ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
HABERLER>SPOR
10 Ağustos 2016 Çarşamba - 13:38

Erzurumspor, Alwatta'yı 3-0 mağlup etti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Takımlarından BB Erzurumspor Bolu Termal Tesisileri’nde kamp hazırlıklarını sürdürüyor.

Erzurumspor, Alwatta yı 3-0 mağlup etti

~~ BB Erzurumspor, Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde Karat Lig Takımlarından Alwattaspor'u 3-0’lık skorla yenerek alkış aldı. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım,’Yüksek performanslı başarılı kamp dönemi geçirdik. Bu başarımızı sahaya yansıtıyoruz’ dedi
 ‘BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ, BAŞARILI OLMAYI HAK EDİYORUZ’
 Kamp çalışmalarının yüksek performansta geçtiğini açıklayan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım ‘Hepimizin isteği, arzusu, çalışıp başarılı olmaktır. En önemlisi ise biz büyük bir aileyiz. Bu başarılı aile ortamı beni yönetimimizi mutlu ediyor. Şu anda gidişatımız mükemmel. Bu birlik, beraberliğimizi lig sonuna kadar devam ettirerek arzu ettiğimiz başarıyı yakalayacağız. Kampın sonuna geldik. Benim gözümde tüm futbolcularım çok başarılı hepsi kariyerli oyuncular. Performansımız çok iyi futbol adına çok güzel başarılar elde ediyorlar. Tek isteğim Erzurum’un ve fedakar taraftarlarımızın takımızı sonuna kadar desteklemelerini istiyorum. Ben kim iyi oynamaya özen gösteriyorsa o futbolcumu oynatıyorum. Formanın hakkını veren oynar. Transferi noktaladık. Ligin ikinci yarısında inşallah Mehmet Yeniler ile Sedar Deniz’de takıma katılarak yolumuza devam edeceğiz. Yeni sezon Erzurum halkı, Erzurumspor için hayırlı olsun.
 Kampın sonuna geldik, performansımız çok iyi , kim oynadıysa futbol adına güzel şeyler yapmaya çalışıyorlar. Kamp çalışmaları inanılmaz güzel geçti. İnşallah çok daha iyi olacak. Bize güvenmelerini yolun başında olan takımı sonuna kadar desteklemelerini istiyoruz. Ligin başında kötü sonuçlarda olabilir, ama daha iyi olmaya birlikteliğimize beraber özen göstereceğiz. Benim tek bir prensibim var. Kim formanın hakkını veriyorsa, başarılı oluyorsa o oyuncumu oynatıyorum. Transfer sezonunu kapattık. İnşallah Mehmet Yeniler ile Serdar Deniz'de ikinci yarıda aramıza olacak. Yolumuza başarılı bir şekilde devam etmeyi hedefliyoruz.' dedi.
 Katar Lig Takımı Alwattaspor'u Mehmet Albayrak, Mert Nobre ve Halil İbrahim'in golleri ile 3-0 mağlup eden BB Erzurumsporlu futbolcular ve teknik heyet tarafından alkışlandı. Maçtan sonra, futbolcular bir birlerine sarılarak galibiyet sevincini yaşadı
 

 
537 kişi gözaltında, 169 kişi tutuklandı
 
Erzurumspor’dan Şehide Vefa
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
OFSPOR 19 Ağustos 2016 Cuma 05:51

Kamp Yaptığımız Erzurumda, Erzurumspor Başkanı Sn. Ali Demirhan'ın Davetiyle Erzurumspor ve Ofspor Aynı Yemekte Buluştu. Ali Demirhan Beye ve Yemeğe İştirak Eden Erzurum BB Başkanı Aynı Zamanda Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen Beye Bu Güzel Jestleri İçin Teşekkür Ediyoruz.

Yorumu oyla      6      4  
TRABZONDAN ERZURUMSPORA 17 Ağustos 2016 Çarşamba 06:16

Erzurumspor kartalspor alt yapısında yetişip trabzonspora transfer olan Denizhan Deniz'i KİRALIK olarak kadromuza kattık.Kendisi 1998 OF doğumludur.Yazılanlara göre oyun zekası ve çabukluğuyla Rıdvan Dilmen’e benzetilen Denizhan, Alman Ligi'nden Hamburg'un 2-3 yıl önce ilgi alanına girmişti.O yıllarda Milan tarafından da takibe alınan yıldız adayı istatistikleri ile parmak ısırtıyor. Hamburg'un görevlendirdiği scouterlar tarafından "Gelişmeye yatkın. Mutlaka kadroya alınması" gerekir diye rapor tutulmuştu.Bu sezon süper ligden gaziantepspor , 1.ligden altınordu ve 2.ligden zonguldakspor talipti.Bunlar arasından zonguldakspor ile anlaşıp antremanlara çıkan oyuncumuz Ağustos ayından itibaren zonguldakspordan varz geçip ERZURUMSPORUMUZA gelmiştir.

Yorumu oyla      6      4  
ESKİ FUTBOLCULARIMIZ 2 16 Ağustos 2016 Salı 06:07

Erzurumsporumuzda oynamış daha sonra boluspora giden sefer severin yeni takımı 3.lig takımlarından 24 erzincanspor oldu.

Yorumu oyla      6      4  
ESKİ FUTBOLCULAR 13 Ağustos 2016 Cumartesi 06:00

Dadaşlar bizde toplam 12 maçta forma şansı bulan Osman Berkay adlı futbolcumuz 2.lig takımlarından zonguldakspor ile anlaşmıştır.Diğer yandan ligin ilk yarısında 18 maçta forma şansı bulan ikinci yarıda forma şansı bulamayan emre hasan balcı 3.lig takımlarından altay ile anlaştı.Her iki futbolcuya da yeni takımlarında başarılar.

Yorumu oyla      6      4  
MAÇ SAATİ 12 Ağustos 2016 Cuma 06:32

Dadaşlar ilk hafta oynanacak maçların saatleri belli olmuştur.İki maç saat 19:00 da diğer maçlar 16:00 ve 16:30 da oynanacak.Erzurumsporumuzun Amedspor ile oynayacağı maç ile Fethiyenin Karagümrük ile oynayacağı maç saat 19:00 da başlayacak.

Yorumu oyla      6      4  
KAMP BİTTİ 11 Ağustos 2016 Perşembe 10:03

Takımımızın 2.Etap bolu kampı dün itibariyle sona ermiştir.3.Etap kampı Erzurum da 15 Ağustos Pazartesi günü başlayacaktır.19 Ağustos CUMA günü de Erzurum da hatayspor ile sezon açılış maçı yapılacaktır.Ayrıca şehitler içinde Kuran'ı Kerim okutulacaktır.

Yorumu oyla      6      4  
Yolcu 10 Ağustos 2016 Çarşamba 20:13

Erzurum u kamp merkezi yapmak icin değerli bir mucadele verilirken Erzurumspor un baska bir ilin kamp merkezine gitmesini dogrusu anlayamadim

Yorumu oyla      6      4  
DÜŞÜNCE 10 Ağustos 2016 Çarşamba 14:08

Serdar Deniz'in ligin ilk yarısına yetişmemesi Erzurumspor için büyük dezavantajdır.Serdar Deniz bana göre geçen senenin ikinci yarısında yükseliş gösteren oyuncuların başında geliyor.Ayrıca geçmişte başkan şöyle bir açıklaması olmuştu.'Hiçbir zaman Erzurumspor da transfer dönemi kapanmaz '

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Engelliler futbolda yarıştı
Zihinsel Engeliler Derneği Erzurum Şubesi tarafından engelliler futbol müsabakası düzenlendi.
Palandökenli çocuklar şanslı
Palandöken Belediyesi’nin açmış olduğu yaz okulu yüzme kursunda 7 ila ...
Erzurumspor’da durmak yok
BB Erzurumspor, Bolu Termal Tesisleri’nde yeni sezona hazırlanıyor.
 
Zafer Türkiye’nin
13. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonası ...
Yalova’da Erzurum sevinci
Türkiye Karate Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan 13. Erzurum ...
‘Erzurum’da bu işi yapıyorsan….’
Genç Golf antrenörleri, kışın eksi derecelerdeki soğukta elleri üşüyerek ...
 
Yıldırım, Bolu kampını değerlendirdi
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından BB Erzurumspor, Bolu Termal ...
Erzurumspor kampında doğum günü sürprizi
Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren BB Erzurumspor İnegölspor ile ...
Karate'nin nabzı Erzurum'da atıyor
Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile diğer paydaşların ortaklaşa düzenlediği ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva