ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da 'Narkoçelik-14' operasyonu
Erzurum’da 'Narkoçelik-14' operasyonu
Aranan 2 hükümlü yakalandı
Aranan 2 hükümlü yakalandı
Kaymakam Taşkın muhtarları dinledi
Kaymakam Taşkın muhtarları dinledi
Short Track Türkiye şampiyonası başladı
Short Track Türkiye şampiyonası başladı
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
HABERLER>BÖLGEDEN
18 Ekim 2023 Çarşamba - 15:58

Doğu’da zulmü alkışlamayanlar kıyamdaydı

Tüm ülkede olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesinin 14 ilinde de Gazze’de zulme uğrayarak şehit düşen Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Hastane saldırısını telin eden vatandaşlar dünya vicdanını uyanışa davet etti.

Doğu’da zulmü alkışlamayanlar kıyamdaydı

Tüm ülkede olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesinin 14 ilinde de Gazze’de zulme uğrayarak şehit düşen Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Hastane saldırısını telin eden vatandaşlar dünya vicdanını uyanışa davet etti.

 

AĞRI’DA İSRAİL’İN GAZZE SALDIRISI PROTESTO EDİLDİ

Ağrı’da, İsrail’in Gazze’deki Ehli Arap Hastanesi’ne düzenlediği saldırıyı protesto etmek için Cumhuriyet Caddesi’nde toplanan vatandaşlar, İsrail aleyhine sloganlar attı.

Ağrılılar, ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla Cumhuriyet Caddesi’nde yürüyüş yaptı. Yürüyüş sırasında “Katil İsrail Filistin’den defol”, “Filistin yalnız değildir”, “Kahrolsun İsrail” şeklinde sloganlar atan grup, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını kınadı.

Grup adına basın açıklaması yapan Kerem Engin, İsrail’in 11 gündür Gazze’de soykırım girişiminde bulunduğunu belirterek, “Bütün dünya bir Hollywood filmi izler gibi Gazze’de insanlığın soykırıma, işgale ve katliama sessiz kalıyor. İslam İşbirliği Teşkilatı denilen sözde birlik, sözde Arap Birliği ve yine sözde Birleşmiş Milletler sesini ve soluğunu kesmiş maalesef her gün çocuklarımızın katledilmesine, kızlarımızın öldürülmesine, hastanelerimizin vurulmasına, camilerimizin vurulmasına sessiz kalıyor. Bizler Ağrı’nın vicdanlı insanları olarak, Selahadin-i Eyyubi’nin torunları olarak şu gece vakti niyazımız odur ki inşallah bu katliama, bu zulme, işgale, sessiz kalan herkesin boynunun borcu olarak, o katledilen çocuklarımızın ölüleri kıyamet gününde bizlerde şahid olacağız ki olacağız ki onların yakasında olacaktır” dedi.

Engin, Filistin halkının yanında olduklarını ve desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.

Açıklamanın ardından Kemal Atmaca tarafından dua edildi. Eyleme, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler de destek verdi. Eylem, olaysız bir şekilde sona erdi.

BİNGÖL'DEKİ STK'LAR, İSRAİL'İN SALDIRILARINI PROTESTO ETTİ
İsrail'in Filistin'deki hastaneyi vurması ve yüzlerce insanın vefat etmesinin ardından Bingöl'deki birçok STK, meydanda açıklama yaptı.
İsrail, Filistin'in Gazze bölgesindeki bir hastaneye saldırı düzenledi. Saldırı sonrası yüzlerce insanın vefat ettiği bilgisinin ardından, birçok ilde olduğu gibi Bingöl’de de vatandaşlar ile STK’lar (Sivil toplum kuruluşları) saldırıları protesto etti.
Merkez Genç Caddesi üzerinde düzenlenen basın açıklamasında konuşan İbrahim Dağılma, sözün bittiği yerde olduklarını belirtti. Dağılma, “Siyonizm'e karşı onurluca direnen kardeşlerimize omuz vermek, kutlu direnişi selamlamak için burada olduğumuzu haykırıyoruz. İki yüzlü suskunluğa karşı insanlık onurunu haykırmak için buradayız. Ve dünyanın tüm iyi insanlarına zulmün ateşi insanlığı kuşatıyor uyarısında bulunmak için burada toplandık. Aziz kardeşlerim, biz konuşuyoruz, söylüyoruz ama emin olun ki sözün bittiği yerdeyiz. Soykırımcı Siyonistler Filistin’de katliam yaparken susanların kıyameti zorladığı bir zamandayız. Evet, bugün Filistin’de mazlumların kanı üzerinde kurulmuş bir rejim var, o şebekeye kimileri devlet diyor, hayır! Onlar asla bir devlet değildir. İsrail, emperyalizm tarafından kurulmuş ve emperyalizm tarafından desteklenen bir terör örgütüdür” dedi.
Basın açıklamasına katılan ve Filistin halkının yanında olduklarını aktaran Ramazan Berdibek, “Gazze’de yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalamazdık. Müslümanlar olarak Bingöl’de meydanda toplandık ve İsrail’in yaptığı insanlık dışı saldırılarına karşı bir protesto yaptık. Umarız ki bu telin İsrail’in yıkılmasına vesile olur. Müslümanlar bilinçlenir, en azından bu trajedi sona erer. Bebek ölümleri, masumların ölümleri sona erer” şeklinde konuştu.
Vatandaşlardan Ali Yıldırım ise, “Terör şebekesi İsrail’in Gazze’deki kardeşlerimizi, hastaneyi bombalaması sonucu yaklaşık bin kişinin vefat ettiği söyleniyor. Bundan dolayı biz de burada Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek için geldik. Tepkimizi dile getirdik” dedi.

GAZZE'DE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Bitlis’in Ahlat ilçesindeki camilerde İsrail’in Gazze’deki Ehli Arap Hastanesi’ne düzenlediği saldırı sonucu şehit olan Filistinliler için dualar edilip gıyabi cenaze namazı kılındı.

Ahlat ilçesindeki tüm camilerde öğlen namazı öncesi salalar okundu. Camilerde öğlen namazı öncesi ayrıca İsrail’in Gazze’deki Ehli Arap Hastanesi’ne düzenlediği saldırı sonucu şehit olan Filistinliler için Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Daha sonra kılınan öğlen namazının akabinde İsrail'in Gazze’ye saldırılası sonrası hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

TATVAN'DA VATANDAŞLAR İSRAİL'İ PROTESTO ETTİ

İsrail'in Gazze'de bir hastaneye düzenlediği saldırı sonrası yüzlerce kişi hayatını kaybetti. Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan birçok sivil toplum kuruluşu (STK) ve vatandaşlar bir araya gelerek, İsrail’i protesto etti.

Günlerdir abluka altına aldığı Gazze'yi bombalayan İsrail, bir hastaneye yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği bir saldırı düzenledi. İsrail tarafı, saldırıya ilişkin Hamas tarafından atılan roketleri sorumlu tutarken, yaşanan gelişmelerden sonra Türkiye'nin birçok şehrinde sokaklara inen çok sayıda vatandaş, İsrail'in saldırılarını protesto etti. Bitlis’in Tatvan ilçesinde de Yaşam AVM önünde toplanan çok sayıda kişi ve STK'lar, İsrail'in saldırılarına tepki gösterdi.

FİLİSTİN’DE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Filistin’de hayatını kaybedenler için Erzincan’daki tüm camilerde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İsrail’in Filistin’de yaptığı saldırılar sonucu vefat edenler için bugün öğle namazı öncesi bütün camilerde salaların okunacağını ve öğle namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılınacağını duyurmuştu. Bunun üzerine tüm Türkiye’de olduğu gibi Erzincan’da da vatandaşlar, Filistin’in Gazze kentinde katledilen yüzlerce kişi için camileri doldurdu. Öğle namazının ardından tüm camilerde Filistin’de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Namazın ardında hayatını kaybeden Müslümanlar için dualar edildi. Erzincan İl Müftüsü Muharrem Gül merkez Camii Kebir’de gıyabi cenaze namazını kıldırdı. Namaz öncesi konuşma yapan Müftü Gül, İsrail’in insanlık suçu işlediğini, gerçekleştirilen zulmün son bulması gerektiğini söyleyerek hayatını kaybeden Filistinli Müslümanlar için dua etti.

GAZZE’DE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Gazze'de hayatını kaybedenler için Elazığ’daki tüm camilerde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İsrail’in Gazze’de yaptığı saldırılar sonucu vefat edenler için bugün öğle namazı öncesi bütün camilerde salaların okunacağını ve öğle namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılınacağını duyurmuştu. Bunun üzerine Elazığ’da da öğle namazının ardından başta İzzetpaşa Cami olmak üzere tüm camilerde Filistin’de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Namazın ardında hayatını kaybeden Müslümanlar için dualar edildi.

HAKKARİ’DE FİLİSTİNLİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için Hakkari’de gıyabi cenaze namazı kılındı.

İsrail'in Gazze'de yaptığı saldırılar sonucu hayatını kaybedenler için Ulu Camii’de öğle namazı öncesi sela okunarak gıyabi cenaze namazı kılındı. Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu tarafından kıldırılan gıyabi cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı. Namazın ardından bir açıklama yapan Müftü Fakirullahoğlu, “Bugün burada ve tüm Türkiye’de Filistin dostlarıyla birlikte İsrail'in hukuksuz uygulamalarına ve saldırılarına karşı çıkıyoruz. Allah oradaki kardeşlerimizin yardımcısı olsun” dedi.

YÜKSEKOVA’DA GAZZE'DE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde camileri dolduran binlerce vatandaş, Gazze’de katledilen yüzlerce kişi için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Yüksekova ilçesinde de vatandaşlar, Filistin’in Gazze kentinde katledilen yüzlerce kişi için camileri doldurdu. Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan İhsaniye Camisi’nin imamları tarafından kılınan öğlen namazı sonrası, Yüksekova İlçe Müftüsü Mahmut Sevük tarafından gıyabı cenaze namazı kıldırıldı.

Müftü Sevük, “Dünden beri içimiz paramparça olmuş durumda. İsrail vahşice saldırıp binler masum insanı şehit etti. Allah devletimizden razı olsun tüm gerekli ihtiyaçları karşılıyor, Allah tüm mazlumların yardımcısı olsun” dedi.

ARDAHAN'DA İSRAİL'İN GAZZE'DEKİ HASTANEYE SALDIRISI PROTESTO EDİLDİ

Ardahan'da İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Hastanesi'ne yönelik saldırısı protesto edildi.

İsrail'in abluka altındaki Gazze'de bulunan El-Ehli Hastanesi'ni bombalamasının ardından Ardahan'da vatandaşlar, başta Merkez Camisi olmak üzere diğer camilerde de bir araya gelerek öğle namazından sonra hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı. Merkez Camisindeki cemaat daha sonra cami önünde toplanarak İsrail'e tepki gösterdi, saldırıların sona ermesini istedi.

Grup adına konuşan Osman Erdem, Filistinliler için toplandıklarını belirterek, yapılan bu katliam ve zulmün durmasını istediklerini ve bunun için dua ettiklerini ifade etti. Erdem, ''Bizler bir binanın tuğlaları gibi olduğumuza inanan mümin insanlar olarak ve imanın iman etmedikçe cennete giremeyeceğimizi, bunun da şartının birbirimizi sevmek olduğunu bilen Müslümanlar olarak buradayız. Bugün Türkiye'deki bütün camilerde ölen kardeşlerimizin ruhu için cenaze namazları kılındı ve dualar edildi. İslam Düşmanları şunu bilmeli ki ne pahasına olursa olsun Allah nurunu tamamlayacaktır. Ve zafer Müslümanların olacaktır. Duamız şudur ki Gazze'deki mümin kardeşlerimizin üzerine sabır yağdırması, ayaklarını yolunda sabit kılmasını ve er yada geç yardımı ile onları muzaffer kılmasını Cenabı Allahtan niyaz ediyoruz" dedi.

GAZZE'DEKİ HASTANE SALDIRISINDA HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

İsrail'in dün akşam Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesini vurmasıyla hastanede hayatını kaybedenler için Iğdır'daki camilerde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Binlerce insanın güvenli olduğu gerekçesiyle sığındığı Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi dün akşam İsrail tarafından vuruldu. Hastanede en az 500 kişi öldü. Yaşanan acı olay sonrası tüm Türkiye'de olduğu gibi Iğdır'da da ölenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Namaz öncesi Iğdır'daki camilerde sela okundu. Öğle namazı sonrasında da camilerde ölenler için dualar edildi. Daha sonra ise gıyabi cenaze namazı kılındı.

MUŞ’TA VATANDAŞLAR AYAĞA KALKTI

Muş’ta kent meydanında toplanan vatandaşlar, Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ne yönelik saldırıyı protesto etti.

İsrail’in Filistin’deki hastaneyi vurması ve yüzlerce insanın vefat etmesinin ardından Muş’taki birçok STK ve vatandaşlar kent meydanında bir araya gelerek olayı protesto etti. İşgalci İsrail güçleri ablukaya aldığı Gazze'de savaş suçu işlemeye devam ederken Muş’ta bir araya gelen vatandaşlar sloganlar atarak İsrail’i lanetledi.

Vatandaşlar burada dev Türk bayrağını açarak, "Yaşasın Filistin", "Hamas'a selam direnişe devam", "Kahrolsun İsrail", "Zalimler için yaşasın cehennem", "Müslüman uyuma kardeşine sahip çık" ve "Kahrolsun siyonizm" sloganı attı. Daha sonra dualar edilerek, Kur'an'ı Kerim okundu. Protestoya katılan bazı kadınlar, gözyaşlarına hakim olamadı.

Eyleme, AK Parti Muş İl Başkanı Melik Emre, HÜDA PAR Muş İl Başkanı Mehmet Şirin Çağlayan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

VAN’DA İSRAİL'İN GAZZE'DEKİ HASTANEYE SALDIRISI PROTESTO EDİLDİ

Van Sivil Dayanışma İnisiyatifi (SDİ), İsrail'in ablukası altındaki Gazze'de El-Ehli Baptist Hastanesini bombalamasını protesto etti.

Van'da 50 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Van SDİ üyeleri, düzenlenen basın açıklamasıyla İsrail’in saldırılarını lanetledi. Hazreti Ömer Camii avlusunda öğle namazını müteakip düzenlenen basın açıklamasına Van SDİ üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Basın açıklamasını okuyan Van SDİ Dönem Başkanı Mehmet Ali Uca, dün gece yüzlerce masum sivilin olduğu Gazze’deki El-Ehli Baptist Hastanesinin bombaladığı alçak terör saldırısını lanetlediklerini belirtti. Katliamda ölen Filistinlilere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Uca, “Bir asırdan uzun bir süredir Siyonist işgalci çetenin Filistin halkına ve topraklarına yönelik uyguladığı sistematik işgal ve katliam devam etmektedir. Topyekûn bir soykırım hedefiyle hareket eden işgalci Siyonistler, her geçen gün işgali genişletmekte, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’yı necis postallarıyla kirletmekte, bu kutsal beldenin kutsiyetini hiçe saymakta ve adeta bütün bir İslam âlemine meydan okumaktadır. Filistin halkı, soykırım ve işgal karşısında meşru müdafaa hakkını kullanarak kendi topraklarını, vatandaşlarının canını ve İslam ümmetinin izzetini ve şerefini korumaktadır. Her gün şehit vermesine rağmen, direnişi cephe cephe büyüten Filistin halkının şanlı direnişini selamlıyoruz. Biliyor ve inanıyoruz ki mazlum olmak erdem değildir, zulme karşı direnmek erdemdir. Erdemli Filistin halkının haklı mücadelesinde muvaffak olması için dualarımızı gönderiyoruz. Yüce Allah yardımcıları olsun, onları muzaffer kılsın” dedi.

SDİ üyeleri daha sonra okunan duanın ardından alandan ayrıldı.

MALATYA BAROSU, SİVİLLERE YÖNELİK İNSANLIK SUÇUNA KARŞI SUSMADI

Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez, İsrail’in Filistinli sivillere yönelik katliamına tepki göstererek, “Uluslararası Ceza Mahkemesi tarafsızlığını korumak ve suça ortak olmak istemiyorsa, derhal görevi gereği olan süreci başlatmalıdır” dedi.

İsrail’in Filistin’de sivillerin sığındığı bir hastaneyi bombalaması büyük tepki topladı. Türkiye’nin her yerinden tepkiler çığ gibi büyürken Malatya’da da Baro Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile İsrail kınandı.

Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez ve baro yönetimi tarafından gerçekleştirilen basın açıklamasına birçok avukat destek verdi. Burada konuşan Başkan Onur Demez, “Filistin ve 21. yüzyıl Nazi'si İsrail arasında 7 Ekim tarihinden itibaren yaşanan çatışmalar her an artarak devam etmektedir. İsrail tüm dünyanın gözü önünde insanlığı yok ederek, soykırım yaparak savaş suçu işlemektedir. Dünyanın neresinde olursa olsun başta çocuklar ve kadınlar olmak üzere sivillere yönelik gerçekleştirilen tüm saldırıları; saldırılar kimden gelirse gelsin, kime yönelik olursa olsun en sert şekilde kınıyoruz. Sivilleri doğrudan hedef alan, hastaneleri, okulları vuran bir zihniyetin uluslararası hukuk önünde ve vicdanlarda hesap vermesi kaçınılmazdır” dedi.

Uluslararası Ceza Mahkemesi’nin tarafsızlığını korumak ve suça ortak olmak istemiyorsa derhal görevi gereği olan süreci başlatması gerektiğini ifade eden Demez, “Dün Gazze’deki hastaneye yönelik saldırıda başta çocuk ve kadınlar olmak üzere yüzlerce Filistin halkını katleden, kural ve uluslararası hukuk tanımayan İsrail’e karşı Filistin halkı ile dayanışma içinde olduğumuzu belirtmek isteriz. Yaşanan vahşeti durdurmak, insan haklarını esas alan adil ve kalıcı bir barış inşa etmek için; insan haklarını korumakla yükümlü uluslararası kuruluşları, uluslararası kamuoyunu ve tüm devletleri göreve davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

GÜMÜŞHANE'DE GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Gümüşhane’de Diyanet İşleri Başkanlığı’nın çağrısıyla İsrail’in saldırıları sonucu hayatını kaybeden Filistinli Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı.

İsrail'in Filistin’de ve özelikle dün akşam bir hastaneye yaptığı saldırı sonucu vefat edenler için Gümüşhane’deki tüm camilerde öğle namazı öncesinde sala okundu.

Namazın ardından kent merkezindeki Kemaliye Camiinde saldırılarda hayatını kaybeden Filistinli Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı. Müftü Yardımcısı Mehmet Nuri Durmuş’un kıldırdığı cenaze namazı öncesinde hayatını kaybedenler için dua edildi.

Cenaze namazına AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, İYİ Parti İl Başkanı Ali Ateş, STK temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 
Vali Çakır’dan nöbetteki ailelere destek
 
Sultangazi’de buruk Erzurum rüzgarı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vali Çakır’dan nöbetteki ailelere destek
Muş Valisi Avni Çakır, Muş'ta çocuklarının terör örgütü PKK tarafından ...
Aşkale’de güz renkleri armonisi
Erzurum'un Aşkale ilçesinde sonbahar güzellikleri yaşanıyor.
Üniversitelilerden Uzundere buluşması
Atatürk Üniversitesi öğrencileri, yeni ders yılına hazırlık ve okul adaptasyonlarını ...
 
Doğu Anadolu’da bir ilk
Erzincan Valiliği tarafından hayata geçirilen "Hızır Erzincan" isimli ...
Doğu’da kışlık erişte vakti
AHMET AKBUĞA - Kışlık erzak geleneğinin ayakta kaldığı Doğu Anadolu Bölgesi ...
Çoruh’un 4 gerdanlığı
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çoruh Nehri üzerinde inşa edilen ...
 
Vali Çiftçi’den Adilcevaz nostaljisi
Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde bu yıl 26’ncısı düzenlenen ‘Adilcevaz Ceviz ...
Göçerler, 2 ay süren yolculuğa başladı
İlkbaharda Erzurum, Bitlis, Muş, Ağrı gibi illerdeki yüksek rakımlı yaylalara ...
Erzurum MEM’den Tekman istişaresi
Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, ilçe ziyaretleri kapsamında Tekman'da ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva