ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kafkas Üniversitesi öğrencilerinden İsrail’e tepki
Kafkas Üniversitesi öğrencilerinden İsrail’e tepki
Emniyet öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet öğrencileri bilgilendirdi
Bingöl’den Gazze’ye un yardımı
Bingöl’den Gazze’ye un yardımı
BEÜ öğrencilerinden, Filistin için oturma eylemi
BEÜ öğrencilerinden, Filistin için oturma eylemi
ATAUNİ’de Eğitimde Kalite gündemi
ATAUNİ’de Eğitimde Kalite gündemi
HABERLER>SİYASET
2 Ekim 2012 Salı - 01:05

Çığlık 'A Takımı'nda

MKYK ‘da görev yapan Erzurum eski Milletvekili Muzaffer Gülyurt listede yerini almazken Erzurum’dan listeye Fazilet Dağcı Çığlık, girdi. 2 dönemdir milletvekilliği yapan Çığlık’ın Başbakan’ın A Takımında yer alması Erzurum’da sevinçle karşılandı.

Çığlık  A Takımı nda

ERZURUM (İHA) - Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, dün yapılan AK Parti kongresi sonrasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın A Takımında yerini alarak MKYK’da görev aldı.
MKYK ‘da görev yapan Erzurum eski Milletvekili Muzaffer Gülyurt listede yerini almazken Erzurum’dan listeye Fazilet Dağcı Çığlık, girdi. 2 dönemdir milletvekilliği yapan Çığlık’ın Başbakan’ın A Takımında yer alması Erzurum’da sevinçle karşılandı.
İŞTE YENİ MKYK LİSTESİ
MKYK listesinde yer alan diğer isimler ise şöyle:
Abdülhamit Gül, Abdülkadir Aksu, Ahmet Davutoğlu, Ahmet Demircan, Ahmet Edip Uğur, Ali Babacan, Asuman Erdoğan, Bekir Bozdağ, Beşir Atalay, Bülent Arınç, Bülent Gedikli, Çiğdem Erdoğan Atabek, Çiğdem Karaaslan, Ekrem Erdem, Edibe Sözen, Emine Çift, Nükhet Hotar, Fatma Şahin, Fazilet Dağcı Çığlık, Haluk İpek,Hasibe Özlem Çepni, Hayati Yazıcı, Hüseyin Çelik, Hüseyin Tanrıverdi, Lale Ersoy, Lokman Ayva, Mazhar Bağlı, Menderes Türel, Mehmet Akın, Mehmet Ali Şahin, Mehmet Müezzinoğlu, Mehmet Şimşek, Mevlüt Çavuşoğlu, Mustafa Şentop, Necla Hattapoğlu, Nihat Zeybekçi, Numan Kurtulmuş, Nurettin Nebati, Osman Can, Ömer Bolat, Ömer Çelik, Öznur Çalık, Reha Denemeç, Sadullah Ergin, Salih Kapusuz, Sema Kırcı, Süleyman Soylu, Yasin Akyay, Zelkif Kazdağ, Zeynep Karahan Uslu
MKYK dışında kalan isimler şöyle; Canan Candemir Çelik, Cemal Yılmaz Demir, Fatma Salman Kotan, Hasan Ali Çelik, İdris Naim Şahin, Kürşad Tüzmen, Mahir Ünal, Mehmet Necati Çetinkaya, Mehmet oymak, Mustafa Sait Yazıcoğlu, Mutlu ALkan Kütüklüoğlu, Muzaffer Gülyurt, Necdet Budak, Nur Özkaya, Orhan Yegin, Sadık Badak, Suat Kınıklıoğlu, Şükrü Ayalan.
FAZİLET DAĞCI ÇIĞLIK KİMDİR:
Fazilet Dağcı Çığlık, 1973'te Erzurum İspir'de doğdu. Babasının adı İlhami, annesinin adı Mahize'dir. Bilgisayar Mühendisi; Zürich Winterthur Teknik Üniversitesi (Zurich University of Applied Sciences) Bilgisayar ve İletişim Mühendisliği Bölümünü bitirdi. İsviçre Winterthur Sigortası IT Bölümünde (enformasyon/teknoloji), Zürich Hava Limanı Stratejik Bilgi İşlem proje yönetiminde ve Zürich Kanton Bankasında çalıştı. Zürich Dietikon Belediyesi ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında Türk vatandaşlarının haklarına yönelik danışmanlık görevlerinin yanı sıra İsviçre Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu. 23. Dönem Erzurum Milletvekili seçildi. 23. Dönemde Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Sözcülüğü, TBMM Türkiye-İsviçre Dostluk Grubu Kurucu Başkanlığı, Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Başkanlığı ve Dünya Kadın Parlamenterler Birliği Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü. 24. Dönemde Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Başkanlığı görevini yeniden üstlendi. Almanca, Fransızca, İngilizce ve İtalyanca bilen Dağcı Çığlık, evli ve 2 çocuk annesidir.

 
SP’den Pasinler çıkarması
 
Ercişli ezber bozdu
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ÇIĞLIKIN DEV PROJESİ NEDİR 1 Ekim 2012 Pazartesi 15:48

Başbakanımız genel seçimlerde Erzurum meydanında dediki, Fazilet Hanım siz Erzurumlulara dev bir proje müjdesi verecek. Aradan yıllar geçti, bu proje açıklanmadı, Fazilet hanımdan bu dev projeyi açıklamasını bekliyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Yorumu oyla      6      4  
salim 1 Ekim 2012 Pazartesi 14:44

MKYk da kimsenin yapacak bir şeyi yok Fazilet hanım artık muhteşem projesini hayata geçirir. bekliyoruz.

Yorumu oyla      6      4  
yoncalik, 1 Ekim 2012 Pazartesi 13:25

Böylesine piril piril genc, basarili bi kariyer sahibi bir degerin siyasetle heba olacagi düsüncesindeyim. Avrupanin en iyi teknik üniversitesini bitirip, siyasete atilmak...bi bakima haliyi verip kilim almak gibi bise. Gerci sebebini kendisine sormak lazim. Ama benim düsüncem egitimini aldigi meslekle Erzuruma vede Türkiye ye cok cok daha faydali olurdu.

Yorumu oyla      6      4  
BİR ÖNERME 1 Ekim 2012 Pazartesi 13:10

MKYK'larda vekiller değil, seçmenler yer almalı.Böylece bu üst yönetim milletvekili, belediye başkanlığı zemini olmaz. Halkın nabzı da partilerin üst yönetimine yansır. ikincisi MKYK'ya girenler için 'Bir dönem milletvekili, belediye başkanı seçilemez' şartı konulmalı ki, bu makam siyasi ikballer için kullanılmasın. Vatandaşla bütünleşme böyle olur. Üçüncüsüde en hayret ettiğim şey, vekil seçilmiş, sonra bakan olmuş, üstüne bir de MKYK. Bu siyasiler hep ben öncede ben sonra da benden ne zaman kurtulacaklar. Haktan allah korkusundan bahsediyorlar, ama ben daha, mebus oldum, bakan oldum, MKYK'ya da bir başkası girsin diyeni duymadım. Böyle halkı düşünmek bütünleşmek nasıl olacak

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SP’den Pasinler çıkarması
Sadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl yönetim kurulu ...
Çocuk oyun alanları artırılacak
Korkut, bazı köy mahallelerde de oyun alanları inşa ettiklerini ifade ...
Mevlana Projesinde ilk adım
Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanan ve Erzurum-Erzincan-Bayburt bölgesinin ...
 
MHP’den Bölge Zirvesi
MHP Genişletilmiş Bölge İl Başkanları Toplantısı Erzurum’da yapıldı.
İlhan Erzurum’a veda etti
Yakutiye ilçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan Ankara Keçiören ilçe müftülüğüne atandı.
SP’den Narman çıkarması
Sadet Partisi İstanbul İl yönetim kurulu üyeleri Narman ilçesini ziyaret ...
 
Şenliler’den terör tepkisi
Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, partisinin ...
Ağdağ’dan terör değerlendirmesi
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Başkanı Atik Ağdağ, Erzurum’da düzenlediği ...
Palandöken’de sportif yatırım
Palandöken Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesinde, inşaatına başlanılan ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva