ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Sivas Valiliği uyardı: ‘Keneyi hafife almayın’
Sivas Valiliği uyardı: ‘Keneyi hafife almayın’
Göçmen kaçakçısı tutuklandı
Göçmen kaçakçısı tutuklandı
Kût’ül Amâre Zaferi 108’inci yılında
Kût’ül Amâre Zaferi 108’inci yılında
Silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı
Silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı
Tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı
Tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı
HABERLER>SPOR
18 Kasım 2015 Çarşamba - 16:44

ERZURUM, Uyarmıştı..!

R.DAĞ-ERZURUM Gazetesi Spor Servisi Arsin maçı sonrasında 16 Kasım’da yayımlanan haberinde Silivri spor karşılaşması için uyarıda bulunmuş, ‘Erzurumspor için en zor maç’ başlığıyla aktarılan haberde mavibeyazlı ekibin kolay görünen maçta handikapları olduğu kaydedilmişti.

ERZURUM, Uyarmıştı..!

ERZURUM Gazetesi Spor Servisi Arsin maçı sonrasında 16 Kasım’da yayımlanan haberinde Silivri spor karşılaşması için uyarıda bulunmuş, ‘Erzurumspor için en zor maç’ başlığıyla aktarılan haberde mavibeyazlı ekibin kolay görünen maçta handikapları olduğu, aşırı özgüven ve namağlup konumun maçı kaybettireceği vurgulanmıştı.

LİDERLİK GİTTİ

Erzurumspor deplasmanda oynadığı Silivrispor karşılaşmanı kaybederek, hem liderlik koltuğunu bıraktı, hem namağlup unvanını sildi ve hem de deplasmanda ilk kaybı yaşadı ve ilk golü ağlarında gördü. Mavibeyazlı ekip 9’uncu hafta sonunda çıktığı ve 6 hafta kaldığı liderlik koltuğunu Tire 1922 Spor’a devretti.

MAVİBEYAZ ŞOK..!

Erzurumspor’un genel sıralamadaki yeri değişirken, iç saha ve deplasman performansı başarı sıralamasındaki konumu devam etti. 15’inci haftada genel sıralamada 2’inciliğe düşen mavibeyazlı ekip, iç saha sıralamasında 13 puanla dördüncü sırada kalırken, dış sahada 16 puanla liderliğini sürdürdü.

İLKLERİ YAŞADIK

Silivri deplasmanında ilkleri yaşayan, il yenilgisini alıp, ilk dış saha golünü kalesinde gören Mavi Beyazlı ekip 7’inci deplasmanında ilk kez yenildi. Erzurumspor 5 maçını kazanırken, bir maçta da berabere kaldı. Attığı 12 gole karşılık kalesinde 1 gol gören ekip deplasmanda 16 puan toplayarak gurup sıralamasında birinci sırada kaldı.

GENEL SIRALAMA

Erzurumspor 14 maçının 8’ini kazanırken, 5 beraberlik elde etti, bir maçını da kaybetti. Rakip filelere gönderdiği gol sayısı 24’te kalan mavi beyazlı ekip bir gol yedi ve averajını 17’ye düşürdü. 29 puanı olan ekibin zirve için mücadele eden ekiplerle olan puan farkı da azaldı. Tire 1922 Spor’un bir puan gerisine düşen ekibin, üçüncü Kozan Belediyespor ile olan puan farkı da 4’e indi.

KALAN DÖRT MAÇ

Erzurumspor’un şok yaşatan puan kaybı, mavibeyazlı ekibin kalan dört maçını final havasına soktu. Bu hafta Maltepespor’u ağırlayacak olan Erzurumspor’un 17’inci Haftada deplasmandaki Altay maçını kaybetmemesi, 18’inci haftada evinde oynayacağı Tire 1922 Spor maçını ise mutlaka kazanması gerekiyor. Mavibeyazlıların ilk yarıyı lider tamamlaması için son maçı Turgutluspor karşılaşması da dahil olmak üzere en az 10 puana ihtiyaç var.

ERZURUM GAZETESİ UYARMIŞTI AMA…!

ERZURUM Gazetesi Spor Servisi Arsin maçı sonrasında 16 Kasım’da yayımlanan haberde Silivri spor karşılaşması için uyarıda bulunmuş, ‘Erzurumspor için en zor maç’ başlığıyla aktarılan haberde mavibeyazlı ekibin kolay görünen maçta handikapları olduğu, aşırı özgüven ve namağlup konumun maçı kaybettireceği vurgulanmıştı.

UYARI CİDDİYE ALINMAYINCA..!

ERZURUM Gazetesinin uyarısı, ildeki spor camiası tarafından yoğun eleştiri almış, ekibin şampiyonluk rotasında Silivrispor gibi gurubun en güçsüz ekibine maç kaybetmeyeceği iddiaları gündem oluşturmuş, ERZURUM Gazetesinin uyarısı ise sportif vesvese olarak yorumlanmıştı. Ancak sonunda, istenmemesine rağmen uyarının dikkate alınmaması mavibeyazlı ekibe kayıp yaşattı.

ŞÖYLE DEMİŞTİK:

ERZURUM Gazetesinin 16 Kasım’da yayımlanan ‘Erzurumspor için en zor maç’ başlıklı haberinde şunlar kaydedilmişti: ‘Deplasmanda oynadığı maçlarda üstün bir performans sergileyerek 6 maçta 5 galibiyet alan Erzurumspor, bu hafta gurup performansına göre kolay, fakat futbol gerçeği ışığında ise çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Lider 18’inci sıradaki Silivrispor maçında liderliğini koruma ve üç puan amacını öne çıkaracak.

KOLAY GÖRÜNEN ZOR MAÇ

Silivrispor guruptaki durumu itibariyle kolay bir rakip olarak görünmesine rağmen, geçmiş yıllarda yaşanan tecrübeler iddiasız takımların zirvedeki ekipler için tehlikeli olduğunu ortaya koyuyor. Erzurumspor’un Silivrispor maçında iki handikapı var: birincisi ikinci sıradaki ekiple arasında 2 puan bulunması sebebiyle taşıdığı liderlik stresi, ikincisi ise 13 maçını yenilgisiz tamamlayarak namağlup durumda bulunması.”

HAKEMLER

Erzurumspor’un deplasmanda oynadığı Silivrispor karşılaşmasını Kahramanmaraş Bölgesi hakemlerinden Ali Karatutlu yönetti. Adana Bölgesi hakemi Bekir Can Tahiroğlu’nun birinci yardımcı, Kahramanmaraş Bölgesinden Adem Şahan’ın ikinci yardımcı hakem olarak görev yaptığı maçta, Tuğba Güneş Atay dördüncü hakem, İsmail Yılmaz ise gözlemci olarak bulundu..

9 MAÇTA 13 GOL

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta 15’inci hafta karşılaşmaları tamamlandı. 13 golün kaydedildiği haftada 4 maçı ev sahibi ekipler kazanırken, 2 karşılaşmadan deplasman ekipleri 3 puan ile ayrıldı, 3 maç beraberlikle sonuçlandı. Haftanın sürprizlerini deplasmanda kazanan Düzcespor ve deplasmanda ilk kez kaybeden Erzurumspor yaptı.

TİRE KAZANDI, BİZ KAYBETTİK

Haftaya lider olarak giren Erzurumspor 14’üncü haftanın 18’incisi Silivrispor’a deplasmanda yenilirken, Gurup liderliğini ele geçiren Tire 1922 Spor evinde on kişiyle maçı tamamlayan Kızılcabölükspor’u 2-1 mağlup etti. Erzurumspor’un bu hafta evinde ağırlayacağı Maltepespor ise B.Nilüferspor ile berabere kalarak haftayı bir puanla kapattı.

PUAN SIRALAMASI

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta 15’inci hafta maçlarının sonuçları sıralamayı değiştirdi. Haftalardır Erzurumspor’u izleyen Tire 1922 Spor 30 puanla liderlik koltuğuna otururken, 29 puanda kalan Erzurumspor ikinci sıraya indi. 25 puanlı Kozan Belediyespor’un üçüncü sıraya çıktığı gurupta  22 puanlı üç takımdan Zonguldak Kömürspor 4, Kızılcabölükspor 5, Tekirdağspor ise 6’ıncı sırayı paylaştı.

 

HAFTANIN SONUÇLARI

Arsinspor  1-1  B.N. Düzyurtspor

Cizre Spor  1-1  Zonguldak

Silivrispor  1-0  B.B. Erzurumspor

Maltepespor  0-0  B. Nilüferspor A.Ş.

Altay  1-0  Kırıkhanspor

Tire 1922 Spor  2-1  Kızılcabölükspor

Turgutluspor  0-1  Düzcespor

Yeşil Bursa A.Ş.  0-1  Erzin Belediyespor

Kozan Bld.Spor  2-0  Gölbaşıspor A.Ş.

 

16’INCI HAFTA MAÇ PROGRAMI

B. Nilüferspor A.Ş.- Altay

Düzcespor - Yeşil Bursa A.Ş.

B.B Erzurumspor - Maltepespor

Erzin Belediyespor - Kozan Bld.Spor

Kızılcabölükspor - Turgutluspor

B.N. Düzyurtspor - Silivrispor

Z. Kömürspor - Tekirdağspor

Kırıkhanspor - Tire 1922 Spor

Gölbaşıspor A.Ş.- Cizre Spor

 

 
Siyaset Gündeminde ‘Erzurum’ vizyonu
 
KUDAKA Üniversitelerinden uluslararası açılım
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ALİ BAŞKANDAN AÇIKLAMALAR 20 Kasım 2015 Cuma 04:49

Büyükşehir Belediye Erzurumspor başkanı ali demirhanın açıklamaları :'Erzurum şehrinin ruhunda var olan şampiyonluğu sezon sonunda ipi göğüsleyerek taçlandıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın dedi.,bizler bir aileyiz birlik ve beraberliğimizi bozmadan önce Maltepespor maçında daha sonra kalan maçlarımızda galip gelerek Erzurum halkına hakettiği gururu yaşatacaklarını söyledi.Futbolun üç neticeli bir oyun olduğunu söyleyen Demirhan önemli olan zor zamanlarda kenetlenip takımımızı sahiplenmektir.' dedi

Yorumu oyla      6      4  
DR ye cevap (2) 19 Kasım 2015 Perşembe 18:13

Hocamızın Silivri maçıyla ilgili yorumunu ve Silivri maçını neden kaybettiğimizin sebebini açıklamış okumanızı tavsiye ederim.Geçen yıl bu takım 15. haftada 10.sırada ve liderle arasında sekiz puan fark vardı.Erzurum 21 sakarya 29 du.MAŞALLAH bu yıl daha iyiyiz.

Yorumu oyla      6      4  
DR ye cevap 19 Kasım 2015 Perşembe 18:07

Dr isimli arkadaş , öncelikle her takım her hafta iyi oynayacak diye bir durum söz konusu değildir.Bir hafta bakarsın çok iyi oynar bir hafta bakarsın çok kötü oynar.Eğer kötü oynarsa takım bunların sebepleri araştırılıp ortaya konur ve bu sebepler üzerine yoğunlaşıp bu sebeplerin düzeltilmesine çalışılır.Erzurumsporu geçen yılda izledim dağlar kadar fark var diyorsun ama şunu bilmiyorsun.Erzurumsporumuz deplasmanda 200 gün önce en son golünü yemişti onuda yine silivriden yedi.Yani 200 gündür gol yememiş bir takım geçen yıldan kat ve kat daha iyi olduğu anlaşılıyor bu sonuçla.Ayrıca futbolcu kardeşlerimiz kötü oynasa da haklılar .Düşünün ki sizi üç günde bir maça çıkartsınlar ve siz her hafta iyi oynamaya çalışır.Geçen cumartesi maç oynayan bir takım 3 gün sonra yani çarşamba maç oynarsa böyle olur bilhassa deplasmana giden takımlar bu durumdan daha fazla etkilenmektedir.

Yorumu oyla      7      4  
ERZURUM MAÇINDA SAHADA 19 Kasım 2015 Perşembe 16:37

TİRE 1922 SPOR Kulübü sporcusu ERHAN KIRCI'nın(DENEYİMLİ KALECİ), 14.11.2015 tarihinde oynanan DÜZCESPOR - TİRE 1922 SPOR Spor Toto 3. Lig 1. Grup müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 1.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Yorumu oyla      6      4  
MALTEPEYE DİKKAT EDİN 19 Kasım 2015 Perşembe 14:04

Maltepe ye dikkat edin başlıklı yazılarımın son kısmında şunu ifade etmek istiyorum.Maltepe takımı en son yenilgisini 19 EYLÜL 2015 tarihinde kendi evinde yeşil bursa takımına 5-2 yenilerek aldı o zamandan beri mağlubiyeti bulunmuyor.Ben bir taraftar olarak yönetimi , hocaları ve futbolcuları Maltepe takımı hakkında bilgi vererek uyarmak istedim.Dikkate alırlarsa sonuç bizim için iyi olur.

Yorumu oyla      6      4  
dr 19 Kasım 2015 Perşembe 13:21

dün maçdaydım erzurumspor un nasıl lider olduğuna şaşırdım ister inanın ister inanmayın. silivri maçı 4-5 sıfır alabilirdi geçen yılda izlemiştim erzurumspor u arasında dağlar var ne yazık ki bu yılki sonuçlar iyi ama böyle gitmez

Yorumu oyla      6      5  
HOCADAN AÇIKLAMALAR 19 Kasım 2015 Perşembe 11:48

Büyükşehir belediye Erzurumspor hocasının dün oynanan Silivri maçı ile ilgili düşüncelerinin bir bölümü :Maçın kritiğine gelince, maalesef oynadığımız futbolla mağlubiyeti hak ettik.Bunun birinci nedeni sahanın zemininin sentetik ve inanılmaz kötü olması ve amatör takım sahasında oynadık. İkincisi ise inanılmaz kötü bir hakem yönetimine denk geldik.Sürekli faul vererek kural dışı uygulamalara maruz kaldık.

Yorumu oyla      6      4  
MALTEPEYE DİKKAT EDİN 19 Kasım 2015 Perşembe 10:00

Erzurum eğer rakibini yenerse hem rakibinin 10 maçtır yenilmezlik ünvanına son verecek hem de ilk beşte rakibini yenen ilk takım olabilecek.

Yorumu oyla      6      4  
MALTEPEYE DİKKAT 19 Kasım 2015 Perşembe 09:45

Maltepe takımına dikkat etmek gerekiyor nasıl ki Erzurum gazetesi silivriye dikkat edin demiş ben de maltepeye dikkat edin diyorum çünkü Maltepe takımı 10 haftadır mağlubiyet yüzü görmüyor ve bu durum başka hiçbir takımda yok ligin 1.,2.ve üçüncüsünün bile 1 mağlubiyeti var son 10 haftada.Zonguldağı kendi evinde 1-0 yenmiş , yine kendi evinde tire ile 0-0 kalmış , kozanla deplasmanda 0-0 kalmış , yine kendi evinde kızılcabölük ile 1-1 kalmış.Yani ilk beşte yer almış hiçbir takıma YENİLMEMİŞ.

Yorumu oyla      6      4  
MAÇ HAKKINDA 18 Kasım 2015 Çarşamba 20:55

Türkiye futbol federasyonu 3.lig 3.grup ta Kastamonu takımı namağlup lider gidiyordu ama geçen hafta kendi evinde 3-1 sonuçla mağlubiyetle ayrıldı , arkadan gelen Niğde belediyespor liderliğe yükseldi ve bu iki takım bugün karşılaştı maç 0-0 bitti .Sonuç olarak ta iki takım averajla sıralandılar.Aynı durum bugün başımıza geldi.Geçen hafta Kastamonu bu haftada Erzurum liderliği bıraktı ama Kastamonu birinci sıradaki takım olan Niğde ile oynadı ve birinciliği alamadı ama Erzurum tire ile oynamadı yani birinciliği alma imkanı bulunmaktadır.Unutmayalım ki bu ligin daha ikinci yarısı var ve bu ikinci yarı maçları birinci devredeki maçlara hiçbir şekilde benzemez.Bir bakarsın takımlar küme düşmemek için ikinciyi veya birinciyi yenebilir.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Atletizm’de teşvik heyecanı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği ...
BB Erzurumspor, Silivri Silivri sınavına hazır
Spor Toto 3. Lig 1. Grup Lideri Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Çarşamba ...
Dağcılar’dan ipekyolu nostaljisi
Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) üyesi sporcular, tarihi ...
 
Silivrispor maçının hakemleri açıklandı
RECEP DAĞ-Erzurumspor’un Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Silivrispor ...
Erzurumspor’da Silivri seferberliği
BB Erzurumspor, ligin 14. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Silivrispor maçı için top başı yaptı
Halter’de Atatürk Kupası heyecanı yaşandı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar ...
 
İlk uygulama Erzurum’da gerçekleşti
Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu'nun (IIHF) Avrupa'da 2015 yılında ...
Termalspor’da fire yok
Türkiye Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor ...
Büyükşehirli güreşçiler şampiyonluk yolunda
Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün Güreş Takımı, bu haftaki ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva