ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum nüfus yoğunluğu verileri açıklandı
Erzurum nüfus yoğunluğu verileri açıklandı
Erzurum Türkiye ortalamasını geçti
Erzurum Türkiye ortalamasını geçti
Vergi tahsilatında Erzurum farkı
Vergi tahsilatında Erzurum farkı
KUDAKA’dan 2 projeye fizibilite desteği
KUDAKA’dan 2 projeye fizibilite desteği
DAP BKİ’den proje bilgilendirmesi
DAP BKİ’den proje bilgilendirmesi
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
18 Eylül 2011 Pazar - 19:02

Erzurum’a Ralli Turizmi müjdesi

Cindilli Otomotiv sahibi Muammer Cindilli, profesyonel sürücülerinin Erzurum'un alt yapısının ralli için uygun olduğunu söylediklerini bildirdi. Cindilli, " Erzurum önemli kayak merkezlerinden biri. Bundan sonra Erzurum gelecekte ralli yarışlarının yapılacağı bir merkez haline gelecektir" dedi.

Erzurum’a Ralli Turizmi müjdesi

Erzurum'da Cindilli Otomotiv  tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Neşeli Günler' etkinliğinde 6 bin metrekare alanın üzerine kurulan pistte 'co-pilot' (yardımcı) koltuğuna oturan Vali Sebahattin Öztürk'ün heyecanı otomobil içinde bulunan kameraya yansıdı.
İstasyon Meydanı'na kurulan pist içerisinde pati çekip hız yapan ralli şampiyonları, gösterileriyle izleyenlere büyülü anlar yaşattı. Etkinliğe katılanlar; Castrol Ford Team Türkiye Direktörü ve Türkiye'nin ralli efsanelerinden Serdar Bostancı, 2009 ile 2010 Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı ve 2008 Fiesta Cup Dünya Şampiyonu Emre Yurdakul ile birlikte 3 dakikalık nefes kesen bir tur atma şansı yakaladı.
Vali Sebahattin Öztürk de etkinlikte Serdar Bostancı'nın otomobilinde co- pilot koltuğuna oturdu. İlk defa ralli heyecanı yaşadığını söyleyen Vali Öztürk'ün heyecanı otomobil içindeki kameraya yansıdı. Sürücüyle sohbet ederek heyecanını yatıştırmaya çalışan Vali Öztürk "Heyecanlanmadım. Şoföre güveniyordum. Çok zevkliydi" diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de "İlk defa böyle bir denemem oldu. Çok heyecanlıydım. Ancak çok zevk aldım. Hız arttığı zaman, yaşadığım bir trafik kazasını hatırladım ve hüzünlendim" dedi.
NEŞELİ GÜNLER
 Erzurum'da "Neşeli Günler' etkinliği kapsamında düzenlenen gösteri amaçlı ralli hayli ilgi gördü.
Erzurum'da "Neşeli Günler' etkinliği kapsamında düzenlenen gösteri amaçlı ralli hayli ilgi gördü. Ünlü rallici Serdar Bostancı, "Türk sürücülerin gerçekten eğitime ihtiyacı var." dedi.
BU YIL ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ
Ford Otosan tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Neşeli Günler' Türkiye turunun Erzurum ayağına çok sayıda ralli sever katıldı.Gar Meydanı'nda oluşturulan pistte ünlü rallicilerden Serdar Bostancı, 2009 ile 2010 Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı, Ford'un pilotları Emre Yurdakul, Murat Bostancı ve Orhan Avcıoğlu gösteri sürüşü yaptı. İzleyiciler rallide Co pilotluk yaptı, Erzurum Valisi SebahattinÖztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İl Özel İdaresi Genelsekreteri Selami Altınok ile Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak'da Co pilotluk yaptı. Vali Öztürk, yarış aracının içerisinde savrulurken çok heyecanlandığını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler ise yakın bir zamanda geçirdiği trafik kazası sonrasında yaşadığı heyecan ve korkuyu yeniden hissettiğini ifade etti. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı başına kask takarken, il özel idaresi genel sekreteri Altınok ile vali öztürk kasksız co pilotluk yaptı.
SÜRÜCÜLERİN EĞİTİME İHTİYACI VAR
Türkiye'nin ünlü rallicilerinden Serdar Bostancı, Türk sürücülerin eğitime ihtiyacının olduğunu söyledi. Bostancı, gösteri amaçlı ralli yarışlarının amacının motor sporlarını tanıtmak, sevdirmek ve hızlı otomobil kullanmanın da kurallarının olduğunu hatırlatmak olduğunu ifade etti. Erzurumluların 'Neşeli Günler' etkinliğine de büyük ilgi gösterdiğini dile getiren Bostancı, "Erzurum'da olmaktan mutluyuz." dedi.
Bir muhabirin; "Türk otomobil sürücüleri hakkında düşünceleriniz nedir?" sorusuna ise Bostancı, "Türk sürücülerin gerçekten eğitime ihtiyacı var." diye konuştu.
RALLİ EĞİTİMİ VERİLECEK
Cindilli Otomotiv sahibi Muamer Cindilli, profesyonel sürücülerinin Erzurum'un alt yapısının ralli için uygun olduğunu söylediklerini bildirdi. Muammer Cindilli, "Vali, emniyet müdürü ve pilotlarımız konuşarak Erzurum'da ilerde ralli eğitiminin verileceğini söylediler. Erzurum önemli kayak merkezlerinden biri. Bundan sonra Erzurum gelecekte ralli yarışlarının yapılacağı bir merkez haline gelecektir" diye konuştu
 

 
Cazibe geri döndü
 
‘Bu vatan ortak tapumuzdur’
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Murat 18 Eylül 2011 Pazar 23:29

EDİTÖR:DEĞERLİ UYARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYOR, SAYGILAR SUNUYORUZ. AJANS KAYNAKLI HABERDE SEHVEN YAPILAN YANLIŞ DÜZELTİLMİŞTİR.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tarih, yasayla korunacak
Tarihi Çarşılar için yasa tasarısı hazırlandı. Tarihi Çarşı ve Hanlarla ...
Su Tünelleri ermeni zulmü yaşadı
Erzurum'da, eski Bat Pazarı Caddesi'nde terzilik yapan Zeki Uncuoğlu (72), ...
Yusufeli Müftüsü Aziziye’ye atandı
Artvin'in Yusufeli ilçe müftüsü Nurettin Akgül, yedi yıllık görev süresinin ...
 
‘Gazilik, milli destanların adıdır’
Vali Öztürk, Gaziler günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, “ Gazilik aslında ...
Reklamcıların zekası
Günden güne gelişen ve renklenen reklam sektörü yeni tasarım ve sözlerle ...
Tarihi Bedesten restorasyona alındı
Bayburt’un diğer tarihi eserleri gibi ilgisizlik yüzünden yıkılmaya yüz ...
 
İstanbul'a 'tandır' taşıdı
Gümüşhaneli işadamı Ergün Tayfur Çoban, geçmişe özlemini gidermek için ...
Erzurumlu çayla anılıyor
Türk mutfağının en önemli içecekleri arasında ilk sıralarda yer alan çay, ...
Özel Müzecilikte gerideyiz
Türkiye'de 36 ilde Kültür ve Turizm Bakanlığı denetimde bulunan 151 adet ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva