ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kafkas Üniversitesi öğrencilerinden İsrail’e tepki
Kafkas Üniversitesi öğrencilerinden İsrail’e tepki
Emniyet öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet öğrencileri bilgilendirdi
Bingöl’den Gazze’ye un yardımı
Bingöl’den Gazze’ye un yardımı
BEÜ öğrencilerinden, Filistin için oturma eylemi
BEÜ öğrencilerinden, Filistin için oturma eylemi
ATAUNİ’de Eğitimde Kalite gündemi
ATAUNİ’de Eğitimde Kalite gündemi
HABERLER>SİYASET
27 Ekim 2014 Pazartesi - 14:26

Eğitim Bir Sen seçime hazırlanıyor

Eğitim Bir Sen Erzurum Şube Başkanı Mustafa Karataş, Şube başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Eğitim Bir Sen seçime hazırlanıyor

Eğitim Bir Sen Erzurum Şube Başkanı Mustafa Karataş, Şube başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Eğitim Bir Sen 2 nolu Şube Başkan Adayı Mustafa Karataş sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, “Uzun zamandır şubemizin yetkili organlarıyla, İlçe yönetimlerimizle ve üyelerimizle yaptığımız istişare toplantılarımızın sonucunda; Bugün 2002 yılından beri üyesi olduğum, Okul temsilciliği, işyeri temsilciliği ve 2007 yılından beri Sendika şube yönetim kurulunun değişik kademeleriyle görev alarak hizmet ettiğim, hizmet etmekten gurur duyduğum Erzurum Eğitim Bir Sen 2’nolu şube başkanlığına adaylığımı açıklıyorum” dedi.
 16 Kasım’da yapılacak 5. Olağan Şube yönetim Kurulu seçimlerinin bir demokrasi şöleni halinde geçmesini temenni eden Karataş. “Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarımız bundan sonraki çalışmalarımızın da bir referansı olacaktır. 15 Mayıs 2014 tarihi itibariyle İl mutabakatında Eğitim Bir Sen olarak yirmi ilçenin 17 sinde yetkiyi almış bir sendikayız. Hedefimiz 20 ilçenin tamamında bu yetkiye ulaşarak bir rekor kırmak. Yeni oluşturacağımız yönetimimizle beraber bu hedefe kolaylıkla ulaşacağımıza inancımız tamdır.
 Sendikal çalışmalarda elde ettiğimiz tecrübe ve kazanımları oluşturacağımız kadrolarla daha da güçlendirecek, istişareden ayrılmayacağız. Yapacağımız çalışmalarda yönetimimizin, üyelerimizin görüş ve düşüncelerine önem vereceğiz. Haktan yana olacağız, güçlünün yanında değil haklının yanında yer alacağız. Mazlumun sesi olmaya devam edeceğiz. Değerler sendikacılığında bugüne kadar yaptığımız katkıları ve çalışmaları sürdürecek asla çirkinleşmeyeceğiz. Dik duracak ve dik durmaya devam edecek ama asla dikleşmeyeceğiz. Şehrimiz de bulunan diğer Sivil Toplum Platformunda daha etkin bir görev üstleneceğiz. Sessizlerin sesi olmaya devam edeceğiz. Kınayıcının kınamasından korkmadan ve çekinmeden doğru olduğuna inandığımız yolda bize gönül veren dostlarımızla yürümeye devam edeceğiz. Şehrimizin manevi mimarlarının duasını alacak Memur Sen’e bağlı sendikamızın diğer Şube yönetimleriyle istişare içinde olacak ve uyum içinde bir sendikacılık örneği sergileyeceğiz.
 Çıktığımız bu yolda önce Allah’dan yardım dileyerek, hakkımızda hayırlı olanı nasip etmesini istiyoruz. Bize inanarak desteklerini esirgemeyecek olan tüm dostlarımıza, üyelerimize ve delegelerimize saygı, sevgi ve muhabbetlerimizi sunuyoruz.” Diye konuştu.
 

 
Yolcu otobüsü şarampole uçtu: 20 yaralı
 
91 sporcu 91'inci Yıl için yarıştı
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
eğitim birli 28 Ekim 2014 Salı 13:53

yazıklar olsun sizin yaptğınız sendikacılığa.ne yaptınız anlatında görelim. üyenizin kim olduğunu bile tanımassınız. benim ilçemde bir kez görmedim sizi.üye yapmayı çalışmak zannediyorsunuz. keşke aday çıksa karşınıza bakın neler oluyor.

Yorumu oyla      6      4  
eğitim bir 28 Ekim 2014 Salı 12:37

zinnur hocadan sonra sendikada işler iyi gitmiyor. Görevlendirmeler, yapılan atamalarda büyük yanlışlar yaptınız. bir üyeniz olarak göreve layık olmadığınızı düşünüyorum. Eğitim bir sen erzuurmda çok pasif duruma düşürüldü.benim okulumda sadece seçimden seçime uğruyorsunuz.hiç bir etkinlik çalışmanızı görmedim. Ne yaptğınızı üyeniz olarak bu güne kadar göremedim. arkadaşlarımdan bundan çok rahatsız.

Yorumu oyla      6      4  
Nevzat Karabağda öğrencilerin kitabı yok 27 Ekim 2014 Pazartesi 23:56

Üç tane yorum attım, buda üçüncüsü. Nevzat Karabağ Lisesinde birinci sınıf öğrencilerinin ders kitabı yok, iki öğrenciye bir kitap vermişler. Sayın Valimize arzediyorum, Nasıl olsa mebuslarımızın böyle bir derdi yok.

Yorumu oyla      6      4  
Valimizin haberi var mı 27 Ekim 2014 Pazartesi 23:54

Nevzat Karabağ Lisesi birinci sınıf öğrencilerinin ders kitabı olmadığını, iki öğrenicinin bir kitaba mecbur bırakıldığını sayın valimize arzediyoruz. Milletvekillerimiz Recep Akdağ, adnan Yılmaz, Fazilet Dağcı, Cengiz Yavilioğlu, Muhyettin aksak beyin erzurumdaki bu skandaldan haberi varmı acaba. Ya da Milli eğitim müdürünün ya da sayın Bakanın. Veliler durumu sayın cumhurbaşkanına arzetmeye hazırlanıyorlar, böyle bir şey olur mu,AK Parti hükümeti Türkiyede bir ilgi gerçekleştirmiş, okullarda öğrencilere bedava ders kitabı dağıtmış ama 11 yıldır yapılan uygulama bu sene nedense sekteye uğratılmış. Nevzat Karabağ lisesinde birinci sınıf öğrencileri kitapları olmadan okuyor, buna kim dur diyecek. MHP milletvekili oktay öztürkün bu durumdan haberi varmı acaba

Yorumu oyla      6      4  
Hükümeti Baltalıyorlar 27 Ekim 2014 Pazartesi 23:49

AK Parti hükümeti cumhuriyet tarihinde benzeri olmayan bir yatırım yaparak, okullarda ders kitaplarını bedava dağıttı velilerin duasını aldı. Tarihe geçen bir reformdu.ama Sayın Erdoğan Cumhurbaşkanımız olarak Çankayaya çıktıktan sonra sanki bir el ortalığı karıştırdı. Erzurum Nevzat Karabağ Lisesinde okulların açılmasının üzerinden bir buçuk ay geçilmesine rağmen hala ders kitabı dağıtılmadığını,yan yana oturan iki öğrenciye bir kitap verildiğini, velilerin bu açığı kapatmak için biner lira harcayarak yardımcı kitap aldıklarını, Erzurum milli eğitim müdürünün bu duruma sessiz kaldığını biliyor musunuz? Milletin çocuğunun geleceğiyle oynandığı gibi AK Partinin bir reformu da sinsi eller tarafından baltalanıyor. Kazansanız ne olur kaybetseniz ne olur, milletin çocuğunun geleceği kararıyor, insaf edin insaf...!

Yorumu oyla      6      4  
umut 27 Ekim 2014 Pazartesi 23:32

Bu güne kadar ne yaptınız sayın beglerim. sadece kendinize çalıştınız. İl,ilçe, okul müdürlükleri dostlarınıza dağıtmaktan başka. Üyeler size dersini verir inş. Bir üyeniz olarak seçimi bekliyorum. Eğer kazanırsanız kaydımı sileceğim.

Yorumu oyla      6      4  
mert 27 Ekim 2014 Pazartesi 23:29

yaptığınız hatalar arşa yükseldi beyler. adaletsizlik, yandaşlık, vefasızlık daha ne sayayım ki. Bu seçimde yaptğınız yanlışları delegeler destek vermeyerek, size kırmızı kart gösterek ödetecek.üyelerin hakkını koruyamayan yönetim olarak anılacaksınız. Z. beyi bile elinizden gelse nerede ise sileceksiniz.

Yorumu oyla      6      4  
eğitim bir senli 27 Ekim 2014 Pazartesi 21:26

artık kan değişimine ihtiyaç olduğunu düşünüyorum bir sendikalı olarak oyum abdullah ikinciye olacak

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çalık: ‘Hainleri lanetliyorum’
Saadet Partisi (SP) Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, Hakkari’nin Yüksekova ...
Kent Konseyi Kadın Meclisi 4’üncü yılında
Yakutiye Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Seher ...
AK Parti İl Danışma Meclisi toplandı
AK Parti Erzurum İl Başkanlığınca düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı ...
 
Ala’dan başsağlığı mesajı
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum’da katıldığı toplantıda Afyonkarahisar’da ...
‘İnsanlığın kadim gereği ahlak kurallarıdır’
İçişleri Bakanı Efkan Ala, bazen mevzuatta yer almasa da en doğru kuralın, ...
Ala: ‘Siyaset kötü bir şey midir?’
Bakan Ala, ‘Siyaset kötü bir şey midir? Bu kadar 77 milyon insan sandığa ...
 
Yakutiye Belediyesi Yarar’ı ağırladı
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Kayak Federasyonu Başkanı, işadamı ...
SP’den Erzurum’da ‘Gençlik Zirvesi’
Saadet Partisi Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Yasir Aydın Teşkilatları ...
Türk Diyanet Vakıf-Sen'den yetkili sendikaya çağrı
MUHAMMED COŞKUN-Türk Diyanet Vakıf-Sen, 75 bin üyesi bulunan Diyanet İşleri ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva