ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
HABERLER>SİYASET
7 Temmuz 2014 Pazartesi - 17:16

Erdoğan Erzurum’daki coşkuyu vurguladı

Dün de Erzurum'da vatandaşlarla buluştuklarını hatırlatan Erdoğan, "Erzurum'da da yine büyük bir coşku, büyük bir katılımla gerek meydanda, gerek daha sonra halkımızda iftar sofrasında bunları gördük. Bu yolculuk inanıyorum ki bu farklılığını 10 Ağustos'da da ortaya koyacaktır" dedi.

Erdoğan Erzurum’daki coşkuyu vurguladı

  AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı makamı bir vitrin makamı değildir. Cumhurbaşkanlığı makamı siyasetin tepe noktasıdır" dedi.

Erdoğan, seçim kampanyasının yürütüleceği Kuleli Sokak'taki seçim koordinasyon merkezinin açılış törenine katıldı.Açılışa katılanlara, koordinasyon merkezinin basamaklarında hitap eden Erdoğan, kendisine gösterilen nezaket, hassasiyet ve coşkudan dolayı teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı seçim sürecinin çok anlamlı ve çok farklı bir süreç olduğuna vurgu yapan Erdoğan, "Zira ilk defa Türkiye Cumhuriyeti'nde vekillerin değil asılların, yani egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ilkesinden hareketle milletin, kendi cumhurbaşkanını, devletin başını, başkanını seçtiği bir seçim yaşayacağız. Dolayısıyla bu seçimde inanıyorum ki milletimin hassasiyeti çok daha farklı olacaktır. Bunu Samsun'dan başlattığımız kutlu yürüyüşte meydanlarda gördük, daha sonra Canik'te gördük, daha sonra Tekkeköy'de gördük" diye konuştu.

ERZURUM’DAKİ COŞKU

Dün de Erzurum'da vatandaşlarla buluştuklarını hatırlatan Erdoğan, "Erzurum'da da yine büyük bir coşku, büyük bir katılımla gerek meydanda, gerek daha sonra halkımızda iftar sofrasında bunları gördük. Bu yolculuk inanıyorum ki bu farklılığını 10 Ağustos'da da ortaya koyacaktır" dedi.

"VİZYON BELGESİ, KOLLEKTİF AKIL TARAFINDAN HAZIRLANIYOR"

Seçim kampanyası kapsamında cuma günü Vizyon Belgesi'ni açıklayacaklarını bildiren Erdoğan, "Bu vizyon belgesinin hazırlık çalışmaları işte bu merkezde yapılıyor. Bir kolektif akıl tarafından bu hazırlanıyor. Bu kolektif aklın ortaya koyacağı vizyon belgesiyle de Türkiye'de halkın seçtiği bir cumhurbaşkanı neler yapar, neler yapacaktır, nasıl yapacaktır? Bunların hepsini bu belgede göreceğiz" ifadesini kullandı.

"SAYIN GÜL'Ü DAHİL ETMEM MÜMKÜN DEĞİL"

Erdoğan, siyasetin dışında bir cumhurbaşkanı düşünmenin asla mümkün olmadığını ifade ederek, şunları kaydetti:"Cumhurbaşkanlığı makamı bir vitrin makamı değildir. Cumhurbaşkanlığı makamı siyasetin, tepe noktasıdır ama bunu anlamayanlar, bilemeyenler olabilir. Dünyanın her yerinde bu böyledir. Ülkemizde de bugüne kadar böyle olmuştur ama bunun bir gelenek anlayışı içerisinde yürütenler olmuş olabilir. Buna tabii Sayın Gül'ü dahil etmem mümkün değil. Çünkü biz birlikte ciddi bir mücadele verdik ve kendisinin cumhurbaşkanlığı döneminde 7 yılda da Türkiye'nin nereden nereye geldiğini biliyorsunuz. 12 yıl aynı şekilde ülkemizi nereden nereye getirdiğimiz ortadadır. Eğitimde, sağlıkta, adalette, emniyette, ulaşımda, enerjide ve ekonomide attığımız adımların hepsi ortadadır.  Bunların detaylarına girecek değilim, bütün bu detayları Vizyon Belgesi'ni açıkladığımız gün konuşacağız."

İFTARI BEKLER GİBİ...

Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Seçim Koordinasyon Merkezi'nin önüne gelişinde partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı. AK Gençlik üyelerinin de bulunduğu açılışta, "İftarı Bekler Gibi Bekledik Seni Büyük Usta", "Gölgen Yeter Büyük Usta", "Bizim Mührümüz Kalbimizdeki Sevdadır", "Tamam İnşallah" gibi pankartlar dikkat çekti.

Açılış törenine, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu, Salih Kapusuz, Mustafa Şentop, AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Binali Yıldırım ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katıldı.

 
KUDAKA Erzurum’da toplanacak
 
‘Yüreklerin Ramazan’a ihtiyacı var’
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
8 Temmuz 2014 Salı 17:16

Ejder Tepesi oradan aşağı in. Yazın rüzgar sert eser, kışın ise donarsın. Sağlığın bozulur. Türkiye'de kirliliği net göremezsin. Sadece görüntülerle meşgul olur, Mahallebaşında eylem yapan PKK'lıları dahi göremezsin. Güneydoğu'da devlet kalmamış, sen hala sinemada film seyrediyorsun! Ejder Tepesi'nin devasa yüksekliği ile kendini bir tutarak, memleket mes'elelerine makro düzeyde baktığını zannediyorsun.

Yorumu oyla      10      4  
ejder tepesi 8 Temmuz 2014 Salı 09:24

Bu halkın teveccühü, ona olan sevgiyi göstermektedir. Büyük usta Erzurum'u seviyor, Dadaşlar da Onu seviyor.Bu zorla olmuyor.Allah vergisi.Eğer yüce Allah bir kulunu severse onu halka da sevdirir.Çünkü bu 12 yılda, bu ülkeye çok büyük mesafe aldırdı.O devamlı halkdan biri oldu.Bir baktınız şehrin varoşlarında bir eve konuk olmuş,onlarla iftar etmiş,bir baktınız bir garip hastayı hastahanede ziyaret etmiş,bir baktınız bir çocuğu kucağına almış seviyor vb.İşte bu yüzden halk Onu çok çok seviyor. Bu iltifat,bugüne kadar hiçbir devlet adamına gösterilmedi.Çünkü O çok farklı.Farkı da bu söylediklerimizden ileri geliyor. Selam sana büyük usta.

Yorumu oyla      7      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bulutlar Yenişehirlililerin iftar coşkusunu paylaştı
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Belediye'nin iftar çadırında ...
Korkut Kentsel Dönüşüm sürecini paylaştı
Ali Korkut, yaptıkları kentsel dönüşüm projeleriyle Erzurum belediye tarihinde ...
Özbek, Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendirdi
Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, sahurda Ak Partili gençlerle bir ...
 
'Dadaşlar vefa sergiledi'
Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dadaşlar tarafından ...
Başbakan Erdoğan Erzurum'dan ayrıldı
Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'daki temaslarını ...
‘Bize Allah yeter, bize millet yeter’
Erdoğan, "10 Ağustos'ta bir ilk yaşanacak. Türkiye’de bir ilk yaşanacak. ...
 
Başbakan Erdoğan’a coşkulu karşılama
Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı ...
Bakan Ala gündemi değerlendirdi
Gazetecilere açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Efkan Ala, ilk olarak ...
Başbakan Erdoğan'a Dadaşlardan tam destek
Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıkladıktan sonra ilk ziyaretlerini Atatürk ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva