ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Bakan Tekin’den Diyarbakır annelerine destek
Bakan Tekin’den Diyarbakır annelerine destek
Hastaneler caddesinde trafik kazası: 1 yaralı
Hastaneler caddesinde trafik kazası: 1 yaralı
Erzurum’da FETÖ operasyonu
Erzurum’da FETÖ operasyonu
Şehit Yaşar dualarla uğurlandı
Şehit Yaşar dualarla uğurlandı
2  terörist teslim oldu
2  terörist teslim oldu
HABERLER>EKONOMİ
28 Kasım 2011 Pazartesi - 08:13

ETSO’da Belediyecilik konuşuldu

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO) Kasım Ayı Meclis Toplantısı’na konuk oldu.

ETSO’da Belediyecilik konuşuldu

ERZURUM (İHA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO) Kasım Ayı Meclis Toplantısı’na konuk oldu.
ETSO Meclis Salonu’ndaki toplantı, Meclis Başkanı Saim Özakalın başkanlığında gerçekleştirildi. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda daha sonra Genel Sekreter Av. Abdulkadir Ungan tarafından gelir gider raporları okunarak oylandı. Ardından Oda Yönetim Kurulu adına Yönetim Kurulu Üyesi Vakur Alemdar, yönetim kurulu faaliyet raporunu okudu. Toplantıda dilek ve temenniler bölümün ardından konuşan Meclis Başkanı Saim Özakalın, ETSO Meclisi’nin aylık toplantılarına, ildeki bürokratları, siyasileri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerini konuk ederek kurumlar arası işbirliğini güçlendirmeye çaba göstereceklerini söyledi. Meclis Başkanı Özakalın’ın konuşmasının ardından Başkan Küçükler’in konuk olduğu istişare toplantısına geçildi. Burada ilk konuşmayı yapan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, bu tür istişarelerin, ilin kalkınması adına yapılan hizmetlerin daha doğru kanalize edilmesi, aksayan yönlerin hızla düzeltilmesi ve birlik beraberlik adına çok önemli olduğunu dile getirdi.
YÜCELİK’İN DEĞERLENDİRMESİ
Konuşmasında hükümetin de yaptığı çalışmalarla bölgeye çok ciddi katkılar sağladığını ifade eden Başkan Yücelik şunları söyledi; “Niyetler halis olduğu müddetçe bölgenin kalkınması çok kolay. Hükümetin bu yöndeki çabasına bizlerin de azami katkı sağlaması gerekir. Yeni fikirler, yeni projeler üretmemiz şart. Fikir ve projelerimizle yerel yönetimlere de destek olmalı, onlara yön göstermeliyiz. Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgemize fayda sağlamak adına her zaman hükümetlerle uyum içerisinde, samimi bir şekilde çalışıyoruz. Hiçbir zaman ideolojik bir saplantı içerisinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Her zaman objektif olmaya gayret ettik. Çünkü biz iş erbabıyız. Şehrimizin gelişip kalkınması, güzelleşmesi adına yapılan çalışmaların aksamadan yürümesi ve üyelerimizin sıkıntı çekmemesi için bu görevleri üstleniyoruz. Bize düşen görevleri eksiksiz yerine getirmeye çabalıyoruz” diye konuştu.
Belediyenin şehircilik adına önemli projeler yürüttüğünü ve bunları memnuniyetle karşıladıklarını kaydeden Başkan Yücelik, “Tabi ki zaman zaman noksanlıklar da oluyor. Bu noksanlıkların giderilmesi için önerilerimiz ve eleştirilerimiz oluyor. Sağ olsunlar, onlar da, tamamen objektif bir çerçevede yaptığımız bu öneri ve eleştirileri olgunlukla karşılıyor.” diye konuştu. Erzurum’da inşaat mevsiminin kısa sürdüğünü ve zamanın çok kıymetli olduğuna dikkati çeken Başkan Yücelik, sektörde faaliyet gösteren iş adamlarının belediyedeki işlerinin yine kanun ve kurallar çerçevesinde, ancak önlerine zaman kaybettiren bürokratik engeller çıkarılmadan yapılmasını arzu ettiklerini söyledi. Başkan Yücelik konuşmasının sonunda toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e de iştirakinden dolayı teşekkür etti.
KÜÇÜKLER’İN DEĞERLENDİRMESİ
Toplantıda daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler belediye hizmetlerinin yanı sıra, devam eden ve önümüzdeki dönemde yapmayı düşündükleri alt ve üst yapı projeleri ile sosyal ve kültürel alanlardaki hizmetlerin anlatıldığı bir sunum yaptı. Başkan Küçükler belediye yöneticileri olarak her zaman iyi niyetli eleştirilere saygı duyduklarını ve bu eleştirileri daha iyiye ulaşmak adına çok önemsediklerini söyledi. Kötü niyetli yaklaşımların da hem yapılan hizmetlere hem de şehre zarar verdiğini vurgulayan Başkan Küçükler, belediye olarak Erzurum’un kalkınması adına yapılan her işte taşın altına elini sokmaya hazır olduklarını belirtti. Sunumun ardından, toplantıya katılan ETSO üyeleri, Başkan Küçükler’e belediyeyi ilgilendiren çeşitli konularda sorular yönelttiler.
İstişare toplantısına ayrıca, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Metin Karadayı, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Disiplin Kurulu Başkanı Zeki Adil, Kadın Girişiciler Kurulu Başkanı Demet Erkmen, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Haktan Ömeroğlu katıldı.

 
ETB Yönetimi Peygamberler şehrinde
 
Avlanmak için Norveç'ten geldi
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yorumcu 28 Kasım 2011 Pazartesi 21:35

erzurumun muhteşemleri bir araya gelmişler,erzurumu kurtaracaklar ,kac yıldır bir nokta ilerleme katetmediniz,devam ettiginiz surecte,kaybeden erzurum olacaktır,sızlerle buyume olmaz,

Yorumu oyla      6      4  
ADİL HORTOOĞLU 28 Kasım 2011 Pazartesi 15:45

BOZACININ ŞAHİDİ ŞIRACI............

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ETB Yönetimi Peygamberler şehrinde
Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu, Hakkı Hınıslıoğlu başkanlığında ...
Şirket arttı, küçük işletme azaldı
Erzurum’da ekim ayında açılan şirket sayısı 2010 yılının aynı dönemine ...
Özel İdare 2011 hedefine ulaştı
İl Genel Sekreteri Selami Altınok İl Özel İdaresi olarak 2011 sezonunun ...
 
OSB’de altyapı açılımı
Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Zülküf Bakaç, bölgede tahsis ...
Erzurum ‘Vatan’la buluştu
Vatan Bilgisayar, Türkiye’deki 44’üncü, Doğu Anadolu'daki ilk mağazasını, ...
Palandöken yolu baharda onarılacak
Kış turizminin gözde mekanlarından biri olan Palandöken'e çıkan karayolunun ...
 
Kadın çiftçiler bilgilerini yarıştırdı
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından ...
Gelirin 3.5 katını harcıyoruz
Erzurum’da bu yılın on ayında gerçekleştirilen kamu harcama tutarı tahakkuk ...
‘Proje Sizden Destek Bizden’
Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası (PTSO) Tarım ve Kırsal Kalkınmaya Destek ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva