ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da 'Narkoçelik-14' operasyonu
Erzurum’da 'Narkoçelik-14' operasyonu
Aranan 2 hükümlü yakalandı
Aranan 2 hükümlü yakalandı
Kaymakam Taşkın muhtarları dinledi
Kaymakam Taşkın muhtarları dinledi
Short Track Türkiye şampiyonası başladı
Short Track Türkiye şampiyonası başladı
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
HABERLER>SPOR
9 Nisan 2016 Cumartesi - 16:02

Erzurumspor için güç birliği

İstanbul Erzurumlular Dernekler Federasyonu, Erzurumlu iş adamı ve bürokratlarla bir ara aya gelerek Erzurumspor’un şampiyonluk yolunda yardım gecesi düzenlendi.

Erzurumspor için güç birliği

İstanbul Erzurumlular Dernekler Federasyonu, Erzurumlu iş adamı ve bürokratlarla bir ara aya gelerek Erzurumspor’un şampiyonluk yolunda yardım gecesi düzenlendi.

Maltepe’de yoğun protokol ve iş adamlarının katılımı ile bir araya gelinen destek gecesinde Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal’ın,’Dadaşlar pamuk eller cebe, Erzurumspor hepimizin’’ diyerek başlattığı yardım kampanyasına ilgi yoğun oldu. Gecede Büyükşehir Belediye Başkanı BB Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Ağırman, Maltepe Erzurumlular Dernek Başkanı Süha Dengizek, Kadıköy Erzurumlular Dernek Başkanı Mehmet Sabri Seven, Trabzonspor eski Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da programa katılarak BB Erzurumspor’a destekte bulundu.

BAŞKAN SEKMEN,’ TEK HEDEFİMİZ SÜPER LİG’

Gecede bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı ve BB Erzurumspor Onusal Başkanı Mehmet Sekmen, hedeflerinin BB Erzurumspor’u süper lige taşımak olduğunu belirterek, “Arkadaşlar, heyecanı olmayandan, aşkı olmayandan netice almak mümkün değildir. Bugün burada şahit olduğumuz bu tablo; Erzurumspor’un 3 yıl sonra 1. Lig’de olacağı. Bu yükselişi bizlere hatırlatıyor. Belediyecilikte altyapı çok önemlidir. Yapacağınız bina sağlam temellere oturmuşsa, temelden çıkan sağlam binanın üzerine katlar atmak da daha kolaydır. Sağlam atılan temelin üzerine sağlam bina yapılır. Bizler sağlam bir temel atmaya ve Erzurumspor’a yeni katlar güçlü hedefler oluşturmaya geldik. 3 yıl içinde büyük hedefleri ortaya koyarak 1. Lig’e çıkacağız. Bunun için dua ediyoruz. Ama bu; başkanıyla, yöneticisiyle, taraftarıyla, bu renklere gönül verenlerle olur. Bunun bir tanesi eksik olursa inanın başarı gelmez. BB Erzurumspor ’un iskeletini Erzurum’da doğan çocuklardan oluşturmayı amaçladık. Futbolun şehrimizde ayrı bir yeri var. Erzurum’un hakkı 3 Lig’den bir üst lige çıkmaktır. Bu geceye katılarak desteklerini esirgemeyen değerli iş adamı hemşerilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu

DEMİRHAN, ‘BU ŞEHİRDE ŞAMPİYONLUK RUHU VAR’

Yönetim Kurulu ile birlikte BB Erzurumspor’a ‘şampiyonluk sözü’ verdiğini hatırlatan BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan ise, “Erzurum’a söz vermiştim. Bu önemli görevi devralmadan önce bizlerin her daim yanında bulunan Büyükşehir Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen’e şampiyonluk yolunda hizmet bayrağına büyük katkıda bulunduğu için teşekkür ediyorum. Halkın mutluluğu için varız. Bunu da Allah’ın izniyle Erzurumspor’u şampiyon yapıp, hep beraber başarıdan başarıya koşturacak, birlik ve beraberlik içerisinde Dadaşlık ve Palandöken ruhunu tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Hedeflerimiz büyük, bu benim hedefim değil hepimizin hedefidir. Fenerbahçe diyor ki, ‘Bir milyon üye yapacağız” bizim ilk 3 senedeki hedefimiz 100 bin üyedir. 10 senelik hedefimiz de 1.000.001’dir. Çünkü Türkiye’de 3 milyona yakın Erzurumlu yaşıyor. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Kalan dört maçımızın ardından şampiyon olup İstanbul Boğazına Erzurumspor’un dev bayrağını asarak kulübümüzü süper lige taşımanın heyecanı içerisindeyiz. Bizi yalnız bırakmayan Erzurumlu iş adamlarımıza cani gönülden sonsuz teşekkür etmek istiyorum” dedi.

‘ŞAMPİYONLUK ERZURUM’A HAYIRLI OLSUN’

İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Ağırman ise, “Birlik ve beraberlik ruhu ile toplanarak BB Erzurumspor’un şampiyonluk yolunda her zaman yanında olduklarını belirterek, Biz her zamankinden daha çok birbirimize sarılmak ve bu vatanın bölünmezliğini hep birlikte korumak zorundayız. BB Erzurumspor olarak da hain terör saldırılarını kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Spor her zaman her zaman birlik ve dayanışma unsurudur. İnanıyorum ki, Maltepe maçını sportmence oynayıp, kazanan taraf olacağız. Erzurumspor olarak hedefimiz şampiyonluk, teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bu gün bu gece de bir araya geldik. Gün Erzurumspor için kenetlenme zamanıdır.” dedi.

Geceye katılarak destekte bulunan iş adamlarına BB Erzurumspor forması, futbol topu hediye edilmesi ile program sona erdi.

 
Atatürk Üniversitesi rekora gidiyor
 
AGD’den, ‘Her Şehide Bir Fidan’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
5 takım PFDK’lık oldu
RECEP DAĞ-Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği Spor Toto 3’üncü ...
Erzurum yine bir ilkin adresi oluyor
MAHMUT AKOAĞ-Atatürk üniversitesi Bünyesi'nde Kış Sporları Enstitüsü kurulması ...
Erzurumspor Maltepe seferinde
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor, ...
 
Şehit Yücel Gür’e sportif vefa
Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde ...
Turizme sportif destek
Türkiye’nin turizmde yaz mevsimine yönelik bulduğu çözümler sektör yeniden ...
Şampiyonluğa 4 kaldı
RECEP DAĞ-Erzurumspor’un mutlu sona ulaşmasına sadece 4 hafta kaldı.
 
Erzurumspor ilkleri yaşatıyor
RECEP DAĞ-Erzurumspor BAL’dan 3’üncü Lige çıktığı 11 Nisan 2011’den bu ...
Maltepe maçını Adıgüzel yönetecek
RECEP DAĞ-Erzurumspor’un İstanbul’da oynayacağı Maltepespor karşılaşmasını ...
Erzurumspor şampiyonluk turuna hazır
RECEP DAĞ-Şampiyonun ağırlıklı olarak belirlendiği, 11’inci sıradan 19’uncu ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva