ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
HABERLER>GUNCEL
5 Ağustos 2010 Perşembe - 07:19

“Erzurum’un 2011 vizyonu parlak”

ERZURUM gazetesi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, Belediyenin özellikle 2011 Kış Olimpiyatlarına çok hızlı ve dinamik bir şekilde hazırlandığını belirterek, “Erzurum, dönemimizle çağdaş vizyona kavuştu” dedi.

“Erzurum’un 2011 vizyonu parlak”

MAHMUT AKDAĞ/ERZURUM gazetesi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler dün gazeteniz ERZURUM’u ziyaret etti. Ziyarette gazete sahibi İbrahim Aydemir ve Yazı İşleri Müdürü Selahattin Şener ile söyleşen Başkan Küçükler, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Büyükşehir Belediyesinin özellikle 2011 Kış Olimpiyatlarına hazırlık sürecine çok hızlı ve dinamik bir şekilde hazırlandığını belirten Küçükler, “Erzurum bizim dönemimizle kabuk değiştiriyor” dedi.
//2011 HEYECANI
2011’in yaklaşmasıyla kenti tatlı bir heyecan sardığını söyleyen Küçükler, “Düne bakıldığında 2011 için bazı endişeler mevcuttu. Biz o günde endişeye gerek yok demiştik. Şimdi bugüne baktığımızda kentte ciddi bir 2011 heyecanı görüyoruz. Bunu vatandaşlarla yaptığımız birebir görüşmelerde izlendik. Türkiye’de olmayan birçok tesis Erzurum’da yapıldı, yapılıyor. İnşası devam eden tesislerde bitmek üzere. 2011’e aylar kala Erzurum kent merkezinde yine önemli çalışmalar başlattık. Cumhuriyet Caddesi’nde başlattığımız çalışma sonlandığında, takdire şayan bir görüntü ortaya çıkacak. Yine kent merkezinde binaların boyama çalışmasını başlattık. Şu an 18 ayrı noktada peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışması gerçekleştiriyoruz. Erzurum 2011 öncesi modern ve estetik bir görünüm kazanmış olacak” diye konuştu.
//TEMİZLİK SORUNUNA NOKTA KOYDUK
Katı atık projesinin hayata geçmesiyle Erzurum’da çöp soruna nokta koyulduğuna dikkatleri çeken Başkan Küçükler, tesislerin Türkiye’nin en modern ve en kapsamlı tesisler olduğunu ifade etti. Küçükler şunları söyledi: “Katı Atık Projesi ile çöp araçları ile konteynırlar yenilendi. Tesiste, çöp alanı 50 yıla hitap eder şekilde düzenlendi. Bunlar hafife alınacak yatırımlar değil. Erzurum için gelecek için çok ciddi yatırımlardır.”
//KENTSEL DÖNÜŞÜM SÜRECİ
Erzurum’un kentsel dönüşümde de önemli mesafe katettiğini aktaran Başkan Küçükler, “Kent merkezinde bizim dönemimize kadar kentsel dönüşüm çalışması söz konusu değildi. Şehrin etrafı yerleşim merkezi olarak belirlenmiş, lüks ve modern binalar şehrin etrafında inşa edilmişti. Biz ise kent merkezine yoğunlaştık. Kent merkezinin modern görüntüye kavuşması için gerek TOKİ’yle gerekse belediye olarak konutlar inşa ediyoruz. Yıllardır ihmal edilen kent merkezi artık ihmal edilmiyor” dedi.
//SUYU RAHATLIKLA İÇİN
“Defaaten söyledim, söylüyorum: içme suyumuzda sorun yok!” diyen Küçükler, “Erzurum suya hasret bir kentti. Şimdi 24 saat su veriyoruz. Suyun sağlıksız olduğu yönündeki açıklamaların doğruluk payı yok. Kurumlardan aldığımız raporlar, Erzurum’daki suyun kaliteli olduğunu gösteriyor. Tüm hemşehrilerime rahatlıkla sularını içmesi yönünde çağrıda bulunuyorum.” şeklinde konuştu

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
oguzhan 5 Ağustos 2010 Perşembe 10:01

sanayi şükrüpaşa erzurum içinde üvey evlat muamelesi gören mahaleler varmı bir devlet kuruluşu imarı alt yapısı mevlam bunlara merhamet vere

Yorumu oyla      6      4  
5 Ağustos 2010 Perşembe 09:49

sayın başkannn,,,, geçenlerde erzurumdaydım yani kılıçtaroğlunun geldiği gün miting alanından gürcükapıya doğru babam ve ben biraz gezelim dedik ve o ara sokaklara girdiğimizde gözlerime inanamadım resmen rezalet her yer çöp yığını,o koca çöp tenekeleri ağzına kadar taşmasını bırakın sağı solu ağzına kadar çöp dolu ve hava sıcak müthiş bir pis koku yayılıyor,sonra eski numunenin tam karşısındaki bulvarda yürüyoruz karşımıza iki tane çöp tenekesi çıktı ikiside yine aynı ağzına kadar çöp dolu ve çöpten akan sular ana caddeye kadar ulaşmış yine aynı pis koku devam ediyor o anda babama dedimki bu nasıl iş bu adam ne yapıyor bu nasıl belediyecilik makinam olsaydı yanımda yemin ederim çekip heryere gönderecektim bu manzarayı,böyle belediyecilik olmaz gerçekten çöplükten pislikten hiç bir yer geçilmiyor yazık hemde çok yazık

Yorumu oyla      6      4  
şükrüpaşalı 5 Ağustos 2010 Perşembe 08:38

sy başkanım ŞÜKRÜPAŞA için ne yaptınız veya ne yapacaksınız.büyükşehire ait ne yol ne de kaldırım var.ne bir park ne de sosyal bir tesis.kayseriyi gezmiştiniz kayseriyle erzurum arasında ne kadar fark varsa yenişehir ve şükrüpaşa arasındada o kadar fark var.birde su halen daha berbat..

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İşçiler eyleme hazırlanıyor
İkramiye alacaklarının ödenmemesini gerekçe göstererek İl Özel İdaresi’ni ...
Türk Telekom’dan ücretsiz internet açılımı
ERZURUM (İHA) - Türk Telekom’dan yaz tatilinde ücretsiz internet imkanı ...
Sivas-Erzurum Demiryolu sefere açıldı
Divriği-Erzincan trenine yönelik dün yapılan mayınlı saldırı sonucu ulaşıma ...
 
2 günde 4 küçük deprem yaşadık
MUSTAFA ÇETİN (İHA) - Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde ve denizlerde 2 ...
“Sen kimlerdensin oğul?”
OKTAY FANİ(İHA) - Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, İspir ve Pazaryolu ...
Şehit Mutlu gözyaşlarıyla uğurlandı
Siirt'in Eruh ilçesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit düşen özel ...
 
“Gazilere hizmet borcumuzdur”
Muharip Gaziler Derneği Erzurum Şube Başkan Salih Mesci ve Yönetim Kurulu ...
“EGC gazetecilerin yeni adresi”
Erzurum’da kısa bir süre önce kurulan ‘Erzurum Gazetecileri Cemiyeti’nin ...
“Erzurum’u savunduk, suç mu işledik?”
Türk-İş Erzurum 9. Bölge Temsilcisi Gözgeç, İl Genel Meclisi’nin dün gerçekleştirilen ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva