ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Dal’dan başkent mesaisi
Dal’dan başkent mesaisi
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Jandarmadan kaçakçılık operasyonu
Jandarmadan kaçakçılık operasyonu
HABERLER>SPOR
18 Aralık 2015 Cuma - 05:40

Erzurumspor Yıldırım’a emanet

YAVUZ TOPAL-Spor Toto 3. Lig 1.Grupta yer alan BB Erzurumspor’da teknik direktör arayışları Galatasaray ve Beşiktaş’ta forma giymiş Ahmet Yıldırım’la yapılan anlaşmayla son buldu.

Erzurumspor Yıldırım’a emanet

Oynadığı son 5 karşılaşmadan 3 puan alamayan ve deplasmanda sergilediği kötü futbolla eleştirilen Besim Durmuş ile yollar ayrıldı. Başkan Ali Demirhan Galatasaray ve Beşiktaş’ta forma giymiş Ahmet Yıldırım’la anlaştı. Erzurumspor, şampiyonluk hedefine Ahmet Yıldırım’la kilitlenecek.

AHMET YILDIRIM DÖNEMİ

20 Aralıkta Antalya'ya devre arası kampı için yola çıkacak olan mavi beyazlı ekipte teknik patronun bu tarihe kadar netleşeceği belirtilmişti. Galatasaray ve Beşiktaş'ta futbol oynayan Ahmet Yıldırım ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Yıldırım bugün Erzurum'a gelerek resmi sözleşmeye imza atacak.

ALT LİGLERDE ÇALIŞTI

Beşiktaş'ta bir dönem futbol oynayan ve futbolu bıraktıktan sonra da camianın içerisinde yer alan Yıldırım, Körfez, Pendik ve Fethiye'de görev yaptı. 3. Ligde şampiyonluğa oynayan ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını yürüten BB Erzurumspor'da Ahmet Yıldırım'ın ne kadar başarılı olacağı sezon sonunda belli olacak.

 

 
Şapla mücadelede yeni dönem
 
‘Müjde paketi’ yürürlükte
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BAŞKANLARI İZİN VERMEDİ 20 Aralık 2015 Pazar 07:03

Hasan bayraktar kardeşim , bir taraftar olarak takımımızı takip ettiğimden dolayı berat tosunla ilgili yapılan haberleri biliyorum.Yönetim geçmişte beratı kaç kere istemesine rağmen bir türlü ilhan cavcavı ikna edemedi ve bu transfer başlamadan bitti.

Yorumu oyla      6      4  
HASAN BAYRAKTAR 19 Aralık 2015 Cumartesi 22:56

sayın transfer komitesi başkanı SÜHA bey Abim GENÇLERBİRLİĞİNDEN BERAT TOSUN SANTRAFOR CİZREDEN İLKER AVŞAR bizden haber bekliyor

Yorumu oyla      7      5  
MEHMET ALBAYRAKTAN AÇIKLAMA 19 Aralık 2015 Cumartesi 21:48

Bir kaç gün önce çıkan bazı haber kaynaklarında çıkan iddialar karşısında takımımızın kaptanı olan mehmet albarak bir açıklamada bulunmuştur.Mehmet şunları ifade etmiştir :Son Günler'de kulübümüz hakkında çıkan Asılsız haberlere takım kaptanı olarak duyarsız kalamadığım için bu açıklamayı yapma Gereği duydum;Tüm Erzurumspor sevenleri gibi bizlerde çok Üzüldük bu sonuclar karşısında , ayrıca işini Gücünü bırakıp her gününü bizlerle tesislerde geçiren yanımızda olan değer verdiğimiz sevdiğimiz,saydığımız Başkanı'mız ve idarecilerimiz üzerine düşeni Fazlasıyla yapmışlardır.Kulup hakkında çıkan "futbolculara para ödenmediği"gerçek dışıdır.Yöneticilerimizin kulübü basması gibi birşey söz konusu olmamıştır. Iyi günde olduğu gibi kötü Günler'de de hep arkamızda durmuşlardır.Tüm Erzurumspor sevenlerine ikinci yarısıda çok daha iyi olacağımıza ve şampiyon olacağımıza tüm takım adına söz veriyorum.Kendilerine takım adına teşekkür ediyorum bizlere sonuna kadar güvendikleri için.

Yorumu oyla      8      4  
MEHMET ALBAYRAK YAPTIĞI AÇIKLAMA 19 Aralık 2015 Cumartesi 21:14

Bir kaç gün önce takımımız hakkında bazı haber kaynaklarında bazı iddialara yer verilmişti.O iddialara karşı oyuncumuz Mehmetin bugün yaptığı açıklamanın bazı yerlerini paylaşmak istedim.Mehmet diyor ki :Son Günler'de kulübümüz hakkında çıkan Asılsız haberlere takım kaptanı olarak duyarsız kalamadığım için bu açıklamayı yapma Gereği duydum.İşini Gücünü bırakıp her Gününü bizlerle tesislerde geçiren yanımızda olan değer Verdiğimiz sevdiğimiz,saydığımız Başkanı'mız ve idarecilerimiz üzerine düşeni Fazlasıyla yapmışlardır.Kulup hakkında çıkan "futbolculara para ödenmediği"gerçek dışıdır.Tüm Erzurumspor sevenlerine ikinci yarısıda çok daha iyi olacağımıza ve şampiyon olacağımıza tüm takım adına söz veriyorum.Yöneticilerimizin kulübü basması gibi birşey söz konusu olmamıştır. Iyi günde olduğu gibi kötü günler'de de hep arkamızda durmuşlardır.

Yorumu oyla      8      4  
HAK ETMİYORDUN HOCA 19 Aralık 2015 Cumartesi 19:51

Öncelikle Ahmet hocaya başarılar dilerim inşallah bu dönem Erzurumspor da başarılı bir dönem geçirir.Eski hocamız besim hoca ile ilgili şunu söylemek isterim :Belki puan kayıplarında birinci sorumlu futbolcular da olsa onları çalıştıran siz olduğunuz için sizin de onlar kadar başarısızlıkta sorumluğunuz var.Tire nin iki puan önündeyken dört puan gerisine düşmek neyin nesi ?Silivri gibi sondan ikinci sıradaki takıma dadaşların yoğun olarak yaşadığı İstanbul da yenilmen senin başarısız olmana sebep oldu.Mehmetin penaltı atamadığını gördüğün halde neden penaltıları başkasına attırmadın ?En önemlisi kendi ağzından söylediğin gibi Sadece 30 bin pesinat ve 9.500 tl aylik alıyordum diyorsun ama ilçe takımlarının arkasında kalıyorsun ve ilçe takımlarına puanlar veriyorsun.Şu grupta Allah aşkına senin kadar alan başka hoca var mıydı besim hoca ?Örneğin ;Cizre takımı zor şartlarda sahaya çıkıyor belki de hocasına para bile veremiyordur.Tirenin hocası senin kadar almıyordur ama daha başarılı

Yorumu oyla      8      4  
BAŞKAN HAKLI 19 Aralık 2015 Cumartesi 08:58

Ali Demirhanın yeni hocamızın sözleşme imzalarken söyledikleri :“ Futbolda kuraldır, başarısız olan gider. Yarın bende başarısız olursam giderim. Bu sektörde ahbap çavuş ilişkisi olmaz” .Kötü gidişata dur demem gerekiyordu ve gerekeni yaptım. Ben herkese saygı duyuyorum ama ego iyi bir şey değildir.Futbolda torpil olmaz. Kendine güvenen kongrede gelir aday olur. Ben haddimi bilirim, başarısız olursam giderim o arkadaşlar gelir görev alır” dedi.Ali demirhana katılmamak elde değil.Adam haklı .Şimdiye kadar ahbap çavuş ilişkisi oldu , kim kimin adamı ise takımın başına o geçti.Bu arada feyyaz hoca ali başkana teşekkür etmiş fakat kabul edememesinin sebebi olarak ligi tanımamasını sebep koşmuş.

Yorumu oyla      9      5  
Gurbetçi dadaş 19 Aralık 2015 Cumartesi 00:16

Sevgili gardaşım düşüncelerin çok güzel saygı duyuyorum. dedimya dilerim biz yanılırız,demek istediğim biz Erzurumspor taraftarı olarak sabırsızız Başarı hemen gelsin istiyoruz.Biz inan İstanbul Bursa ve diğer yakın illere maça gidiyoruz.Bizde olan tesis stat ve seyirci Süper ligde çoğu takımda yok.Ama maalesef hep üzülüyoruz.Tabiki hocayı görmeden eleştirmek yanlış.İsterdikki bu ligi tanıyan takımlar Hakkı'nda bilgisi olan bu atmosferi kaldıracak teknik adam gelsin.İnşalkah tek heyacanımız takımımızı bu ekip üst lige çıkarır.Selam ve saygı ile.

Yorumu oyla      6      4  
GÜZEL DÜŞÜNÜN GÜZEL OLSUN 18 Aralık 2015 Cuma 14:53

Hocayı eleştiren arkadaşlar için söylüyorum :Bizim takımı 1.lige çıkaran sadi hocanın bizden önce hiçbir profesyonel takımı bir üst lige çıkarmadığını ilk olarak bizim takımı 1.lige çıkardığını unutmayın.Şimdi olsa ve sadi hoca bizim takımı bir üst lige çıkarmış olmasa ve hocalıkta deneyimsiz olsa ve şimdi takımın başına gelen Ahmet hoca gibi oda eleştiri yağmuruna tutulur.Eleştiri yerine destek olu .Güzel düşünün güzel olsun.

Yorumu oyla      6      4  
GÖRÜŞ 18 Aralık 2015 Cuma 13:58

Gurbetçi dadaş , bu takım bölgesel amatör ligden 3.lige çıktığı yıldan beri hep deneyimli ve bir veya bir kaç takımı şampiyon yapmış hocaları takımın başına getirdi ve bu getirilen hocaların ne başarısı var ?Eğer ki deneyimli hocaların hepsi başarılı olsaydı hiçbir deneyimsiz hocanın takımı bir üst lige çıkmazdı.Sana bir örnek vererim ;Geçen yıllarda bizim gruptan geçen ankara demir takımının hocası deneyimli değildi ve hiçbir takımı da şampiyon yapmamış ama ankara demiri üst lige çıkardı veya erzincansporun hocası ligin son haftasına kadar ligin hiçbir takımına mağlup olmadı ve o da bizim hocaya göre deneyimsizdi.Eğer başarı istiyorsak başta hoca olmak üzere futbolculara da destek vermek gerekir.Futbolcu ve hoca uyuşmazlığı olumlu olursa başarı gelir.Hoca ve futbolcu ne kadar ellerinden geleni yapsa da taraftar kulübe ceza getirirse o takımda istenilen başarı sağlanamaz.Ayrıca bizim ilimize gelen her hocaya bir laf söylüyoruz bunun yanı sıra hepsini de eleştiriyoruz .

Yorumu oyla      7      4  
Gurbetçi dadaş 18 Aralık 2015 Cuma 11:59

Yani bu senede atı alan Üsküdar'ı geçecek. Bu taraftar baskısını ve yaşanan şampiyonluk Özlem'ini tecrübesi olmayan deneyimsiz bir teknik adam kaldırabilirmi?dilerim biz yanılırız.Eğer şampiyonluk istiyorsak disiplinli ve her zaman planlı bir teknik heyet gerekli.Acilen eksik yerlere kaliteli futbolcu takviyesi yapılmalı.Bir an önce önlemler alınmalı.Yoksa bu cefakar taraftar yine hüsran olur.Herkeze selamlar......

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aşkale YİBO Novice B kategorisinde yarışacak
Aşkale Belediye Spor Kulübü sporcuları Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası ...
Erzurumspor’da arayış süreci
YAVUZ TOPAL-Spor Toto 3. Lig 1.Grupta yer alan BB Erzurumspor’da teknik ...
Ev hanımları için sportif yatırım
Yakutiye Belediyesi, ev hanımlarına hitap edecek Kadın Spor Eğitim Merkezinin kapılarını açtı.
 
Sürat Patencileri Slovakya yolunda
Türkiye Short Track Millli takımı, Avrupa Kısa Sürat Paten yarışması için Slovakya'ya gidiyor.
Liseliler Erzurum'da yarışıyor
YAVUZ TOPAL-Türkiye liseler arası hentbol organisasyonunun ilk ayağı olan ...
ETÜ ekibi 4’üncü oldu
Üniversitelerarası 2. Lig Basketbol Turnuvası’nda Artvin Üniversitesi ...
 
Erkut başarıyı ödüllendirdi
Bölge Eğitim Hastanesi Başhekimi ve Sağlık Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. ...
Hentbol’da Pasinler’in gururu oldular
Erzurum ’da düzenlenen Okullar Arası Gençler Hentbol İl Birinciliği müsabakalarında ...
Ata Botanik Park’ta Oryantiring Şampiyonası
Türkiye Oryantiring Federasyonu 11.Bölge 14 Yaş Altı (Bay-Bayan) Oryantiring ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva