ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Mesleki Eğitim Kurulu toplandı
Mesleki Eğitim Kurulu toplandı
Ozan Coşkunlu Vali Çiftçi’yi ağırladı
Ozan Coşkunlu Vali Çiftçi’yi ağırladı
Erzurumspor’da Çorum mesaisi
Erzurumspor’da Çorum mesaisi
Masterler Kırmızı Periler diyarında buluştu
Masterler Kırmızı Periler diyarında buluştu
Curlingte 2. lig heyecanı sona erdi
Curlingte 2. lig heyecanı sona erdi
HABERLER>SPOR
1 Eylül 2015 Salı - 02:56

Erzurumspor istikrar sürecinde

RECEP DAĞ-Son 4 sezonun en iyi 2’inci hafta performansını yakalayan ve Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta 3’üncü sıraya yerleşen Erzurumspor, bu hafta, gurupta puanı bulunmayan ve 18’inci sırada yer alan Cizrespor’u ağırlayacak.

Erzurumspor istikrar sürecinde

Son 4 sezonun en iyi 2’inci hafta performansını yakalayan ve  Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta 3’üncü sıraya yerleşen Erzurumspor, bu hafta, gurupta puanı bulunmayan ve 18’inci sırada yer alan Cizrespor’u ağırlayacak. Gurupta ilk iki sırayı alan Kömürspor ve Gölbaşıspor’un deplasmana çıkacağı haftada, Erzurumspor maça liderlik umuduyla çıkacak.

GURUBUN EN ZAYIF TAKIMI

Erzurumspor’un bu hafta Kazım Karabekir Stadyumunda konuk edeceği Cizrespor, gurubun en zayıf halkasında yer alıyor. Sezonun ilk maçında deplasmanda Kırıkhanspor’a 1-0, 2’inci haftada evinde Bursa Nilüferspor’a da 1-0 yenilen Cizrespor, sıralamada 18’inci durumda. Şırnak ekibi iki maçında da gol kaydına muvaffak olamadı. Erzurum’un tek dezavantajı maçı seyircisiz oynayacak olması.

ERZURUMSPOR’UN SON 4 SEZONLUK PERFORMANSI

Erzurumspor son dört sezon içinde, 2’inci hafta bazında puan ve sıralamada en iyi performansı bu sezon yakaladı. 2’inci haftada, 2012-2013 sezonunu 2 puanla 11, 2013-2014 sezonunu 3 puanla 10, 2014-2015 sezonunu 3 puanla 9’uncu sırada geçen mavi beyazlı ekip, bu sezon bir beraberlik ve bir galibiyetle topladığı 4 puanla 3’üncü sıraya yerleşti.

İLK KEZ ARTI AVERAJ

Erzurumspor 4 sezon içinde ilk kez bu sezon ikinci haftayı artı averajla tamamladı. Mavibeyazlı ekip 2012-2013 ve 2013-2014 sezonunda ikinci hafta sonunda bir gol atarken, bir golüde kalesinde görmüş, 2014-2015 sezonunda ise attığı 2 gole karşılık ağlarından da 2 gol çıkarmıştı. Erzurumspor bu sezonun ilk iki maçında ise 2 gol attı, kalesinde ise bir gol gördü.

ERZURUMSPOR 12’İNCİ HAFTANIN BAY’I

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta 19 takımın yer alması ve her hafta bir takımın bay kalması sıralamayı etkiliyor. Gurupta Erzin ve Maltepespor ilk iki haftanın bay kalan takımları oldu. 3’üncü haftada 7’inci sırada bulunan Altay bay kalacak. Erzurumspor ise sezonun 12’inci haftasında maç yapmayacak.

LİDER DEPLASMANDA

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta lider Zonguldak Kömürspor 8’inci sırada yer alan Kırıkhanspor ile deplasmanda oynarken, 2’inci sırada yer alan Gölbaşıspor 13’üncü Kızılcabölükspor’un konuğu olacak. 4’üncü sırada yer alan Turgutluspor 11’inci sıradaki Silivrispor karşısında, deplasmanda puan ararken, 5’inci sıradaki Kozan Belediyespor 14’üncü durumdaki Düzyurtspor maçı için Trabzon deplasmanına gidecek.

GURUBUN 2 HAFTALIK EN’LERİ

Erzurumspor’un gurubunda 2’inci hafta ölçeğinde ilk iki maçını kazanan tek takım lider Zonguldak Kömürspor. Erzurumspor ile birlikte 12 takım ise bir maçını kazandı.  1’inci gurupta Zonguldak Kömürspor, Gölbaşıspor, Erzurumspor, Turgutluspor, Düzyurtspor ve Yeşil Bursa A.Ş. iki haftada mağlubiyeti bulunmayan takımlar.

SEYİRCİSİZ İKİ MAÇ KALDI

Bu haftaki Cizrespor maçından sonra ,Tekirdağspor deplasmanına gidecek olan Erzurumspor, 3’üncü seyircisiz maçını, 2’inci hatanın lideri Zonguldak Kömürspor ile yapacak. İlk seyircisiz maçında Yeşil Bursa A.Ş.’ye iki puan kaptıran Erzurumspor’un liderlik iddiasını sürdürebilmesi için,  seyircisiz oynayacağı ve tribün desteğinden eksik kalacağı Cizrespor ve Zonguldak Kömürspor maçlarını mutlaka kazanması gerekiyor.

TARAFTAR OLMAYINCA…!

Erzurumspor taraftarı takımın başarısında en önemli itici gücü oluşturuyor. 90 dakika boyunca takımı ateşleyen mavibeyazlı taraftarlar, kötü giden maçlarda destekleriyle sonuç üzerinde etkili oluyor. Ancak, Erzurumspor taraftarı arasına sızan ve gerçekte spor ve başarı endişesi taşımayan, taraftarlık kimliğinden yoksun bir kesim, kötü tezahüratları ve dadaşlığa yakışmayan ölçüsüzlükleriyle Erzurumspor’un puan ve avantaj kaybetmesine yol açıyor.

2 MAÇTA 16 FUTBOLCU FORMA GİYDİ

Erzurumspor’un bu sezon yaptığı ilk iki maçında 16 futbolcu forma giydi. Ahmet Altun, Cebrail Serçek, Doğa İşeri, Doğancan Otman, Emre Hasan Balcı, Halil Uysal, Fatih Gül, Mehmet Albayrak, Ferit erişçi, Erhan Çelenk, Oltan Karakullukçu, ve Savaş Tağa her iki maçta da forma şansı bulurken, Osman Berkay özçelik, Hüseyin Cihan Avcu, Arif Güner ve Hüsnü ZEybekoğlu bir maçta forma giydi. Ahmet Çeliker, İbrahim Demirer , İlker Günay, Mehmet Yeniler , Muammer Atalay, Muhammed Harun Polat, Murat Paluli ve Ozan Buluş henüz forma şansı bulaman futbolcular oldu. Yeni Teknik Direktör’ün önceki Teknik Direktörlere göre kadroda fazla rotasyona gitmemesi ve kadro istikrarına önem vermesi dikkat çekti.

 

3.HAFTA MAÇ PROGRAMI

B. Nilüferspor A.Ş.- Tekirdağspor 12-9

Silivrispor – Turgutluspor 11-4

B.N.  Düzyurtspor - Kozan Bld.Spor 14-5

Kırıkhanspor – Z. Kömürspor 8-1

Arsinspor - Yeşil Bursa A.Ş. 10-15

Düzcespor - Erzin Belediyespor 16-19

Maltepespor - Tire 1922 Spor 17-6

Erzurumspor - Cizre Spor 3-18

Kızılcabölükspor - Gölbaşıspor A.Ş. 13-2

 

 
Erzurum'da 7 ayda 37 milyonluk Dış ticaret
 
Erzurum adına düşündürücü veri..!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gorus 1 Eylül 2015 Salı 07:10

Grubun en zayif takimi diyorsunuz ama adamlar iki macta da 1-0 yenilmis yani 2 gol yememisler.Takimin ilk kez averajinin artida olmasi bu yazida en begendigim yer.alSon olarak ta kendini bilmez taraftarin yaptiklari sayesinde ilk hafta takimimiz puan kaybetti eger ki taraftar olsaydi o macin sonucu farkli olurdu .Cizre macini seyircisiz oynamamiz bizim acimizdan iyi.Cunku o macta saha olaylari cikar ve bizim takim ilerleyen haftalarda yine seyircisiz oynamaya mahkum olurdu

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karakucakta Dadaş damgası
Malatya'nın Darende ilçesinde bu yıl 62'ncisi düzenlenen Zengibar Karakucak ...
Otçu’ya milli görev
Palandöken Belediyesi Spor Kulübünün sporcusu ve aynı zaman da Avrupa ...
Düzyurtspor eski günlerini arıyor
Spor Toto 3. Lig'in 2. haftasında Yeşil Bursa, Birlik Nakliyat Düzyurtspor ...
 
Kömürspor’un kaybı yok
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta oynanan Zonguldak Kömürspor - Kızılcabölükspor ...
Turgutluspor 2 haftada 4 puan topladı
Erzurumspor’un yer aldığı Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Turgutluspor ...
Erzurumspor 3’üncü sırada
Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta 2’inci hafta sonunda, 6 puanlı Zonguldak ...
 
Futbolun efsanesi Erzurum’a geliyor
Eğitmen Karadeniz, Salı günü Hollanda’dan FIFA ve UEFA’nın en üst düzey ...
Havuzbaşı’ndan Karskapı’ya, şuheda için anma turu
Erzurum’da genç gönüllü bisikletçiler son zamanlarda yaşanan terör olaylarında ...
Erzurumspor’da 3 puan sevinci
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Adana Kozanspor’u deplasmanda 1-0 yenerek evine ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva