ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’dan İran’a arama kurtarma desteği
Erzurum’dan İran’a arama kurtarma desteği
Genç Dadaşlardan milli görkemde fener alayı
Genç Dadaşlardan milli görkemde fener alayı
Oltulu Dadaşlar milli coşku yaşadı
Oltulu Dadaşlar milli coşku yaşadı
Mehmetçik barış ve huzurun teminatı
Mehmetçik barış ve huzurun teminatı
Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’ni açtı
Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’ni açtı
HABERLER>GUNCEL
27 Temmuz 2005 Çarşamba - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI TÜTÜNCÜ: “ERZURUM’UN TARİHİ GÖRKEMİ VAR” AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Hakan Tütüncü, Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal’dan kentin sorunları ile ilgili bilgiler aldı.

Erzurum Gazetesi Arşiv

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI TÜTÜNCÜ: “ERZURUM’UN TARİHİ GÖRKEMİ VAR” AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Hakan Tütüncü, Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal’dan kentin sorunları ile ilgili bilgiler aldı. Tütüncü, “Erzurum’un tarihi görkeminden büyülenmemek imkansız” dedi. KENTİN EKONOMİK PROFİLİ ANLATILDI Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Hakan Tütüncü, Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal’dan kentin sorunları hakkında bilgiler aldı. Kentin en büklü sorunun işsizlilik olduğuna ve yatırımcının 5350 sayılı teşvik yasasından umduğunu bulamadığın belirten Birdal, “ Erzurum sürekli göç veriyor, işsizlik artıyor. 5350 sayılı teşvik yasasını işsizlik sorununa çözüm oluşturmadı. Kentte özelikle, tarım hayvancılık. Kış turizmi alanında önemli potansiyel var,Bu potansiyelin iyi değerlendirilmesi gerekiyor. İkinci bir üniversitenin kurulması ve kentin sağlık merkezi konumuna getirilmesi de bu konuda bir diğer önem arz ediyor. Sorunları, sizinde dile getirmenizi istiyoruz” dedi. Birdal ayrıca, belediyelerin finansal açıdan zor bir süreç geçirdiğini belirterek, hükümetin bu manada da destek beklediklerini ifade etti. HÜKÜMETİMİZ DOĞUNUN KALKINMASI İÇİN BÜYÜK DESTEKLER VERİYOR AK Parti Gençlik kolları Genel Başkanı Hakan Tütüncü Erzurum’un stratejik bir kent olarak, hak ettiği konuma gelmesi için girişimlere destek vereceklerini ifade etti. Erzurum’un bir tarih ve kültür kenti olduğunu, sosyal ve ekonomik büyüme kabiliyeti barındırdığını ifade eden Tütüncü, Hükümetin, Teşvik başta olmak üzere, uygulamalarıyla, bölgeler arası kalkınma sorunu yaşayan Doğuanadolu’nun kalkınması için büyük çaba sarf ettiğini anlattı. TEŞVİK İYİ DEĞERLENDİRİLMELİ AK Parti hükümeti döneminde bütün Türkiye’de olduğu gibi Erzurum’un da kalkınma ve gelişme seyri içine girdiğine dikkat çeken Tütüncü, Erzurum’un kalkınması için girişimcilik ruhunun alevlendirilmesi ve yatırımcıya verilen desteklerin sürmesi gerektiğini aktardı. “Tarihi bir vizyonu olan Erzurum’un ekonomik sorunları aşacağına inanıyorum” diyen Tütüncü, 59 Hükümetin verdiği desteklerden iyi yararlanılması gerektiğini ve 5350 sayılı Yatırım ve İstihdamı Teşvik Yasasının iyi değerlendirilmesinin şart olduğunu vurguladı.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Çaykolik 27 Şubat 2015 Cuma 23:18

"Hem eski anneler kızının dizi açılsa kendi rengi kaçardı .." burada ki eski anneye bayildim!!!

Yorumu oyla      7      4  
vatandaş 26 Şubat 2015 Perşembe 20:27

RTÜK biliyor mu...............!?

Yorumu oyla      8      4  
KAYRA 26 Şubat 2015 Perşembe 13:05

Değerli yazar gazetenizde sizin gibi bir kaç yazar'ın böyle önemli konularla ilgili duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim Gönül isterki tüm mahalli ve yerel gazete yazarlarımız başta olmak üzere siyasi olaylarda taraf belirtip kendilerine çıkar sağlayacaklarına bu tür konulara yönelseler Yazılı basın olsun görsel medya olsun yada başka iletişim araçları olsun hepsinin gayesi insanların en zayıf noktalarını bularak oradan kendilerine rant kapısı edinmektir.Günümüzde hiç bir aile çocuklarına kendi sevgilerini katamadıkları gibi onların yaptığı yada yapacağı tüm yalanyanlış hareketlerine dahi karşı çıkmamaktadırlar neticesindede gençler ve hatta çocuk yaşta olanlarda dahil haylaz bilgisiz beceriksiz ata basını tanımayan fakat dünyanın en popüler giyimi en iyi şarkı pop caz söyleyeni en güzel aşk filminde kimin rol aldığı gibi bir sürü aklımıza gelmeyen boş ve hiç bir mantıki açıklaması olmayan işlerle uğraşır oldular.

Yorumu oyla      8      4  
Furkan 24 Şubat 2015 Salı 17:38

Maddi durumlardan dolayı her türlü yolu deneyenlere değil denettirenlere bakmak lazım.Allahın huzurunda sorumlu olacaklardır Evet yorumcu arkadaş güzel tesbitte bulunmuş para ve şöhret ama ne yazııki sebebi belli değerli yazar sizede teşekkür ederim

Yorumu oyla      9      4  
A.KURTULUŞ 24 Şubat 2015 Salı 15:35

Yazınızdaki tesbitleriniz çok yerinde olmuş kalelminize ve yüreğinize sağlık Çin’de de olsa ilmi arayınız. Çünkü ilim öğrenmek her Müslümana farzdır (Peygamber Efendimiz asm) buyurmuştur.Hz Enes(r.a)rivayet etmiştir. Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum Hz Ali (r.a) Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışındat yol gösterici aramak gaflettir, cahilliktir, doğru yoldan sapmaktır M.KEMAL.ATATÜRK Bugün Atatürkçü geçinenler Atatürk'ün arkasında saklananlar ve aynı zamanda Müslümanlığı kendinden başka hiç kimseye bırakmayanlar Sormak gerek sizler neyin ve kimin peşindesiniz bence onlar şu iki şeyin peşindeler PARA.ŞÖHRET.

Yorumu oyla      11      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Gazetesi Arşiv
Çayır Mera ve Yem Bitkileri Projeleri kapsamında ÇİFTÇİLERE TEKNOLOJİK ...
ATINÇ, ALTAY’I ÖDÜLLENDİRDİ
Geçtiğimiz ay İspanya’da yapılan Akdeniz Oyunlarında güreşte 74 kiloda ...
EMNİYET, PARASIZ KALAN YUNANLI TURİSTE SAHİP ÇIKTI
BU BİR TÜRK ALİCENAPLIĞI Yunanistan'dan İran'daki bir arkadaşını ziyaret ...
 
Diyanet Vakıf Sen:
“Diyanet çalışanlarının sendikalaşma hakkı engellenemez” Diyanet Vakıf ...
Tüketici Bilincinin oluşması yolunda
TÜKETİCİ REHBERLENDİ Erzurum Tüketici Rehberi yayınlandı. Proje direktörlüğünü ...
HER HEKİME AYRI ODANIN AYRILACAĞI
NUMUNE EK BİNASI YIL SONUNDA TAMAM Numune Hastanesi ek binasının bu yılın ...
 
Lise öğrencilerine ek sınav hakkı
9, 10, 11 ve 12. sınıflarda okuyan öğrencilere ek sınav hakkı getirildi. ...
Yaz bitiyor, Havuzbaşı hala susuz
Erzurum’un en önemli yerlerinden biri olan ve kentin görselliğinde büyük ...
TOKİ’DEN ERZURUM’A
2 BİN 565 KONUT TOKİ Erzurum’da yürüttüğü Toplam 14 adet uygulamayla, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva