ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Judo’da ETÜ farkı
Judo’da ETÜ farkı
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
Erzurum çiftçisine makine desteği
Erzurum çiftçisine makine desteği
HABERLER>BÖLGEDEN
23 Nisan 2020 Perşembe - 16:15

Doğu’da Milli coşku doruktaydı

Tüm ülkede olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin kuruluşunun 100’üncü yılı ortak bir coşku, müşterek bir gururla kutlandı.

Doğu’da Milli coşku doruktaydı

KÜÇÜK MARYA’NIN POLİSLERDEN BAYRAK İSTEMESİ DUYGULANDIRDI

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde Korona virüs salgını nedeni ile dışarı çıkamayan 10 yaşındaki Marya Yıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında evlerinin camlarını süslemek amacıyla 155’i arayarak bayrak istemesi duygulandırdı.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde ikamet eden Hüseyin ve Ayfer Yıldız çiftinin kızları olan ve Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında dışarıya çıkamayan Şehit Gürhan Yardım İlkokulu 4. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Marya Yıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evinde kutlamak için evlerinin camlarını bayraklarla süslemek istedi. Ancak evlerinde yeterince bayrak olmayan Küçük Marya, 155’i arayarak polislerden bayrak istedi.

Bunun üzerine harekete geçen Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, harekete geçerek Küçük Marya’ya istediği bayraklarla birlikte çeşitli hediyeler alıp evine götürdü. Burada Küçük Marya’ya bayrakları ve hediyelerini veren polisler, Marya ve ailesinin bayramını kutlarken Marya ise polis abilerine kendi çizdiği bayrağı hediye etti.

Ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne dönen Polisler, Küçük Marya’nın çizdiği Türk Bayrağı’nı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün girişine hatıra olarak astı.

AĞRILILAR 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI BALKONLARDAN KUTLADI

Ağrı’da vatandaşlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Ağrı Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen etkinlikte, çocukları ile birlikte evlerinin balkonlarından gökyüzüne balon uçurarak kutladı.

Korona virüs salgını dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında alanlarda toplu kutlamaların yapılmadığı kentte, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evlerinde geçirmek zorunda kalan vatandaşlar ve çocuklar için etkinlik düzenlendi.

Abide Meydanı’nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan etkinlikte, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, ekip arabalarından yaptıkları anonslarla vatandaşları çocukları ile birlikte evlerinin balkonlarına çıkmaya davet etti. Çocukları ile birlikte evlerinin balkonlarına çıkan vatandaş ve çocuklara Ağrı Valiliği Vefa Sosyal Destek Grupları aracılığı ile yaklaşık 5 bin balon ve bayrak dağıtıldı. Ardından dağıtılan balonlar ekip arabalarından çalan müzik eşliğinde gökyüzüne bırakıldı.

Çocuklarla birlikte bir evin balkonundan gökyüzüne balon bırakan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin gazetecilere yaptığı açıklamada, korona virüs salgınının önlemesi amacıyla yurt genelinde alınan tedbirler kapsamında bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı alanlarda kutlayamamanın burukluğunu yaşadıklarını belirtti. Tekin, devamında şu ifadeleri kullandı:

“Sosyal mesafe kurallarına da uyarak öğrencilerimizle birlikte evlerinden, evlerinin balkonlarından balonları bırakmak suretiyle bir etkinlik yapmak istedik. Bin bayrak ve 5 bin tane balon dağıttık. Aynı anda çocuklarımız evlerinin balkonlarından bu balonları gökyüzüne bıraktılar. Böyle bir etkinlik yapalım dedik. Güzel de oldu. Bu arada Emniyet Müdürlüğümüze ve ekip arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Onlar da bize destek verdiler. İnşallah en kısa zamanda okullarımız açılır ve eskisi gibi eski günlerimize döneriz. Bayramlarımızı yine okullarımız da kutlarız.”

BİNGÖL’DE 23 ÇOCUĞA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Bingöl’de 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde 23 çocuğa doğum günü sürprizi yapıldı, yetim öğrencilere de hediyeler ulaştırıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de korona virüs tedbirlerine göre kutlandı. Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde öğrencilerin okula gidememesi nedeniyle sürprizler yapıldı. Bu kapsamda bugün dünyaya gelen 23 çocuğun doğum günü evlerinde yapılan pastalı sürprizle kutlandı, ayrıca yetim öğrencilere de hediyeler gönderildi.

Oğlu Umut Erkam'ın doğum günü olduğunu belirten baba Bilal Alpağu, “Milli Eğitim Müdürlüğü bize güzel sürpriz yaptı. Ailece çok mutlu olduk. Bu özel günde yanımızda oldukları için teşekkür ediyoruz”dedi.

Evinde ziyaret edilip hediye verilen ilkokul öğrencisi Yusuf Arda Balık ise, "Çok mutluyuz hediye geldi. Umarım okullarımız açılır, hastalık biter. Yine okulda buluşmak dileğiyle. Arkadaşlarımızı, okulumuzu çok özledik. EBA TV’den dersleri takip ediyoruz ama çok özledik”ifadelerini kullandı.

Program çerçevesinde bugün doğan 23 çocuğa doğum günü sürprizi yapıldığını anımsatan İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, “Elimizde olmayan nedenlerden dolayı bu yıl 23 Nisan’ı farklı formatlarda kutluyoruz. Gazi meclisimizin açılışının 100. yılında yavrularımızdan uzak kalmıştık. Bu hasreti gidermek adına bugün doğan 7-12 yaş arası yavrularımıza tatlı bir sürpriz yaptık. Onlara doğum günü pastası aldık, kutladık. Yavrularımızın yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak istedik” diye konuştu.

ÖĞRETMENLER EV EV DOLAŞIP ÖĞRENCİLERİNE 23 NİSAN SÜRPRİZİ YAPTI

Bitlis’in Ahlat ilçesindeki öğretmenler, evlerinde ziyaret ettiği öğrencilerine 23 Nisan sürprizi yaptı.

Öğretmenler, korona virüs önlemleri kapsamında okullarına ara verilen ve evlerinde bulunan öğrencilerini unutmadı. Ahlat ilçesindeki Alpaslan Ortaokulu idareci ve öğretmenleri, korona virüs salgını nedeniyle eğitime verilen ara nedeniyle evlerinde bulunan öğrencilerini ziyaret ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Alpaslan Ortaokulunda görev yapan öğretmenler; balon, bayrak, şeker, çikolata ve içlerinde küçük hediyeler bulunan paketlerle ev ev ziyaret ettikleri öğrencilerine vererek bayramlarını kutladı. Öğretmenler, ayrıca hediye paketlerinin içine öğrencileri için güzel sözlerden oluşan notlarda yazarak kalplerine dokundu.

Öğretmenlerinin yaptıkları sürpriz ziyaretler ve hediyeler için mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler ise öğretmenlerine teşekkür etti.

“ÖĞRETMENLERİMİZİN SÜRPRİZİ BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ”

Alpaslan Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Hayrunnisa Kırklar, öğretmenlerinin yapmış olduğu sürpriz için çok mutlu olduğunu ifade etti. Korona virüs salgını nedeniyle okullarında olamadıkları ve 23 Nisan’ı kutlayamayacakları için biraz üzüldüklerini ifade eden Hayrunnisa Kırklar, “Biz korona virüs nedeniyle okulumuzda gösteriler yapamadık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayamadık. Ama öğretmenlerimize çok teşekkür ederim. Bizim bize hediyeler, bayraklar, balonlar getirdiler. Çok mutlu oldum, öğretmenlerime teşekkür ederim” dedi.

Alpaslan Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi İsa Kırklar da, bugünün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olduğunu belirterek, “Korona virüs nedeniyle okula gidip gösteri yapamadık, coşkumuzu atamadık. Ama hocalarımız bizlere sürpriz yaptı. Evlerimize gelip bizlere hediyeler verdi. Bizim bayramımızı kutladılar. Onlara çok teşekkür ediyorum ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

MEHMETÇİK, ARAÇLARINI SÜSLEDİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Elazığ'da jandarma personeli araçlarını süsleyerek uygulamaya çıkarken, köylerde çocuklara bayrak ve balon dağıtarak sevindirdi.

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, bugün uygulama ve devriye görevlerine araçlarını balonlarla süsleyip bayraklar asarak çıktı.Uygulama yapan ekipler, günün anlamına binaen araçlardan çocuk şarkılarını dinletti. Jandarma personeli yaptığı çalışma sırasında gördükleri çocuklara hem bayrak, hemde balon hediye etti.

Mutluluklarını dile getiren çocuklar, jandarma ekiplerine teşekkür etti.

ELAZIĞ’DA VEFA EKİPLERİ, ÇOCUKLARA BAYRAK DAĞITTI
Elazığ’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Vefa Sosyal Destek ekipleri, mahalle mahalle gezerek çocuklara bayrak dağıttı.
Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da Korona virüs tedbirleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, farklı şekilde kutlandı. Bu kapsamda Valilik koordinesindeki Vefa Sosyal Destek ekipleri de mahalle mahalle gezerek vatandaşların evden çıkmamaları tavsiyesinde bulunup, çocuklara bayrak dağıttı. Bayrak dağıtan ekipleri gören çocuklar, heyecan ve mutluluk yaşadı.

SAKLI’DAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN SÜRPRİZİ

Hakkari’nin Şemdinli Belediyesi Başkanı Tahir Saklı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram nedeniyle evlerinde ziyaret ettiği çocuklara bayrak, balon ve kırtasiye malzemesi hediye ederek bayramlarını kutladı.

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocukların yüzünü güldürmek ve heyecanlarına ortak olmak için evleri dolaşarak hediyeler verdi. Onlara balon, bayrak ve kırtasiye malzemesi hediye ederek mutluluklarına ortak olan Başkan Saklı, “Bugün 23 Nisan. Tabi bu 23 Nisan’ın başka önemli bir anlamı var. 100. yılımızı kutluyoruz. Malumunuz bütün dünyayı etkisi altına alan korona virüsten dolayı önceki yıllar gibi alanlarda bayram kutlanamadı. Bizde çocukların sevincini yarıda bırakmamak için onları evlerinde ziyaret ettik, hediyeler verdik. Gönül ister ki virüs olmasaydı, her zamanki gibi alanlarda kutlansaydı. Çünkü 23 Nisan dünyada örneği olmayan bir çocuk bayramı. Hiçbir yerde böyle bir bayram yok. İnşallah ülkece bu virüsten kurtuluruz ve bu çocuklara tekrardan bayramlarını yaşatırız” dedi.

KARS’TA JANDARMA VE POLİS KÖYLERDEKİ ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Kars’ta polis ve jandarmalar, köylerdeki çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Çocukları evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutlayan güvenlik güçleri, bayram dolayısıyla çocuklara pasta kesti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kars’ta renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar evlerinde aileleriyle birlikte bayramı kutladı. Şiirler ve İstiklal Marşı’nı okuyan çocuklar, aileleriyle birlikte bayramı kutlamanın sevincini yaşadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla güvenlik güçleri ziyaret ettikleri köylerde çocuklarla birlikte bayramı kutladı, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Güvenlik güçlerinin 23 Nisan etkinlikleri aileleri ve çocukları son derece mutlu etti.

VALİ MUSTAFA MASATLI, ÇOCUKLARIN BAYRAMINI EVLERİNDE KUTLADI

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, hedef grubunda ki çocukları evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın evlerde kutlanması dolayısıyla Vali Mustafa Masatlı, özel olarak takip edilen hedef grubunda ki çocukların bayramını evlerinde kutladı. Merkez Atatürk Mahallesinde Dede ailesi ve Çetinsu köyünde Karabağ ailesini ziyaret eden Vali Masatlı, çocuklar için pasta kesti ve hediyeler vererek bayramlarını kutladı.

Valiliğin yaptığı program çerçevesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk anıtına sunulmasının ardından diğer çocuklar ise okul müdürleri tarafından evlerinde ziyaret edildi.

Öte yandan, Polis ve Vefa Sosyal Destek ekipleri tarafından evlerde çocuklara bayrak dağıtıldı. Polis ekipleri, 23 Nisan şarkılarıyla cadde ve sokaklarda araçla gezerken, balkonlar bayrak ve balonlarla süslendi.

ÇILDIR VEFA GRUBU'NDAN 23 NİSAN SÜRPRİZİ

Çıldır Vefa Sosyal Destek Grubu, Yıldırımtepe Mahallesi'nde ikamet eden ilkokul öğrencisinin doğum gününü kutladı ve hediye verdi.

Vefa sosyal destek grubu, hükumetin almış olduğu kararlar doğrultusunda sokağa çıkması yasak olan ve okulların kapalı olması sebebi ile doğum gününü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayamayan öğrencilerden Sudenaz Yağmur Aktemur'u evinde ziyaret ederek doğum günü sürprizi yaptı. Kutlamaya ilçe milli eğitim müdürü, yazı işleri müdürü ve kolluk kuvvetleri katıldı. Öğrenci ve velisi tarafından mutlulukla karşılanan doğum günü kutlamasında öğrenci Sudenaz Yağmur Aktemur vefa grubuna 23 Nisan isimli şiiri ile teşekkür etti.

TUZLUCA'DA KÖY ÇOCUKLARINA HEDİYE DAĞITILDI

Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla köy çocuklarına hediye dağıtımı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ozan Malkoç ve Şube Müdürü Hayati Çelikten'in "Minik Yüreklere Bir Oyuncak" projesi kapsamında korona virüs salgınından dolayı iptal edilen 23 Nisan Etkinliklerinin buruk yaşanmaması için gönüllü personeller tarafından köylerde ikamet eden 300 öğrenciye hediye verildi.

MEHMETÇİK KÖY KÖY GEZEREK ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Muş İl Jandarma Komutanlığında görevli askerler, zırhlı araçları balon ve Türk bayrağıyla süsleyip çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Muş’ta korona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması bulunan çocukların yüzünü Mehmetçik güldürdü. İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde askeri araçları balon ve Türk bayraklarıyla süsleyen Mehmetçik; köy köy, kapı kapı gezip çocuklara sosyal mesafe kurallarına uyarak balon ve Türk bayrağı dağıttı. Araçların megafonundan 23 Nisan şarkıları açarak köylere giriş yapan ekipler, çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturdu.

Düzenlenen kutlamayla ilgili gazetecilere açıklama yapan Jandarma Astsubay Çavuş Hafize Doğan, Muş İl Jandarma Komutanlığı olarak araçları süslediklerini ve bütün köyleri tek tek gezdiklerini söyledi. Bugün burada devletin çağrısına uyarak dışarı çıkmayan çocukların heyecanlarına ortak olmak adına ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Astsubay Çavuş Doğan, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Jandarmanın köye gelerek bayramlarını kutladığını ifade eden çocuklardan Asi Kotan, “Bugün köyümüze jandarma geldi ve 23 Nisan’ı kutladık. Balon ve bayrak dağıtarak bizi mutlu ettiler. Onlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Vatandaşlardan Mehmet Korkmazer de, “Jandarma ekipleri gelip çocuklarımızın bayramını kutladılar. Bizi de çok sevindirdiler. Çocuklar çok mutlu oldu. Onlara bayrak ve hediyeler verdiler, bayramlarını kutladılar. Çocuklar da evden çıkamadığı için onlara moral oldu” ifadelerini kullandı.

TUNCELİ’DE 23 NİSAN ARAÇLARDAN YÜKSELEN ÇOCUK ŞARKILARIYLA KUTLANDI

Ülke genelinde olduğu gibi Tunceli'de de Korona virüs tedbirleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı sokağa çıkamayan çocuklar için bayrak ve balonlarla hazırlanan araçlardan yükselen çocuk şarkıları ile kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yıl dönümü Korona virüs nedeniyle tedbirler alınarak kutlanıyor.Tunceli'de valilik önünde Atatürk Anıtına sosyal mesafe kuralına uyularak çelenk bırakılmasıyla resmi tören yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekci ve personelin katıldığı programda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının arından anıta çelenk konuldu. Daha sonra valilik koordinesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından balon ve bayraklarla hazırlanan araçlar, çocuk şarkıları ile mahalleri gezerek 23 Nisan coşkusu yaşattı. Evlerin balkonların da vatandaşlar ve çocuklar, araçlardan çalınan marş ve şarkılara eşlik etti.

BAŞKAN AKMAN, 23 NİSAN’I EŞME KARDEŞLERLE KUTLADI

Van’ın Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkmaları yasak olan Hatice Selin Eşme ve Serhan Salim Eşme kardeşleri evlerinde ziyaret ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı onlarla birlikte kutladı.

Tuşba Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) Kuruluşu’nun 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ilk kez evlerinde kutlayacak olan çocukları unutmadı. Tuşba Belediyesi, her yıl sınıflarını süslediği çocukların bu sene de odalarını süsleyerek aynı heyecanı ve coşkuyu yaşamaları için Türk bayrağı, süsleme kağıdı, satranç takımı, kolonya, maske, balon ve boyama kağıdının içerisinde olduğu hediye paketleri dağıttı. Belediye ekiplerinin, Bardakçı Mahallesi’nde odalarını süslemeleri için hediye paketleri verdiği 5. sınıf öğrencisi Hatice Selin Eşme ile 3. sınıf öğrencisi olan kardeşi Serhan Salim Eşme, odalarını süsledikten sonra Belediye Başkanı Salih Akman’ın kendilerini ziyaret etmelerini ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kendileri ile kutlamalarını istediler.

Bunu üzerine 23 Nisan günü Bardakçı Mahallesi’ne giden Başkan Akman, Eşme kardeşleri evlerinde ziyaret etti. Sosyal mesafenin korunduğu ziyarette Eşme kardeşler, Başkan Akman’a yazdıkları şiirleri okudular. Eşme kardeşlerle birlikte İstiklal Marşı’nı okuyup, bayramlarını kutlayan Başkan Akman, her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük katılımlarla kutladıklarını belirterek, “Hiçbir ülkede çocuklara armağan edilen bir bayram yoktur. Sadece bu Türkiye’de kutlanıyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün siz çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl yaşanan korona virüs salgını nedeniyle evlerimizde kutluyoruz. Sizler Tuşba ilçesinde yaşadığınız için belediye başkanı olarak bu mutlu gününüzde sizleri yalnız bırakmak istemedim. Bayramı sizlerle kutlamaya geldim. Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Eşme kardeşlerin sevinçlerine ortak olan Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayrıldı.

 
Erzurum için güç birliği
 
‘TBMM Milli Mücadele’nin karargahıdır’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sunar'dan çocuklara 23 Nisan jesti
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Palandöken Kaymakamı Önder ...
Balkonlarda 23 Nisan coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile Aşkale Kaymakamlığı ...
Pasinler'de 23 Nisan çelenk sunumuyla kutlandı
Erzurum'un Pasinler ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının ...
 
Sunar’dan İstiklal Marşı etkinliğine davet
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ...
7 bölge 7 şehir 7 öğrenciden 23 Nisan kutlaması
Türkiye’nin 7 bölgesinden öğrencilerin 23 Nisan şiirleri büyük ilgi gördü.
Aziziye'de çocuklara 23 Nisan hediyesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda korona virüs tedbirleri ...
 
Aşkale’de 23 Nisan etkinliği
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Korona virüs tedbirleri kapsamında ...
Orhan: ‘TBMM bağımsızlık iradesidir’
23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ve Ulusal Egemenlik ...
Mahyalı "Evde Kal" mesajı
Ramazan ayı öncesi Tunceli’de Paşalar Camii'nin minareleri arasına "Evde ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva