ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
TCMB faizi sabit tuttu
TCMB faizi sabit tuttu
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
HABERLER>SPOR
22 Mart 2014 Cumartesi - 13:31

Büyükşehir Belediyespor şokta

RECEP DAĞ-Erzurum Büyükşehir Belediyespor evinde oynadığı Darıca Gençlerbirliği maçını 3-0 kaybederek taraftarını hüsrana uğrattı.

Büyükşehir Belediyespor şokta

Erzurum Büyükşehir Belediyespor evinde oynadığı Darıca Gençlerbirliği maçını 3-0 kaybederek taraftarını hüsrana uğrattı. Play off yolunda önemli bir kayıp yaşayan Büyükşehir Belediyespor 40 puanla dokuzuncu sıraya gerilerken, play off mücadelesi verdiği en yakın rakibiyle puan farkı beşe çıktı.

MAÇIN HAKEMLERİ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor - Darıca Gençlerbirliği maçını Tokat Bölgesi hakemlerinden Harun Toplar yönetti. Yan hakemlikleri Trabzon Bölgesi’nden Deniz Sekban ve Samsun Bölgesi’nden ihsan Kırbıyık yaparken, Tokat Bölgesi’nden Samet Kaçmaz dördüncü hakemlik görevini yürüttü. Karşılaşmada Kemal Çakmak Gözlemci, Mahmut Azmaz ise Temsilci olarak yer aldı..

BÜYÜKŞEHİR’İN İLK 11’i

Büyükşehir Darıca Gençlerbirliği karşısına İlker Günay, Erdinç Pekgöz, Haluk Zeybek, Hakan Çakır, Mustafa Özkaya, Muhammet Fettahoğlu, Ekrem Sütçü, Deniz Sert, Onur Demir, Fatih Arat, İsmail Türkaslan’dan oluşan 11’le çıktı. Hüseyin Daş, Furkan Dumlu, Abuzer Gaffar Toplu, Kerem Kaya, Resul Ekrem Bilim, Güner Okay ve Mustafa Kemal Küçük yedekler arasında yer aldı. 

 DARICA’NIN MAÇ KADROSU

Konuk Darıca Gençlerbirliği maça Ersin Aydın, Hüseyin Tokmak, Müslüm Aydoğan, Ali Görkem Aydın, Ömer Faruk Bilgin, İbrahim Fatih Dilek, Gökhan Erdöl, Yusuf Atay, Gökhan Gümüşsu, Burak Sürmeli, Tuncay Fındıkçı  11’iyle başladı.  Kemal Canlı, İbrahim Akdağ, Ali Fırat Horasan, Hakan Bahran, Ahmet Kutluer, Halil İbrahim Yüksel, Başaran Saraçoğlu ise 18 kişilik kadroya girdi. 

ŞOK..ŞOK..ŞOK

Büyükşehir Belediyespor üç puan için çıktığı maçta adeta hezimete uğradı. Şehirde miting olması sebebiyle çok az sayıda taraftarın izlediği karşılaşmaya ideal kadrosuyla çıkan ve başlama düdüğüyle birlikte gol arayan mavibeyazlılar 19’uncu dakikada Darıca Gençlerbirliği’nin kontra atağını karşılayamadı, Gökhan Eröl takımını öne geçirdi: 0-1.

DEĞİŞİKLİKLER SONUCU DEĞİŞTİRMEDİ

Gol sonrası  şok yaşayan Büyükşehir Belediyespor, maçın kalan bölümünde cılız ataklarla beraberlik golünü aradı. Ortasahada hakimiyet kuramayan mavibeyazlı ekip ilk yarıyı 1-0 geride bitirdi. Maçın ikinci yarısında gol arayan taraf Büyükşehir Belediyespor’du. İkinci yarıya ilk yarıdaki kadroyla başlayan mavibeyazlı ekipte Teknik Direktör Yavuz İncedal 54’üncü dakikada iki değişiklik yaptı. Haluk Zeybek yerini Güner Okay’a bırakırken, Mustafa Özkaya, Mustafa Kemal Küçük değişikliği yaşandı.

İKİNCİ YARI

Orta sahada hakimiyeti ele geçiren Büyükşehir Belediyespor yakaladığı iki önemli fırsatı değerlendiremedi. 64’üncü dakikada Fatih Dilek yine bir kontratakta takımının ikinci golünü kaydetti: 0-2.  Maçın 72’inci dakikasında Yavuz İncedal üçüncü değişikliğe giderek Muhammed Fettahoğlu’nu Abuzer Gaffar Toplu ile değiştirdi. Oyunda dengeyi tutturamayan Büyükşehir Belediyespor maçın kalan bölümünde şuursuz ataklarla gol ararken 85’te kalesinde üçüncü golü gördü. Darıca Gençlerbirliği’nden Ahmet Kutluer maçın sonucunu tayin etti: 0-3.

7’İNCİ YENİLGİ

Darıca Gençlerbirliği’ne kendi evinde şok bir yenilgiyle boyun eğen Erzurum Büyükşehir Belediyespor 40 puanla 9’uncu sıraya gerilerken, Darıca Gençlerbirliği puanını 44’e çıkararak 6’ıncı sıraya yükseldi. Büyükşehir Belediyespor Darıca Gençlerbirliği yenilgisiyle evinde ikinci toplamda ise 7’inci mağlubiyetini aldı..

ERZURUM’DA İKİNCİ YENİLGİ

Evinde 13’üncü maçına çıkan Büyükşehir, Kazım Karabekir Stadyumunda 8 galibiyet, 3 beraberlik alırken yenilgi sayısını üçe çıkardı. Evinde rakip filelere 23 gol atan mavibeyazlı ekibin kalesinden çıkardığı gol sayısı ise 11’e yükseldi. Toplamda ise 10 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 yenilgisi bulunan ekip 35 gol atmasına karşılık 26 gol yiyerek averajını da düşürdü.

SIRALAMA DEĞİŞTİ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un aldığı şok yenilgi Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta da sıralamayı değiştirdi. Mavibeyazlı ekibin lider ve ikinci sıradaki Hacettepespor ile olan puan farkı aynı kalırken,  puan farkı üçüncü sıradaki Elibol Sandıklıspor ve beşinci sıradaki Manavgat Evrensekispor ile 6, beşinci sıradaki Çorum Belediyespor ile 5, 6’ıncı Darıca Gençlerbirliği ve yedinci Batman Petrolspor ile 4,8’inci Sancaktepe Belediyespor ile de 3’e çıktı.

PLAYOFF’A HAVLU ATTIK

Büyükşehir Belediyespor aldığı yenilgi ile play off ümidini de önemli ölçüde mucizelere bıraktı. Gurupta maçların bitmesine 7 hafta kala, mavibeyazlı ekibin play offtaki rakipleri arayı açarken, Büyükşehir Belediyespor yerinde saydı. Bu hafta kendi evinde Sakaryaspor ile oynayacak olan Büyükşehir bir yerde play offa da havlu attı.

28’İNCİ HAFTA MAÇLARI

Erzurum Büyükşehir Belediyespor 28’inci haftada kendi evinde Sakaryaspor ile oynarken, playofftaki rakipleri Elibol Sandıklıspor  deplasmanda Maltepespor, Manavgat Evrensekispor evinde Hacettepespor, Çorum Belediyespor dış sahada 68 Yeni Aksarayspor, Darıca Gençlerbirliği evinde Orhangazispor, Batman Petrolspor deplasmanda Elazığ Belediyespor, Sancaktepe ise İstanbul’da Çıksalınspor ile oynayacak.

MAÇIN KARNESİ

STAT: Kazım Karabekir

 HAKEMLER: Harun Toplar xx, Deniz Sekban xx, İhsan Kırbıyık xx

 ERZURUM BÜYÜKEHİR BELEDİYESPOR: İlker xx, Erdinç xx, Haluk x, Muhammet xx, Mustafa x, Hakan xx, Ekrem xx, Fatih Arat xx, İsmail xx, Deniz xx, Onur xx

 DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: Ersin xx, Hüseyin x, Müslüm xx, Ali x, Ömer x, İbrahim xx, Gökhan Erdöl xx (Dk. 75 Ahmet xx ), Yusuf x, Gökhan xx, Burak x, Tuncay xx

 GOLLER: Dk.19 Gökhan Erdöl (pen), Dk.63 İbrahim, Dk. 85 Ahmet (Darıca Gençlerbirliği)

 SARIKART: Hakan, Onur (Erzurum Büyükşehir Belediyespor), Ali (Darıca Gençlerbirliği)

 HAFTANIN MAÇLARI

Sancaktepe Belediye Spor-Manavgat Evrenseki Spor

Batman Petrol Spor A.Ş.-68 Yeni Aksaray Spor

Balçova Belediye Spor-Elazığ Belediyespor

Çorum Belediyespor-Maltepespor

Elibol Sandıklıspor-Bursa Nilüferspor A.Ş.

Sakaryaspor A.Ş.-Ünyespor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor-Darıca G.Birliği

Orhangazispor-Çıksalın Spor

Hacettepe Spor-Düzyurtspor

28’İNCİ HAFTA MAÇ PROGRAMI

28 Mart 2014 14:30  Düzyurtspor-Balçova Belediye Spor

29 Mart 2014 14:30  Maltepespor-Elibol Sandıklıspor

29 Mart 2014 14:30  68 Yeni Aksaray Spor-Çorum Belediyespor

29 Mart 2014 14:30  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor-Sakaryaspor A.Ş.

29 Mart 2014 14:30  Manavgat Evrenseki Spor-Hacettepe Spor

29 Mart 2014 14:30  Çıksalın Spor-Sancaktepe Belediye Spor

29 Mart 2014 14:30  Darıca G.Birliği-Orhangazispor

29 Mart 2014 14:30  Bursa Nilüferspor A.Ş.-Ünyespor

29 Mart 2014 14:30  Elazığ Belediyespor-Batman Petrol Spor A.Ş.

 

 

 
Büyükşehir 9'unculuğa düştü
 
AK Parti’den Erzurum’a miting teşekkürü
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 23 Mart 2014 Pazar 14:12

ptt 1.ligden bir takımın isim hakkını alıp yola öyle devam etmek lazım yoksa bu takım 5 sene 3.lig 5.sene 2.lig oynar verilecek paralara yazık olur taraftara yazık olur

Yorumu oyla      8      4  
Bence 23 Mart 2014 Pazar 11:56

Bence Ahmet Küçükler hemen Düzyurtspor'un teknik direktörünü önümüzdeki yıl için transfer etsin.Nede olsa her sezon şampiyon olan takımın hocasını alıp ikinci yarılarda dökülmeye alıştık.

Yorumu oyla      6      4  
mahmut 23 Mart 2014 Pazar 11:54

IKI TAKIM IKISIDE BU SENE COK PARA HARCADILAR IKI TAKIMINDA ORTA NOKTASI BAŞARISIZ VE IKI TAKIMDA TEKNIK KADRODA ISRAR ETTI YENILDIGIMIZ TAKIM DARICA GB BU KDR EKSIKLE BU SKOR KAÇINILMAZ

Yorumu oyla      8      4  
misafir 22 Mart 2014 Cumartesi 19:10

Her tür olanakları olmasına rağmen yüreklerini koyup oynamayan futbolculara yazıklar olsun.Her yıl erzurumu bir üst lige çıkaracağız diyen yöneticiler nerede ?Sadece para ile bir üst lige çıkılmayacağını bir gün anlarlar ?3 sezondur bu takım 3.ligde ve onlarca para harcadı ama maalesef bir üst lige çıkamadı.Kadir beyin yazısından bir kesinti alırsak Düzyurt nasıl bir takım? - Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı 2 bin nüfuslu bir köy takımı. - Bu nasıl köy takımı? En yakın rakibi Hacettepe'ye 8 puan takıyor? - Köyde yaşayanların ve Düzyurtspor Kulüp yöneticilerinin büyük bir bölümü kamyoncu. Onun için 'Kamyoncular takımı' da deniyor

Yorumu oyla      8      4  
AHMET TEKDAL 22 Mart 2014 Cumartesi 18:37

DÜNYANIN PARASINI HARCADINIZ BU TAKIMA YİNE HÜSRAN YİNE HÜSRAN YAVUZ İNCEDAL DENİLEN HOCA VE EKİBİ ARTIK BIRAKSIN BU TAKIMIN YAKASINI ARTIK KENDİ İŞELRİNE BAKSINLAR YAZIKLAR OLSUN BU YÖNETİME BU KADAR MUSAMAHA EDİYORLAR BU ADAMLARA ARTIK TARAFTARIN SABRI KALMADI BARİ LİG SONUNCUSU SAKARYA SPORU YENSİNLERDE KENDİLERİNİ AVUTSUNLAR

Yorumu oyla      10      4  
erdal almaz 22 Mart 2014 Cumartesi 18:15

her maçın sonunda buna benzer serzenişleri okumaktan bıktık bu takımdan daha ne beklenebilir

Yorumu oyla      9      4  
hakan toker 22 Mart 2014 Cumartesi 16:50

yazıklar olsun erzurum belediye spora havlu attık hemde içler acısı bari sakarya sporu yeninde biraz acımız dinsin bu hocayla ekibini gönderin artık

Yorumu oyla      11      4  
Fatih 22 Mart 2014 Cumartesi 15:19

Sabrımız kalmadı yönetim hocasınıda alsın gitsin !

Yorumu oyla      11      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir 9'unculuğa düştü
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci Gurupta 27’inci hafta karşılaşmaları tamamlandı. ...
ÜNİLİG'de Atatürk Üniversitesi damgası
Atatürk Üniversitesi Hentbol Takımı, Antrenör Ali Erzurumluoğlu yönetiminde ...
Erzurum’da halter adına bir ilk
Erzurum’da halter kız takımı oluşturuldu.
 
Darıca maçını Harun Toplar yönetecek
RECEP DAĞ-Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un 22 Mart’ta Erzurum’da yapacağı ...
GHSİM’den T-GENÇ’lere destek
Türkiye Gençlik (T-GENÇ) farkındalık gözetmeksizin, dünyaya değer katmak ...
Sevgi’nin gücü galip geldi
Kulüpler 2. Lig Curling Final Müsabakaları yapıldı. Curling Arena’da yapılan ...
 
'Erzurum’a yakışanı yapın’
RECEP DAĞ-Geçen sezon gibi üzüntü yaşamak istemeyen taraftarlar, Büyükşehir ...
Aydın’a milli görev
11-16 Mart tarihleri arasında Litvanya'da düzenlenen turnuvada 3. olan ...
Dağ bisikletçilerinden anlamlı etkinlik
Erzurum Dağ Bisikleti Grubu, 12 Mart Erzurum’un Kurtuluşu, İstiklal Marşı’nın ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva