ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Şimşek iddialara cevap verdi
Şimşek iddialara cevap verdi
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
HABERLER>SPOR
30 Nisan 2015 Perşembe - 06:30

Erzurumspor 4 takımla yarışıyor

RECEP DAĞ-Şampiyonluk hedefine veda eden, play off yolunda ise 4 takımla yarışan Erzurumspor, bu hafta Silivrispor deplasmanında puan mücadelesi verecek.

Erzurumspor 4 takımla yarışıyor

Şampiyonluk hedefine veda eden, play off yolunda ise 4 takımla yarışan Erzurumspor, bu hafta Silivrispor deplasmanında puan mücadelesi verecek. Erzurumspor karşılaşmadan 3 puanla ayrılması halinde playoffu garantileyecek. Bir puan alması, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un ise Kayseri Şeker maçını kazanması halinde play offta ümitler son haftaya kalacak.

ŞAMPİYONLUK İÇİN 2 TAKIM YARIŞIYOR

Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta şampiyonluk için mücadele veren 2 takım kaldı. 60 puanla lider olan Anadolu Üsküdar 1908 ile 59 puanı bulunan ve ikinci sırada yer alan Ankara Demirspor bu hafta aralarında yapacakları maç sonrasında kaderlerini tayin edecek. Anadolu Üsküdar-Ankara Demirspor maçının beraberlikle sonuçlanması durumunda şampiyon 34’üncü haftada belirlenecek.

PLAY OFF MÜCADELESİ

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta, bu haftaki sıralamaya göre lider Anadolu Üsküdar 1908 spor dışında matematiksel olarak Ankara Demirspor ve Sakaryaspor play offu garantiledi. 5 puanla 4’üncü sırada bulunan Erzurumspor, 49 puanlı Silivrispor, 47 puanlı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, 46 puanlı Beylerbeyispor ise play off mücadelesi verecek diğer iki takım arasında yer bulmak için bu hafta ter dökecek.

SİLİVRİSPOR 49 PUAN TOPLADI

Erzurumspor’un bu hafta konuğu olacağı Silivrispor 49 puanla 5’inci sırada yer alıyor. Sİlivrispor 32 maçın 14’ünü kazanırken 7 maçında berabere kaldı, 11 maçını ise kaybetti. Kırmızı mavili ekip 32 maçında 42 gol kaydetti, kalesinde ise 41 gol gördü. Silivrispor 3’üncü gurupta iç saha performansı bakımından 2, dış saha performansı gurup sıralamasında ise 11’inci sırada yer buldu.

İÇ SAHA SIRALAMASINDA 2’İNCİ SIRADALAR

Silivrispor 32 maçının 16’sını evinde oynadı. 16 maçtan 11’ini kazanan kırmızı mavililer 11 maçtan bir puanla ayrıldı, 2 maçını da kaybetti. İç sahada çok yüksek bir performans sergileyen Silivrispor 16 maçında 26 gol attı, 14 gol yedi. İç sahada 35 puan toplama başarısını gösteren ekip, 3’üncü gurup iç saha gurup performansı sıralamasında 2’inci oldu.

DIŞ SAHADA BAŞARILARI YOK

Silivrispor iç sahada sergilediği performansı deplasmanlarda gösteremedi ve 11’inci sırada kaldı. Kırmızı mavililer deplasmanda oynadıkları 16 maçın sadece 3’ünü kazandı,  5 maçtan bir puan aldı, 8 maçında ise yenildi. !6 dış saha maçında 16 gol atan Silivrispor kalesinde ise 27 gol gördü.

SİLİVRİSPOR’UN 2’İNCİ YANI İÇ SAHA KARNESİ

Silivrispor 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında 15 maçının 7’sini evinde oynadı.  Evinde 7 maçının 6’sını kazanan ekip, bir maçta berabere kaldı, yenilgi almadı. 7 iç saha maçında 13 gol atan ekip 4 gol yedi ve 19 puan topladı. Mavi kırmızılı ekip evinde Beylerbeyispor’u 1-0, İstanbul Güngörenspor ve Balçova Yaşamspor’u 2-0, Sakaryaspor ve Bayburt Gurup özel İdare’yi 2-1, Ayvalıkgücü Belediyespor’u 4-2’lik sonuçlarla yendi, Van Büyükşehir Belediye ile de golsüz berabere kaldı.

SİLİVRİSPOR’UN DEPLASMAN KARNESİ

Silivrispor sezonun ikinci yarısında 8 deplasman karşılaşmasına çıktı. Bu maçlardan sadece birini kazanabilen ekip 3 beraberlik ve 4 de yenilgi aldı. 8 maçında 8 gol atan ekip 15 gol yedi ve 6 puan elde etti.  Silivrispor deplasmanda Kayseri Şekerspor, Orhangazispor’a 2-1,  Ankara Demirspor’a 4-0, Etimesgut Belediyespor’a 2-0’lık sonuçlarla kaybetti. Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile 2-2, Beragama Belediyespor ile 3-3, Sandıklıspor ile 0-0 berabere kalan kırmızı mavililer deplasmanda sadece Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u 1-0 yendi.

32 MAÇTA 13 GALİBİYET

Gurupta 51 puan ile 4’üncü sırada yer alan Erzurumspor 32 maçının 13’ünü kazandı, 12 maçında berabere kaldı, 7 maçını ise kaybetti. 32 maçında 37 gol atan ekip, kalesinden 30 gol çıkardı. Erzurumspor iç sahada 16 maçının 6’sını, deplasmanda ise 16 maçının 7’sini kazandı. Mavibeyazlı ekip dış saha maçlarında 19 gol attı, 17 gol yedi ve gurup dış saha performans sıralamasında 2’inci sırada yer aldı.

İKİNCİ YARIDA ERZURUMSPOR’UN DIŞ SAHA KARNESİ

 Erzurumspor 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında deplasmanda 8 karşılaşmaya çıktı. BU maçların 4’ünü kazanan Erzurum ekibi 3 maçını berabere tamamladı, bir maçında da yenildi. 8 deplasman maçında 11 gol atan ekip 5 gol yedi ve 15 puan elde etti. Dış sahada Ayvalıkgücü Belediyespor, Sakaryaspor ve Van Büyükşehir Belediyespor ile  1-1 berabere kalan ekip, Erzin Belediyespor’a 1-0 yenilirken, Beylerbeyispor, ve Bayburt gurup özel idare’yi 1-0, İstanbul Güngörenspor’U 4-0, Balçova Yaşamspor’u ise 2-1 mağlup etti.

14 ARALIK 2014’TEKİ MAÇ

Erzurumspor bu sezon Silivri spor ile 14 aralık 2014’te karşılaştı. Mavibeyazlı ekip karşılaşmayı Fatih Gültekin’in 79’uncu dakikada kaydettiği gol ile 1-0 yendi. Mavi beyazlı ekip karşılaşmayı Anıl Atağ, Emre Yüksektepe (Hüseyin Cihan Avcu) Doğa İşeri, Sefer Sever, Mikail Üzümcü, Cebrail Serçek, Yasin Yener (Ekrem Sütçü), Fatih Gültekin, Emrah, Deniz Sert (Yılmaz Can), İbrahim Demirer’li kadrosuyla tamamlamıştı.

 

 
Kadın Girişimciler Erzurum’da buluştu
 
Yaralama olayı zanlıları tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fatih Terim Erzurum’a gelecek
Fatih Terim, ‘Herkesi dinliyoruz. Sorunları dinliyoruz. Düşüncelerini ...
1’inciliği Anadolu Üsküdar’a kaptırdık
RECEP DAĞ-Erzurumspor Erzin Belediyespor yenilgisi ile dış saha gurup ...
Erzurumspor yine PFDK kapısında
Erzurumspor Kulüp antrenörü Muharrem Uzun ceza istemiyle Profesyonel Disiplin ...
 
3’üncü Gurupta en zorlu hafta
RECEP DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta, bu hafta zirve, play off ...
Erzurumspor 4’üncü sıraya indi
Erzurumspor geçen hafta sonu Erzin Belediyespor karşısında aldığı yenilgi ...
3. Lig'de Play-Off tarihleri açıklandı
Türkiye Futbol Federasyonu, 2014 - 2015 Sezonu Spor Toto 2. Lig ve Spor ...
 
Zafer Erzurumlu Okçuların oldu
Erzurumlu okçular Antalya’da yapılan Ulusal Egemenlik Kupası’nın sahibi ...
Sokak Futbolu'nda Şampiyon Dadaş Bulls
Erzurum’dan Dadaş Bulls takımı Bursa takımı Futsan’ı 5-0 mağlup ederek ...
Erzurumlu pehlivanlar, er meydanına çıktı
Onikişubat Belediyesi’nin katkılarıyla, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva