ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
HABERLER>TÜRKİYE
10 Şubat 2024 Cumartesi - 01:44

Erdoğan’dan bağımsız Filistin mesajı

Erdoğan, ‘Filistin'de işgal politikaları ve katliamlar sona erinceye, 1967 sınırları temelinde başkenti Kudüs olan bağımsız, egemen ve toprak bütünlüğü haiz bir Filistin Devleti kuruluncaya kadar mücadelemizi devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Erdoğan’dan bağımsız Filistin mesajı

Erdoğan, ‘Filistin'de işgal politikaları ve katliamlar sona erinceye, 1967 sınırları temelinde başkenti Kudüs olan bağımsız, egemen ve toprak bütünlüğü haiz bir Filistin Devleti kuruluncaya kadar mücadelemizi devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İslam ülkelerinin Gazze'deki İsrail zulmüne ortak tepki vermesi ve ortak hareket etmesi için diplomatik temaslarımızı sürdürüyoruz. Filistin'de işgal politikaları ve katliamlar sona erinceye, 1967 sınırları temelinde başkenti Kudüs olan bağımsız , egemen ve toprak bütünlüğü haiz bir Filistin Devleti kuruluncaya kadar mücadelemizi devam ettireceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Forumu 5’inci Genel Kurulu’na bir video mesaj gönderdi. İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Forumu'nun üyelerini selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Nazik davetiniz için teşekkür ediyor, İslam İşbirliği Gençlik Forumu 5’inci Genel Kurulu’nun başarılı geçmesini diliyorum. Genel kurulun siz gençlerimizle birlikte tüm İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. İslam dünyasının dört bir yanından forum vesilesiyle ülkemizi teşrif eden misafirlerimize hoş geldiniz diyorum” dedi.

“MÜSLÜMAN GENÇLERE YÖNELİK YÜRÜTTÜĞÜ FAALİYETLERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

İslam Gençlik Forumu’nun çok geniş bir coğrafyada yürüttüğü çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2004 yılında tohumunu aziz kardeşim Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev'le birlikte attığımız gençlik forumu, başkanımızın ve ekibinin de gayretleriyle giderek adından daha fazla söz ettiriyor. İslam Gençlik Forumu'nun bugün Asya'dan Afrika'ya, Amerika'dan Arap yarımadasına kadar geniş bir coğrafyada Müslüman gençlere yönelik yürüttüğü faaliyetleri yakından takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

"FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZ İSRAİL’İN NAZİLERİ ARATMAYAN SALDIRILARININ HEDEFİ OLDU”

Müslüman gençlerin ekonomik, kültürel ve sosyal alanlarda güçlenerek, özgüvenli yetişmeleri için geniş bir yelpazede çalışmalar gerçekleştiren forumu tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Müslüman gençler olarak sizlerin birlikte hareket etmenizin ne kadar hayati öneme sahip olduğunu 7 Ekim'den bu yana Gazze'de ve işgal edilmiş Filistin topraklarında yaşanan katliamlarda bir kez daha müşahede ettik. Tüm dünyanın gözleri önünde İsrail'in işgalci güçleri, çoğu çocuk ve kadın 28 bin Filistinli kardeşimizi canice şehit etti. İsrail'in doğrudan sivilleri hedef alan bombardımanları sonucu 67 binden fazla Filistinli masum yaralandı. İbadethaneler, okullar, hastaneler ve sivil altyapıya dair ne varsa İsrail'in Nazileri aratmayan saldırılarının hedefi oldu” açıklamasını yaptı.

"BAĞIMSIZ FİLİSTİN DEVLETİ KURULUNCAYA KADAR MÜCADELEMİZİ DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Bu saldırılar karşısında Türkiye’nin Filistinlilerle tam bir dayanışma içinde olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”İnsani yardım malzemelerinin ulaştırılmasından kanser hastalarının ülkemize getirilerek tedavilerinin sağlanmasına kadar pek çok adım attık. Uluslararası alanda İsrail'in işlediği insanlık ve savaş suçlarının gözlerden kaçırılmaması adına yoğun çaba harcıyoruz. İslam ülkelerinin Gazze'deki İsrail zulmüne ortak tepki vermesi ve ortak hareket etmesi için diplomatik temaslarımızı sürdürüyoruz. Filistin'de işgal politikaları ve katliamlar sona erinceye, 1967 sınırları temelinde başkenti Kudüs olan bağımsız, egemen ve toprak bütünlüğü haiz bir Filistin Devleti kuruluncaya kadar mücadelemizi devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

İslam İşbirliği Gençlik Forumu’nun Filistin davasında her daim sergilediği dirayetli ve aktif duruşu takdirle karşıladığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

“Rabbim sizlerden razı olsun diyorum. Sizlerden ülkelerinize döndüğünüzde tüm vatandaşlarınıza, özellikle genç kardeşlerimize bizden selam iletmenizi rica ediyorum. İslam İşbirliği Gençlik Forumu 5’inci Genel Kurulunun başarılı geçmesini diliyor, sizleri bir kez daha sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.”

 
Erdoğan: ‘Kararlıyız’
 
Yılmaz’dan 4.4 büyüme hedefi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: ‘Kararlıyız’
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden ...
Erdoğan: Gençlik için tüm imkanları seferber ettik
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İstikbalimizin teminatı olan TEKNOFEST ...
Erdoğan: 'Hizmet çıtamızı yükseğe çıkartacağız'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen sene Kahta’ya verdiği miting ...
 
‘Atılımlarımızı kararlılıkla hayata geçirdik’
Erdoğan, ‘İktidara geldiğimizde milletimizden aldığımız destek ve güçle ...
Erdoğan: ‘İzin vermeyiz’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mesele yatırımlarla şehrimize eser kazandırmaksa ...
Erdoğan’dan asrın birlikteliği vurgusu
Erdoğan, “Hiçbir ayrım yapmadan deprem bölgesini yeniden hızla ayağa kaldırmaya ...
 
Aliyev: 'Her zaman Türkiye'nin yanındayız'
Erdoğan’a 6 Şubat depremlerinin 1’inci yılında taziye mesajı gönderen ...
Erdoğan: ‘Durmadan çalışmaya devam edeceğiz’
Erdoğan, deprem bölgesinde son bir yılda yapılan çalışmaların anlatıldığı ...
Erdoğan: 'Bize durmak, dinlenmek yok’
Cumhurbaşkanı Erdoğan “En son hak sahibi vatandaşımız da evine yerleşinceye ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva