ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
TCMB faizi sabit tuttu
TCMB faizi sabit tuttu
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
HABERLER>GUNCEL
22 Eylül 2010 Çarşamba - 03:20

EGC, yükselen değer..

Erzurum Gazetecileri Cemiyeti (EGC) Yönetim Kurulu, resmi ziyaretler kapsamında Atatürk Üniversitesi’ne çıkarma yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Sabuncuoğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri Rektör Prof. Dr. Koçak’la görüş alışverişinde bulundu.

EGC, yükselen değer..

Erzurum Gazetecileri Cemiyeti (EGC) Yönetim Kurulu, resmi ziyaretler kapsamında bugün de Atatürk Üniversitesi’ne çıkarma yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sabuncuoğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri Selahattin Şener ve Öztürk Akkök’ten oluşan EGC heyeti, Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak’la hem sohbet etti, hem de görüş alışverişinde bulundu.
Erzurum Gazetecileri Cemiyeti (EGC) Başkanı Kadir Sabuncuoğlu, beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Kocak’ı ziyaret etti. 
EGC’nin yapısı ve amaçları hakkında Rektör Koçak’ı bilgilendiren Başkan Kadir Sabuncuoğlu, kısa bir süre önce kurulan EGC’nin, Erzurum’daki medya birliğinin parlayan yıldızı haline geldiğini söyledi.
//ERZURUM’UN BASIN GELENEĞİ
Erzurum’da basın geleneğinin yıllar öncesine dayandığını vurgulayan Sabuncuoğlu, Milli Mücadele döneminde başarılı sonuçlar elde edilmesinde de, yine Erzurum basınının büyük bir rol oynadığını kaydetti. Başkan Kadir Sabuncuoğlu, “Erzurum basınının taşıdığı bu yüksek şahsiyet ve nüfuzun muhafaza edilmesi ve aynı zamanda sektöre kalite kazandırılması noktasında gördüğümüz ihtiyaç üzere, Erzurum Gazetecileri Cemiyeti’ni teşekkül ettirdik. Kurumsal yapılanma çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Kamuoyunun haber alma hakkının temini çerçevesinde önemli bir sorumluluk üstlenen meslek mensuplarımızın, görevlerini layıkıyla yürütebilmelerini sağlamak, oluşumumuzun öncelikli amacı ve bizlerin de en büyük arzusudur. Hem kendi camiamız, hem de toplum genelinde kabul gören bu anlayış kapsamında, kurumsal her türlü işbirliğinin mutlak bir tarafı olacağız.” ifadelerini kullandı.
//KOÇAK: MESLERİ ÖRGÜTLENME VE DAYANIŞMA ÇOK ÖNEMLİ
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ise, sektörleri güçlü kılan başlıca unsurun, mesleki örgütlenme ve dayanışma olduğunu belirterek, Erzurum Gazetecileri Cemiyeti’nin kuruluşunu da, bu çerçevede atılmış önemli bir adım olarak nitelendirdiğini dile getirdi. Büyümenin yakalanabilmesi ve aynı zamanda güçlenmenin tartışmasız ön koşulunun rekabet olduğunu vurgulayan Rektör Koçak, Erzurum Gazetecileri Cemiyeti’nin, böyle bir ortamın oluşturulması amacına layıkıyla hizmet edeceğine inandığını söyledi.
//“ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ YÜKSELEN BİR DEĞER” 
Başkan Kadir Sabuncuoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerine başarı dileklerinde bulunan Rektör Prof. Dr. Koçak, EGC heyetine yeni öğretim yılı hazırlıklarına ilişkin bilgiler de verdi.
Koçak, ek kontenjanın dışında, şu ana kadar gerçekleştirilen öğrenci kaydının 12 bini bulduğunu belirterek, Atatürk Üniversitesi’ne gösterilen ilginin her geçen yıl biraz daha arttığını söyledi. Geçen yıl üniversiteye 10 bin yeni öğrenci kaydının yapıldığını anımsatan Rektör Koçak, ek kontenjanla birlikte rakamın bu yıl 13 bini bulmasını beklediklerini ifade etti. Atatürk Üniversitesi’nin, hem uzaktan eğitim programı, hem de Açıköğretim Fakültesi sayesinde markalaşma açısından çok önemli atılımlar yaptığını vurgulayan Rektör Koçak, Uzaktan Eğitim Programı kapsamında üniversiteye devam eden öğrenci sayısının 20 bini bulduğuna dikkati çekerek, Açıköğretim Fakültesi’ne ise, önümüzdeki yıldan itibaren öğrenci kabul etmeye başlayacaklarını bildirdi. Üniversiteye yeni fakülte ve bölümler de kazandırıldığını belirten Rektör Koçak, yeni fakülteler için gerekli olan fiziki imkanların oluşturulmasının ardından bu fakülte ve bölümlerde de öğrenime başlanacağını söyledi.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şehit Kızı olmanın gururuyla yaşıyor
TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilciliği, 1994’de teröristlerle girdiği ...
Dernekler denetimden geçirilecek
ERZURUM(GHA) - Erzurum’da ‘kamu yararına çalışan’ 44 dernek şubesi, denetimden ...
ESKİ, asıl ihbarlardan şikayetçi
Büyükşehir Belediyesi ESKi Genel Müdürlüğü'ne bağlı Su ve Kanalizasyon ...
 
Biri yapıyor, diğeri bozuyor..
Erzurum’da tamamlanmamış alt yapı belediyelere yük getiriyor. Yakutiye ...
Aziziye markalaşma seyrinde
Aziziye kentsel dönüşüm ve termal köy projeleriyle ilgili olarak Kaymakam ...
Narman esnafı sinyalizasyon istiyor
Erzurum’un Narman ilçesinde artan araç sayısına bağlı olarak trafik akışının ...
 
Okullar açıldı, esnafın yüzü güldü
2010-2011 eğitim-öğretim döneminin 20 Eylül 2010 Pazartesi günü başlıyor ...
Hac heyecanı piyasalara yansıdı
Ramazan Bayramı'ndan sonra birçok sektörde gözler Kurban Bayramı’na çevrilirken, ...
Narman’da Gaziler Günü coşkusu
Narman ilçesinde 19 Eylül Gaziler günü düzenlenen törenlerle kutlandı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva