ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
HABERLER>SPOR
17 Aralık 2015 Perşembe - 04:38

Erzurumspor’da arayış süreci

YAVUZ TOPAL-Spor Toto 3. Lig 1.Grupta yer alan BB Erzurumspor’da teknik direktör arayışları devam ediyor.

Erzurumspor’da arayış süreci

Ligde oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Erzurumspor’da son maçlarda istenilen sonuçlar alınamadı. Özellikle deplasmanda kaybettiği puanlarla ve oynattığı futbolla eleştirilen Besim Durmuş’un takımdaki geleceği tartışılmaya devam ediyor.

Oynadığı son maçta Turgutluspor’a karşı kadro seçimi ve takımın en formda oyuncusu olarak gösterilen Doğa İşeri’yi kadroya almayan Durmuş, Başkan Ali Demirhan’ın tepkisini çekti. Erzurumspor’u şampiyon yapmak için yoğun uğraş veren Demirhan’ın hedeflerine ulaştıracak teknik direktör arayışı içerisinde olduğu belirtildi.

BU HAFTA NETLEŞECEK

Geleceği tartışılan Besim Durmuş ile yola devam etmeyi düşünmeyen Demirhan, 20 Aralıkta Antalya kampına gidecek Erzurumspor ‘da bu tarihe kadar takımın başına yeni teknik patronu getirmeyi düşündüğü ifade ediliyor.

BAŞKAN, İNCE ELEYİP SIK DOKUYOR

Ligin ilk yarısında istenilen yerde ve hedeflenen puan ile bitiremeyen mavi beyazlı ekipte sıkı bir çalışma yapılıyor. Sezon sonunda şampiyon olmak isteyen Dadaş temsilcisi bu hedef doğrultusunda transferler ve teknik direktörlük seçiminde ince eleyip sıkı dokuyor. Beşiktaş U21 takımından bir oyuncu ile anlaşan Erzurum temsilcisi efsane futbolcular Feyyaz Uçar ve Alpay Özalan ile görüşme aşamasında. Fakat Erzurumspor’un teknik direktörlük alternatifleri bu isimlerle sınırlı değil. Kulislerde konuşulan iddiaya göre Son olarak Süper Lig kiplerinden Eskişehirspor’da yardımcı antrenörlük yapan Özcan Kızıltan ile görüşmeler başladı. Tüm alternatifleri değerlendirecek olan Ali Demirhan görüşmeler sonunda bu isimlerden biri ile masaya oturacağı ifade edildi.

 
PTT’den KEP Projesi
 
İletişim yoluyla dolandırıcılığa dikkat..!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GÖRÜŞ 17 Aralık 2015 Perşembe 19:08

Habib , şimdiye kadar gelen hocaların hepsi 1 veya 2 takımı şampiyon yaparak erzuruma geldiler ve hepsi de tanınmış isimlerden oluşuyor ama sonuç olarak Erzurum da istenilen başarılı elde edilemedi.Özellikle 3.lig de tanınmamış hocaların başarısı söz konusudur.Örneğin bir kaç yıl önce ankara demiri çıkartan hoca gibi .Kendisi ne daha önce bir şampiyonluk yaşamış ne de çok fazla takım çalıştırmıştır ama ankara demiri bir üst lige çıkarmayı başarmıştır.Önemli olan futbolcularla hocanın iyi anlaşması ve taraftarında ne olursa olsun takımına ve taraftarına destek çıkmasıdır.Eğer ki taraftar takımına ceza aldırmaz ve hocasına , futbolcusuna sonuna kadar destek çıkarsa istenilen başarı elde edilir.Bizde şu oluyor :Özellikle evimizde gol gelmedi mi hemen hakaret , küfür , saha olayları oluyor bunlar ne kadar azalırsa takımın yararına olur.Bu durum da hem takım başarılı olur hem de hoca.Son olarak ta burası profesyonel ligin sonunda yer alan bir lig.Buraya yukardan hoca getirmek zor .

Yorumu oyla      6      4  
AÇIKLAMA 17 Aralık 2015 Perşembe 17:31

Yeni hocamız Ahmet Yıldırım yaptığı açıklamada 'Erzurumspor camiası gibi büyük bir camiaya gelmekten onur duyduğunu dile getiren genç hoca Takımımızda hakedenin forma giymesi noktasında titiz olacağını ,iyi bir kamp dönemi geçirip gerekli görülen yerlere takviyelerimizi yapıp ligi şampiyon olarak bitireceğimizi ifade eden teknik adam ,Taraftarın şehrin isteğini çok iyi bildiğini birlik beraberliğimizi bozmadan Erzurumsporumuzu bir üst lige çıkarmak için durmadan çalışacaklarını ifade etti.Kendisi Erzuruma gelmesine vesile olan sayın başkan Ali Demirhan ve yönetiminede ayrıca teşekkür eden teknik adam taraftarlarımız bize güvensin sezon sonu ipi göğüsleyen takım Erzurumsporumuz olacaktır dedi.

Yorumu oyla      7      4  
habib 17 Aralık 2015 Perşembe 16:29

böyle ince eleyip sık dokuyacağınız buysa ??????? !!!!!! flaş haber ahmet yıldırım anlaşılmış..... ben araştırdım evet sizinde dediğiniz gibi fethiye spordan ayrılmış kariyerindeki Sezon başında göreve başlayan Ahmet Yıldırım, takımın başında 16 maça çıktı. Fethiyespor bu karşılaşmalarda 5 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. 19 gol atıp, 22 gol yiyen Fethiyespor, toplandığı 21 puanla ligin 10'uncu sırasında yer alıyor. Fethiyespor son maçında Orduspor ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı anladığım kadarıyla vasat bir görüntü çizmiş oysa bize gelecek hocanın hem kendi açısından hemde takım ve şehir açısından hedefrleri olan yırdıcı akresif fotbolu seven bir hoca lazım ben ne diyeyimki saldım çayıra mevlam gayıra allah yardımcımız olsun

Yorumu oyla      6      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ev hanımları için sportif yatırım
Yakutiye Belediyesi, ev hanımlarına hitap edecek Kadın Spor Eğitim Merkezinin kapılarını açtı.
Sürat Patencileri Slovakya yolunda
Türkiye Short Track Millli takımı, Avrupa Kısa Sürat Paten yarışması için Slovakya'ya gidiyor.
Liseliler Erzurum'da yarışıyor
YAVUZ TOPAL-Türkiye liseler arası hentbol organisasyonunun ilk ayağı olan ...
 
ETÜ ekibi 4’üncü oldu
Üniversitelerarası 2. Lig Basketbol Turnuvası’nda Artvin Üniversitesi ...
Erkut başarıyı ödüllendirdi
Bölge Eğitim Hastanesi Başhekimi ve Sağlık Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. ...
Hentbol’da Pasinler’in gururu oldular
Erzurum ’da düzenlenen Okullar Arası Gençler Hentbol İl Birinciliği müsabakalarında ...
 
Ata Botanik Park’ta Oryantiring Şampiyonası
Türkiye Oryantiring Federasyonu 11.Bölge 14 Yaş Altı (Bay-Bayan) Oryantiring ...
Kızlarda Sabancı, Erkeklerde Özel Güneş Şampiyon
Erzurum’da düzenlenen Okullararası Yıldızlar Basketbol İl Birinciliğinde ...
Konaklı haftaya lider girdi
DİLEK BAYRAK-Erzurum Konaklı Kayak Merkezi kar kalınlığı yüksekliği bakımından ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva