ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan
Uyuşturucu operasyonunda 11 tutuklama
Uyuşturucu operasyonunda 11 tutuklama
KADES sayesinde şiddetten kurtuldular
KADES sayesinde şiddetten kurtuldular
 Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
 Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
HABERLER>SPOR
11 Aralık 2016 Pazar - 16:00

Erzurumspor’u uyarmıştık, ama…!

Erzurum Gazetesi Spor Servisi 6 aralıkta ‘Bu maça Dikkat’ başlığıyla Kahramanmaraşspor maçının özel bir çaba gerektirdiğini, rakibi küçümsemenin pahalıya mal olacağını kaydetmiş, Teknik yönetimi uyarmıştı. Ancak...

Erzurumspor’u uyarmıştık, ama…!

Erzurum Gazetesi Spor Servisi 6 aralıkta ‘Bu maça Dikkat’ başlığıyla Kahramanmaraşspor maçının özel bir çaba gerektirdiğini, rakibi küçümsemenin pahalıya mal olacağını kaydetmiş, Teknik yönetimi uyarmıştı. Ancak Erzurumspor gurupta alt sıralarda bulunan konuk ekibi dikkate almadı, nasıl olsa kazanırız anlayışı puan kaybına yol açtı.

8 PUAN KAYBETTİK

Erzurumspor sahasında 8’inci puanını kaybetti. Lider amed’in evinde üç puan kaybettiği haftada avantajı değerlendiremeyen ve liderliği iten Mavibeyazlı ekip Kahramanmaraş Belediyespor karşısında galibiyete ulaşamayarak taraftarını hüsrana uğrattı. Erzurumspor Beyaz Gurupta 30 puanla ikinci sırada kaldı.

LİDERLİK ŞANSINI KULLANAMADIK

Amed ve İstanbulspor yenilgisiyle evinde 6 puan kaybeden Erzurumspor, sezonun ilk yarısının bitimine bir hafta kala evinde ilk beraberliğini alarak puan kaybını 8’e çıkardı.Konuk ekip karşısında90 dakika boyunca baskı kuramayan ve yakaladığı gol fırsatlarını kullanamayan Mavibeyazlı ekip, karşılaşma boyunca sıradan bir takım görüntüsü verdi.

KADRO YANLIŞI

Erzurumspor’un puan kaybında karşılaşmaya çıktığı kadronun etkisi büyük oldu. Mavibeyazlı ekibin tüm maçlarında kanat ataklarını yönlendiren Erhan Çelenk, Halil İbrahim Tuna ve Ersel Aslıyüksek’i kenarda bekleten Teknik Direktör Ahmet Yıldırım’ın bu tercihi pahalıya mal oldu. Yıldırım’ın tek kadro doğrusu defanstaydı. Serhat Akyüz ve Hüseyin Cihan Avcu maç boyunca konuk etip forvetine nefes aldırmadı.

TAKIM FAHRİ TATAN’I ARADI

Ataklarını kanatlar yerine ortadan yapmayı tercih eden Erzurumspor Mert Nobre ve kaptan Mehmet Albayrak’ın tüm çabalarına rağmen gole ulaşamadı. Ferit Erişçi’nin kanatlardan sürüklediği toplar ise forvet ve orta saha arasındaki kopukluk, Erhan Çelenk’in oyunda olmayışı sebebiyle yerini bulmadı. Mavibeyazlı ekip maç boyunca takıma oyun disiplini kazandıran Fahri Tatan’ı aradı.

MURAT’IN ÇABASI YETERLİ OLMADI

Mavibeyazlı ekipte ilk on birde forma şansı bulan Erdem Koçal ile takımın son haftalardaki golcüsü Fatih Gül’ün tutuk bir oyun sergilemesi sonucu olumsuz etkiledi. Murat Paluli olağanüstü gayretine rağmen taşıdığı topları forvetle buluşturamadı. Tecrübenin ismi Engin Baytar ise yalnızca duran topları kullanırken, oyun kurgusuna katkı sağlayamadı.

İYİ Kİ AYKUT O POZİSYONLARI HARCADI DA..

Konuk ekip Kahramanmaraşspor oyun disiplini, futbolcularının yetenekleri ile dikkat çekti. Galibiyet yerine bir puanı hedefleyen konuk ekipte Erzurumspor’un eski futbolcusu Aykut Çakay yakaladığı yüzde yüzlük iki pozisyonu kullanamadı. Kahramanmaraşspor’da göze çarpan ve maçın adamı olan tek futbolcu Selçuk Kaban’dı.

ERZURUMSPOR PERFORMANSI

Genel sıralamada 30 puanla ikinci sırada kalan Erzurumspor iç saha sıralamasında 16 puanla 7’inci sırayı alırken, dış saha performansı gurup başarı sıralamasında 14 puan ile ikinci sıraya indi. Mavibeyazlı ekip Kahramanmaraşspor beraberliği ile toplamda 2’inci beraberliğini aldı. 8 galibiyeti 2 yenilgisi de olan ekip haftayı 33 gol ve 30 puanla geçti.

ERZURUMSPOR İÇ VE DIŞ SAHA

Erzurumspor iç sahada çıktığı 8’inci maçında ilk kez berabere kalırken 8’inci puanını kaybetti. Sahasında 5 maç kazanan ekip puanını 16’ya çıkarırken, averajı aynı kaldı. Mavibeyazlı ekip dış sahada ise 8 maçında 3 galibiyet, 5 beraberlik almış, 14 gol atmış, 9 golü kalesinde görmüş ve 14 puan toplayabilmişti.

HAKEMLER

Erzurumspor-Kahramanmaraşspor maçını İstanbul Bölgesinden Mert Güzenge yönetti.  Aynı Bölgeden Salim Şanlıer’in birinci, Hasan Hüseyin Tetik’in ise ikinci yardımcı hakem olduğu maçta Mert Büyükgiray dördüncü hakemliği yürüttü. Ziya Fidan’ın gözlemcilik yaptığı karşılaşmada Deniz Özaral ve Mümin Toslalı temsilci olarak bulundu.

ERZURUMSPOR İLK 11’İ

Erzurumspor maça Ramazan Evren Üstündağ, Murat Paluli, Ferit Erişçi, Serhat Akyüz, Hüseyin Cihan Avcu, Erdem Koçal, Fatih Gül, Savaş Tağa, Engin Baytar, Mehmet Albayrak, Mert Nobre on biriyle çıktı. Ahmet Altın, Uğur Utlu, Oğuz Mataracı, Ertan Koç, Erhan Çelenk, Ersel Aslıyüksek, Halil İbrahim Tuna 18 kişilik kadroda yer buldu.

KAHRAMANMARAŞSPOR İLK 11’İ

Konuk Kahramanmaraşspor karşılaşmaya Mesut Balkan, Yusuf Onur Arıkan, Aytürk Halil Hocaoğlu, Hakan Vural Koçaslan, Hayrettin Cengiz, Semih Kazancı, Eser Akbaş, Kazım Dülger, Selçuk Kaban, Uğur Erdoğan, Aykut Çakay’dan oluşan 11’le başladı. Veysel Sapan, İsa Bozdere, İsa Baltacı, Onur Balduk, Abdullah Sercan Tanırgan, Yusuf Emre Kasal yedek kadroda yer aldı.

HAFTANIN YORUMU

Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Gurupta 16’ıncı hafta maçlarında 19 gol atıldı. 4 maçı ev sahibi ekipler kazanırken,  2 maçın galibi konuk takımlar oldu, 3 maç beraberlikle sonuçlandı. Haftanın sürprizlerini evinde Hacettepespor’a 5-2 kaybeden Amed ile, evinde Kahramanmaraşspor’a puan veren Erzurumspor yaptı. Haftanın en karlı takımı ise İstanbulspor oldu.

PUAN DURUMU

16’ıncı hafta maçları sonrasında puanını 31’e yükselten İstanbulspor liderliği devraldı. İlk yarının en önemli fırsatını kullanamayan evinde puan kaybı yaşayan Erzurumspor 30 puanla ikincilikte kalırken, Amed aynı puanla üçüncü sıraya düştü. Haftanın kayıp yaşayan takımlarından Kocaeli Birlikspor İstanbulspor’a yenilince 29 puanla dördüncü, Sivas Belediyespor ise 28 puanla beşinci sırayı aldı.

MAÇIN KARNESİ

STAT: Kazım Karabekir

HAKEMLER: Mert Güzence, Salim Şanlıer, Hasan Hüseyin Tetik, Mert Büyükgiray

B.B. ERZURUMSPOR: Ramazan xx, Hüseyin xx, Serhat xx, Engin xx, Mehmet xx (Dk. 71 Erhan x), Fatih xx (Dk. 56 Halil xx), Mert xx, Savaş xx, Erdem xx (Dk. 83 Ersel x), Murat xx, Ferit xx

KAHRAMANMARAŞSPOR: Mesut xx, Yusuf xx, Semih xx (Dk. 73 Yusuf xx), Aykut xx, Selçuk xx (Dk. 83 Onur x), Uğur xx (Dk. 90 İsa x), Hayrettin xx, Hakan xx, Kazım xx, Aytürk xx, Eser xx

SARI KARTLAR: Hüseyin, Mert, Ersel (B.B. Erzurumspor) Yusuf, Onur (Kahramanmaraşspor)

 

HAFTANIN MAÇ SONUÇLARI

Erzurumspor 0-0 K.Maraşspor A.Ş.

Amed 2-5 Hacettepe Spor

Keçiörengücü 1-1 Fethiyespor

Anadolu Üsküdar 1-1 Karagümrük A.Ş.

Tepecik Spor A.Ş. 3-1 Ofspor A.Ş.

İstanbulspor A.Ş. 1-0 Kocaeli Birlik

Anadolu Selçukspor 1-0 Pendikspor

Z. Kömürspor 0-1 Bucaspor

Nazilli Belediyespor 1-0 Sivas Belediye Spor

 

17.HAFTA PROGRAMI

Karagümrük A.Ş.- Keçiörengücü

Hacettepe Spor- Anadolu Selçukspor

Bucaspor- Anadolu Üsküdar 1908 Spor

Kahramanmaraşspor A.Ş.- Amed

Fethiyespor- Erzurumspor

Pendikspor- Nazilli Belediyespor

Ofspor A.Ş.- Zonguldak Kömürspor

Kocaeli Birlik Spor- Tepecik Spor A.Ş.

Sivas Belediye Spor- İstanbulspor A.Ş.

 
Aydemir: “Kardeşlik kararlılığımız ebediyen sürecek”
 
Termalspor Süper Lig'de 2'inci sırada
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ORHAN 12 Aralık 2016 Pazartesi 17:50

Hocaya fazla yüklenmemek gerekiyor diye düşünüyorum,o en iyisini yapmaya çalışıyor, fakat farklı bir kadro anlayış gerektiği kesin bunu kısa sürede bulması gerekiyor, çok koşan bir takım olmalı, forvette Nobre ve M. Albayrak her maça birlikte çıkmamalı. Her maçı ayrı düşünmek gerekiyor, B. Belediye Erzurumspora güçlü orta saha gerekiyor, Fahri Tatan olmayınca zorlandığı görülüyor. 1-2 takviye ile ikinci yarı arayı açarak şampiyon olabilir, rakibi İstanbulspor'a dikkat.

Yorumu oyla      6      4  
ibrahim 12 Aralık 2016 Pazartesi 17:27

öncelikle erzurum sporuma şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum diliyorumda bu oyun anlayışıyla biraz hayal gibi sanki mehmet hoca acaba bu yorumları okuyormu bilmem ama kendisinide kişilik olarak taa galatasaraydan beri taktir ederim ama hocam biraz hırslı biraz agrasif ol biraz oyuncular üzerinde baskı yarat ne olur her hafta kadroyu değiştirme oturmuş bir kadro kur hem kendi kariyerin hem de bizim şehrizimin insanını düşün bu lig bizim olacağımız bir lig değil yazık ya hele şu maraş maçını döndüre döndüre bir izle ya allah aşkına izle ya insan biraz ilerde basar ya başka bir şey demiyorum anlayan

Yorumu oyla      6      4  
memet yavuz aksakallı 12 Aralık 2016 Pazartesi 09:14

Bu puan kayıplarını ben Ahmet YILDIRIM a bağlıyorum 15 hafta oynandı sizlere soruyorum 2 hafta üst üste kadronun değişmediğini gösterirmisiniz.kompleksli insan bu grupta erzurum sporun açık ara şampiyon olacağını düşünüyordum ancak bu hocayla olacağını sanmıyorum kaliteli bir kadromuz var ancak bu takımda hoca bazı futbolcuları kayırıyor değişiklikler zamanında yapılmıyor oyunu okuyamıyor son maraş maçında alınması gereken oyuncu savaş olması gerekirken mehmet albayrakı oyundan alıyor mehmet oı ana kadar 3 pozisyonda şanssızdı bu durumda forvete takviye yapılır.forvetten futbolcu alınmaz çok kötüyse amenna fakat mehmet kötü değildi hakemin üzerine yürüyen bir teknik direktörümüz var sen gol attında vermedimi hocanın kendine gelmesi yada yeni bir tecrübeli hocayla devam edilmesi lazım yosa şampiyonluk hayal olyr

Yorumu oyla      6      4  
GÖRÜŞ(DEVAMI) 12 Aralık 2016 Pazartesi 07:24

Bu maç öncesinde takımımızda çok önemli 3 oyuncumuz kart cezalısı olduğu için oynamadı ve söylendiği gibi takım için çok önemli olan fahrinin olmaması takımın galip gelememesine sebep oldu.Topa sahip olma oranı yüzde 64 olan erzurumsporun gol bulamaması şanssızlıktan başka bir şey değildir.Lig ikinci yarıda yeniden başlayacak ve her takım yine ikinci yarıda da puanlar kaybedecek hatta ilk yarıda daha fazla puan kaybedecek ilk beşte yer alan takımlar.Geçen yılda da bu takım ilk yarının bitiminde liderden dört puan gerideydi ama sonuç ne oldu ?Takım şampiyon oldu.İnşallah bu yıl da aynısı olur.Ayrıca ikinci lige çıkan bir takım hemen bir üst lige çıkamayabilir Gümüşhane kaç yıldır uğraşıyor hala çıkamadı

Yorumu oyla      6      4  
GÖRÜŞ 12 Aralık 2016 Pazartesi 07:04

Uyarsanız da uyarmasanız da bu lig de her takım puan kaybedebilir.Hiç kimse hacettepenin Diyarbakır da amed'e beş tane gol atacağını beklemiyordu veya keçiörengücünün haftalardır kötü gidişini kimse beklemiyordu.

Yorumu oyla      6      4  
dadaş 11 Aralık 2016 Pazar 18:26

bu fırsat ayağına bir gelir lakin sahip olmazsan uçar gider DADAŞ...

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Palandöken kayakta değişmez adres
Kar kalınlığının 20 santimetreye ulaştığı Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde, ...
Potanın şampiyonları belli oldu
Erzurum’da düzenlenen Liseler arası Basketbol Müsabakaları’nda İbrahim ...
Kahramanmaraş maçının hakemleri açıklandı
RECEP DAĞ-Büyükşehir Belediye Erzurumspor -Kahramanmaraşspor A.Ş. maçına ...
 
Erzurumspor’a iki ceza..!
Türkiye Futbol Federasyonu PFDK Erzurumspor’a 4 bin 500, Keçiörengücü’ne ...
Erzurumspor golcüleri zirvede
Spor Toto 2’inci Lig’İn en golcü takımı durumundaki Erzurumspor, 10 golcüsüyle ...
Atatürk Erkek Yetiştirme Yurdunda spor atılımı
Atatürk Yetiştirme Yurdunda kalan sporcu çocuklar, antrenör Hüseyin Çelik ...
 
Erzurumspor PFDK’ya abone oldu..!
Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Gurup takımları Erzurumspor, Keçiörengücü ve ...
Başarılarıyla ATAÜNİ’yi gururlandırdılar
Avrupa Curling şampiyonasında, B grubunda gümüş madalya kazanarak A grubuna ...
Bu maça dikkat..!
Kahramanmaraş ekiplerine karşı yüzü gülmeyen, Kahramanmaraş’ın diğer ekibi ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva