ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
542 düzensiz göçmen yakalandı
542 düzensiz göçmen yakalandı
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Erzurum’da son 15 yılda 3 bin 382 şirket kuruldu
Erzurum’da son 15 yılda 3 bin 382 şirket kuruldu
HABERLER>SPOR
16 Ağustos 2015 Pazar - 16:42

Erzurumspor’da tek gündem: Şampiyonluk

B. B. Erzurumspor Kulübü Başkanı Ali Demirhan ve yönetim kurulu üyeleri göreve geldikten sonra basınla ilk toplantılarını kulüp binasında yaptı.

Erzurumspor’da tek gündem: Şampiyonluk

B. B. Erzurumspor Kulübü Başkanı Ali Demirhan ve yönetim kurulu üyeleri göreve geldikten sonra basınla ilk toplantılarını kulüp binasında yaptı. Tanışma toplantısına B. B. Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, 2. Başkan Süha Dengizek, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler katıldı.

DEMİRHAN HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Kısa bir süre önce yapılan genel kurulla görevi Saim Özakalın ve yönetiminden devraldıklarını belirten Demirhan, 31 kişilik yönetimle parolalarının B. B. Erzurumspor’u bir üst lige taşımak olduğunu belirtti.

Yeni sezon için 16 transfer yaptıklarını ve birde santrafor için takipte oldukları bir ismin olduğunu kaydeden B. B. Erzurumspor Kulübü Başkanı Ali Demirhan, “İstanbul’dan 5, Ankara’dan 3 diğer arkadaşlarımızda Erzurum’dan olmak üzere bir yönetim kurulumuz var. Yönetimimizin tamamı Erzurum sevdalısı, B. B. Erzurumspor’un başarılı olması için gayret içerisinde olan arkadaşlarımız. Yeni bir yönetimiz. Bu takımı borçsuz devraldık, maddi, manevi her şekilde destekleyeceğiz. Takımımız çok bir genç yaş ortalamasına sahip. 24 yaş ortalaması. Bu takım biz inanıyoruz ki bir üst lige çıkabilecek güce sahip.” dedi.

DENGİZEK UYARDI

B. B. Erzurumspor 2. Başkanı Süha Dengizek de, taraftarın ve basının bir takımın başarılı olabilmesi için önemli etkenler olduğunu ifade ederek, “Daha lig başlamadan yönetim kurulumuz hakkında Erzurum medyasında bir arkadaşımızın bizi eleştirmesini yanlış buluyorum. Bizim basından istediğimiz doğmamış çocuğa isim koymayın. Parolamız şampiyon olmak ve bunun için de hocamızdan huzurunuzda söz alıyorum.” diye konuştu.

1 MİLYON ÜYE PROJESİ

Dengizek ayrıca 1 milyon üye projelerinin olduğunu belirterek, “Erzurum dışarıdaki Erzurumlularla 3 milyon bir nüfus. Kısa sürede olmasa da 1 milyon üye zamanla olacak.” dedi.

B. B. Erzurumspor yönetimi taraftara da çağrıda bulunarak maçlarda kendilerini yalnız bırakmamalarını ve tribünlerde olumsuzluğa müsaade etmemelerini istediler.

B. B. Erzurumspor Antrenörü Besim Durmuş da, takımın lige hazır hale geldiğini kaydederek 24 yaş ortalaması olan genç bir takımla 1 üst lige çıkmak için çalışacaklarını ve iler ki yıllarda hedeflerinin başarıyla daha da artacağını kaydetti.

Toplantı daha sonra soru- cevap şeklinde sona erdi.

 
Teröristlerin düşürdüğü roketatar imha edildi
 
MÜSİAD Başkanı Bayır uyardı
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hakem konusu 20 Ağustos 2015 Perşembe 17:38

Her ilden bir hakem verilmesi hakemlerin birbirleri ile anlasamamasina ve bu durumda takimimizin puan kaybetmesine sebep oluyor.Aslinda hakem konusunu ulkemiz bu durumdayken acmayacaktim ama erzuruma yapilan bir haksizligida sessiz kalmamamak amaciyla paylastim .

Yorumu oyla      6      4  
NOT 20 Ağustos 2015 Perşembe 16:28

3.ligde yer alan maçların yüzde 95'ine dört hakemden en az 2 tanesi aynı ilden verilirken sadece erzurumsporun maçına dört ilden verilmiştir.

Yorumu oyla      6      4  
ART NİYETLİ TFF 20 Ağustos 2015 Perşembe 15:50

9 maçın 8 tanesinin hakemlerinin en az 2 tanesi aynı bölgedeyken nedense sadece ve sadece erzurumun ki her bölgeden verilmiştir bu durum bir art niyet olarak düşünülebilir.

Yorumu oyla      6      4  
HAKEMLER 20 Ağustos 2015 Perşembe 15:41

Türkiye futbol federasyonu 3.lig ilk hafta hakemleri belli olmuştur.Yine aynı şekilde hakemler birden farklı bölgeden gelmektedir.Orta hakem Gümüşhane yan hakemler rize ve giresundan gelmektedir ilginç olan durum ise grupta yer alan maçların hakemleri yüzde 98 aynı bölgelerden verilirken sadece erzurumsporun maçına farklı bölgelerden verilmiştir.Bunun sebebini yönetim tff sormalıdır .

Yorumu oyla      6      4  
zehni yoncalıklı 17 Ağustos 2015 Pazartesi 15:07

ben bir erzurumlu olarak sayın başkan ve ekibine şimdiden şükranlarımı arz ediyorum ve kendilerine ankaradan sevgilerimi sunuyor çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum allahım mahcup etmesin eleştirenlerinde erzurumlu olduklarından şüphe ediyorum eleştirene maddi yada manevi ne faydan olmuştur diye soruyorum rahat dur hiç değilse bir menfaatin olsun ben başkanıma bu göreve talip olduğu için nekadar minnettar olduğumu kelimelerle ifade edemem selamlar yine diyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun

Yorumu oyla      7      4  
ömer han 17 Ağustos 2015 Pazartesi 10:59

kemal sunalın filmindeki muhalif kadir savun gibi iyide gelse eleştiri kötüde gelse eleştiri.ya az insaf insanlar para veriyo zamanını veriyo belkide ailesine bu kadar zaman ayıramıyo.birbütün olmak varken daha ortada ligbaşlamamış sonuç yok hemen eleştiri.yarın takıma başkan bulamayınca bu seferde erzurumlu olup istanbulda ankarada izmirde yaşayan zengin işadamlarını eleştirirsiniz bu takıma sahip çıkılmıyo diye.yeni başkanın ve yönetiminin yolları açık olsun.hep destek tam destek diyerek yeni sezonda vurdugunuz gol olsun dilegiyle başarılarrrr

Yorumu oyla      6      4  
KÖSTEK DEĞİL DESTEK OLUN 16 Ağustos 2015 Pazar 17:44

Adamlar daha takım yönetimine seçilir seçilmez hemen yönetim hakkında olumsuz yazılar yazılmaya başlandı.Bir günde bir takıma sahip çıkın , olumlu yazılar yazın .Eleştirmek şimdiye kadar size ne kazandı ?

Yorumu oyla      7      4  
KÖSTEK DEĞİL DESTEK OLUN 16 Ağustos 2015 Pazar 17:29

Öncelikle yeni yönetime başarılar diliyorum.Süha beyin dediklerine katılıyorum.Katılmamın sebebi yeni yönetim gelir gelmez erzurumda yaşayıp erzurumsporu yazan bazı yazarlar tarafından haksız yere eleştirilmeleridir.Yok efendim yönetimde yer alanların tamamının erzurumda yaşaması gerekli olduğunu tutunda bir sürü haksız yere eleştiriler yer almaktadır.Onlara şunu söylüyorum 3 yıldır bu takımın yönetimi erzurumda yaşayanlardan oluştu ama maalesef ki hiçbir başarı elde edemedik .Ne demişler 'Meyve Veren Ağaç Taşlanır' diye de tam bu konuyla alakalı söz de bulunmaktadır.Bir de erzurumsporu yazan yazarlarının bir tanesi sanki çok başarılı olmuşta saim özakalın yönetimini öve öve bitirememiş yazısında.Sanki adam takımı 2.liglere , 1.liglere çıkarmış .Bir çok şehirde takımları yazan spor yazarları destek çıkarken takımlarına bizimkiler nasıl eleştiririz diye düşünüyorlar.Bu takım eleştirmek yerine destek verseniz takımın başarısı artar .Köstek değil destek olun.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor’un ceza erteleme talebi rededildi
Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu Erzurumspor yönetiminin saha ...
Erzurumspor’un rakipleri boş durmuyor
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Sakaryaspor, yeni sezonun ...
GHSİM Karatecileri ağırladı
Erzurum’da yapılan 12’inci Uluslararası Palandöken Karate Kupası Turnuvası’na ...
 
Şanlıurfa’da Palandöken Turnuvası sevinci
Rışvanlı Karete Spor Kulübü, Erzurum’da düzenlenen Uluslararası Palandöken ...
Kaymakam Ada, başarıyı ödüllendirdi
Pasinler Kickboks takımı Isparta’da katıldığı Türkiye Şampiyonasında ikincilik ...
Erzurumspor sezon açılışı iptal edildi
BB Erzurumspor’un Pazar akşamı Kazım Karabekir Stadı’nda yapacağı sezon ...
 
Erzurumlu güreşçiler Oltu Kampı’nda
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 40 civarında sporcusu ...
Karatede kardeş başarısı
Bozüyüklü karate sporcusu Levent kardeşler, Erzurum'da düzenlenen Uluslararası ...
Karatede Erzurum sinerjisi
Kocaeli Kağıtsporlu oyuncu Bahar Erşeker, Erzurum'da yapılan 12. Uluslararası ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva