ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
HABERLER>SPOR
5 Aralık 2015 Cumartesi - 15:58

Erzurum’un sportif vizyonuna ‘büyük’ katkı

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, Büyükşehir Belediyesi’nin sporun bütün branşlarında başarı elde ettiğini söyledi.

Erzurum’un sportif vizyonuna ‘büyük’ katkı

Genel Sekreter Yardımcısı Keskin, Büyükşehir Belediyesi’nin Erzurum’da kamp yapan Türkiye Tenis Milli Takımı onuruna verdiği yemeğe katıldı. Yemeğe; Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Tenis Milli Takımı sporcuları ve teknik heyet iştirak etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Selami Keskin, burada yaptığı konuşmada, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin, Erzurum Valiliği’nin koordinatörlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün de öncülüğünde şehirde spor alanında birçok faaliyeti başlattığını ifade etti. Keskin, şöyle devam etti: “Sporda başarıdan çok spora alıştırdığımız, sporu sevdirdiğimiz gençlerin var olması bizi mutlu ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nde gerek tenis olsun gerekse de diğer branşlar olsun her birinde başarıyı hedefliyoruz. Başarıdan daha çok altyapıyla ve sporla ilgilenecek olan arkadaşlarımızın hem spor alanlarına ilgi duymaları hem de başarıyı yanında getirecek olan çalışma disiplinini kazanmaları bizim için asıl hedef ve gayedir. Rabbim nasip ediyor. Bu gaye ile başlayınca da şuanda bütün alanlarda her hafta başarılar kazanıyoruz. Güreş Takımız geçen sene Süper Lig’de şampiyon oldu. Bu sene de ligde inşallah şampiyonluğu hedefliyoruz. Buz Hokeyi takımımız hakeza yeni bir çalışmayla ciddi başarılar elde etmek üzere yeni bir düzenlemeyle yeni bir koçla çalışmaya başladı ve ekibi tekrar toparladık. Tenisteki arkadaşlarımız düzenlenen 3 turnuvada ayrı ayrı başarılar gösterdi. Erzurum’la özdeşleşmiş olan hangi spor ve alanlar varsa bu alanları artırarak, bu alanlardaki sporcuları, spor disiplinine, o ahlak disiplinine sahip bir şekilde ülkemizi temsil edip, ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırsın istiyoruz.”

“ERZURUM; ÖNEMLİ BİR SPOR ŞEHRİ VE KAMP MERKEZİDİR”

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Selami Keskin, Erzurum’un Türkiye’nin önemli kamp merkezlerinden biri olduğunu söyledi. Keskin, şunları kaydetti: “Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’mizi geçen sene yaklaşık 35 takım tercih etti. 2016’da bu sayının daha da artmasını bekliyoruz. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ndeki sahaların üzerine beş tane daha saha yapma planımız var. Erzurum’da yüksek irtifanın ne demek olduğunu, Erzurum’da koşmanın ne demek olduğunu, Erzurum’da nefes almanın ne demek olduğunu, Erzurum’da spor yapmış, Erzurum’da antrenman yapmış, Erzurum’da kendisini müsabakalara hazırlamış bir sporcunun elde edeceği başarının ne demek olduğunun ispatlarından bir tanesi de sizin burada olmanızdır. Erzurum’u tercih ettiğiniz için, Erzurum’da olduğunuz için, Erzurum’daki bu fırsatı değerlendirdiğiniz için, 1800’lü rakımda iyi bir disiplinle, iyi bir çalışmayla bir yıl boyunca kazanılacak kondisyonu kazandığınız ve bunun için de Erzurum’u tercih ettiğiniz için teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. İnşallah katılacağınız maçlarda başarı elde etmenizi diliyorum. Aynı zamanda ferdi olarak katıldığınız maçlarınızda Rabbim her birinize ayrı ayrı başarılar nasip etsin. Tek bir gayemiz var; görevde bulunduğumuz süre içerisinde görev alanımızla alakalı dokunduğumuz gençlerin, dokunduğumuz vatandaşlarımızın spora ve sporun getirdiği ahlak disiplinine sahip olmalarını ve bu disiplinle de başarıyı elde etmelerini arzuluyoruz. Spordaki, sportif faaliyetlerdeki ana hedefimiz belki de tek gayemiz budur. Belediye çalışmalarının yanı sıra sportif aktivitelere de bu kadar yoğunlaşmış bir belediye, sosyal aktivitelere, kültürel aktivitelere bu kadar yoğunlaşmış bir belediye olduğumuz için çok mutluyuz. Elhamdülillah hem belediyecilik anlamında hem de sosyal ve sportif alanda Erzurum Büyükşehir Belediyesi gibi birçok belediyemiz kendisine bu işi dert edinmiştir. Bunlardan bir tanesi de biziz. Erzurum’da kampa katıldığınız için, bu anlamda ilimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu kamp sonrasında da her birinizi hem ailelerinizle hem de takımınız olarak sizleri yine Erzurum’a bekliyoruz.”

TAŞKESENLİGİL’DEN VALİ ALTIPARMAK VE BAŞKAN SEKMEN’E ÖVGÜ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e gençliğe ve spora verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek, her iki bürokratın Erzurum için bir şans olduğunu ifade etti. Taşkesenligil, şöyle devam etti: “Erzurum çok şanslı bir vilayettir. Sporu seven, spora destek veren bir Valimiz ve göreve geldiği günden beri spor adına ilimizde çığır açan bir Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibi olduğu için kendimizi cidden çok şanslı hissediyoruz. İl Spor Müdürlüğümüzün görev alanı içerisindeki spor faaliyetleriyle ilgili Büyükşehir Belediyemizden çok büyük destekler görüyoruz. Nitekim bugünkü organizasyonda bunun bir göstergesidir. Tenis artık Türkiye’de zenginlerin sporu olmaktan çıktı. Tenisin bütün yurt çapına yayılmasında tabi ki Federasyonun çok büyük katkısı olmuştur. İller bazında il temsilcilerinin tenisin sevdirilmesi ve yayılmasında çok büyük katkıları olmuştur. Erzurum’da bu anlamda tenisin sevdirilmesi, ilerlemesi adına İl Temsilcimiz Alpaslan Hocamızın da büyük katkısı olmuştur. Huzurlarınızda ona ayrıca teşekkür ediyorum. İl Müdürlüğü olarak Türkiye’de ilk beş arasında bulunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sportif anlamda, spor organizasyonları anlamında, sporcu sayıları anlamında ve tesisler anlamında Türkiye’nin ilk beş ili arasındayız. Bu manada Büyükşehir Belediyemizin bize çok büyük katkısı vardır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi de, sporculara başarılar dileyerek, “Tenis milli takımımız güzel bir kamp süresi ve dönemi geçirdi. Sizleri tekrar ailelerinizle beraber bekliyoruz. Sizi misafir etmekten onur ve gurur duyarız. Bizler her daim sizlerin destekçisiyiz. Spor hayatınızda sizlere başarılar diliyoruz” dedi. Konuşmaların ardından Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş adına Erzurum Tenis İl Temsilcisi Alpaslan Tozoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e verilmek üzere Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Selami Keskin’e Tenis Milli Takımı formasını hediye etti.

 
'Şükür ki böyle öğretmenlerimiz var'
 
Kar durdu, soğuk vurdu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Lider, Yozgat deplasmanında
YAVUZ TOPAL-Türkiye Hentbol Federasyonu 1.Liginde liderlik koltuğunda ...
Tire maçını Şansalan yönetecek
RECEP DAĞ-Erzurumspor’un bu hafta sonu evinde oynayacağı, liderlik için ...
Aydemir: ‘Özel Sporcularımızla gurur duyuyoruz’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, gerek Engelli ve gerekse ...
 
Gençlik Projelerine destek sürecek
Erzurum Uluslararası Öğrenci Derneği, 8. Uluslararası Öğrenci buluşmasında ...
Gençoğlu, kıck boksta Erzurum’u gururlandırdı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün başarılı sporcularından ...
Altay’a ceza geldi…!
Erzurumspor’un deplasmanda oynadığı ve 3-2 kaybettiği Altayspor maçında, ...
 
Altıparmak başarıyı ödüllendirdi
Vali Dr. Ahmet Altıparmak Türkiye Şampiyonasında kilolarında birinci olan, ...
Futbolda Yakutiyespor farkı
Erzurum'un futboldaki marka takımı Yakutiye Spor, fırtına gibi estiği ...
Taşkesenligil: ’Engelleri Sporla Aşalım’
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınlayan Erzurum ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva