ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Judo’da ETÜ farkı
Judo’da ETÜ farkı
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
Erzurum çiftçisine makine desteği
Erzurum çiftçisine makine desteği
HABERLER>BÖLGEDEN
23 Nisan 2021 Cuma - 20:40

Doğu Anadolu’da Milli coşku

Doğu Anadolu Bölgesinde il il, ilçe ilçe TBMM’nin kuruluşunun 101’inci yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşandı. Kovid 19 salgını sebebiyle kısıtlama uygulandığı için evlerinden çıkamayan çocuklar için kamu kurumları çeşitli sanal etkinlikler düzenledi.

Doğu Anadolu’da Milli coşku

Doğu Anadolu Bölgesinde il il, ilçe ilçe TBMM’nin kuruluşunun 101’inci yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşandı. Kovid 19 salgını sebebiyle kısıtlama uygulandığı için evlerinden çıkamayan çocuklar için kamu kurumları çeşitli sanal etkinlikler düzenledi.

AĞRI’DA 23 NİSAN KUTLAMASI

Ağrı’da Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) açılışının 101. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Abide Meydanı'nda tören düzenledi. Tören, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin’in anıta çelenk bırakmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erdi. Törene, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Milli Eğitim Müdür yardımcıları Neriman Karakoç, Edip Erdoğan ve İshak Hasanoğlu, şube müdürleri, öğretmenler ve az sayıda öğrenci katıldı.

AĞRI VALİSİ VAROL, ÇOCUKLAR İÇİN MASAL OKUDU

Ağrı Valisi Osman Varol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “Anadolu Masalları Projesi” kapsamında çocuklar için Tembelhane masalını okudu.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Müdürlüğü ile UNESCO Türk Milli Komisyonu işbirliğinde, çocukları Anadolu kültürünü yansıtan masallarla buluşturmak, çocukları kendi kültürel kodlarımızı taşıyan, onlara farklı evrenlerin kapısını aralayan ve hayal güçlerini geliştiren Anadolu masalları ile tanıştırmak amacıyla hayata geçilen “Anadolu Masalları” projesi kapsamında 140 masal öğretmeni il genelinde 8 bin çocuğa masal okudu. Proje kapsamında Vali Osman Varol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, beraberindeki öğretmenleri makamında kabul etti. Proje kapsamında yapılan çalışmalar hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Tekin’den bilgi alan Vali Varol, “Milli Eğitim Bakanlığımızın yürütmekte olduğu ‘Anadolu Masalları Projesi’ kapsamında ilimizde 140 kadar öğretmenimiz bu projeyi güçlü bir biçimde uyguluyorlar. Bu anlamda bizden de çocuklarımıza bir masal okuyarak katkıda bulunmamızı istediler. Bizde bunu memnuniyetle kabul ettik. Birazdan bende bir masal okuyarak bu projeye katkıda bulunmuş olacağım. Ayrıca biz Ağrı’mıza özel olarak Ağrı Dağı Masalları adında ilimizin sözlü kültürünü yaşatacak, gelecek kuşaklara aktaracak ve bu vesileyle aynı zamanda ilimizin tanıtımına da katkıda bulunacak bir projede yürütmekteyiz. Her iki projede de gayret gösteren herkesin, bakanlık yetkililerimizin, ilimizdeki eğitim camiamızın kıymetli mensuplarının hepsine emekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmasının ardından çocuklar için Tembelhane masalını okuyan Vali Varol, sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bayramlara anlam katan çocukların 23 Nisan Çocuk Bayramını kutladı. İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, "23 Nisan Haftasında çocuklarımız için masal okuyarak projemize destek olan Sayın Valimiz Dr. Osman Varol’a çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

BİNGÖL’DE 23 NİSAN SESSİZLİĞİ

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de sokaklar ve caddeler sessizliğe büründü, 23 Nisan Çocuk Bayramı da pandemi nedeniyle sadece çelenk sunma programı ile kutlandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan Covid-19 tedbirleri kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de sokağa çıkma kısıtlaması uygulandı.Dün akşam saat 19.00 itibariyle başlayan kısıtlamanın ilk gününden kentin işlek cadde ve sokakları sessizliğe büründü, Valilik koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de belirli bölgelerde kontrol noktaları kurdu. Kısıtlamadan muaf olanlar işyerlerine giderken, emniyet mensupları araçlarda kontrol gerçekleştirdi.

Öte yandan tedbirler kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı da pandeminin gölgesinde kutlandı. Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk sunma programı gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen törende İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ve belirli sayıda idareci katıldı. Çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla program sona erdi.

23 Nisan’ın buruk geçtiğini belirten İl Müdürü Güney, kısıtlamalara ve tedbirlere uyma çağrısında bulunarak, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurlarında çelenk törenini gerçekleştirdik. Biz isterdik ki bu alanlarımızın, okullarımızın çocuk sesleriyle neşelenmesini, gülen yüzleriyle şenlenmesini ancak tüm dünyayı etkisi altına alan salgından dolayı milli bayramlarımız böyle buruk geçiyor maalesef. Toplum olarak kurallara uyduğumuz sürece maske, mesafe ve hijyene dikkat ettiğimiz sürece salgının sona ermesi mümkün. Tekrar tüm okulların, bahçelerin çocuk sesleriyle çınlamasını biz de dört gözle bekliyoruz” dedi.

BİTLİS'TE 23 NİSAN KUTLAMASI

Bitlis’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı pandemi kuralları nedeniyle mesafe ve maske kuralına uyularak gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Bitlis Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, milli eğitim şube müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Program, Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Bitlis Milli Eğitim Müdürü Korkmaz tarafından yapıldı. Korkmaz, Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan’ı daha kapsamlı bir şekilde kutlamak istediklerini belirterek, dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan pandeminin buna müsaade etmediğini söyledi. Tarihi süreci anlatan Korkmaz, çocukların bayramını kutladı.

Program, öğrenciler tarafından şiir okunmasının ardından hafta çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlerin ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

ÖĞRENCİLERDEN ‘AY YILDIZ’ VE ‘23 NİSAN’ KOREOGRAFİSİ

Bitlis’in Ahlat ilçesindeki öğrenciler, yaptıkları ‘ay yıldız’ ve ‘23 Nisan’ koreografisi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Ahlat ilçesindeki Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencileri, bu yıl pandemi nedeniyle okullarında kutlayamayacakları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yaptıkları farklı koreografilerle kutladı. Sosyal mesafe kuralları ile okul bahçesinde yapılan koreografide, öğrenciler ‘ay yıldız’ şekli ve ‘23 Nisan Kutlu Olsun’ yazısı oluşturdu. Öğrencilerin yaptığı koreografiler havadan drone ile görüntülenmesi güzel görüntüler oluşturdu.

Öğrenciler, etkinlik sonunda ellerindeki bayrakları sallayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Etkinliğe yaklaşık 120 öğrenci katıldı.

23 NİSAN ERZİNCAN'DA KUTLANDI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Erzincan'da kutlandı.

Korona virüs salgını nedeniyle kutlama programına az sayıda katılım olurken, törende sosyal mesafe uygulandı. Erzincan'daki kutlamalar belediye binası önündeki Atatürk Anıtı'na İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün'ün çelenk sunması ile başladı. Çelenk sunumun ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, “Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın teminatı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yıldönümüne kavuşmanın, aynı zamanda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Mustafa Kemal Atatürk, bizim için çok önemli olan bugünü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak tüm çocuklara armağan etmiştir. Zor şartlarda istiklal mücadelesi veren ecdadımız her şeye rağmen çocukları düşünmüş, gelecek nesilleri bağımsızlığımızın teminatı olarak görmüştür. Bugün bir asırlık bir bayrama uyandı çocuklarımız. Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalığın özellikle bu son dönemde çocuklarımızı da etkilediğini biliyoruz. Hayatın kısmen durduğu, hayatı sadece evle sınırlandırdığımız bu zaman diliminde 23 Nisan’ı kutlayacağız. Evde kalma hissi insana huzursuzluk verebilir ama unutmayın ruhlarınız özgür, hayalleriniz uçsuz bucaksız. Bizler her zaman olduğu gibi şimdi de hayallerinizi gerçekleştirmek için sizlerin en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyor; ülkemiz, milletimiz ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi. Kutlama programı ilkokul öğrencisi Tuğsem Buse Özger’in şiir okumasıyla son buldu.

ELAZIĞ’DA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Elazığ’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen sade bir törenle kutlandı.

Tüm yurtta olduğu gibi Elazığ’da da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı , Covid-19 salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında sade bir törenle kutlandı. Valilik önünde düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk ile belirli sayıda eğitim camiasında görev alan idareciler katıldı. Tören kapsamında Atatürk anıtına çelenk konuldu ardından Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okunarak bayrak göndere çekildi.

HAKKARİ'DE 23 NİSAN KUTLAMASI

Hakkari’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı.

Valilik binası önünde düzenlenen çelenk sunma törenine, Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ve protokol üyeleri katıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 101. yıl kutlamaları, saat 10.00'da, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür'ün Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının akabinde Şehit Erol Olçok Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Seher Gülmez günün anlam ve önemini belirten konuşma yapmasıyla program sona erdi.

 KARS’TA 23 NİSAN KONVOYU

Kars’ta kamu kurum ve kuruluşları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle konvoy düzenledi.

Kars Valiliği önünde İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Kars Belediyesi, AFAD ve UMKE araçları bir araya gelerek “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” pankartını astılar. Araçlar daha sonra sirenler çalarak kentte tur attı.

ARDAHAN'DA 23 NİSAN KUTLAMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan İl teşkilatı üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirdi.

CHP Ardahan İl Başkanlığı Milli Egemenlik Parkı üzerinde bulunan Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından CHP Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan, yaptığı konuşmada “Cumhuriyetin temelinin atılması, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılması, rejimin değiştirilmesi, bir büyük devrimin gerçekleştirilmesi anısına ilan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yılının öncesinde, milli egemenlik padişahın kayıt ve şartı ile sınırlıyken, 23 Nisan 1920’de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde “Yüce meclisin üzerinde bir kuvvet yoktur” ve 1921 Anayasasının 1. maddesine göre de “ Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” hükmü ile milli egemenlik perçinlenmiştir. Büyük Atatürk; 600 yıllık bir monarşi ve 10 yıllık bir meşrutiyetin devamında dört yılda (1919-1923) bir cumhuriyet çıkarmayı başarmıştır, Türkiye Büyük Millet Meclisi bu Cumhuriyetin temel taşıdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı yurdumuzun o günkü zor şartlarında, insanların kaderlerini ellerine aldıklarının unutulmaması, o günkü çocukların unutulmaması için her yıl daha büyük coşkuyla kutlanmalıdır” dedi.

MUŞ’TA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Muş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı korona virüs tedbirleri kapsamında kutlandı.

Korona virüs salgını nedeniyle 3 günlük kısıtlamanın uygulandığı Muş’ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, maske ve mesafe kurallarına riayet edilerek düzenlendi. Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç’ın çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

Törene; idareciler, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

MALAZGİRT’TE 23 NİSAN KUTLAMASI

Muş’un Malazgirt ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Alanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni yapıldı. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, milli eğitim şube müdürleri ile okul idarecileri katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya’nın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören sona erdi.

23 NİSAN’A SADE KUTLAMA

Malatya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması korona virüs salgını nedeniyle sınırlı katılımla kutlandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, Atatürk anıtına çelenk sundu. Anıt önünde saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı okuyan protokol üyeleri, salgına karşı sosyal mesafe önlemi aldı.

Törenin ardından açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, ”Yine bir 23 Nisan günü manevi huzurunuzdayız. Bundan bir asır önce işgal altındaki ülkemizi bağımsızlığına kavuşturmak adına giriştiğiniz o kutsal mücadeleyi selamlıyoruz; o mücadelenin ruhunu benliğimizde taşıyoruz. Ülkemizin işgal altında olduğu o çok zor günlerde bile, umudunu yitirmeyen, büyük fedakârlık gösteren halkımıza, liderlik yaparak, mücadeleyi bizzat yöneterek, Milli Egemenlik tutkumuzu öne çıkardınız. Bu Milli Egemenlik ruhu ile kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisinin 101. Yılının gururunu yaşamaktayız. Huzurunuzda, milli mücadele kahramanlarımızı hürmet ve minnetle anıyor, bize bıraktığınız emaneti gururla ve şerefle gelecek kuşaklara taşıyacağımızı bilmenizi istiyoruz. Ruhunuz şad olsun” dedi.

Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayramın 23 Nisan olduğunu vurgulayan Kanbay, ”Milletimizin yazdığı bu destanın sizlere armağan edilmesinin nedeni, sizlere olan güven ve sizlere duyulan inançtır. Dünyada çocuklara armağan edilen biricik bayram, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’dır. Bayramınızı yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

TUNCELİ’DE ÇOCUKLARIN BAYRAMI ŞENLİK ARACI İLE KUTLANDI

Tunceli’de gezici müzik şenlik aracı sokak sokak gezerek çocukların bayramını kutlayıp, balon ve bayrak verdi.

Tunceli Valiliği, sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayamayan çocukları unutmadı. Valilik koordinesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından süslenen gezici müzik şenlik aracı, müzik eşliğinde sokak soka gezerek çocukların bayramını kutladı. Aynı zamanda çocuklara balon ve Türk bayrağı verildi.

Çocuklara seslenen Vali Mehmet Ali Özkan, “Gerek dünyanın gerekse ülkemizin içerisinde bulunduğu salgın süreci vesilesiyle maalesef bayramlarımızı sokaklar, meydanlarda, parklarda kutlayamıyoruz. Eminim ki sizler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı evlerinizde coşku ve heyecanla kutlayacaksınız. Bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum. Bu günlerde emeği, yüreği olan başka büyük Atatürk olmak üzere şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle yad ediyor, tüm ülkemizin ve tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum” dedi.

VAN’DA 23 NİSAN KUTLAMASI

Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan bütün yurtta olduğu gibi Van’da da korona virüs gölgesinde kutlandı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün 101 yıl önce çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl korona virüs gölgesinde kutlanıyor. Her yıl okullarda ve farklı mekanlarda coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl korona virüs pandemisi nedeniyle birçok yerde çevrimiçi kutlanacak. Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Van’da, 23 Nisan törenleri de sınırlı katılımla yapıldı.

Van Valiliği bahçesinde düzenlenen törene Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, kamu kurum ve kuruluş amirleri, ilçe milli eğitim müdürleri, bazı STK başkanları, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona.

Tören sonunda öğrencilerle sohbet eden Vali Bilmez ve protokol üyeleri, onlarla hatıra fotoğrafı çekti.

Korona virüs nedeniyle bayramı kutlamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirten öğrenciler, "Her şeye rağmen bize bugünü armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'e teşekkür ediyor, bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Bayramı kutlu olsun" dediler.

 
 Oltu’da polislerden 23 Nisan kutlaması
 
‘Kurucu irade Meclisi’mizin ruhunda yükselmiştir’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
 Oltu’da polislerden 23 Nisan kutlaması
Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk ...
Sunar 23 Nisan coşkusunu paylaştı
Korona virüs tedbirleri kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlaması ...
Yaşar’dan birlik ve beraberlik mesajı
Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ...
 
Aziziye’de çocuklar için sürpriz hazırlığı
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ...
Yayla göçü başladı
Artvin’de baharın gelmesiyle Kemalpaşa, Hopa ve Borçka ilçelerinden başlayan ...
Ters laleler açmaya başladı
Erzurum’un Karayazı ilçesi başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi illerinde ...
 
Ardahan'da bir köy karantinaya alındı
Ardahan'ın Göle ilçesine bağlı bir köy, korona virüs (Covid-19) vakalarının ...
 KUDAKA’dan bir ilk
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 134. yönetim kurulu toplantısı, Erzurum Valisi ...
İstilacı kargalar köylülerin çilesi oldu
Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte kışın gittikleri sıcak bölgelerden ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva