ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
542 düzensiz göçmen yakalandı
542 düzensiz göçmen yakalandı
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Erzurum’da son 15 yılda 3 bin 382 şirket kuruldu
Erzurum’da son 15 yılda 3 bin 382 şirket kuruldu
HABERLER>SPOR
7 Eylül 2014 Pazar - 23:03

Erzurumspor’dan en kötü 2’inci başlangıç

Evinde Ayvalıkgücü Belediyespor’a yenilerek, sezona yenilgi ile başlayan B.B. Erzurumspor, birinci hafta furup sıralamasında 16’ıncı sırada yer alarak, son dört sezonun en kötü ikinci başlangıcını yaptı.

Erzurumspor’dan en kötü 2’inci başlangıç


2 MAÇI DEPLASMAN TAKIMLARI KAZANDI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta birinci hafta maçlarının 4’ünü ev sahibi ekipler kazanırken, 2 maçta gülen taraf konuk takımlar oldu. Gurupta 3 maç ise 1-1’lik aynı sonuçla berabere tamamlandı. Haftada en gollü galibiyeti Van Büyükşehir Belediyespor’u evinde yenen Beylerbeyispor alırken, diğer  iki maçta da 3 gol kaydedildi. Haftanın sürprizini Erzurumspor ile birlikte, galip durumdayken maçı kaybeden Bayburt yaptı.
GURUP SIRALAMASI
Birinci hafta maçları sonunda haftanın en gollü galibiyetini alan Beylerbeyispor birinci sıraya yerleşirken bu takımı aynı puanla Ankarademirspor, Balçova Yaşamspor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Erzin Belediyespor ve Silivrispor takip etti. Gurupta  son altı sırayı ise puanı bulunmayan Bayburt Gurup, Kayseri Şeker, Anadolu Üsküdar, Erzurumspor, Etimesgut Belediyespor ve Van Büyükşehir aldı.
HAFTANIN SONUÇLARI
Bayburt Grup 1-2  Balçova Yaşam Spor 
B.B. Erzurumspor  0-1  Ayvalıkgücü Bld.Spor 
Erzin Belediyespor  1-0  Etimesgut Bld. Spor 
Beylerbeyispor  3-0  Van Büyükşehir Belediyespor 
İstanbul Güngörenspor  1-1  Sakaryaspor A.Ş. 
Silivrispor  1-0  Anadolu Üsküdar 1908 Spor 
Ankara Demirspor  2-1  Kayseri Şekerspor 
Orhangazispor  1-1  Bergama Belediyespor 

 
Hayme Ana rahmetle anıldı
 
Dadaşlar Güreş Şöleni’nde buluştu
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
türk milli takımı 10 Eylül 2014 Çarşamba 06:52

türk milli takımı da aynı Erzurumspor gibi ilk maçta galibiyet alması bekleniyordu ama maalesef izlanda dan fark yedi.

Yorumu oyla      6      4  
9 Eylül 2014 Salı 17:00

ALLAH RAHMET EYLESİN HADİ VURALER GİBİ BİR MEMLEKET SEVDALISI HOCA LAZIM GENÇLİĞİMİZDE ANTREMANLARIDA İZLERDİK TA O ZAMANLAR BİLE HER MEVKİNİN FUTBOLCUSUNA SAATLERCE ANTREMAN YAPTIRIRDI. BUNUN İÇİN KENDİ ÖZ ÇOCUKLARIMIZA HER ZAMAN HER YÖNDEN DEĞER VERİLMESİ LAZIMKİ BİRER EKREMLER-NECATİLER SEBAHATTİNLER-ERCANLAR-NURCANLAR GİGİ DEĞERLER ÇIKSIN.GURBET

Yorumu oyla      7      4  
BELLİ OLMAZ 9 Eylül 2014 Salı 14:26

maçlar oynanmadan da ikili forvet çıkar diyorduk ama adam forvetsiz çıktı onun için taşkının ne yapacağı belli olmaz son saniyeye kadar.Ayrıca futbolcular da hazırlık maçlarında gösterdikleri performansı gösteremediler

Yorumu oyla      6      4  
disipline sevk 9 Eylül 2014 Salı 14:21

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Kulübü'nün 07.09.2014 tarihinde oynanan BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR-AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR Spor Toto 3.Lig 3.Grup müsabakasında Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi gereği "taraftarlarının resmi ve özel güvenlik güçlerine isabet ederek yaralanmasına ve müsabakanın durmasına sebebiyet verecek şekilde sahaya yabancı madde atmaları, stadyum koltuklarına zarar vermesi ve bir taraftarının sahaya girmesi " nedeniyle PFDK' ya sevkine karar verilmiştir.

Yorumu oyla      6      4  
otorite 9 Eylül 2014 Salı 13:39

ligin ilk maçı maaelesef kötü tamamlandı... geçmişle yaşanmaz önümüze bakmak lazım herkes hata yapabilr hoca da bunu anlamıştır. arsin maçında daha değişik hatta ikili forvet önlü arkalı çıkma şansı bana göre yüksek bu şekilde sonuca ulaşacağımızı düşünmekdeyim umarım öyle olur

Yorumu oyla      6      4  
İLK BEŞ 8 Eylül 2014 Pazartesi 14:15

Kimse kusura bakmasın bu takım şampiyon olamaz.Olabilmesi için forvet transferi yapması gerekirdi .Taşkın forvet istediği halde yönetimin forvet almaması da bu durumun nedenidir.İlk beşe giyerse iyidir.Erzuruma para için gelen adam değil , yüreğiyle oynayan adam gerekli. Erzurumlu futbolcuları takımdan uzaklaştıran hoca ve yönetim neyi amaçlıyor acaba ?

Yorumu oyla      10      6  
KALECİ Mİ GOL ATACAK 8 Eylül 2014 Pazartesi 14:11

geçen yıl da açık ara şampiyon olur diye lige başlandı hatta grubunda kolay olduğu savunuldu ama ne oldu düzyurt şampiyon oldu ve hacettepenin gençleri de bizi yenerek 2.lige çıktı.Dün sabırsızlıkla maçı bekledim , saniye saniye takip ettim internetten maçı isteğim bir galibiyetti ama sonlara doğru yenilen gol bu takım için boşuna heveslendiğimi düşündüm.Yani şu il takımı bir ilçe takımını da yenemiyecekse kimi yenecek acaba.Bu arada tff da erzuruma büyük bir ceza keseceğini şimdiden söylüyorum .Hoca nasıl hoca oldu acaba ?Bilmiyor mu çift forvetle çıkıldığında galibiyet alınacağını yoksa biliyorda sıfır puan alalım diye mi yaptı.Daha maç başlamadan söyledim forvetsiz maç olmaz kaleci mi gol atacak.Son olarak hafta içi oynanacak kupa maçının hakemleri açıklanmıştır.Yan hakemler bayan.

Yorumu oyla      13      4  
futbol doktoru 8 Eylül 2014 Pazartesi 13:19

arkadaşlar kimse futbolculara sallamasın bu takım lig sonunda açık ara şampiyon olur yönetim on numara transfer yaptı... ısrarla forvet alınsın diye baskı yapılmakda daha ne yapılsın 2.lig katogorisnde böyle forvet oyuncusu yok 3. ününe yakınen tanıyorum sizler neye göre forvet alınsın diyorsunuz. alınan forvetin back round una bakarak iyi veya kötü yorum yapacaksınız önemli olan erzurumspor a ne vereceği hanginiz murat ı aykut u kaç kere izlediniz yalnızca tff sitesinden attığı gollerle yorum yapmakdasınız bunları geçin gözünüzle görmediğinize inanmayın gelelim maça tam bir hoca katliamı yaşandı neye göre taktik ayvalıkgücü nü mü seyretti yoksa birileri hoca yı yanlış mı yönlendir di hepsi soru işareti 3. lig in en iyi kadrosunu kurdu çift forvet oynayıp ilk devre işi bitireceğine tam tersini yaptı adamlarında direncini arttırdı sonuç hüsran tekrar söylüyorum hoca yanlışından döndüğü taktirde bu takımı kimse tutamaz dönmediği taktirde onu kimse tutamaz bavul formasyonunu toplar.... umarım bu ufak sıyrıklarla atlatılan bir kaza olsun tüm dadaşlara selamlar vede saygılarımı sunarım

Yorumu oyla      12      7  
SIRADAN 8 Eylül 2014 Pazartesi 12:48

hocada da iş yok futbolcular da da iş yok demek ki.Eğer ki iyi bir futbolcu olsalardı şu maçtan bir 3 puan alırlardı.Her yıl yaptıkları gibi insanları ümitlendirip yarı yolda bırakıyorlar .Ya değin ki biz bu yıl çıkacağız onun içinde paraya önem vermeden süper transferler yapacağız ya da değin ki bizim yerimiz burası bizden hiçbir şey olmaz onun için ümitlenmeyin.Forvete aldıkları oyuncular bir sezonda 10 tane bile gol atamamış futbolcular .Adam bu ligden çıkacaksa kaliteli futbolcular almalı yoksa sıradan futbolcu almamalıdır.

Yorumu oyla      8      6  
NE ZAMAN İYİ BAŞLADI 8 Eylül 2014 Pazartesi 12:40

Dün bir yaşıma daha giydim dedim kendi kendime .Çünkü taşkın denilen hoca ama futbolu bilmiyor bir onbir yapmış ki şartım kaldım.Adam bir tane bile forvet koymayarak ilk onbir oluşturmuş.Böyle bir şeyi ilk defa gördüm.Ne murat var ne deniz var ne de aykut var.Saçma sapan ilk onbir.Şimdi gelelim yönetime :Elini cebine atmak istemeyen yönetime de teşekkür etmek gerekir.Şu takıma forvet almayınca takım süper mi oldu tam tersine gol bile atamadı.Neymiş çok para istiyorlarmış .Kardeşim hepiniz iş adamısınız sizde para olmayacakta kimde para olacak.Ben sizin yerinizde olsaydım bir tane forvet alırdım .

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ata sporu için yerel işbirliği
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Altınkemer ...
İlk haftanın lideri Beylerbeyispor
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 1’inci hafta maçları tamamlandı. Beylerbeyispor ...
İşte Erzurumspor'un ilk 11'i
B.B.Erzurumspor’un Ayvalıkgücü Belediyespor maçı kadrosu açıklandı
 
Pasinler Karakucak’ta Sucu Başpehlivan
Pasinler mesire alanlarında gerçekleştirilen güreşlere Türkiye’nin her ...
Polat’tan Erzurumspor’a destek sözü
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a destek için kentin idarecileri, Galatasaray’ın ...
Mavibeyazlı özlem bitiyor
RECEP DAĞ-Erzurumspor 120 günlük aradan sonra yeniden seyircisiyle buluşacak.
 
Atletizmle hayata tutundu
Atletizm Federasyonu tarafından Erzurum’da düzenlenen 2020 Olimpiyatları ...
Kocakaya kamp heyecanını paylaştı
Spor Genel Müdürü Murat Kocakaya, Atletizm Federasyonu ile Turkcell İşbirliğinde ...
Erzurumspor’a Arsinspor düştü
RECEP ADĞ-Türkiye Kupası 1. Tur Kura Çekimi yapıldı. Erzurumspor Türkiye ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva