ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>BÖLGEDEN
2 Aralık 2019 Pazartesi - 16:09

Doğu’da Beyaz Mevsim

Kasım ayını karsız geçiren Doğu Anadolu Bölgesi aralık ayıyla birlikte beyaz örtüsüne kavuştu. Belediyeler karla mücadele için seferber olurken karayolları ekipleri şehirlerarası ulaşımın aksamaması için yoğun bir mesai başlattı.

Doğu’da Beyaz Mevsim

Kasım ayını karsız geçiren Doğu Anadolu Bölgesi aralık ayıyla birlikte beyaz örtüsüne kavuştu. Belediyeler karla mücadele için seferber olurken karayolları ekipleri şehirlerarası ulaşımın aksamaması için yoğun bir mesai başlattı.

ERZURUM’DA SEYRİNE DOYUMSUZ KAR MANZARALARI

Türkiye’nin en soğuk kentlerinden olan Erzurum’un kar yağışının ardından beyaz örtüyle kaplanması seyrine doyumsuz manzaralar sundu.

Erzurum’da dün geceden itibaren tipi şeklinde etkili olan yoğun kar yağışı yerini doyumsuz kar manzarasına bıraktı. Güne yaklaşık 20 santimetrelik karla uyanan vatandaşlar yaşamın zorlaşmasına rağmen doğal güzelliklerin tadını çıkarıyor. Erzurumlular Ulu Cami, Çifte Minareli Medrese, Üç Kümbetler gibi tarihi mekanların olduğu alana gelerek cep telefonları ile fotoğraf çekilip anı ölümsüzleştirdiler.

Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden birisi olan Palandöken Kayak Merkezi ise son yağan karla birlikte sezonu açmaya hazırlanıyor. Suni karla desteklenen pistler dün yağan kar ile birlikte artık kayak yapılmaya uygun hale geldi.

Öte yandan Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, yoğun kar yağışının gün içerisinde aralıklarla devam edeceğini bildirirken vatandaşlar, yoğun kar yağışı sonrası yaşanabilecek ulaşımdaki aksamalar, buzlanma, don olayı ve tipi şeklinde kar yağışı nedeniyle dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

BİNGÖL’ÜN KARLIOVA VE YEDİSU İLÇELERİ GÜNE KARLA UYANDI

Bingöl’ün yüksek rakımlı ilçeleri Karlıova ve Yedisu'da kar yağışı etkili oldu.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün uyardığı yağış Bingöl’ün Karlıova ve Yedisu ilçelerinde etkili oldu. Gece saatlerinde başlayan kar, Karlıova'da 20 santimetreye kadar ulaştı. Yedisu ilçesinde ise sabaha karşı başlayan kar ilçeyi beyaza bürüdü. Özellikle dağlık alanlarda kartpostallık görüntüler oluşurken, karın tadını her zamanki gibi sabah saatlerinde okula giden çocuklar çıkardı.Güne karla uyanıp işe gidecek olan vatandaşlar ise araçlarını temizledi.

Beklenen kar yağışının geldiğini belirten Karlıova sakinlerinden Şerif Yıldız, “Beklediğimiz kar geldi ama mübarek çok hızlı geldi. Tipi fırtına. Çok fazla yağıyor” dedi.

Yöre sakinlerinden Ali Karaoğlu ise, “Karlıova’da beklenen kar yağışı geldi. Yaklaşık 20 santime ulaştı. İnşallah bu sene fazla çetin geçmez diye ümit ediyoruz” şeklinde konuştu.

ERZİNCAN REFAHİYE’DE TAŞIMALI EĞİTİME KAR TATİLİ

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, etkisini sürdürüyor. İlçede taşımalı eğitim uygulanan yerlerde okular tatil edildi.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Refahiye ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitime 1 gün ara verildiğini bildirdi.

ERZİNCAN'DA ULAŞIMA KAR VE TİPİ ENGELİ

Erzincan'da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Sakaltutan Geçidi'nde ulaşımda aksamalar yaşandı.

Erzincan'da gece saatlerinde etkili olan yağmur yerini yükseklerde kar yağışına bıraktı. Erzincan-Sivas karayolundaki Sakaltutan Geçidi'nde kar yağışı ve tipiye hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşadı. Birçok araç sürücüsü kaygan yolda ilerleyemeyip yol kenarında saatlerde beklemek zorunda kaldı. Yaşanan kazalarda araçların trafiği engellememesi için karayolları ekipleri iş makineleri ile sürücülere destek verdi. Karayolları ekipleri, kar küreyiciler ile yolları kardan temizleyip tuzlama çalışması yaparak trafiğe açık tutmaya çalışıyor. Polis ekipleri ise hazırlıksız yakalanan sürücüleri kar ve tipi konusunda durdurup uyardı.

REFAHİYE’DE KAR KALINLIĞI 20 SANTİMETREYE ULAŞTI

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Kar kalınlığının 20 santimetreye ulaştığı ilçede çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı. Sivas istikametinden Erzincan’a gitmek isteyen çok sayıda araç sürücüsü dinlenme tesislerinde kar yağışı dininceye kadar mola vermek zorunda kaldı.

KAR, TRAKTÖR SÜRÜCÜLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Öte yandan yoğun kar yağışı Erzincan’ın Refahiye ilçesinde traktör sürücülerinin yüzünü güldürdü. Sakaltutan ve Kızıldağ Geçidi'nde kar yağışı nedeniyle yolda ilerlemekte zorluk çeken araçlar belirli bir ücret karşılığı ile traktörle çekildi. Traktör sürücüsü Emin Daşdemir, “Yolda kalan ağır tonajlı araçları traktörlerle çekiyoruz. 3-4 kilometrelik mesafeye 200 TL civarında para alıyoruz. Kar yağışı bizim yüzümüzü güldürdü. Para kazanıyoruz.” dedi.

ELAZIĞ'DA YÜKSEK KESİMLERE KAR YAĞDI, SAĞLIKÇILAR DOĞAYA YEM BIRAKTI

Elazığ’da yüksek rakımlı bölgelere kar yağarken, sağlıkçılar yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.

Elazığ merkezi ile Baskil, Kovancılar, Palu ve Karakoçan ilçelerinin yüksek kesimlerine mevsimin ilk karı düştü. Kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı yerler azda olsa beyaza büründü. İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde, UMKE ve 112 Acil Komuta Merkezi'nde görevli personellerde yaban hayvanlarının aç kalmaması için harekete geçti. Kent merkezindeki tarihi Harput Mahallesi'ninin yüksek rakımlı bölgelerine çıkan ekipler, 100 kilogram buğday ve mamayı doğaya bıraktı.

Sağlık Bakanlığı tarafından 1-7 Aralık tarihlerinin Acil Sağlık Hizmetleri Haftası olarak kutlandığını anımsatan UMKE Birim Sorumlusu Yalçın Öngören, “Bu kapsamda çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Ulusal Medical Kurtarmada görevli arkadaşlarımız ise tüm canlıları düşünerek mevsim de kış olduğu için doğada bulunan hayvanlar bir şeyler yapalım dedik. Gerekli mercilerden bilgi aldık. Besin değeri yüksek olan besinleri tercih ettik. Bunları arkadaşlarımız temin ettikten sonra Elazığ’ın birçok bölgesinde bakıma muhtaç ve sahipsiz hayvanlara besleme etkinliği düzenledik" dedi.

ÇILDIR'DA BEKLENEN KAR GELDİ

Uzun süredir hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte kar yağışını da ertelemişti.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerine dönmesiyle birlikte Çıldır güne karla başladı. Gece 03:00 başlayan kar yağışı 07:00 saatlerine kadar devam etti. Yoğun kar yağışı şehrin her noktasını beyaz örtü ile kapladı. Sabah işe gitmek için evden çıkan Çıldır halkı " İlçenin tamamı karla kaplandı. pekte beklenmedik bir durum değil uzun zamandır bekliyorduk karın gelmesini. Hava sıcakları gayet iyi gidiyordu. Artık dört ayda böle karla beraber yaşayacağız" dediler.

ARDAHAN'DA ÇOCUKLARIN KARTOPU SEVİNCİ

Bu yıl Kış mevsiminin geç geldiği Ardahan'da akşam saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı en çok çocukları sevindirdi.

Ardahan merkeze bağlı Çataldere köyünde akşam saatlerinde yağan kar çocukları sevindirdi. Evlerinin önünde kar topu oynayan çocuklar doyasıya eğlendi.

Ardahan ve köylerinde birkaç gündür hava sıcaklığı sıfırın altında seyrederken, akşam saatlerinde kar yağışı başladı. Kısa sürede yerlerde biriken, araç ve yolları kaplayan kar 10 santime ulaştı. Kar yağışıyla kendilerini dışarı atan çocuklar doyasıya kar topu oynayıp eğlendi.

7'inci sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Aykut Yıldız, "Bu yıl ilk kez kar yağdı. Çok mutluyuz. Çok güzel ve çok eğleniyoruz" dedi

IĞDIR’DA KARLA MÜCADELE TOPLANTISI YAPILDI

Iğdır’da olası kar ve buzlanmalara karşı kar ve buz ile mücadele toplantısı yapıldı.

Gamer Toplantı salonunda yapılan toplantıya, Iğdır Valisi Enver Ünlü, Belediye Başkanı, Vali Yardımcısı, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutan Vekili, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Meteoroloji İl Müdürü, AFAD Müdürü ve diğer ilgililer katıldı.

Yapılan toplantıda, Iğdır sınırları içerisinde 2019-2020 yılı kar ve buzla mücadele çalışmalarında kurumlar arası koordinasyonun sağlanabilmesi, kar ve buzla mücadele döneminin vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine zarar gelmeden tamamlanabilmesi için alınacak tedbirler görüşüldü.

MUŞ’TA KAR YAĞIŞI HAYVANLARI MAHSUR BIRAKTI

Muş’ta sabah saatlerinde meraya çıkartılan yüzlerce küçükbaş hayvan, aniden bastıran yağış nedeniyle kara yakalandı.

Muş’ta kar yağışı özellikle kırsal kesimi olumsuz yönde etkilemeye başladı. Merkeze bağlı Karlıdere köyünde sabah erken saatlerde meraya çıkarılan küçükbaş hayvanlar, aniden bastıran kar ve tipi nedeniyle zor anlar yaşadı. Hayvanları bir arada tutmaya çalışan çoban ve sürü sahipleri, koyunları 3 saatlik zorlu yürüyüşün ardından köylerine güçlükle indirebildi. Kar yağışı nedeniyle 2-3 saatten beri yolda olduklarını ifade eden İsmet Demir, “Aniden kar bastırdığı için hayvanları yeniden Muş’a götüreceğiz. Bahar ayına kadar Muş’ta kalacağız” dedi.

Sabah koyunları meraya çıkardığını kaydeden Hamdusena Karlı ise, şu anda kar ve fırtına olduğunu söyledi. Hayvanları yavaş yavaş köye götüreceğini belirten Karlı, “Evden bana yardıma gelecekler. Bana yardım edeceklerle beraber yavaş yavaş eve gideceğiz. Kurt var, o yüzden hayvanlardan ayrı gidemiyoruz” diye konuştu.

20 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Muş’un Varto ilçesinde etkili olan yağmur, gece saatlerinden itibaren yerini kar yağışına bıraktı.

Varto ilçesinde dün sabah saatlerinde başlayan yağmur, yerini kara bıraktı. Kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye başlarken, hava sıcaklığında ise hissedilir derecede düşüş yaşandı. Sabah iş yerlerini açan esnaflar kar temizleme ve soba koyma mesaisi yaptı.

İlçe merkezinde kar kalınlığı yaklaşık 10, yüksek kesimlerde ise yer yer 20 santimetreyi geçtiği belirtildi. Yetkililer, kar yağışı ile birlikte vatandaşların ve ekiplerin duyarlı davranmalarını istedi.

İlçe Özel İdare Müdürü İmam Karahan’dan edinilen bilgiye göre, Varto ilçesine bağlı Kaygıntaş ile Omcalı bölgelerinde 20 köy yolunun kardan kapalı olduğu, ekiplerin yolları yeniden açmak için açma başlattığı belirtildi.

KAR YAĞIŞI TUNCELİ’NİN YÜKSEK KESİMLERİNDE ETKİLİ OLDU

Kar yağışı Tunceli’nin yüksek kesimlerinde etkili olurken, ekiplerin gece başladığı karla mücadele çalışmasına aralıksız devam ettiği bildirildi.

Meteoroloji'nin uyardığı kar yağışı dün akşam saatlerinden itibaren Tunceli'nin yüksek kesimlerinde etkili oldu. Özellikle Pülümür ve Ovacık İlçelerinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar, bölgeyi beyaza bürüdü. Zaman zaman kuvvetli rüzgarla birlikte etkili olan tipi nedeniyle sürücüler zor anlar da yaşadı. Gece saatlerinden itibaren valilik koordinesinde karayolları ve il özel idaresine bağlı ekipler, karla mücadele çalışması yürütmeye başladı.

Öte yandan, kar yağışı sonrasında don olayına karşı sürücülerin zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyarıldığı bildirildi.

ZİGANA DAĞI'NDA KAR KALINLIĞI 15 SANTİMETREYİ GEÇTİ

Doğu Karadeniz’i Doğu Anadolu’ya bağlayan en önemli geçitlerden birisi olan Gümüşhane’nin Torul ilçesi sınırlarındaki Zigana Dağı geçidinde kar kalınlığı 15 santimetreyi aştı. Bölgeye gelen Arap turistler ise karda araçları kayınca korktukları için Zigana Kayak Merkezi'ne çıkmadı.

Dün akşam saatlerinde başlayan ve sabaha kadar devam eden kar yağışının ardından Zigana Dağı beyaz örtüyle kaplandı. Kar kalınlığının 15 santimetreyi bulduğu bölgeden geçen çok sayıda vatandaş beyaz cenneti andıran manzaranın tadını çıkarıp bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Denizden 2 bin 100 metre yükseklikte yer alan ve Türkiye’nin ilk kayak tesislerinden birisi olan Zigana Gümüşkayak Kayak Merkezine gelen Arap turist kafilesi ise Zigana girişindeki tesislerde karın tadını çıkardı.

Doğu Karadeniz Bölgesinin en önemli kış turizm merkezlerinden birisi olan Zigana Gümüşkayak Kayak Merkezine gelmek için Arap turistleri taşıyan 3 otobüs, kar yağışı nedeniyle hafif kayınca turistlerin korkması sonucu kayak merkezine gidemedi.

Zigana Tüneli girişinde bulunan tesislerin önünde ve yol üzerinde yürüyüş yaparak kar topu oynayan Arap turistler, bir süre burada eğlendikten sonra geri döndü.

“GEÇEN YILA GÖRE KAR BİRAZ GEÇ KALDI”

Zigana Gümüşkayak Kayak tesisi işletmecilerinden Abdullah Eroğlu, yeterli kar yağışı olmadığı için Zigana Dağı'nda bu yıl henüz kayak sezonunu açamadıklarını belirterek “Geçen yıla göre kar biraz geç kaldı. Ancak güzel bir kar yağışı gelecek gibi gözüküyor. Kayak sezonu henüz başlamadı. Kızakla belki kayılabilir ama kayak için biraz daha kara ihtiyacımız var” dedi.

Zigana Kayak Merkezi olarak anlaştıkları tur firmalarının peyderpey bölgeye geldiklerini kaydeden Eroğlu, “Dün akşam başlayan etkili kar yağışının ardından Zigana dağı bembeyaz örtüye büründü. Sezonluk anlaşma yaptığımız Arap firmalarından bir kısmı geldi ancak yolda yaşanan sıkıntıdan dolayı korktular. Karda araçla gitmek Arapları biraz korkutuyor. Karayolları ile görüştük ve yardımcı oldular ama o korkuyu yaşayınca misafirler tesise kadar çıkmadı, Zigana tünel girişinde karla oynamaya devam ediyorlar” dedi.

Bölgeye Arap kafilelerini getiren büyük firmalarla da anlaşma yaptıklarını kaydeden Eroğlu, “Anlaşmamıza göre Arap kafileleri taşıyan Karadeniz bölgesindeki turlar belirli günlerde zamanlarını Zigana dağında geçirecekler. Haftada en az 100-200, en fazla 600-800 arası misafir getirecekler. Zamanla bu korkuyu aşacaklar. Daha çok kar olduğu zaman gelen firmalar var. Bu sefer hem sürücünün acemiliğine geldi hem de ilk defa bölgeye gelen turistler korktu” ifadelerini kullandı.

Kar kalınlığının 15 santimetreyi aştığını kaydeden Eroğlu, “Çok güzel bir manzara var. Sadece Zigana’ya çıkıp o manzarayı izlemenin zevki ayrı, Zigana’ya çıkarken yolun kenarındaki o manzara hiçbir şeye değişmiyor” diye konuştu.

AYDER YAYLASI BEYAZA BÜRÜNDÜ

Dünyaca ünlü doğa harikası Ayder Yaylası karın yağmasıyla beyaza büründü.

Dün gece saatlerinde başlayan kar yağışı Doğu Karadeniz'in incisi olarak bilinen Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Kaçkar Dağları Milli Parkları'na bağlı, daha çok Arap turistlerin ilgi odağı olan, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı bin 350 rakımdaki Ayder Yaylası'nda da etkisini gösterdi. Karın yağması ile beyaza bürünen Ayder Yaylası'na kar görmek isteyen yerli turistler, o anı görüntülemek için yaylaya çıkarak karın tadını çıkarttı.

YAĞIŞ NEDENİYLE 39 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Gümüşhane’de dün akşam saatlerinden itibaren yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışının ardından il genelinde 39 köy yolu ulaşıma kapandı. Yüksek dağ geçitlerinde ise sürücülerin dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Dün gün boyu devam eden yağmur yağışı akşam saatlerinde havanın da soğumasıyla birlikte yerini kar yağışına bıraktı. Son 24 saatte il merkezinde 23 kilogram yağışın düştüğü Gümüşhane’de gece etkili olan kar yağışı nedeniyle yüksek rakımdaki 39 köy yolunda ulaşım kapandı.

İl Özel İdaresi ekiplerinin sabahın ilk saatlerinden itibaren karla mücadele çalışmasına başladığı bildirilirken, Şiran ilçesinde 21, Merkez ilçede 5, Kürtün ilçesinde 5, Torul ilçesinde 5 ve Kelkit ilçesinde 3 olmak üzere toplam 39 köy yolu ulaşıma kapandı.

Karla mücadele çalışmalarına taşımalı eğitim yapılan köy yolları ve diyaliz hastalarının bulunduğu köy yollarına öncelik verilerek başlandığı ifade edilirken, Karayolları ekipleri ise Gümüşhane-Trabzon arasındaki Zigana dağı, Gümüşhane-Şiran arasındaki Tersun dağı, Gümüşhane-Bayburt arasındaki Vauk dağı, Gümüşhane-Kelkit arasındaki Pekün dağı, Gümüşhane-Köse arasındaki Köse dağı ve Gümüşhane-Yağmurdere arasındaki Kostan dağı geçitlerini kullanacak sürücülerin araçlarında mutlaka çekme halatı, zincir ve takoz bulundurmasını istedi.

 

 
TDED'ten Erzurum konulu yarışma
 
Atlı cirit müsabakaları nefes kesti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aziziye karla mücadele seferberliğine hazır
Kışa merhaba diyen Aziziye İlçesi’nde daha şimdiden belediye ekiplerinin ...
Köprüköy’de Jandarma’dan kış lastiği denetimi
Erzurum’un Köprüköy ilçesinde jandarma trafik ekipleri kış lastiği uygulaması yaptı.
Doğu’da kar, tipi köy yollarını ulaşıma kapadı
Doğu Anadolu Bölgesinde gece saatlerinden itibaren etkili olan kar ve ...
 
Kar, Kop’ta ulaşımı aksattı
Doğu Anadoluda etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Kop Dağı Geçidi'nde ...
Buğday taneleri tam 4 bin 500 yıllık çıktı
Murat Höyük'te yürütülen kazı çalışmalarında çömlek içinde bulunan buğday ...
Çat İlçe Jandarma Trafik Ekiplerinden kış lastiği uygulaması
Türkiye genelinde ticari araçlar için zorunlu kış lastiği uygulaması 1 ...
 
Çoruh Havzası 44 tünel, 20 köprüyle bezeli
Artvin’in 67 kilometre uzaklıkta bulunan Yusufeli ilçesine ulaşım, 44 ...
Annelerin direnişi sürüyor
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Kars'ta deprem
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva