üzülmez, 3-2 kaybettikleri Adanaspor maçı sonrası, "Yağışlı havada yapmamamız ...
Kılıç: 'Zirve için kazanmamız gerekiyordu'
Kılıç, 3-2 kazandıkları Çaykur Rizespor maçı sonrası, “Kaybetseydik üst ...
Rizespor'da Adana şoku..!
TFF 1. Lig’in 11. haftasında Adanaspor, Çaykur Rizespor ile karşılaştı. ...
 
Boluspor - Samsunspor maçının ardından
TFF 1. Lig'in 11. haftasında Boluspor, sahasında Samsunspor’u 1-0 mağlup ...
İç anadolu derbisini Ankaragücü kazandı
TFF 1. Lig'in 11. haftasında Eskişehirspor ile Ankaragücü arasındaki mücadele ...
Samsun tek golle Bolu'ya boyun eğdi
TFF 1. Lig’in 11’inci haftasında Boluspor, sahasında Samsunspor'u 1-0 mağlup etti.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva