ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu’dan Süper Lig mesajı
Kutlu’dan Süper Lig mesajı
Balcı Erzurumspor maçını değerlendirdi
Balcı Erzurumspor maçını değerlendirdi
Erzurumspor Ümraniye’den puansız ayrıldı
Erzurumspor Ümraniye’den puansız ayrıldı
Kop Geçidi beyaza büründü
Kop Geçidi beyaza büründü
Yeşilay bisiklet turu etkinliği yoğun ilgi buldu
Yeşilay bisiklet turu etkinliği yoğun ilgi buldu
HABERLER>SİYASET
18 Eylül 2016 Pazar - 13:38

Deligöz: “15 Temmuz uluslararası bir projeydi”

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, 15 Temmuz’un uluslararası bir proje olduğunu belirtti.

Deligöz: “15 Temmuz uluslararası bir projeydi”

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, 15 Temmuz’un uluslararası bir proje olduğunu belirtti.

 Kardelen TV’de yayınlanan Gündem Özel programına katılan Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Gazeteci Ayhan Türkez ve Esat Bindesen’in sorularını cevaplandırdı.

 Deligöz, 15 Temmuz günü ABD uyruklular Ahmed Shebl Morsy, Ellen Laipson, Henri Jak Barkey, Julya Romano ile Marma Daoudu, İran uyruklu Alireza Vaezzade, İngiltere uyruklu Ellie Geranmayeh, Rus uyruklu Gibeeult Jaseph, Alman uyruklu Heinz Heriber Blass, İspanya uyruklu Jose Manzano, Afgan uyruklu Massoud Karukhil, Ukrayna uyruklu Roman Lagodka'nın İstanbul Büyükada'da Splendid Palas Hotel'de buluştuğunu ifade ederek, “İstanbul'da yabancı devletlerden bir grup ajan, içlerinde 3-5 tane Türk'ün de olduğunu bildiğimiz grup, toplanıp darbeyi konuşuyorlar. Bunların yanında birkaç Türk de var. Türk siyasetçiler de var. İsimlerini şimdilik vermiyorum. Bir kısmını açıkladım. ABD ağırlıklı ajanlar var” dedi.

 Ajanların toplantı yapılan otelde üzerinde 'Pensilvanya' yazılı bir çan bulunduğunu belirten Deligöz, “Pensilvanya çanının gölgesinde toplanıyorlar. Bu toplantıda 15 Temmuz bu çanın etrafında toplanıyorlar. Apar topar kaçıyorlar bunu unutuyorlar. Bu bir haçlı seferi. Dünya çapınca planlanmış bir kalkışma, darbe girişimi. Amaçları Türkiye’yi bölmek, parçalamak, yok etmek. Yine o gece güneyimizde IŞİD 15 bin kişilik ordusunun hazır olduğu, Güneydoğu’da PYD’nın hazır olduğu, Ermenistan’ın ordusunun hazırlandığı... Her bir köşeden tabiri caizse Türkiye’ye dalacaklar” dedi.

 FETÖ’nün Amerikan ajanı olduğunu söyleyen Deligöz, “Graham Fuller 1960’ta FETÖ’ye terör örgütü kurduruyor. FETÖ’yü Şubat’ta alıyorlar, Apo’yu Mart'ta bize veriyorlar. Ancak ABD bir süre sonra tehdit diye FETÖ’yü göndermek istiyor. Konu mahkemeye taşınıyor Fuller burada FETÖ’ye kefil oluyor. Amerikan mahkemesi FETÖ için diyor ki: Amerika çıkarları için kullanabilecek bir Türk. Bunu 2001’de veriyor. Bu mahkeme kararına göre de ona Amerika’da oturma izni veriyor. Geçmişte biz duyuyorduk FETÖ Amerikan ajanı diye, Fetullah Gülen için böyle sözler söyleniyordu. Ben Graham Fuller’in makalesini okudum bu konulara da değinmiş evet diyor böyle söylentiler çıktı benim yakın arkadaşım olduğu için, yani FETÖ’yle yakın arkadaşlığından bahsediyor, üstü örtülü olarak FETÖ’nün Amerikan ajanı olduğu ortaya çıkıyor. Dolayısıyla FETÖ’nün Türkiye’de ne izi varsa silmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

 

 "Darbe girişimi uluslararası bir projeydi"

 Deligöz, daha sonra şunları söyledi: “Dolayısıyla bu uluslararası bir projeydi. Ve halen de bitmiş değil. Sayın Reis-i Cumhurumuz boşuna demiyordu tehlike devam ediyor, çünkü sadece içeride değil ki adamlar üzülüyorlar. Adamlar darbe nasıl başarısız olunmaz diye maddeler çıkarmış. Bundan sonra darbe yaparsak şunlara şunlara uyulması lazım diye.”

 
Yıldırım Selçukspor maçını değerlendirdi
 
Sekmen’den gaziler günü mesajı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yilmaz (oltu/unlukaya) 27 Eylül 2016 Salı 10:01

Yillardir kin guttunuz dinime imanima Ocu gibi baktiniz basortulu hanima Ne ecdat tanidiniz ne anane ne tore Topunuz kurban olun boyle bir diktatore Necdet Sezer Ecevite kitapcigi firlatti Dolar faiz cildirdi millet kafa tirlatti Evler barklar satildi yoktu baska bir care Topunuz kurban olun boyle bir diktatore Ekonomi cokmustu atildi yazar kasa Dervus care olmadi umutlar gitti bosa Esnafi batirdilar defterler dure dure Topunuz kurban olun boyle bir diktatore Anamizi aglatti zalimin İMF si Halkin beli bululdu kasilmisti nefesi Cotterelli direktif veriyordu ha bire Topunuz kurban olun boyle bir diktatore Memleketi Rize dir guneysuda ilcesi İktidar oldu onla halkin ta kendisi Bu kasimpasaliya Allah guc kuvvet vere Topunuz kurban olun boyle bir diktatore Su altindan yuruttu harika Marmarayi Kiskaniyor capsizlar bestepede sarayi Alayinin burnunu yerlete sure sure Topunuz kurban olun buyle bir diktatore Klozeti altindan kacak saray dediler İrtica diye diye cok naneler yediler İftira atiyorlar hemde goz gore gore Topunuz kurban olun biyle bir diktatore Hastahane tertemiz doktor kart uzatmiyor Parasi olmatani disariya atmiyor Yataklar piril piri ne bit kalmis ne pire Topunuz kurban olun boyle bir diktatore Beyaz turkler bizlere tepeden bakiyordu Ayrimcilik yuzunden canimiz yaniyordu Cumlesini susturdu sandiga gome gome Topunuz kurban olun boyle bir diktatore Yurdun dort bir yanina actilar havaalani Bak ucaga biniyor Mardin de Huso dayi Vatandasin onune hizmeti sere sere Topunuz kurban olun boyle bir diktatore Ucer beser seritli yaptirdi otobani Mulleti disunerek yakin etti iragi Edireden Agri ya raylari ore ore Topunuz kurban olun boyle bir diktatore Mazluma umut oldu zaliminse kabusu Yikildi İsrailin asilmayan tabusu Daos ta kukredi one munite diye diye Topunuz kurban olun boyle bir diktayore Mucadele basladi illegal yapilarla Engeller cikardilar kilii kapilarla Paralel hainlerin inine gire gire Topunuz kurban olun boyle bir diktatore On bes temmuz aksami hainler bad kaldirdi Soysuzlarin yuzune halk tokadi indirdi Darbeciye dur dedi gogsunu gere gere Topunuz kurban olun boyle bir diktatore Tum dunyaya gosterdi nasil olurmus lider Ancak korkak olanlar sapkayi alip gider Alcak infaz timinin badinda birdo bere Topunuz kurban olun biyle bir diktatote Meydanlarda basladi demokrasi nobeti İdamla san bulmali hainin akibeti Ayri gatri kalmamis halk la lider yekpare Topunuz kurban olun boyle bir diktatore On dort yildir savunur onu unlukayali Reisi Baskan gormek bu Yilmazin hayali Bu yoldan donus olmaz kefen giydik bir kere Topunuz kurban olun boyle bir diktatore

Yorumu oyla      6      4  
abdusselam 19 Eylül 2016 Pazartesi 11:24

15 temmuz uluslar arası değil bütün dünyanın projesiydi bizi önce yaratan mevlam sonra halk kurtardı ve dünyayada iyi bir mesaj verdik dünya bir araya gelse bizim bölünmüyeceğimizi gösterdik işte biz böyle bir milletiz bütün dünya umarım anlamıştır

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Deligöz Tekman’da incelemelerde bulundu
AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Tekman ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.
Ala’ya baba ocağında coşkulu karşılama
İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, bayram tatilinin son günlerinde baba ocağı Oltu’ya geldi.
Ala: “Erzurum Türkiye’nin kalesidir”
İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Kurban Bayramı'nın son gününde geldiği ...
 
Erzurum Ala’yı ağırlayacak
İçişleri eski Bakanı Bursa Milletvekili Efkan Ala’nın, bugün akşam saatlerinde ...
Hasta yüreği hassas olur
AK Parti Erzurum Milletvekili ve Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı ...
Bulutlar: “Bayram birlik ve beraberliğimize vesile olsun “
Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kurban Bayramı ile ilgili ...
 
Sekmen: ‘Birliğimize, dirliğimize sonsuzca şükür’
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kurban Bayramı dolayısıyla ...
Taşkesenlioğlu: ‘Bayram dayanışma iklimidir’
AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Zehra ...
Yeşilyurt: ‘Vatana canımız kurban’
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva